Navy1731 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, prefuse είπε 44 λεπτά πριν, prefuse είπε καλοριζικο! και εγω κοιταζω το trillion https://shop.grecostrom.gr/shop/oikiakos-exoplismos/stromata-ipnou/stromata-lithos/stroma-trillion/ δεν επιλέγω memory foam γιατι εχω ακούσει/διαβάσει οτι το κρατάει πιο πολύ την θερμοκρασία απο ότι το latex, απο οτι θυμάμαι εχουν παρόμοια αίσθηση με το trillion να ειναι ελάχιστα πιο μαλακο και τα 2 πάντως πολύ καλα. απο media strom ποια ειδες απο optium; https://www.mediastrom.com/optimum/ https://www.mediastrom.com/prime/ Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή το trillion μου αρέσε που είναι latex και μου φάνηκε λίγο πιο σκληρό, αλλά μετά από κάμποση ώρα το excelsior ενω η γυναικα μου το ειχε ξεχώρισει από τη πρώτη ξάπλα, με εξέπληξε και εμένα ιδιαίτερα για το αγκάλιασμα με το memory foam. Δοκίμασα και τα άλλα φυσικά με τα περισσότερα ελατήρια αλλά ήταν πολύ μαλακά ενώ το emerald υπερβολή για τα κιλά μας, παρόλο που είναι βραβευμένο ως σκληρό στρώμα. Τώρα από τα media μου άρεσε το optimum silver iv και το discover premium και αν πήγαινα για χωρίς ελατήρια με φυσικά υλικά και χαμηλό παχος το flexy fresh. Το discover μου άρεσε για τη στήριξη της μέσης και το silver που θα πήγαινα κατά πάσα πιθανότητα για το γενικό σύνολο. Όσο για τη ζέστη δε νομίζω ότι ισχύει αφού υπάρχει ενδιάμεσα μαλλί. Αν περιμένεις καμία εβδομάδα που θα το έχω θα σου πω, γιατί το latex που χω αυτή τη στιγμή μου φαίνεται πολύ ζεστό. Βέβαια είναι latex του κόλου από την istikbal. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2022 από Navy1731 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, Navy1731 είπε Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή το trillion μου αρέσε που είναι latex και μου φάνηκε λίγο πιο σκληρό, αλλά μετά από κάμποση ώρα το excelsior ενω η γυναικα μου το ειχε ξεχώρισει από τη πρώτη ξάπλα, με εξέπληξε και εμένα ιδιαίτερα για το αγκάλιασμα με το memory foam. Δοκίμασα και τα άλλα φυσικά με τα περισσότερα ελατήρια αλλά ήταν πολύ μαλακά ενώ το emerald υπερβολή για τα κιλά μας, παρόλο που είναι βραβευμένο ως σκληρό στρώμα. Τώρα από τα media μου άρεσε το optimum silver iv και το discover premium και αν πήγαινα για χωρίς ελατήρια με φυσικά υλικά και χαμηλό παχος το flexy fresh. Το discover μου άρεσε για τη στήριξη της μέσης και το silver που θα πήγαινα κατά πάσα πιθανότητα για το γενικό σύνολο. Όσο για τη ζέστη δε νομίζω ότι ισχύει αφού υπάρχει ενδιάμεσα μαλλί. Αν περιμένεις καμία εβδομάδα που θα το έχω θα σου πω, γιατί το latex που χω αυτή τη στιγμή μου φαίνεται πολύ ζεστό. Βέβαια είναι latex του κόλου από την istikbal. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αν σου είναι εύκολο να μεταφέρεις τις εντυπώσεις σου μετά από λίγο καιρό που θα το έχεις, προσωπικά δεν το βιάζομαι αλλά και για να ενημερώθουν και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται. και πάλι καλορίζικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navy1731 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Στις 17/10/2022 στις 2:34 ΜΜ, prefuse είπε Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αν σου είναι εύκολο να μεταφέρεις τις εντυπώσεις σου μετά από λίγο καιρό που θα το έχεις, προσωπικά δεν το βιάζομαι αλλά και για να ενημερώθουν και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται. και πάλι καλορίζικο! Ευχαριστώ!!! Λογικά θα το παραλάβω την επόμενη εβδομάδα, όπου θα αναρτήσω και τη κριτική μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Στις 15/10/2022 στις 2:46 ΜΜ, paiktaras69 είπε Τελικά πήρα το https://www.afronline.gr/proionta/stromata/stroma_elatiria/stroma_ultra_prime_pocket_5_zonon/ και μετά από μία εβδομάδας χρήση μπορώ να πω ότι είμαι σχεδόν απόλυτα ικανοποιημένος, το αναφέρω αυτό γιατί θα το ήθελα ένα κλικ πιο κάτω στην σκληρότητα. Ποιοτική κατασκευή από αυτά που μπορώ να καταλάβω. Το κατάστημα έχει απίστευτη αξιολόγηση και βλέπω στρώματα με 400-500Ε μετά απτην έκπτωση είναι όντως τόσο vfm; Γενική απορία, τι διαφορά έχουν στην αίσθηση τα latex, memory foam και ελατηρίων. Υπάρχει κάποιο καλύτερο ή είναι υποκειμενικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Εσεις που πηρατε στρωμα με καποια ωραια αισθηση ποια ηταν η αξιοπιστια του..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Το κατάστημα έχει απίστευτη αξιολόγηση και βλέπω στρώματα με 400-500Ε μετά απτην έκπτωση είναι όντως τόσο vfm;......... δεν ξέρω το πόσο, αλλά ότι είναι - έιναι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 25/10/2022 στις 12:46 ΜΜ, ObeyWario! είπε Το κατάστημα έχει απίστευτη αξιολόγηση και βλέπω στρώματα με 400-500Ε μετά απτην έκπτωση είναι όντως τόσο vfm; Γενική απορία, τι διαφορά έχουν στην αίσθηση τα latex, memory foam και ελατηρίων. Υπάρχει κάποιο καλύτερο ή είναι υποκειμενικό; Υπάρχουν στρώματα: Με τα κλασικά ελατήρια bonnel (το παλιό σύστημα) Με ανεξάρτητα ελατήρια (βγαίνουν και διάφορες παραλλαγές με μικρότερα, περισσότερα ανά τμ κτλ) Και μετά είναι τα αφρού (latex, memory foam...κ.α.) Αν πχ σε κάποιον αρέσει το σκληρό (συνιστάται για αυτούς με παραπάνω κιλά) ή το μαλακό, με latex ή με memory foam που "αγκαλιάζει" το σώμα, είναι θέμα πρώτα συνήθειας πχ σε τι στρώμα κοιμόσουν τόσα χρόνια αλλά και τι σου αρέσει, το οποίο βέβαια αλλάζει. Πχ αν κοιμόσουν για χρόνια σε σκληρό αλλά αγόρασες μαλακό, ίσως σου ξενίσει στην αρχή αλλά μετά από καιρό, που το σώμα σου θα το συνηθίσει, μπορεί να σου φαίνεται ακόμα πιο βολικό και άνετο, από το σκληρό που κοιμόσουν τόσα χρόνια. Και το αντίθετο. Αντικειμενικά είναι, ότι τα ανεξάρτητα ελατήρια είναι καλύτερα αν πχ δεν θέλουμε να νιώθει ο διπλανός μας τις κινήσεις μας κατα τον ύπνο, καθως δεν μεταφέρεται η κινηση σε όλο το στρώμα αλλα μόνο τοπικά. Ότι το memory foam "αγκαλιάζει" περιμετρικά το σώμα, ενώ το latex όχι, και άλλα πολλά... Έχει στρώματα από 150€ μέχρι 6000 και 10.000€. Mετά από προσωπική έρευνα σε διάφορα μαγαζιά που πήγα (πάνω απο 8), η δική μου χρυσή τομή αίσθησης/άνεσης και κόστους είναι από 700-1000€ πχ η σειρά prime της mediastrom ή μέχρι 1500-2000€ αν θέλουμε κάτι πιο "premium" πχ σειρά lithos από Greco Strom, optimum της mediastrom ή η αντίστοιχη σειρά της Candia (δεν θυμάμαι τώρα πως ακριβώς λέγεται) και από άλλες μάρκες αντίστοιχα, θα μας καλύψουν απόλυτα. Εννοείτε ολες οι τιμες που αναφέρω ειναι με τις υποτιθέμενες εκπτώσεις 25-50% κτλ που συνήθως κάνουν ανα τακτικά διαστήματα. Φυσικά υπάρχουν πολλές εταιρείες εκεί έξω και δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα για όλες. Οτιδήποτε δοκίμασα κάτω από 500 δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα και πιστεύω ότι με λίγα χρήματα παραπάνω παίρνω σαφώς ανώτερη αίσθηση, χωρίς να σημαίνει καποιος μπορεί να βρει κάτι πολύ οικονομικό που θα του αρέσει και θα τον βολέψει. Σε καμιά περίπτωση και σχεδόν σε όλα τα προιοντα, δεν ισχυεί το λαικό άτοπο "ότι δίνεις, παίρνεις" Όλες οι παραπάνω τιμές για στρώματα 160Χ200 Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από prefuse 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosxania Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας.με την γυναίκα μου ψάχνουμε στρώμα και κρεβάτι.πηγαμε σήμερα στα media strom και ξεχωρίσαμε μετά από αρκετή ώρα δοκιμών 4 στρώματα.τα δύο της σειράς prime(discover με λάτεξ και discover premium με memory foam) και δύο της σειράς optimum(silver και gold). Δυστυχώς το μπάτζετ μας είναι μέχρι την σειρά prime και εγώ έχω καταλήξει στο discover γτ ναι μεν νιώθω ένα μικρό τσιμπηαματακι στην μέση όταν ξαπλώνω μπρούμυτα αλλά στο memory foam με ενοχλεί περισσότερο.βεβαια τώρα κοιμάμαι σε ένα σάπιο καναπέ γτ το στρώμα της κρεβατοκάμαρας με πονάει. Ήθελα να σας ρωτήσω αν στα ίδια λεφτά υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία να πάμε να δοκιμάσουμε(ημαθια-πελλα) και φυσικά αν αξίζουν να ανέβουμε κατηγορία και να πάμε στα optimum που ναι μεν δύσκολο από μεριάς μπάτζετ αλλά όχι και ακατόρθωτο αν αξίζουν τόσο πολύ. Στο κατάστημα επίσης μας ενημέρωσαν ότι οι τιμές είναι μέχρι τέλη Οκτωβρίου και μετά όπως όλα στην Ελλάδα θα πάρουν αυξηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelas007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, dimosxania είπε αν αξίζουν να ανέβουμε κατηγορία και να πάμε στα optimum που ναι μεν δύσκολο από μεριάς μπάτζετ αλλά Αρχικά να υπογραμμίσω οτι το θέμα στρώμα/ύπνος ειναι τελείως υποκειμένικο και όλα τα παρακάτω ειναι προσωπικές απόψεις. Κάτοχος του Optimum Platinum απο το 2017. Το στρώμα δεν έχει κάνει ουτε κιχ. πολύ ποιοτικό όπως το αγόρασα την 1η ημέρα. Παμε στα αρνητικα: Ηθελε η συζυγος μαλακό στρώμα, δοκιμάζοντας τα άλλα optimum καταληξαμε στο platinum ως πιο σκληρο αλλα στην τελική ειναι κ αυτο πααααρα πολυ μαλακο. Ειναι μόνο για ύπνο. Δεν μπορεις να κάτσει στο κώλο σου να διαβάσεις ενα βιβλιο, να κατσεις να χαζεψεις στο κινητό. Ούτε να παιξεις πλακωτό 😉😉, ναι για ύπνο είναι ένα καλό ΠΟΛΥ μαλακό στρώμα. Δύστυχώς με τόσα χρήματα δεν θέλω να το αλλάξω πρόωρα όποτε το παντρεύτηκα κ αυτό. Θεωρώ οτι δεν αξίζει τα λεφτά του σε καμία περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosxania Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Στα δύο στρώματα optimum που δοκιμάσαμε το gold το είχαν σε βάση της media strom και το silver σε κρεβάτι με τελάρο από κάτω.και στους δύο μας φάνηκε ότι το silver ήταν πιο μαλακό.η υπάλληλος μας είπε ότι το silver είναι πιο σκληρό απλά μας φαίνεται έτσι επειδή είναι σε τελάρο και όχι σε βάση της media Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 16 λεπτά πριν, dimosxania είπε Καλησπέρα σας.με την γυναίκα μου ψάχνουμε στρώμα και κρεβάτι.πηγαμε σήμερα στα media strom και ξεχωρίσαμε μετά από αρκετή ώρα δοκιμών 4 στρώματα.τα δύο της σειράς prime(discover με λάτεξ και discover premium με memory foam) και δύο της σειράς optimum(silver και gold). Δυστυχώς το μπάτζετ μας είναι μέχρι την σειρά prime και εγώ έχω καταλήξει στο discover γτ ναι μεν νιώθω ένα μικρό τσιμπηαματακι στην μέση όταν ξαπλώνω μπρούμυτα αλλά στο memory foam με ενοχλεί περισσότερο.βεβαια τώρα κοιμάμαι σε ένα σάπιο καναπέ γτ το στρώμα της κρεβατοκάμαρας με πονάει. Ήθελα να σας ρωτήσω αν στα ίδια λεφτά υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία να πάμε να δοκιμάσουμε(ημαθια-πελλα) και φυσικά αν αξίζουν να ανέβουμε κατηγορία και να πάμε στα optimum που ναι μεν δύσκολο από μεριάς μπάτζετ αλλά όχι και ακατόρθωτο αν αξίζουν τόσο πολύ. Στο κατάστημα επίσης μας ενημέρωσαν ότι οι τιμές είναι μέχρι τέλη Οκτωβρίου και μετά όπως όλα στην Ελλάδα θα πάρουν αυξηση δεν γνωριζω για ημαθια, αλλα αν πάτε μια επίσκεψη στη Θεσσαλονικη, στο Greco Strom, Candia και Imperial strom, θα βρειτε αντίστοιχες και ισως καταλληλότερες λύσεις. πηγα σχετικά πρόσφατα σε 8+ μαγαζια και ξεχώρισα τα παραπάνω. μου μένουν τα παρακάτω περισσότερο απο περιέργεια για να τα δω, γιατι μάλλον κατέληξα στην σειρά lithos της greco strom. https://matt-royal.gr/ https://www.dunlopillo.gr/ https://www.coco-mat.com/gr_el/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelas007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Candia & Coco-Mat πολύ τσιμπημένα. Μου λεγαν κατι κουφά για τρίχες καμήλας που εξισορροπεί το Ph του σώματος κατά τον ύπνο. Πραγματικά γιουχου. Να προσθέσω καταστήμα στη Θεσ/νίκη: https://istikbalgreece.gr/ Εχω ακούσει κάλά λόγια για τα στρώματα του ΙΚΕΑ & του JYSK. Καλές αγορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, trelas007 είπε Candia & Coco-Mat πολύ τσιμπημένα. Μου λεγαν κατι κουφά για τρίχες καμήλας που εξισορροπεί το Ph του σώματος κατά τον ύπνο. Πραγματικά γιουχου. Να προσθέσω καταστήμα στη Θεσ/νίκη: https://istikbalgreece.gr/ Εχω ακούσει κάλά λόγια για τα στρώματα του ΙΚΕΑ & του JYSK. Καλές αγορές του JYSK συμπαθητικα και οταν πηγα ειχαν καλες εκπτωσεις, δεν εχουν ομως την ποικιλια των αλλων εταιρειων του ikea προσωπικα θα τα προσπερνουσα, παλιοτερα ειχαν καλυτερα, τα καινουργια για να ελαχιστοποιήσουν το κόστος ή αλλιως, για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος, περιμετρικά του στρωματος πιανεις τα ελλατήρια... istikbal συμπαθητικα αλλα σε παραπλήσιες τιμες ειδα πολύ καλυτερα και μου φάνηκαν πολύ μαλακά και ζεστά τα υφασματα που χρησιμοποιουν. candia φυσικά οι χειροποιητες σειρές ειναι πανάκριβες (οπως σε ολες οσες εχουν χειροποιητα) και πολλες φορες χωρις ουσιαστικές διαφορές απο τις κανονικές σειρες, προσωπικα μου άρεσε πολύ το papingo απο την luxuriant στα ~840€ για 160 x 200. https://www.candia.gr/el/stromata/inventor https://www.candia.gr/el/stromata/luxuriant Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosxania Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Επιστρέφω στο θέμα για να ενημερώσω ότι επισκέφτηκαμε και κατάστημα με στρώματα elite,Sealy και tempur.απο ελίτ ενώ έχουν αρκετά ελατήρια δυστυχώς τα είχε μόνο σε firm οπότε δεν τα βολευτηκαμε.απο tempur που δοκιμάσαμε ήταν εξαιρετικό το ένα που είχε το κατάστημα αλλά εκτός μπάτζετ. Και πάμε στα Sealy.δοκιμασαμε το lavish το οποίο μας φάνηκε κάπως μαλακό λόγο και του ανωστρώματος του και το ψιλοαποκλεισαμε.ερωτευτηκαμε όμως το hybrid divine.ιδια τιμή με media strom optimum gold αλλά καμία σχέση σαν άνεση(τουλάχιστον στα δικά μας μάτια).φύγαμε από το μαγαζί και ξαναπήγαμε σε media strom για να δοκιμάσουμε το optimum gold που είχαμε ξεχωρίσει στην πρώτη επίσκεψη αλλά πλέον μετά την δοκιμή του divine δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει στα ίδια χρήματα να επιλέξει κάποιος media strom.το μοναδικό που με "ανησυχεί"(εκτός της τιμής) είναι μήπως το καλοκαίρι ψιλοσκαμε με το divine αλλά μέχρι τότε έχουμε. Εάν έχει κάποιος το συγκεκριμένο στρώμα θα ήθελα να μου πεις την γνώμη του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Αγοραζει λεει ο κοσμος, σαν τρελος, ηλεκτρικα υποστρωματα, ειδικα και τωρα με την ενεργειακη κριση! Κατι μου διαφευγει μαλλον. - Η βασικη χρηση, ειναι για το κρεβατι; Δηλαδη, αν ριξεις δυο παπλωματα και δυο fleece κουβερτουλες ενδιαμεσα, ακομη θα κρυωνεις, και θα θες και ηλεκτρικη υποβοηθηση; - Εχουν και αλλη χρηση, εστω ανεπισημη, εκτος απο το κρεβατι; Να εισαι πχ στην καρεκλα του γραφειο σου στο σπιτι, και αντι να θερμανεις το χωρο με κατι αλλο, να εισαι τυλιγμενος με αυτο; Δεν καταλαβαινω προς τι ολο το σουσουρο με αυτα τα ηλεκτρικα υποστρωματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα