JohnnySilverhand Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 το 150 δεν ειναι στανταρ διασταση και ισως σου στερησει τη δυνατοτητα να παρεις καποιο απο τα καλα επωνυμα στρωματα που δεν βγαινουν κατα παραγγελια σε αυτη τη διασταση. γιατι δεν πας σε 160 κρεβατι αν το θελεις για δυο ατομα; αν ειναι κυριως για 1 ατομο και το 140 καλο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charilaos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, JohnnySilverhand είπε το 150 δεν ειναι στανταρ διασταση και ισως σου στερησει τη δυνατοτητα να παρεις καποιο απο τα καλα επωνυμα στρωματα που δεν βγαινουν κατα παραγγελια σε αυτη τη διασταση. γιατι δεν πας σε 160 κρεβατι αν το θελεις για δυο ατομα; αν ειναι κυριως για 1 ατομο και το 140 καλο ειναι αφου αναφέρει ότι αγόρασε στρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnySilverhand Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, charilaos είπε αφου αναφέρει ότι αγόρασε στρώμα α λαθοσ διαβαζα τωση ωρα ειμαι ντιπ για ντιπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ θα το πάω αλλιώς.Αν είναι για δύο άτομα το 1,40 πέφτει λίγο στενό εκτός και μιλάμε για "έναν έρωτα μεγάλο". Έστω ότι δεν είχες πρόβλημα να πάρεις 1,50 κρεβάτι πάλι το στρώμα στενό θα ήταν. Δεν θα άλλαζε κάτι. Τι κάνεις;;; Βάλε το στρώμα στο δάπεδο και κοιμηθείτε για ένα - δύο βράδια να δείτε αν σας βολεύει. Αν σας βολεύει πας σε κρεβάτι 1,40 αν όχι......... ;; Απόψεις είπαμε η τελική απόφαση είναι δική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 μπορεις να απευθυνθεις στην βιομηχανια κρεβατιων "ο προκρουστης". εργοστασιο εχει στην κακια σκαλα, 3ο γκρεμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, Invader είπε Εφόσον έχεις τη δυνατότητα να είναι τα ίδια κρεβάτι και στρώμα Εχει αγορασει στρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εχει αγορασει στρωμα. Αυτό λέω,οτι εχει δυνατότητα να αγορασει ίδια διάσταση κρεβάτι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, Invader είπε Αυτό λέω,οτι εχει δυνατότητα να αγορασει ίδια διάσταση κρεβάτι... Σε αλλον ηθελα να απαντήσω, Σορρυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά! Χρειάζομαι στρώμα επειγόντως (ετοιμοπαράδοτο) και επειδή εξαιτίας του covid δεν μπορώ να δοκιμάσω κάτι από κοντά, σκεφτόμουν να αγοράσω το Privilege της Royal Crown (entos) https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/privilege-120x200cm-detail Μήπως ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο στρώμα; Καμιά άλλη ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα και καλη χρονια, ενδιαφερομαι για αγορα στρωματος και εχω καταληξει σε ενα λατεξ με μια στρωση κοκοφοινικα στην μεση, εχει δοκιμασει κανεις καποιο παρομοιο για να μου πει πως ειναι και τα υπερ/κατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blade_21r` Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά ! Έχει κάποιος εμπειρία απο στρώματα Dunlopillo ? Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά ! Ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από blade_21r` Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ion70 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, blade_21r` είπε Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά ! Έχει κάποιος εμπειρία απο στρώματα Dunlopillo ? Ενδιαφέρομαι για άμσεη αγορά ! Ευχαριστώ Kαλη χρονια και σε σενα. Παιδια , δεν αγοραζετε στρωμα συμφωνα με γνωμες αλλων. Κανετε υπομονη για να δοκιμασετε απο κοντα. Εγω εχω φαει φρικη με στρωμα που υποτιθεται θα φτιαχνοταν σε 15 μερες και εαν ολα πανε καλα, που αμφιβαλλω, θα παραλαβω 3 μηνες μετα την παραγγελια, γυρω στα μεσα του μηνα. Και αυτο που εχω τωρα εχει γινει σκαμμα που κανεις τριπλουν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blade_21r` Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ion70 είπε Kαλη χρονια και σε σενα. Παιδια , δεν αγοραζετε στρωμα συμφωνα με γνωμες αλλων. Κανετε υπομονη για να δοκιμασετε απο κοντα. Εγω εχω φαει φρικη με στρωμα που υποτιθεται θα φτιαχνοταν σε 15 μερες και εαν ολα πανε καλα, που αμφιβαλλω, θα παραλαβω 3 μηνες μετα την παραγγελια, γυρω στα μεσα του μηνα. Και αυτο που εχω τωρα εχει γινει σκαμμα που κανεις τριπλουν ! Πήγα σε κατάστημα της περιοχής μου όπου εμπορεύεται Dunlopillo και δοκίμασα 3 στρώματα που είχε διαθέσιμα ! Έμεινα ευχαριστημένος με την δοκιμή και με τις τιμές τους απλώς ήθελα να ρωτήσω εάν έχει αγοράσει κάποιος την συγκεκριμένη εταιρία και τι άποψη έχει ! Όσο για την παραλαβή επειδή τυχάνει να είναι γνωστός του κουμπάρου μου το αφεντικό του καταστήματος μου είπε ότι όταν αποφασίσω πιο θέλω θα κάνει τηλέφωνο ο ίδιος στην εταιρία για να ρωτήσει τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης ! Αν είναι σε λογικά πλαίσια (15-20 ημέρες) θα το παραγγείλω την Δευτέρα (4/1) κιόλας Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από blade_21r` Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ion70 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, blade_21r` είπε Πήγα σε κατάστημα της περιοχής μου όπου εμπορεύεται Dunlopillo και δοκίμασα 3 στρώματα που είχε διαθέσιμα ! Έμεινα ευχαριστημένος με την δοκιμή και με τις τιμές τους απλώς ήθελα να ρωτήσω εάν έχει αγοράσει κάποιος την συγκεκριμένη εταιρία και τι άποψη έχει ! Όσο για την παραλαβή επειδή τυχάνει να είναι γνωστός του κουμπάρου μου το αφεντικό του καταστήματος μου είπε ότι όταν αποφασίσω πιο θέλω θα κάνει τηλέφωνο ο ίδιος στην εταιρία για να ρωτήσει τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης ! Αν είναι σε λογικά πλαίσια (15-20 ημέρες) θα το παραγγείλω την Δευτέρα (4/1) κιόλας Eφοσον εχεις κανει δοκιμες και ξερεις περι τινος προκειται, τοτε προχωρα. Απλα τα πραγματα ειναι κουλα λογω κοροναιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) κατοχος στρωματος prestige advance 10ετιας της media strom και ηρθε η ωρα για αλλαγη γιατι το στρωμα "εκατσε" και τελευταια ακουω τα ελατηρια.πλεον στην περιοχη της μεσης εχει κανει λακουβα.το υπαρχον ειναι με ελατηρια και διαφορα στρωματα υλικων με το τελυαταιο να ειναι κοκοφινικα. θελω να παρω ενα νεο στρωμα και εδω στην επαρχια οι επιλογες ειναι λιγες προς τις μαρκες.εχω επιλογη παλι σε media strom και σε elite strom .το στρωμα θα ειναι σε διαστασεις που θελω εγω.. 100Χ210 η 110Χ210 η media strom βγαζει σε διασταση που επιθυμω. τωρα απολυτα ευχαριστημενος με το υπαρχων αν και θα τι ηθελα λιγο σκληροτερο.. περιμενω προτασεις σας.θα δωσω μεχρι 500 ευρο. επισης ειμαι 2 μετρα και 120 κιλα περιπου Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από ktikti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα