Tsoukos87 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας, Είμαι στην αναζήτηση κρεβατιού και στρώματος. Πρόκειται για διπλό κρεβάτι και όλο το σετ να είναι για άτομα που είναι υπερβαρα και που έχουν κάποιο θέμα με την μέση τους. Το μπάτζετ κυμαίνεται μέχρι τα 1000€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 31 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Καλησπέρα σας, Είμαι στην αναζήτηση κρεβατιού και στρώματος. Πρόκειται για διπλό κρεβάτι και όλο το σετ να είναι για άτομα που είναι υπερβαρα και που έχουν κάποιο θέμα με την μέση τους. Το μπάτζετ κυμαίνεται μέχρι τα 1000€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νομίζω ο προϋπολογισμός σου είναι αρκετά χαμηλός αν θέλεις κρεβάτι και στρώμα. Αν μιλάμε για δύο υπέρβαρους ίσως χρειάζεται ενισχυμένη κατασκευή στο κρεβάτι και στρώμα με ανωστρωμα λογικά για μεγαλύτερη αντοχή. Για εμένα ανέβα στα 1500 για να είσαι κάπως καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 19 λεπτά πριν, turbakiasss είπε Νομίζω ο προϋπολογισμός σου είναι αρκετά χαμηλός αν θέλεις κρεβάτι και στρώμα. Αν μιλάμε για δύο υπέρβαρους ίσως χρειάζεται ενισχυμένη κατασκευή στο κρεβάτι και στρώμα με ανωστρωμα λογικά για μεγαλύτερη αντοχή. Για εμένα ανέβα στα 1500 για να είσαι κάπως καλύτερα. Ίσως θα ανέβω αν αξίζει τον κόπο απλά αν κάποιος γνωρίζει καταστήματα και γενικά καλά στρώματα, έχω ακούσει για dunlopillo και Candia ότι είναι πολύ καλά , προέρχομαι από κρεβάτι και στρώμα της greco strom αλλά δεν μείναμε ευχαριστημένοι, είχαμε πάρει και πριν 2 χρόνια μαξιλάρια memory foam απο την media strom τον 1ο χρόνο ήμασταν αρκετά ευχαριστημενοι μετά το πέρας του 1ο χρόνου τα μαξιλάρια "ξεφουσκωσαν" υπερβολικά απότομα και πολλοί έγραφαν στο θέμα ότι έχει πέσει πολύ η ποιότητα τους. Αυτά τα istikbal που ρωτάει συχνά η σύζυγος αξίζουν ή είναι τελείως μουφα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Καμία γνώμη για αυτό: https://klinostrom.gr/προιοντα/anatomika-orthopedika/ανατομικά-στρώματα-super-έως-180-πλάτος/ Πλάτος: 90 που θέλω βγαίνει στα 170 ευρώ. Το ύψος είναι στάνταρ 190 σε αυτά; Δεν βλέπω να το αναφέρει κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciferia Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Σε αναζήτηση στρώματος με budget έως 550-600max υπάρχει κάποια πρόταση?στο ίντερνετ έχω δει πολλά και νομίζω πως έχω μπερδευτεί αρκετά. Το παλιό μου στρώμα είναι σκληρό με bonnel ελατήρια elite και επειδή έχω αρκετό θέμα με μέση,πλάτη και αυχένα προσανατολίζομαι σε μέτριο πλέον. έχω δει στρώματα με πολλά καλά χαρακτηριστικά και "χαμηλές" τιμές ,εχω δει και στρώματα με σχεδόν τίποτα το ιδιαίτερο και πολλά χρήματα. Επειδή είναι στρώμα,δε θέλω να βιαστώ ως προς την αγορά,θα πάω και σε κάποιο κατάστημα αλλά από βδομάδα που θα ανοίξουν,απλά θα ήθελα όμως να έχω κάποιες προτάσεις ώστε να ξέρω (στο περίπου) τι να κοιτάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Στις 27/4/2020 στις 1:18 ΠΜ, Tsoukos87 είπε Ίσως θα ανέβω αν αξίζει τον κόπο απλά αν κάποιος γνωρίζει καταστήματα και γενικά καλά στρώματα, έχω ακούσει για dunlopillo και Candia ότι είναι πολύ καλά , προέρχομαι από κρεβάτι και στρώμα της greco strom αλλά δεν μείναμε ευχαριστημένοι, είχαμε πάρει και πριν 2 χρόνια μαξιλάρια memory foam απο την media strom τον 1ο χρόνο ήμασταν αρκετά ευχαριστημενοι μετά το πέρας του 1ο χρόνου τα μαξιλάρια "ξεφουσκωσαν" υπερβολικά απότομα και πολλοί έγραφαν στο θέμα ότι έχει πέσει πολύ η ποιότητα τους. Αυτά τα istikbal που ρωτάει συχνά η σύζυγος αξίζουν ή είναι τελείως μουφα; Αν ακομα το ψαχνεις εχω παρει ενα dunlopillo royal sovereign και μετα απο 2 χρονια μπορω να πω οτι ακομα δεν εχω κοιμηθει σε κατι καλυτερο, σαν εναλλακτικη δες τα sealy που φερνει στην ελλαδα η elite strom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, spyros_vas είπε Αν ακομα το ψαχνεις εχω παρει ενα dunlopillo royal sovereign και μετα απο 2 χρονια μπορω να πω οτι ακομα δεν εχω κοιμηθει σε κατι καλυτερο, σαν εναλλακτικη δες τα sealy που φερνει στην ελλαδα η elite strom Ωραία σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, όταν ανοίξουν τα καταστήματα θα πάω με την γυναίκα να ρίξω μια ματιά και στα dunlopillo και στην elite strom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Απο στρωματα νερου ξερουμε τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo4ever Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Καλησπέρα έχει κανένας εμπειρία από το συγκεκριμένο https://www.e-sato.gr/Product.aspx?ProductID=11279&CategoryID=290 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Geo4ever είπε Καλησπέρα έχει κανένας εμπειρία από το συγκεκριμένο https://www.e-sato.gr/Product.aspx?ProductID=11279&CategoryID=290 Τωρα για SATO ξερω οτι εχει καλα και ποιοτικα γραφεια και καρεκλες για στρωμα δεν ειχα ιδεα. Γνωριζει κανεις αυτο το market strom στο Νεο Ηρακλειο αν εχει καλα στρωματα/κρεβατια που να αξιζουν ή αυτο το κεντρο στρωματων στην Νεα Ιωνια αξιζει καθολου για επισκεψη; Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από Tsoukos87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jpetropoulos76 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Καλησπέρα . Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο τι στρώμα ύπνου να αγοράσω ; Πιο είναι το καλύτερο και πιο ξεκούραστο ; Θα ήθελα να είναι Μαλακό και όχι σκληρό . Πιο πολύ δηλαδή θα ήθελα να επικεντρωθούμε στο πως να είναι κατασκευασμένο και όχι στην μάρκα . Η τιμή να είναι σχετικά λογική γιατί σκοπεύω σε 2 χρόνια περίπου να μετακομίσω όποτε θα αλλάξω κρεβάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 latex με αφρό μνήμης χωρίς ελατήρια να πας να δοκιμάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jpetropoulos76 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Σε ευχαριστώ πολύ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jpetropoulos76 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 βασικα μπερδευτηκα. δεν βρηκα καποιο που να ειναι με αφρο μνημης και latex μαζι ; ειναι η με latex η με αφρο μνημης οσα βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Ολα τα στρωματα μας τα τελευταια 20 ετη τα φτιαχνουμε στον : https://www.vrisko.gr/details/146j66acd163ag2021b15j4275032cc6 Πολυ καλες κατασκευες στα μετρα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα