Dantε Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, KoGi είπε Σε ποιο μοντελο ακριβως της Greco κατεληξες? Σε αυτα τα δυο https://shop.grecostrom.gr/shop/oikiakos-exoplismos/stromata-ipnou/stromata-bodytopia/stroma-structure/ https://shop.grecostrom.gr/shop/oikiakos-exoplismos/stromata-ipnou/stromata-bodytopia/stroma-scheme/ Το φθηνο ειναι ουσιαστικα το ιδιο χωρις ανωστρωμα. Κατα 90% θα παω σε αυτο με το ανωστρωμα καθως βλεπω οτι το ανωστρωμα ξεχωριστα το χρεωνουν αρκετα.Ηθελα να εχω τη δυνατοτητα να μπορω να γυρισω το στρωμα μεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Και για τις ταβλες,επειδη αυτες που εχω εχουν αποσταση μεταξυ τους 7 εκατοστα, σκεφτομαι αυτη τη λυση. Βγαινει πιο οικονομικα να παρω απο ΙΚΕΑ (που ειναι και το κρεβατι) τετοιες ταβλες και ειναι και πιο ακαμπτο. Εβαλα τη γυναικα πανω και κοιταζα απο κατω και βουλιαζει πολυ ελαχιστα. Θα συμβαλει πιστευω δηλαδη και στην ακαμψια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANTONIOS67 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας σε αναζήτηση αντικατάστασης του παλαιού στρώματος 160*200 και μετα απο περισσότερο διαδικτυακές αναζητήσεις βρήκα αυτή την εταιρεία και το συγκεκριμένο στρώμα https://snoozemattress.gr/shop/stroma/stroma-ebony/ Εχοντας σαν επιλογη τα στρωματα της Coco Mat και συγκρινοντας το απλα σαν χαρακτηριστικα με το Πρωτεας https://www.coco-mat.com/store/gr_el/strwma-proteas μου φαινεται μια σχετικα καλη επιλογη και σε κοστος τουλαχιστον 50/55% λιγοτερο. Αυριο μεθαυριο θα παω να το δοκιμασω και απο κοντα για να δω τι εντυπωση θα αποκομισω και θα ενημερωσω. Εαν καποιος εχει εμπειρια απο τη συγκεκριμενη εταιρεια θα ηθελα πολυ να ακουσω το feedback του. Απεριψα τα Τempur που γλυκοκοιταζα γιατι δεν αντεχω την αισθηση της ζεστης ποθ διαβασα σε πολλα ποστ. Αλλες επιλογες εαν δεν μου αρεσει τελικα ειναι το Ατλας+ανωτσρωμα Ιβισκος στα 2170 (το πρωτεας χτυπαει τα 3,550 ευρω πλεον οποτε βγαινει απ το καδρο των επιλογων) και απο DUNLOPILLO η σειρα Celsion απο 1800-2000 ευρω. Οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από ANTONIOS67 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ceatus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 22/8/2022 στις 6:45 ΜΜ, panostroub είπε Προσφερουν καλυτερη στηριξη και ειναι απαραιτητα για τα υπερβαρα ατομα. Φιλτατε ορεξη χρειαζεται και χρονος για δοκιμες-δοκιμες-δοκιμες. Μονο εσυ μπορεις να κρινεις το τι σου κανει και το τι οχι. Σε καθε περιπτωση για το θεμα "ζεστο" υπαρχουν διαφορες λυσεις με στρωματα που περιεχουν gel, ανωστρωματα ή και καλυματα που μπορουν να αντιμετωπισουν το συγκεκριμενο προβλημα. Συμβουλη μου να προσεξεις παρα πολυ το θεμα μαξιλαρι... Και επισης κατι βασικο, αλλο θεμα ειναι η σκληροτητα και αλλο η στηριξη του στρωματος... Εν ολιγοις προσπαθησε να δοκιμασεις οσο το δυνατον περισσοτερα (και ακριβα και οικονομικα) μεχρι να βρεις τι σου ταιριαζει. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 24/8/2022 στις 12:21 ΜΜ, james9tito είπε Θελω να παρω νεο στρωμα για την μικρη μου κορη ~9 ετων. Κοιταω greco, candia, κατι στα επιπεδα των 170-200 ευρω. Εχει καποιος εμπειρια να με κατευθυνει προς καποια κατευθυνση? Ημουν σε αντιστοιχη ψακτικη και τελικα απο επισκεψεις σε Mediastrom, Grecostrom και Cocomat αναγκαστηκα να ανεβω λιγο (στα 300ευρω) και να καταληξω στην σειρα Advance της Mediastrom. Cocomat ξεφευγουν πολυ σε τιμη, μου ζητησαν 1100 ευρω για μονο στρωμα 90x200😉 Σε Cocomat Ατλας κοιμαμαι τωρα, btw αλλα εδω δεν αισθανθηκα οτι ειναι η σωστη τιμη Νομιζω οτι γενικα δεν εχει νοημα να γυρνας ολα τα στρωματαδικα, επιλεγεις 2-3 επωνυμες μαρκες και εστιαζεις εκει. Παντως Mediastrom και Grecostrom εχουν παραπλησιες τιμες. Εξαλλου το παιδακι δεν εχει μεγαλο βαρος, οποτε δεν νομιζω οτι ενα επωνυμο στρωμα θα ζοριστει να στηριξει 20-30 κιλα σε πρωτη φαση, αλλα και μεχρι τα 60-70 σε βαθος 10ετιας, δεν νομιζω να υπαρξει θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα ψαχνω για ένα στρώμα 2μ ύψος και 1.40 πλατος Έχετε εντοπίσει κάποια καλή προσφορα τωρα στις εκπτώσεις απο επωνυμη αλυσίδα? Το στρώμα που έχω τωρα είναι ένα no name 20ετιας οποτε οτιδήποτε θα μου φανει καλύτερο. Εχω μικρο budget (300-400) οποτε οποιαδηποτε προταση απο κάποιον που έχει οανει ήδη έρευνα θα με βοηθήσει. 65 κιλα είμαι δε ξεργ αν έχει σχέση αυτο αλλα το γράφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Fabricated είπε Καλησπέρα ψαχνω για ένα στρώμα 2μ ύψος και 1.40 πλατος Έχετε εντοπίσει κάποια καλή προσφορα τωρα στις εκπτώσεις απο επωνυμη αλυσίδα? Το στρώμα που έχω τωρα είναι ένα no name 20ετιας οποτε οτιδήποτε θα μου φανει καλύτερο. Εχω μικρο budget (300-400) οποτε οποιαδηποτε προταση απο κάποιον που έχει οανει ήδη έρευνα θα με βοηθήσει. 65 κιλα είμαι δε ξεργ αν έχει σχέση αυτο αλλα το γράφω Candia μπορείς να δεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moveax1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 2/9/2022 στις 11:47 ΠΜ, tutuyo είπε Νομιζω οτι γενικα δεν εχει νοημα να γυρνας ολα τα στρωματαδικα Όλοι μια συνάρτηση προσπαθούν να φτιάξουν. Τα υλικά πάνω-κάτω τα ίδια είναι, αλλάζουν βέβαια οι ποιότητες και οι τιμές. Απ' ό,τι έχω καταλάβει, κάποιοι τα βάζουν στην τύχη χωρίς να καταλαβαίνουν ακριβώς την επίδρασή τους στο τελικό αποτέλεσμα. Υπό αυτή την έννοια, έχει νόημα να κάνεις έρευνα μέχρι να βρεις το συνδυασμό υλικών που σου αρέσει και να μπορείς ενδεχομένως να διαλέξεις και ποιότητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Γεια σας είμαι ανάμεσα σε Advance live (media storm) Benefit solid (media storm) Και malia (candia) Ειναι και τα 3 κάπου στα 350 οποτε αν εχει κάποιος άποψη πανω σε καποιο να με βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Έχει αγοράσει κανένας στρώμα από jysk? Το s115 και s120 που είδα από κοντά μου άρεσαν αρκετά σαν αίσθηση, αν και η δοκιμή ήταν από ένα λεπτό. https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion#f_5=160&f_4=30|28|26|24|22&sort=default Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 24/8/2022 στις 9:48 ΠΜ, Dantε είπε Ηρθε η ωρα να παρω και εγω ενα στρωμα. Εκοψα χθες μια βολτα απο 6 καταστηματα (Greco ,Candia,Imperial,Elite,Linea,Media). Γενικα εψαχνα για ενα σχετικα σκληρο μιας και κοιμαμαι και μπρουμυτα και ηθελα να αποφυγω και το memory foam αφου και εδω στο θεμα(οπως το απο πανω ποστ) και αλλου δε διαβαζω τα καλυτερα .Επισης δε θελει και η συζυγος οταν κουνιεμαι να το νιωθει, οποτε ετσι αποκλειστηκαν αρκετες κατηγοριες σε καθε εταιρεια απο τα αποδυτηρια. Τα πιο οικονομικα τα βρηκα στη Greco. Της Candia ηταν πανακριβα αλλα μου φανηκαν ωραια(αν και οχι κατι εξαιρετικο που να δικαιολογει τοσο τις τιμες). Της imperia αδικαιολογητα τσιμπημενα για τη ποιοτητα που ειδα. Elite-Linea τιμια και καλα και media συμπαθητικα αλλα ακριβουτσικα. Γενικα δεν ειδα τρελες διαφορες (φυσικα παιρνοντας υποψη τις παραμετρους που εβαλα).Συνηθως οτι πετυχαινα απο αποψη αισθησης στη μια εταιρεια,θα εβρισκα και κατι ιδιο η παρομοιο και στην αλλη. Ουσιαστικα αν εχει ανωστρωμα η memory foam βυθιζεσαι λιγο αρχικα και μετα συναντας αντισταση ,αναλογη με το ποσο σκληρο ειναι το στρωμα.Το memory foam σε αγκαλιαζει λιιγο καλυτερα σε σχεση με το ανωστρωμα. Τωρα απο κει και περα αλλαζουν εγγυησεις κτλ. Κατα πασα πιθανοτητα θα παω για ενα της Greco στα 690 με ανωστρωμα.Βρηκα και αλλα αναλογα με αυτο σε αλλες εταιρειες αλλα κοστιζαν 250+ ευρω εξτρα οποτε δε βλεπω λογο να τα δωσω εφοσον εχει 5 χρονια εγγυηση και στις αλλες εταιρειες δινουν ή 5 ή μεχρι 7 χρονια. Το μονο θεμα ειναι οτι οι ταβλες που εχει τωρα το κρεβατι https://www.ikea.gr/proioda/krevatia/tavles-krevation/luroy-tables/80258784 εχουν αρκετη αποσταση μεταξυ τους και σκεφτομαι ή να παρω και αλλες για να πυκνωσουν ή να βαλω απο πανω ενα κοντρα πλακε οπως εχει προταθει και πιο πισω.Τι λετε; Α να σημειωσω οτι ολοι ειχαν εκπτωσεις γυρω στο 40-50% μεχρι τελος μηνα.Βεβαια δε ξερω κατα ποσο η αρχικη τιμη ανταποκρινεται και στη τιμη που χρησιμοποιουν τον υπολοιπο καιρο.Γενικα οι τιμες που πηρα ηταν απο 580 μεχρι 1500 με τις αρχικες τιμες να ειναι συνηθως διπλασιες. για κάποιο περίεργο λόγο δτα jysk δίνουν 25 χρόνια εγγύηση στα στρωματα που δεν το έχω δει κάπου αλλού. https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion#f_5=160&f_33=GOLD&f_122=PROMOTION&sort=default και τα συγκεκριμένα που είδα ειναι καλά για μέχρι 550€ το s115 ισαξιο με media storm που έχουν 700-900€ στα istikbal εχει επίσης καλά με ανώστρωμα απο ~650€ https://istikbalgreece.gr/eshop/Stromata/Stromata--Istikbal-/14?diastaseis_stromaton=41&is_ajax=1 για 160x200 απο αυτά που είδα, θεωρώ οτι μια μέση τιμή για ενα καλό στρωμα με ανώστρωμα, ειναι 500-800€ ενω χωρίς, στα 300-500€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, prefuse είπε για κάποιο περίεργο λόγο δτα jysk δίνουν 25 χρόνια εγγύηση στα στρωματα που δεν το έχω δει κάπου αλλού. Δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι θα πας μετά από 15 ή 20 χρόνια σε κατάστημα Jysk (αν υπάρχουν ακόμα), θα τους πεις ότι το στρώμα έχει βουλιάξει και θα περιμένεις τι ακριβώς; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε Δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι θα πας μετά από 15 ή 20 χρόνια σε κατάστημα Jysk (αν υπάρχουν ακόμα), θα τους πεις ότι το στρώμα έχει βουλιάξει και θα περιμένεις τι ακριβώς; Τα λεφτα μου πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 5/9/2022 στις 8:30 ΜΜ, Fabricated είπε Advance live (media storm) Πηραμε ενα τετοιο σε custom μεγεθος 2x2m για το εξοχικο. Δεν με βολεψε ιδιαιτερα τις δυο εβδομαδες που κοιμηθηκα. Στις 8/8/2022 στις 10:48 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε Και γω στο Serta v-fresh λιωνω... Κοιμαμαι μονο πλαγια για να ελαχιστοποιησω την επαφη με το στρωμα. Τελικα για εμενα προσωπικα βγηκε αποτυχημενη αγορα το συγκεκριμενο στρωμα. Και πολυ ζεστο ειναι οπως προειπα, και δεν μπορω να κοιμηθω καθολου μπρουμυτα γιατι με ποναει η μεση μου (ειναι 96κιλα). Ακομα και ανασκελα με πιανει καποιες φορες. Να κανω και ενα update εδω. Πλεον που εχω πιο πολυ χωρο να κοιμαμαι (πριν ειχαμε το μωρο στο κρεβατι σχεδον ολο το βραδυ, ενω τωρα κοιμαται διπλα στο λικνο) δεν εχω πονους στη μεση. Ισως ηταν επειδη δεν ειχα χωρο να απλωθω οπως ηθελα. Ισως ειναι και τυχαιο. Ελπιζω τουλαχιστον να μεινει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, phanispal είπε Δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι θα πας μετά από 15 ή 20 χρόνια σε κατάστημα Jysk (αν υπάρχουν ακόμα), θα τους πεις ότι το στρώμα έχει βουλιάξει και θα περιμένεις τι ακριβώς; Αν διάβασες προσεκτικά, γι'αυτό γράφω για κάποιο περίεργο λόγο... Γιατί αν πας μετά από 7 χρόνια που έχουν οι περισσότεροι σε οποιαδήποτε εταιρεία νομίζεις ότι θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα ή θα αρχίσουν τις δικαιολογίες... Με προϋπόθεση ότι έχεις κρατήσει την απόδειξη και δεν γνωρίζω αν δέχονται και φωτογραφία αυτής. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα