Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Εγώ πήρα το 5zone της Istikbal πριν ένα χρόνο και στους 7 μήνες είχε "βαθουλώσει"... Τους φώναξα, με το ζόρι ήρθαν 2 φορές, δεν ήξεραν πως να το μετρήσουν, εβαζαν βαράκια και αλφάδια... Τώρα το Σεπτέμβρη μου απάντησαν πως δε το αλλάζουν! Το παλίο μου στρώμα βαθούλωσε στη δεκαετία... Τα συμπεράσματα δικά σας... Κάθε πότε το γύρναγες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandrak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τι γνωμη εχετε για linea & elite strom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SVI Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 www.tailorbed.com Ελληνική εταιρεία, χειροποίητα στρώματα SVI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μάγκες προτείνεται με η χωρίς ελατήρια; κάποιος να απαντήσει; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από vairass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Επίσης στα ικεα δίνουν 25 χρόνια εγγύηση, ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Για πείτε ρε μάγκες,δοκίμασα σχεδόν όλα. ΤΤα memory foam με εσωτερική επένδυση κανονικών ελατηρίων συν μερικά micro στο κέντρο για καλύτερη στήριξη αξίζουν; Η να πάω σε pocket ελατήρια ;Φυσικά υυπάρχει και η επιλογή χωρίς ελατήρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ απλά θα δοκίμαζα (παντού έχουν για δοκιμή) και θα έπαιρνα αυτό που με βόλευε στην ξάπλα που θα έκανα αλλά και στη τσέπη. Αφού τα δοκίμασες όλα δε βρήκες κάποιο ενδιαφέρον.;;;;; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Εγώ απλά θα δοκίμαζα (παντού έχουν για δοκιμή) και θα έπαιρνα αυτό που με βόλευε στην ξάπλα που θα έκανα αλλά και στη τσέπη. Αφού τα δοκίμασες όλα δε βρήκες κάποιο ενδιαφέρον.;;;;; Βρηκα τα memory foam με κανονικά ελατήρια μέσα συν μερικά μικρά στη μέση. Επίσης μου άρεσε το λατεξ αλλά χωρίς ελατήρια πάλι; χάλασε γρήγορα αυτό που έχω. Οι τιμές είναι βιοτεχνίας δεν τίθεται θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaras4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, μετά από επίσκεψη μου στα καταστήματα media strom, Candia strom και elite strom, μου προτάθηκε από στο τελευταίο το στρώμα της Sealy το lavish plush. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε αρκετά άλλα διατηρώ επιφυλάξεις για την εταιρία, καθώς δεν την γνωρίζω... Υπάρχει κάποιος με εμπειρία σε αυτά τα στρώματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Τελικά ανέβηκα στα λεφτά και παράγγειλα Green latex γύρω στα 600 ευρώ.. Όταν το δοκίμασα κόντεψα να κοιμηθώ στο μαγαζί φοβερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paris_Platanias Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Εγω αγ'ορασα ενα εκπληκτικο στρώμα απο την e-strom νομίζω https://e-strom.gr/ αυτο είναι το link και πήρα ενα με το μεγαλύτερο παχος και με latex επίσης είναι ελληνικής κατασκευης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Paris_Platanias είπε Εγω αγ'ορασα ενα εκπληκτικο στρώμα απο την e-strom νομίζω https://e-strom.gr/ αυτο είναι το link και πήρα ενα με το μεγαλύτερο παχος και με latex επίσης είναι ελληνικής κατασκευης εγω πηρα απο το ιδιο μαγαζι Green Latex , το απλο πηρες ; εχει αρκετη διαφορα σαν ποιοτητα και η διαφορα ειναι μονο 60 ευρω, στο παρεδωσαν ; εγω περιμενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 vairass περιμένουμε review από την πρώτη νύχτα που θα κοιμηθείς, και από την πρώτη νύχτα που θα %#$΅ πάνω στο νέο στρώμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paris_Platanias Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μου το παρέδωσαν αλλά ο ..... μεταφορέας ήρθε μονος και αναγκάστηκα να σηκωσω το στρώμα που ηταν πολυ μεγαλο και βαρυ αλλά πραγματικα στον υπνο τελειο vairass πραγματικα βρήκες με τη μια το κυριο προβλημα που αντιμετωπισα τη μεταφορα δεν παιζεσαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 21 ώρες πριν, Paris_Platanias είπε Μου το παρέδωσαν αλλά ο ..... μεταφορέας ήρθε μονος και αναγκάστηκα να σηκωσω το στρώμα που ηταν πολυ μεγαλο και βαρυ αλλά πραγματικα στον υπνο τελειο vairass πραγματικα βρήκες με τη μια το κυριο προβλημα που αντιμετωπισα τη μεταφορα δεν παιζεσαι.... Μονος ; Οχι ρε συ...εμενα ηρθε ο Νικος και ενας κυριος ακομα, τελικα για να καταλαβω πιο πηρες ; latex Or Green Latex ; Ειναι σκληρο η μεσαια σκληροτητα; 22 ώρες πριν, McNerd είπε vairass περιμένουμε review από την πρώτη νύχτα που θα κοιμηθείς, και από την πρώτη νύχτα που θα %#$΅ πάνω στο νέο στρώμα χαχα κατσε να το φερει...στο @##$@# ολα τα στρωματα το ιδιο ειναι χαχα! Στις 1/23/2018 στις 1:07 ΜΜ, kostaras4 είπε Καλησπέρα σε όλους, μετά από επίσκεψη μου στα καταστήματα media strom, Candia strom και elite strom, μου προτάθηκε από στο τελευταίο το στρώμα της Sealy το lavish plush. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε αρκετά άλλα διατηρώ επιφυλάξεις για την εταιρία, καθώς δεν την γνωρίζω... Υπάρχει κάποιος με εμπειρία σε αυτά τα στρώματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων εμενα μου ειπαν οτι αυτα που φτιαχνονται εδω στην Ιωνια καπου ειναι το εργοστασιο ειναι πανω κατω τα ιδια.. τα εισαγωγης ισως ειναι καλυτερα ειδικα αν ειναι απο ευρωπη - απο τουρκια δεν ξερω τι παιζει ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα