Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, astrolabos είπε

Δοκίμασε το Sealy Majestic. Πολύ ευχαριστημένος από αυτό.

Candia θα διαλέξω..είμαι μεταξύ Vive & Selene...Το Vive είναι μαλακό, το Selene προς το σκληρό

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω στρώμα 140Χ200 με ανεξάρτητα ελατήρια, για χρήση 1 μήνα κάθε χρόνο και budget 200-300 ευρώ. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σκοπεύω να πάρω αυτό το στρώμα. https://www.afronline.gr/proionta/stromata/stroma_elatiria/stroma_premium_mini_pocket_7_zonon/

Και είμαι ανάμεσα στο να πάρω βάση στρώματος https://www.afronline.gr/product-category/krevatia/ypostromata/

ή

Κανονικό κρεβάτι 

https://www.afronline.gr/proionta/krevatia/ntymena_krevatia/krevati_ammos/

Με τάβλες 

https://www.afronline.gr/proionta/mihanismoi/telara-tavles/orthopediko-telaro-flat/

Το κρεβάτι με τις τάβλες θέλει επιπλέον 200 ευρώ από τη βάση.

Υπάρχει διαφορά της βάσης με το κρεβάτι με τάβλες στον ύπνο;; Δε με ενδιαφέρει η ομορφιά που θα έχει. Αξίζει τα 200 ευρώ παραπάνω το κρεβάτι ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να αγοράσω το structure της greco strom https://grecostrom.gr/products/oikiakos-exoplismos/stromata/bodytopia/stroma-structure/

Έχω δοκιμάσει μερικά και μου άρεσαν το temptation της Elite stom και το tempur firm supreme. 

Έχω ήδη ένα ανατομικό τελάρο αλλά φοβάμαι μήπως οι τάβλες είναι αρκετά αραιές μεταξύ τους. Σε κατάστημα της elite strom μου είπαν ότι οι τάβλες πρέπει να έχουν κενό μέχρι 4 εκατοστά μεταξύ τους. Το στρώμα που έχω είναι 140x220.  

Το κρεβάτι που έχω δεν έχει υποδοχή για τάβλες και το τελάρο αγοράστηκε για καλύτερη στήριξη (είμαι 130 κιλά, 1.90). 

Διαβάζοντας όλο το νήμα, πιστεύω μήπως οι αραιά τοποθετημένες τάβλες του τελάρου, επέτειναν την φθορά στα ελατήρια του υπάρχοντος στρώματος.. Οπότε πέρα από στρώμα, μήπως πρέπει να αλλάξω και τελάρο; ή να διορθώσω με κάποιο τρόπο το ήδη υπάρχον; το ίδιο ισχύει (στενά τοποθετημένες τάβλες) και αν δεν επιλέξω στρώμα με ελατήριο, αλλά τύπου tempur ή hybrid τύπου sealy divine? 

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. 

rsz_img_20210703_203510.jpg

Επεξ/σία από camel555
Δημοσ.
12 ώρες πριν, dimips είπε

Καλησπέρα σε όλους. Σκοπεύω να πάρω αυτό το στρώμα. https://www.afronline.gr/proionta/stromata/stroma_elatiria/stroma_premium_mini_pocket_7_zonon/

Και είμαι ανάμεσα στο να πάρω βάση στρώματος https://www.afronline.gr/product-category/krevatia/ypostromata/

ή

Κανονικό κρεβάτι 

https://www.afronline.gr/proionta/krevatia/ntymena_krevatia/krevati_ammos/

Με τάβλες 

https://www.afronline.gr/proionta/mihanismoi/telara-tavles/orthopediko-telaro-flat/

Το κρεβάτι με τις τάβλες θέλει επιπλέον 200 ευρώ από τη βάση.

Υπάρχει διαφορά της βάσης με το κρεβάτι με τάβλες στον ύπνο;; Δε με ενδιαφέρει η ομορφιά που θα έχει. Αξίζει τα 200 ευρώ παραπάνω το κρεβάτι ;

Εξαρτάται πως φτιάχνει το υπόστρωμα; Με ελατήρια; Με τελάρο με ταβλες κ ονομάστηκε υπόστρωμα; 

Μετά από χρόνια ύπνου σε υπόστρωμα, τώρα πια σε τάβλες, θεωρώ πως τα οποια θέματα καθίζησης του στρώματος οφείλονταν στο υπόστρωμα. 

Το ίδιο στρώμα που άλλαξα γιατί είχε κάτσει, το έβαλα στο πάτωμα κ κοιμήθηκα επάνω μια χαρά. Κοινώς την είχε ακούσει το υπόστρωμα.

Τάβλες εφεξής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Άρχισα την αναζήτηση σε στρώμα για διπλό κρεββάτι (200 Χ 180) - αρχικό μπάτζετ σκεφτόμουν κάπου στα 1000 ευρώ με δυνατότητα να ανέβω εάν βρω κάτι εξαιρετικό. Γενικά μου αρέσει το στρώμα να είναι προς το μαλακό παρά προς το σκληρό.

Μέχρι στιγμής έχω επισκεφθεί τη Media Strom όπου είδα το advance prime gallaxy premium το οποίο με 50% έκπτωση φτάνει στα 1000 ευρώ - μου φάνηκε αρκετά καλό. Επίσης μου έδειξαν την ακριβή σειρά (optimum platinum) αλλά έβγαινε 2300. Σκέφτομαι να περάσω και από Grecostrom (από αυτές τις δύο εταιρείες έχω αγοράσει παλαιότερα μόνο).

Έχετε υπόψη σας κάποιο μοντέλο σε αυτά τα χαρακτηριστικά που σας βόλεψε; Θεωρείτε ότι το μπάτζετ είναι αρκετό για αυτό που ψάχνω;

Επεξ/σία από john1987
Δημοσ.
10 ώρες πριν, john1987 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Άρχισα την αναζήτηση σε στρώμα για διπλό κρεββάτι (200 Χ 180) - αρχικό μπάτζετ σκεφτόμουν κάπου στα 1000 ευρώ με δυνατότητα να ανέβω εάν βρω κάτι εξαιρετικό. Γενικά μου αρέσει το στρώμα να είναι προς το μαλακό παρά προς το σκληρό.

Μέχρι στιγμής έχω επισκεφθεί τη Media Strom όπου είδα το advance prime gallery premium το οποίο με 50% έκπτωση φτάνει στα 1000 ευρώ - μου φάνηκε αρκετά καλό. Επίσης μου έδειξαν την ακριβή σειρά (optimum platinum) αλλά έβγαινε 2300. Σκέφτομαι να περάσω και από Grecostrom (από αυτές τις δύο εταιρείες έχω αγοράσει παλαιότερα μόνο).

Έχετε υπόψη σας κάποιο μοντέλο σε αυτά τα χαρακτηριστικά που σας βόλεψε; Θεωρείτε ότι το μπάτζετ είναι αρκετό για αυτό που ψάχνω;

Αν εννοείς το prim "galaxy" premium, είναι όντως πολύ καλό. Τα optimum είναι αρκετά προβληματικά απ' ότι φαίνεται, οπότε ίσως καλύτερα που είναι εκτός μπάτζετ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chriskourou είπε

Αν εννοείς το prim "galaxy" premium, είναι όντως πολύ καλό. Τα optimum είναι αρκετά προβληματικά απ' ότι φαίνεται, οπότε ίσως καλύτερα που είναι εκτός μπάτζετ. 

Ναι αυτό εννοώ!

Επίσης παρατήρησα ότι στην ακριβή σειρά έχουν ενσωματωμένο το ανωστρωμα και μου είπαν δε χρειάζεται πλέον να γυρνάς το στρώμα από την άλλη πλευρά. Μου φάνηκε λίγο περίεργο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, john1987 είπε

Ναι αυτό εννοώ!

Επίσης παρατήρησα ότι στην ακριβή σειρά έχουν ενσωματωμένο το ανωστρωμα και μου είπαν δε χρειάζεται πλέον να γυρνάς το στρώμα από την άλλη πλευρά. Μου φάνηκε λίγο περίεργο.

Δε χρειάζεται γατί δε γίνεται :). Πάντως επειδή το συγκεκριμένο το έχω 3 χρόνια, είναι μάλλον το καλύτερο από όσα πήρα και όλα ήταν στο ίδιο εύρος τιμών. 

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Δε ξερω αν ξερει κανεις αλλα εχω ενα διπλπ στρωμα και θελω να το καθαρισω τα ακαραια και λοιπα. Καμια ιδεα με καποιο καθαριστικο σπιτικο ή εμποριου? Ή καποια λυση να το βγαλω στον ηλιο πχ που λενε να το τιναξω θα βοηθησει? Ευχαριστω εν των προτερων

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nikpap2000 είπε

Παιδια καλησπερα. Δε ξερω αν ξερει κανεις αλλα εχω ενα διπλπ στρωμα και θελω να το καθαρισω τα ακαραια και λοιπα. Καμια ιδεα με καποιο καθαριστικο σπιτικο ή εμποριου? Ή καποια λυση να το βγαλω στον ηλιο πχ που λενε να το τιναξω θα βοηθησει? Ευχαριστω εν των προτερων

Εγώ χρησιμοποιώ ένα σκουπάκι της hoover (ultra vortex) για αυτή την δουλειά και κάθε φορά που το χρησιμοποιώ, παθαίνω σοκ με το "υλικό" που ρουφάει (διάφανος κάδος)...

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, camel555 είπε

Εγώ χρησιμοποιώ ένα σκουπάκι της hoover (ultra vortex) για αυτή την δουλειά και κάθε φορά που το χρησιμοποιώ, παθαίνω σοκ με το "υλικό" που ρουφάει (διάφανος κάδος)...

Εγω δεν εχω τετοιο οποτε μαλλον θα ριξω ενα αροξολ π βρηκα σπρει για ακαραια και θα το παρω με την ηλεκτρικη στο φουλ

Δημοσ.

Καλήσπερα σας!! Έχω το advance Care special edition της media strom, αλλά θέλω να το αλλάξω γιατί είναι σκληρό για εμένα. Μετά από μια έρευνα μου άρεσε πολύ το vive της candia. Είμαι μεταξύ αυτού και του mystique της ίδιας εταιρίας. Στην ουσία το vive θέλω, αλλά με έχουν φοβίσει τα σχόλια που βρίσκω για αποφυγή μαλακών στρωμάτων. Το έχει αγοράσει κάποιος το vive; 

Δημοσ.
Στις 6/7/2021 στις 10:22 ΜΜ, camel555 είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να αγοράσω το structure της greco strom https://grecostrom.gr/products/oikiakos-exoplismos/stromata/bodytopia/stroma-structure/

Έχω δοκιμάσει μερικά και μου άρεσαν το temptation της Elite stom και το tempur firm supreme. 

Έχω ήδη ένα ανατομικό τελάρο αλλά φοβάμαι μήπως οι τάβλες είναι αρκετά αραιές μεταξύ τους. Σε κατάστημα της elite strom μου είπαν ότι οι τάβλες πρέπει να έχουν κενό μέχρι 4 εκατοστά μεταξύ τους. Το στρώμα που έχω είναι 140x220.  

Το κρεβάτι που έχω δεν έχει υποδοχή για τάβλες και το τελάρο αγοράστηκε για καλύτερη στήριξη (είμαι 130 κιλά, 1.90). 

Διαβάζοντας όλο το νήμα, πιστεύω μήπως οι αραιά τοποθετημένες τάβλες του τελάρου, επέτειναν την φθορά στα ελατήρια του υπάρχοντος στρώματος.. Οπότε πέρα από στρώμα, μήπως πρέπει να αλλάξω και τελάρο; ή να διορθώσω με κάποιο τρόπο το ήδη υπάρχον; το ίδιο ισχύει (στενά τοποθετημένες τάβλες) και αν δεν επιλέξω στρώμα με ελατήριο, αλλά τύπου tempur ή hybrid τύπου sealy divine? 

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. 

rsz_img_20210703_203510.jpg

Εισαι σιγουρος για τη Greco Strom? Εχουμε πολυ κακη εμπειρια απο 3 στρωματα. 3-4 χρονια μας πηγαν αλλά σπρωχτηκαν μεχρι 5. Το προβλημα ειναι πως πριν 6-7 χρονια που πηραμε τα στρωματα μας, μας ειπαν οτι εχουν οχτω χρονια εγγυηση.. Τον ρωτησα αυτον τοσες φορες αν σε 7 χρονια εχει χαλασει το στρωμα μου αν θα μου το αλλαξουν δωρεαν και μου ειπε ναι εκτος αν εχεις αραιες ταβλες ή αν κανω κακη χρηση εγω.. Μου λεει δεν ειναι το κρεβατι να καθεσαι επι ωρες γιατι θα κανει κουρμπα στο σημειο που καθεσαι σε 2-3 χρονια 😑. Οταν μας ηρθαν τα στρωματα μας ηρθε και μια καρτουλα που λεει οτι γινεται αντικατασταση του στρωματος δωρεαν μεχρι τα 2 πρωτα χρονια.. Αν ξεπερναγες τα 2 χρονια πληρωνες για την αντικατασταση  του στρωματος το 20% της ΑΡΧΙΚΗΣ τιμης του μεχρι τα 4 χρονια, 40% απο 4 μεχρι 6 χρονια και 70% απο 6 μεχρι 8 χρονια.. Να πω οτι τα ποσοστα δεν τα θυμαμαι ακριβως (δεν ξερω αν εχω την καρτα καπου πλεον).. αλλα καπως ετσι τα θυμαμαι. 

Πολλες εταιριες αν χρειαστεις αντικατασταση θα σου πουν στανταρ οτι οι ταβλες ειναι πολυ αραιες. Απ'οτι ξερω και μου ειχαν πει σε 2 εταιριες στρωματων το σιδερενιο κομματι στη μεση του τελαρου ειναι κακο για το στρωμα επειδη εξεχει. Αυτος στο καταστημα της Greco Strom που πηγα εγω μου το πε ξεκαθαρα να μην κανω βλακεια και βαλω τελαρο για τον λογο που σου ειπα.

25 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Tcl miracle 2 9000btu

έγινε η εγκατάσταση σήμερα με 3 μέτρα σωλήνα και αντλία κενού (δούλεψε για 2 λεπτά μόνο).

Πρωτες εντυπωσεις

δυνατο ακόμα και στην χαμηλή λειτουργία του.

Η εσωτερική μονάδα πολύ ήσυχη ακόμα και στην ποιο δυνατή σκάλα.

Η εξωτερική ακούγεται λίγο παραπάνω.

6365454B-6ADA-4263-A58D-F9D79D3E2A0A.jpeg.7669b136119729a602f22ca261144410.jpeg

Αυτή η υγρασία μας προβληματίζει ή είναι φυσιολογικό?

F506CAE8-9F1D-4428-B93C-E9D6685436B9.jpeg.af2315b12561a562cc6698fe11fbfd3b.jpeg

εισαι σε λαθος θεμα.. Ειδα το το ποστ σου πανω απο την απαντηση μου και νομιζα οτι σχολιασα εγω αλλου ντ'αλλου 😆

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...