Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για στρώματα/ανωστρώματα/επιστρώματα

tripialosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 3/7/2022 στις 8:51 ΜΜ, Teodou είπε

Καλησπερα πρόσφατα αγόρασα το μύθος από εντός και είναι απίστευτα ζεστό.μήπως κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποια λύση.ευχαριστω

Και γω στο Serta v-fresh λιωνω... Κοιμαμαι μονο πλαγια για να ελαχιστοποιησω την επαφη με το στρωμα.

Τελικα για εμενα προσωπικα βγηκε αποτυχημενη αγορα το συγκεκριμενο στρωμα. Και πολυ ζεστο ειναι οπως προειπα, και δεν μπορω να κοιμηθω καθολου μπρουμυτα γιατι με ποναει η μεση μου (ειναι 96κιλα). Ακομα και ανασκελα με πιανει καποιες φορες.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε άποψη για αυτο

https://www.aroundhome.gr/stroma-bonnell-spring-me-anostroma-90x190-24-roll-pack-e2056-6?search=Ε2056%2C6

;;;

μου ειπαν οτι επειδη ειναι role pack δεν εχουν δειγμα να δοκιμάσουμε. Το θελω για εναν ύπνο κάθε μέρα δεν ειμαι ιδιαιτερα απαιτητικος στα στρώματα.

Δες κι εδώ κάποιες κριτικές.

https://www.skroutz.gr/s/17621071/Woodwell-Μονό-Στρώμα-90x190x24cm-με-Ελατήρια-Ανώστρωμα-Ε2056-6.html#reviews

Στις 5/7/2022 στις 10:06 ΠΜ, -WISE- είπε

Δοκίμασε κάτι τέτοιο

spacer.png

Αλόχες, έχει βρει κανείς το συγκεκριμένο προστατευτικό μαξιλαριού Αθήνα/Ελλάδα/EU?

1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε

Ευχαριστώ. Θα το ειχα παραγγείλει αλλα το αρνητικο ειναι πως δεν έχουν δειγμα να πάω να δοκιμάσω, Θα περάσω σημερα απο την JYSK μηπως έχουν κάποιο σε δείγμα.

10 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ευχαριστώ. Θα το ειχα παραγγείλει αλλα το αρνητικο ειναι πως δεν έχουν δειγμα να πάω να δοκιμάσω, Θα περάσω σημερα απο την JYSK μηπως έχουν κάποιο σε δείγμα.

Ναι, καλύτερα να το δοκιμάσεις. Μην πάρεις έτσι. 

Διάβασα στις κριτικές ότι κάποιος νιώθει το πάνω σώμα να βουλιάζει και τα πόδια να είναι πιο πάνω. Άλλοι το βρήκαν τέλειο. Δεν βγάζεις άκρη. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μαλακό στρώμα, οπότε όποιος δεν ψάχνει κάτι τέτοιο το αποκλείει εξ αρχής. 

1 ώρα πριν, Material_Defender_1032 είπε

Αλόχες, έχει βρει κανείς το συγκεκριμένο προστατευτικό μαξιλαριού Αθήνα/Ελλάδα/EU?

Από Ισπανία. 

https://www.thebedcentre.com/product/thermal-regulator-pillow-protector/

Στις 19/6/2022 στις 8:05 ΠΜ, zarzonis είπε

Προς το παρόν, απόλυτα. Είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Αυτούς τους 8-9 μήνες που το έχω, κυριολεκτικά κάνω τους καλύτερους ύπνους της ζωής μου. Μιλάω φυσικά χωρίς το άνω ανώστρωμα που το έχω μόνο 2 μέρες και μπορώ να εκφράσω μόνο πρώτες εντυπώσεις.

Μιας και πέρασε λίγος καιρός... πως είναι το άνω ανώστρωμα; :D

Έχω παρόμοιο setup (Άτλας + Ιβίσκος) και με "τρώει" να δω είτε για Κυριακή (πούπουλο) ή Καμέλια (μαλλί) για το κάτι παραπάνω. Φοβάμαι λίγο το Κυριακή, μας και το πούπουλο ζεσταίνει αρκετά. Αλλά οκ, έχω και air-condition στο δωμάτιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Ευχαριστώ! Έχεις προσωπική (ή μέσω γνωστού) εμπειρία με το συγκεκριμένο?

Edit: δεν στέλνει εκτός Ισπανίας το συγκεκριμένο store.

Επεξ/σία από Material_Defender_1032

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Μιας και πέρασε λίγος καιρός... πως είναι το άνω ανώστρωμα; :D

Έχω παρόμοιο setup (Άτλας + Ιβίσκος) και με "τρώει" να δω είτε για Κυριακή (πούπουλο) ή Καμέλια (μαλλί) για το κάτι παραπάνω. Φοβάμαι λίγο το Κυριακή, μας και το πούπουλο ζεσταίνει αρκετά. Αλλά οκ, έχω και air-condition στο δωμάτιο.

Έτσι ακριβώς με "έτρωγε" και εμένα φίλε μου. Έψαχνα το κάτι παραπάνω.

Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο μήνυμα, η Κυριακή είναι αυτή που έδωσε την απόλυτη αίσθηση χλιδής. Μαλακώνει την επιφάνεια μιας και κυριολεκτικά κοιμάσαι στα πούπουλα 😜 αλλά δε μαλακώνει το setup για να βουλιάζω μέσα. Αυτό που παρατήρησα είναι όμως ότι μετά από μερικές ημέρες χρήσης, είχε αποκτήσει ένα ελαφρύ  βούλιαγμα, χωρίς όμως να είναι κάτι που να το καταλαβαίνω και να με κάνει να πέφτω μέσα όταν ξαπλώνω. Κάποιες φορές που χρειάστηκε να λείψω από το σπίτι για 3-4 μέρες, όταν είχε γυρίσει, το βούλιαγμα είχε εξαφανιστεί. Όσον αφορά τη ζέστη, ομολογουμένως, το καλοκαίρι που την πήρα δεν είναι η καλύτερη περίοδος. Από το κατάστημα κιόλας μου είπαν ότι κάποιοι τον Αύγουστο τη βγάζουν και την ξαναβάζουν το Σεπτέμβριο μόλις φύγουν οι ζέστες. Από την εμπειρία μου, ναι, ζέστανε ελαφρά το setup αλλά όχι σε βαθμό που να σκάω και να ιδρώνω. Στο δωμάτιο δεν έχω κλιματιστικό γιατί προσωπικά με ενοχλεί στον ύπνο. Έχω μόνο έναν ανεμιστήρα, τον οποίο τον βάζω για 1 ώρα και μετά κλείνει μόνος του. Κοιμάμαι άνετα, με θερμοκρασία δωματίου από 28-30 βαθμούς αναλόγως την ημέρα. Από τη στιγμή που έχεις κλιματιστικό, προσωπικά δε θα το φοβόμουν καθόλου.

Αυτό που θα ήθελα επίσης να πω είναι ότι έχει άλλη αίσθηση σε σχέση με τη δοκιμή στο μαγαζί. Είναι άλλη αίσθηση να το δοκιμάζεις με τα ρούχα στο μαγαζί χωρίς κάποιο προστατευτικό από πάνω και χωρίς σεντόνι και άλλη στο σπίτι. Στο σπίτι προσφανώς είναι πολύ καλύτερη. Την Καμέλια την είχα δει λίγο σύντομα στο μαγαζί αλλά δε με ενθουσίασε καθόλου. Είναι πάρα πολύ λεπτή, σε βαθμό που προσωπικά δεν καταλάβαινα διαφορά στην αίσθηση που να δικαιολογεί το κόστος της. Με την Κυριακή όμως, η διαφορά είναι αισθητή κατευθείαν.

Εννοείται θα σου πρότεινα να πας να τα δοκιμάσεις από κοντά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Επεξ/σία από zarzonis

57 λεπτά πριν, Material_Defender_1032 είπε

Ευχαριστώ! Έχεις προσωπική (ή μέσω γνωστού) εμπειρία με το συγκεκριμένο?

Edit: δεν στέλνει εκτός Ισπανίας το συγκεκριμένο store.

Με συγχωρείς. Ήθελα να φύγω και πόσταρα βιαστικά, χωρίς να κοιτάξω περαιτέρω. 

Αυτό το κατάστημα είναι από Ιταλία, και φαίνεται πως στέλνει Ελλάδα. Το καλό είναι ότι δέχεται και πληρωμή με PayPal. 

Για κοίταξέ το. 

https://www.migliormaterasso.it/en/cover-for-pillows/outlast-velfont-pillow-479.html

5 ώρες πριν, Material_Defender_1032 είπε

Το χει στα καταστήματα της Elite. Frost λέγεται. 

Καλησπέρα

Προσανατολίζομαι σε αγορά διπλού στρώματος της εταιρείας SEALY.

Tα μοντέλα που έχω υπόψιν είναι το Divine και το Majestic.

΄Εχει κάποιος σχετική  εμπειρία με τα παραπάνω ;  σημειώνεται ότι υπάρχουν προβληματάκια με δισκοκοίλες στη σύζυγο

Ευχαριστώ

Γεια σας ρε παιδιά είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ασχολούμαι με το θέμα και από όλα αυτά που διάβασα πιστεύω ότι χρειάζεται όλος ο κόσμος να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τον ύπνο του Δεν ξέρω αν είναι επειδή μεγαλώνω αλλά αυτό το καλοκαίρι ο ύπνος ήταν κόλαση και μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα αυτή τη σελίδα Δεν έχω ιδέα καθόλου τίποτα θα πω ότι είμαι 90 kg κοιμάμαι στο πλάι 50% με το χέρι από κάτω από το μαξιλάρι είτε δεξιά είτε αριστερά αν αυτό παίζει σημασία επίσης να πω ότι σιχαίνομαι να ζεσταίνομαι το βράδυ προτιμώ να κρυώνω όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα μου πει τη γνώμη του τον ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων.

Nα πω την δικιά μου εμπειρία ότι πήρα στρώμα από relax strom και ανώστρωμα από candia και τέτοιο ύπνο δεν το έχω ξανακάνει στην ζωή μου.

• Like 1

Στις 13/8/2022 στις 4:36 ΜΜ, stavarm είπε

Καλησπέρα

Προσανατολίζομαι σε αγορά διπλού στρώματος της εταιρείας SEALY.

Tα μοντέλα που έχω υπόψιν είναι το Divine και το Majestic.

΄Εχει κάποιος σχετική  εμπειρία με τα παραπάνω ;  σημειώνεται ότι υπάρχουν προβληματάκια με δισκοκοίλες στη σύζυγο

Ευχαριστώ

Έχω εδώ και 8 μήνες το Majestic στην έκδοση cushion firm και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και εγώ και η σύζυγος.Εγώ έχω αρκετά θέματα με τη μέση μου και αν δεν υπάρχει καλή υποστήριξη ξεκινάνε αμέσως οι πόνοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...