Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα,

ήθελα τα φώτα σας για να φτιάξω ένα pc το οποιο θα το συνδέσω σε μια οθόνη για να παίζει κάποιο βιντεάκι και εικόνες, με τις πιο ελάχιστες δυνατότητες. απλά επειδή θα είναι ανοιχτό όλο το βραδυ αν γίνετε να μην καίει πολύ ρεύμα. δε με νοιάζει αν θα είναι σε κουτί ας είναι και χύμα. η οθόνη είναι 42 ιντσών οποτε μπορώ με κάποιο τρόπο να το καρφώσω από πίσω τις. ή αν προτείνεται κάποια άλλη πατέντα η τηλεόραση δεν δέχεται "στικακι" μονο vga dvi

ευχαριστώ πολύ

a5bd2f.jpg

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα LegentHD ,παίζει τα HD κανάλια έχει και έξοδο scart παίζει και σχεδόν τα πάντα,μόνο ήχο dolby δεν παίζει από τα «κοινά» .

Είναι όμως αρκετά κακής κατασκευής αλλά θα τον βρεις και πολύ φτηνά.

Γενικά διάβασε και εδώ ή κάνε και μια ερώτηση αν θες να ενημερωθείς πριν πάρεις κάτι στην τύχη.

http://www.insomnia.gr/topic/184396-dvd-players-media-players-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-srt-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-divxxv/?hl=%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%20%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%20%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82

Δημοσ.

Και τα τρια rca κοκκινο, ασπρο, κίτρινο μπορεί να χρησιμοποιήσει για να συνδέσει έναν δέκτη της digea

Δημοσ.

scart > s-video θα παιζει ασπρομαυρα

όχι παίζει κανονικά έγχρωμα,μόνο αν μια συσκευή είναι φτιαγμένη για ntsc και η άλλη για pal τότε θα παίξει ασπρόμαυρο,ή αν έχει κάποιο πρόβλημα ο αντάπτορας ή δεν πατάει καλά στο βύσμα.

Δημοσ.
καλημερα και καλη εβδομαδα,

μπορει κανενας να μου προτινει media player  η dongle με  scart και οχι hdmi?

ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...