Maurikycli Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Γιατί με 40-60 ευρώ έχεις ζεστό κρεβάτι με 60 βατ κατανάλωση κι ας έχεις 5 βαθμούς θερμοκρασία στο δωμάτιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantskom Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα!! Έχει κανείς άποψη για αυτήν εδώ την προσφορά; https://istikbalgreece.gr/eshop/stromata/premium/47/Prosfora-strwma-krevati-apoth-hwro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikiangel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα σε ολους! ειμαι κ εγω στην αναζητηση διπλου στρωματος..διαβασα ολο το φορουμ σας απο την αρχη! Πηγα γενικα σε αρκετες εταιριες εχουν ειπωθει οι περισσοτερες, δεν πηγα Μορφεα κ dunlopillo. Αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι σχεδον κανεις δεν εχει αναφερει την εταιρια Matt royal, ανατωτιεμαι δεν ειναι καλη, αξιοπιστη κλπ; Ξεχωρισα ενα στρωμα απο εκει το Discovery, πανακριβο βεβαια 1540€ το 1.60χ2.00. Μετα μου αρεσε πολυ ,κ ειδα θετικα σχολια απο εδω, το Sealy hybrid majestic της Elite (στα 1290€, τσιμπαει κ αυτο) και ενα της Cosmostrom το Camel στα 880€, αν το γνωριζει καποιος, αλλα αυτο σταματαει δεν θα ξανακυκλοφορησει..τελος μ αρεσε κ ενα της Media strom απο την prime σειρα το Galaxy premium, για το οποιο βρηκα πολυ αρνητικα σχολια στο σκρουτζ..θελω πολυ να ακουσω αποψεις κ γνωμες, η καποια αλλη εταιρια που εχετε υποψιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciferia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Για καναπέ-κρεβάτι , θα είναι καλό να πάρω ένα ανώστρωμα? Δεν θα το χρησιμοποιήσω για μεγάλο διάστημα (1μιση μήνα περίπου) αλλά επειδή θέλω να μπορώ να κοιμάμαι (κάπως) και ο καναπές από μόνος του είναι λίγο για τα μπάζα θα ήταν μια καλή πρόσκαιρη λύση? τι λέτε και εσείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, προσφατα αλλαξα το στρώμα μου και πήγα σε αφρού της jysk το F115 και ενώ το δοκίμασα στο κατάστημα και ήταν απλά τέλειο, κοιμήθηκα χθες βράδυ σπίτι και ηταν σαν να κοιμάμαι στο πάτωμα χαχα. Ο κατασκευαστής λέει πως ειναι μέτριο - σκληρό. Ξέρετε αν γενικά μαλακώνει με τον καιρό;. Θα του δώσω καμια βδομάδα αλλιως θα το επιστρέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Ξύπνησες με ενοχλήσεις-πόνους ή απλά δε σου άρεσε η αίσθηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, iznodur είπε Καλησπέρα, προσφατα αλλαξα το στρώμα μου και πήγα σε αφρού της jysk το F115 και ενώ το δοκίμασα στο κατάστημα και ήταν απλά τέλειο, κοιμήθηκα χθες βράδυ σπίτι και ηταν σαν να κοιμάμαι στο πάτωμα χαχα. Ο κατασκευαστής λέει πως ειναι μέτριο - σκληρό. Ξέρετε αν γενικά μαλακώνει με τον καιρό;. Θα του δώσω καμια βδομάδα αλλιως θα το επιστρέψω Τα στρώματα της Jysk έχουν συχνά την ιδιαιτερότητα ότι διαφέρουν τα χαρακτηριστικά τους σε κάθε οριζόντια πλευρά κρεβατιού (άνω/κάτω), οπότε αναλόγως πώς το έχεις βάλει, θα νιώθεις διαφορετικά όταν ξαπλώνεις. Το F115 βλέπω ότι έχει την ίδια ιδιατερότητα με σύσταση στρώματος 3εκ αφρός εκτόνωσης πίεσης, το μπλε χρώμα ( + SensICE κάλυμμα από αυτή τη πλευρά) 14εκ πολυαιθέρας 1εκ κοκοφοίνικας 5εκ αφρός πολυαιθέρα https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-afroy/stroma-160x200-gold-f115-dreamzone Οπότε μάλλον ξαπλώνεις από τη πλευρά που έχει 5εκ αφρό πολυαιθέρα (ίδιο με το μεγαλύτερο μέρος του πυρήνα του στρώματος ή λίγο πιο μαλακό) και 1εκ κοκοφοίνικα, ώστε να αναπνέει κάθετα το στρώμα. Το κακό αυτής της σχεδίασης είναι ότι αν κοιμάσαι από τη βολική πλευρά θα τη χαλάσεις πρόωρα, ενώ αν γυρνάς το στρώμα συστηματικά για να κατανείμεις τη φθορά πιο ομοιόμορφα, θα υποφέρει η πλάτη σου. Εγώ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα στρώματα αφρού δεν αξίζουν... ...κι εγώ έχω ένα φθηνότερο στρώμα αφρού/κοκοφοίνικα της JYSK, αλλά πλέον έχει βουλιάξει πολύ μετά από 3 χρόνια και πρακτικά θέλει αλλαγή. Θα πάω για φούλ-λάτεξ την επόμενη φορά για ακριβότερο (afronline ή stromata-latex εδώ Θεσσαλονίκη) ή ένα οικονομικό με ελατήρια για να μην απογοητευτώ κ σ αυτή τη περίπτωση Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από definitio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 κοι 1 ώρα πριν, definitio είπε Τα στρώματα της Jysk έχουν συχνά την ιδιαιτερότητα ότι διαφέρουν τα χαρακτηριστικά τους σε κάθε οριζόντια πλευρά κρεβατιού (άνω/κάτω), οπότε αναλόγως πώς το έχεις βάλει, θα νιώθεις διαφορετικά όταν ξαπλώνεις. Το F115 βλέπω ότι έχει την ίδια ιδιατερότητα με σύσταση στρώματος 3εκ αφρός εκτόνωσης πίεσης, το μπλε χρώμα ( + SensICE κάλυμμα από αυτή τη πλευρά) 14εκ πολυαιθέρας 1εκ κοκοφοίνικας 5εκ αφρός πολυαιθέρα https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-afroy/stroma-160x200-gold-f115-dreamzone Οπότε μάλλον ξαπλώνεις από τη πλευρά που έχει 5εκ αφρό πολυαιθέρα (ίδιο με το μεγαλύτερο μέρος του πυρήνα του στρώματος ή λίγο πιο μαλακό) και 1εκ κοκοφοίνικα, ώστε να αναπνέει κάθετα το στρώμα. Το κακό αυτής της σχεδίασης είναι ότι αν κοιμάσαι από τη βολική πλευρά θα τη χαλάσεις πρόωρα, ενώ αν γυρνάς το στρώμα συστηματικά για να κατανείμεις τη φθορά πιο ομοιόμορφα, θα υποφέρει η πλάτη σου. Εγώ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα στρώματα αφρού δεν αξίζουν... ...κι εγώ έχω ένα φθηνότερο στρώμα αφρού/κοκοφοίνικα της JYSK, αλλά πλέον έχει βουλιάξει πολύ μετά από 3 χρόνια και πρακτικά θέλει αλλαγή. Θα πάω για φούλ-λάτεξ την επόμενη φορά για ακριβότερο (afronline ή stromata-latex εδώ Θεσσαλονίκη) ή ένα οικονομικό με ελατήρια για να μην απογοητευτώ κ σ αυτή τη περίπτωση Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, σίγουρα ξαπλώνω από την μπλε πλευρα, δοκίμασα και από την άλλη και απλά δεν γίνεται:) θα του δώσω λίγο χρόνο καθώς το βλέπω και έχει μαλακώσει λίγο δεύτερη μέρα. Σε ότι έχει να κάνει με το να χαλάσει έχει λέει 25 χρόνια εγγύηση (τι ισχύει τώρα...) θα του δώσω καμιά βδομάδα και θα το πάω πίσω να πάρω λογικά αυτό το οποίο μου άρεσε επίσης https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/stroma-160x200-gold-s120-dreamzone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Για πιο μακρόχρονη συμβίωση νομίζω τα ελατηρια είναι καλύτερα Εγώ είχα πάρει το Dreamzone F80 και δεν θα προτιμούσα ξανά αφρό, τουλάχιστον για στρώμα που χρησιμοποιείται καθημερινά...για κανά κρεβάτι για καλεσμένους ή ξενώνα, μπορεί, αλλά δεν θα πήγαινα και στα ακριβά. Είχα αγοράσει αρχικά ένα ακριβότερο (~300€ για μονό στρώμα) και το επέστρεψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMSTERIS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 μεγάλο θέμα η αγορά σωστού στρώματος ....άλλο ένα προιόν που θέλει έρευνα ,αναζήτηση, μελέτη !!! Κάποιοι που ήδη το έχουν ψάξει έχουν καταλήξει σε κάτι γενικό: Δεν είναι δυνατόν με λίγα χρήματα να πάρεις ποιοτικό στρώμα ! Απο κει και πέρα θέλει δοκιμή πρακτική ..επί του ..στρώματος με άνεση χρόνου και όχι τσακ μπαμ !! Προσωπικά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ενα στρώμα της Tempur που είχα πριν αρκετά χρόνια θα είναι αξεπέραστο σε σύγκριση με άλλα που ακολουθησαν !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMSTERIS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 έχω δοκιμάσει πριν καιρό τα dunlopillo αλλά περιέργως μου φάνηκαν σκληρότερα απ ότι περίμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikiangel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Να πω πως μετα απο αρκετο ψαξιμο για διπλο στρωμα εχω καταληξει σε δυο: 1) της Sealy Majestic (και το Divine αλλα βγαινω πολυ εκτος budget) 2) Dunlopillo Royal Sovereign εχει καποιος εμπειρια εδω μεσα η να το εχει στην κατοχη του να μου πει πως ειναι να κοιμασαι σε καποιο απο τα δυο και την εξελιξη του στρωματος σε βαθος χρονου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, nikiangel είπε Dunlopillo Royal Sovereign το εχω σχεδον 4 χρονια παρα πολυ ευχαριστημενος δεν θελω να κοιμαμαι αλλου. εξαιρετικη ρυθμιση θερμοκρασιας χειμωνα και καλοκαιρι. πηγαινε να το δοκιμασεις αν δεν το εχεις κανει ηδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikiangel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, ritualistic είπε το εχω σχεδον 4 χρονια παρα πολυ ευχαριστημενος δεν θελω να κοιμαμαι αλλου. εξαιρετικη ρυθμιση θερμοκρασιας χειμωνα και καλοκαιρι. πηγαινε να το δοκιμασεις αν δεν το εχεις κανει ηδη. Το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ! Ειναι με κατι ελατηρια ιδιαιτερα μου ειπαν απο το καταστημα, λατεχ κ foam..ετσι δεν ειναι; Παχος 32 εκ..ειμαι πολυ κοντα στο να το κλεισω…απλα ηθελα να δω σε βαθος χρονου αν ειναι καλο απο καποιον που το εχει…σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Insane84 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Επειδή θα αγοράσω κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ σκέφτομαι να πάρω από εκεί και το στρώμα. Έχει κανείς αγοράσει στρώμα από ΙΚΕΑ και μπορεί να πει την γνώμη του βάση εμπειρίας? Προτείνετε αφρού ή με ελατήρια? Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα