Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για στρώματα/ανωστρώματα/επιστρώματα

tripialosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια βοήθεια θέλω.. παρήγγειλα στρώμα υπερδιπλο το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω σε σιδερένιο κρεβάτι..Το στρώμα είναι με ελατήρια ανατομικό..Τι μπορώ να βάλω από κάτω για να μην χαλάσει και να λειτουργεί σωστά..; Σκέφτομαι είτε σειρά από τάβλες, είτε κόντρα πλακέ επιφάνεια.. Τελάρο δεν θέλω..

Τι προτείνετε σαν καλύτερο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, giorgos_76 είπε

Μια βοήθεια θέλω.. παρήγγειλα στρώμα υπερδιπλο το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω σε σιδερένιο κρεβάτι..Το στρώμα είναι με ελατήρια ανατομικό..Τι μπορώ να βάλω από κάτω για να μην χαλάσει και να λειτουργεί σωστά..; Σκέφτομαι είτε σειρά από τάβλες, είτε κόντρα πλακέ επιφάνεια.. Τελάρο δεν θέλω..

Τι προτείνετε σαν καλύτερο;

Από αυτά που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό, έμαθα ότι:

1) ιδανικο σενάριο, είναι άκαμπτες τάβλες με κενά μικρότερα των 3 εκ. μεταξύ τους. 
ή
2) Σανίδα osb πάχους 4 εκ(δεν είναι σίγουρος για το πάχος) , αλλά χωρισμένο ίσως σε 3-4 κομμάτια για να δημιουργούνται κενά και να «αναπνέει» το στρώμα κ να μην εγκλωβίζεται η υγρασία. 

αλλα ας με διορθώσει κάποιος από τα παιδιά που έχει γράψει και παλιότερα έδω. 

Επεξ/σία από anathema00
Συγχώνευση αλλης απάντησης χωρίς να το θέλω

Καλησπέρα θέλω να κάνω αλλαγή στρώματος ,το παλιό μου στρώμα ήταν με pocket springs  από μια εταιρία άγνωστη .Σε αναζητηση νέου στρώματος σε καλές εταιρίες μου λενε ότι τα κενά στο ανατομικό τελάρο πρέπει να μην έχουν μεγάλη απόσταση γιατί θα έχω θέμα με την εγγύηση  .Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία αλλαγής τελάρου γιατί είναι βιδωτο πάνω σε μηχανισμό ,το κρεβάτι  εχει αποθηκευτικό χώρο .Τα κενά στο τελάρο είναι 8cm,τι στρώμα κοιτάζω ;

Τελικά, μετά από πολύ ψάξιμο, κατέληξα και παρηγγειλα την Παρασκευή στρώμα από Afronline.

Η πρώτη μου επαφή σα πελάτης, κακή.

Στο πρώτο τηλεφώνημα απόγευμα Πέμπτης (ωρες λειτουργίας της επιχ/σης), αφου εκανα μια συντομη συνομιλία με κάποιον κύριο- που είχε σε εκτροπή τη γραμμή, μου είπε να τηλεφωνήσω την επόμενη μέρα. Και έτσι και έκανα. Παρασκευή πρωί πήρα τηλέφωνο. 

Η εξυπηρέτηση από το τηλέφωνο ήταν κάκιστη. 

Ο κύριος που μιλούσα δεν ήταν καθόλου βοηθητικός και ίσα ίσα που ήταν και ειρωνικός. Αφου του εξήγησα την περιπτωση μου και τι ψαχνω, του ειπα οτι εχω καταλήξει σε δυο στρωματα. Μου είπε αμέσως, πάρε το 'τάδε'. Τον ρώτησα και για το άλλο και μου απάντησε, ε τότε πάρε το ''αλλο". Τον ρωτησα αν γινεται να μου κάνει μια προσαρμογή στο στρώμα που θα αγόραζα και η απάντηση του ήταν ότι γίνεται αλλά θα χάσει την εγγύηση γιατί δεν είναι δοκιμασμένο σαν προϊόν. (Αυτό που πρότεινα εντωμεταξυ υπάρχει ήδη σαν στρώμα-ετοιμο προιον- με τη διαφορά ότι είναι 0,5 εκατοστό μικρότεροι σε πάχος οι αφροί του). Μετά με «μάλωνε»: Ότι δεν είναι σάντουιτσαδικο εκεί για να τους λεω να βάλουν και να βγάλουν υλικά...(!) 

Μου είπε οτι πουλάει 100+ στρώματα τη μέρα- και μάλλον γι αυτό δεν έχει διάθεση να εξυπηρετήσει. 

Θα ήθελα, μιας και ειναι 'τυφλη' αγορα, καποιον να με κατευθυνει και όχι να μου συμπεριφέρεται σαν να "τρωω" τον χρόνο του. 

Αναρωτιεμαι κι εγώ γιατί παρηγγειλα και εκνευρίζομαι. Γιατί να δώσω τα λεφτά μου σε κάποιον που δεν εξυπηρετεί σωστά, είναι ειρωνικός και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι τον απασχολείς! 

Είχα προδιαθέσει τον εαυτό μου να αγοράσει από εκεί επειδή  έκανα μεγάλη έρευνα και κατέληξα σε αυτό λόγω σχέσης υλικων και κόστους(διαφημίζει στη σελίδα της, 7 ζώνες στήριξης και φυσικό λατεξ 100%). Αναρωτιέμαι επισης, αν θα υπάρχει κάποια γραπτή πιστοποίηση για όλα αυτά όταν παραλάβω. 

Αν έπαιρνα τηλέφωνο και μιλούσε όπως μίλησε, χώρις να είχα διαβάσει τίποτα από τις κριτικές που έχει, δε θα ασχολιόμουν κ δε θα αγόραζα. Αυτό είναι το μονο σίγουρο. Όλοι μιλάνε για τα υπέροχα προιόντα τους, την αρτια εξυπηρέτηση, το ενδιαφέρον, την υπομονή και την ευγένεια. Αδυνατώ να πιστέψω ότι κάποιος με τέτοιο τζίρο δε μπορεί να προσλάβει κάποιον υπάλληλο για να κανει ακριβως αυτη τη δουλειά: να εξυπηρετεί και να κατευθύνει έναν υποψήφιο πελάτη.

(Είμαι σίγουρος οτι ο κύριος με τον οποιο μίλησα δεν είναι υπάλληλος).

Πολύ δύσκολα γράφω κακη κριτική/αξιολόγηση για κάποιον- γιατι προσπαθώ να κατανοήσω τη θέση του, την κακή στιγμή - τα λόγια του παπά(!) κλπ., αλλα σε αυτη την περίπτωση, θα περιμενω να παραλάβω το στρώμα για να είμαι και αντικειμενικός ως προς το προϊόν- και μετά θα γίνει και επίσημα κριτική στη σελίδα του. 

Αυτά :)

• Thanks 2

1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε

@anathema00 θα πάρεις στρώμα χωρίς να το δοκιμάσεις ?

Δοκίμασα 1 στρώμα στην εντός - ένα άλλο που ήθελα δεν το ειχε. Και δοκίμασα media strom και σε αλλά δυο μαγαζιά. Δυστυχώς είμαι επαρχία. Και γι αυτό προτίμησα να παραγγείλω χωρίς να έχω δοκιμάσει, βασιζόμενος στις κριτικές. Οι επιλογές ήταν: ή στρώμα εκτός budget και πιο ακριβό, σε πιο περιορισμένη γκάμα, ή τυφλή αγορά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά βασιζόμενος σε κριτικές και μια «κατεύθυνση - βοήθεια» από τον εκάστοτε υπάλληλο εξυπηρέτησης. Προτίμησα το δεύτερο. Και ελπίζω να μην έκανα μεγάλη … πατάτα!  

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, anathema00 είπε

Δοκίμασα 1 στρώμα στην εντός - ένα άλλο που ήθελα δεν το ειχε. Και δοκίμασα media strom και σε αλλά δυο μαγαζιά. Δυστυχώς είμαι επαρχία. Και γι αυτό προτίμησα να παραγγείλω χωρίς να έχω δοκιμάσει, βασιζόμενος στις κριτικές. Οι επιλογές ήταν: ή στρώμα εκτός budget και πιο ακριβό, σε πιο περιορισμένη γκάμα, ή τυφλή αγορά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά βασιζόμενος σε κριτικές και μια «κατεύθυνση - βοήθεια» από τον εκάστοτε υπάλληλο εξυπηρέτησης. Προτίμησα το δεύτερο. Και ελπίζω να μην έκανα μεγάλη … πατάτα!  

ποιο παραγγειλες τελικα? τους εχω και εγω στα υποψιν, αλλα εγω μιλησα με μια ευγενεστατη κοπελα στο τηλεφωνο (παλι σε εκτροπη), αλλα ισως να κανω το ταξιδι και να τα δοκιμασω πριν παραγγειλω...εμενα μου ειπαν οτι θελει 2-3 εβδομαδες η παραδοση

• Like 1

3 ώρες πριν, _emperor είπε

ποιο παραγγειλες τελικα? τους εχω και εγω στα υποψιν, αλλα εγω μιλησα με μια ευγενεστατη κοπελα στο τηλεφωνο (παλι σε εκτροπη), αλλα ισως να κανω το ταξιδι και να τα δοκιμασω πριν παραγγειλω...εμενα μου ειπαν οτι θελει 2-3 εβδομαδες η παραδοση

Παρηγγειλα το hybrid eurotop pocket που ειναι με λατεξ. 2 βδομαδες μου είπαν κι εμένα για την παράδοση. Θα γράψω εντυπώσεις μολις παραλάβω. 

• Thanks 1

Για τα στρώματα istikbal τι γνώμη έχετε; Δοκίμασα αυτό με το memory foam και μου φάνηκε πάρα πολύ καλο. Έκανε περίπου 630 ευρώ

7 ώρες πριν, Fan είπε

Για τα στρώματα istikbal τι γνώμη έχετε; Δοκίμασα αυτό με το memory foam και μου φάνηκε πάρα πολύ καλο. Έκανε περίπου 630 ευρώ

δεν εχω προσωπικη αποψη, αλλα τα σχολια στην google δεν ειναι καθολου καλα...ριξε μια ματια

παιδια για κουστομ μαιντ στρωμα καλο και σχετικα οικονομικο (σχεδιο τραπεζιο ,χτιστο κρεβατι) ,ποια εταιρεια προτεινετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετά από μια δεκαετία λέω να αλλάξω το media strom που εχω

διαστάσεις 190χ140(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, φαντάζομαι μπορούν να στο φτιάξουν στα μέτρα σου)

τι εταιρείες, υλικά κτλ να κοιτάξω;

μπάτζετ κατά προτίμηση κάτω από 400

Επεξ/σία από john_shadow

Στις 2/5/2022 στις 9:24 ΜΜ, kostas66100 είπε

Καλησπέρα,

Είμαι ανάμεσα σε 4 στρώματα.

Θα ήθελα να μου πείτε την εμπειρία σας, εφόσον έχετε κάποιο από τα παρακάτω στρώματα.

Επιπρόσθετα αν έχετε να προτείνετε κάτι, που θα έχει μέτρια αίσθηση για ανθρώπους ως 100 κιλά. 

https://shop.grecostrom.gr/shop/oikiakos-exoplismos/stromata-ipnou/stromata-bodytopia/stroma-system/

https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/serta/ritz-detail

https://elitestrom.gr/proionta/stromata/sealy-majestic/

https://istikbalkimerland.gr/shop/stromata-istikbal/stromata-exclusive-istikbal/stroma-graphene-premium/

Έχετε καμιά πρόταση για διπλό στρώμα γύρω στα 600 ευρώ;

Κοιμάμαι μπρούμυτα οπότε χρειάζομαι μέτριας σκληρότητας.

Ποια η γνώμη σας για αυτό; Θα είναι καλύτερα για το στρώμα επειδή η επιφάνεια είναι ενιαία και δεν θα έχει κενά όπως με τις τάβλες;
https://yannipolycenter.gr/shop/anatomiko-telaro-metallo-ksylo-140x195-ek-gia-stroma-140x200/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...