opera Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, vairass είπε Και αυτοί βλέπω latex σε εισαγωγικά προτείνουν... 45% πωλήσεις είναι latex. Εμένα δε μου πρότειναν κάτι,μου έδειξαν τα υλικά-επιλογες στη βιοτεχνία και επέλεξα ένα με κοκοφοίνικα, ελατήρια και ένα λεπτό φύλλο λάτεξ. Το σκέτο λάτεξ βγαίνει ακριβό και επειδή δεν είχα δοκιμάσει ποτέ σκέτο λάτεξ δε ρισκαρα να το επιλέξω. Λίγο πάνω από 300 ευρώ αν θυμάμαι κόστισε (διπλό κρεβάτι) και είναι το καλύτερο από όσα είχα δοκιμάσει. Δε βουλιάζει και είναι αναπαυτικό. Κάποια στιγμή που θα το αντικαταστήσω ξανά το ίδιο θα πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, opera είπε Εμένα δε μου πρότειναν κάτι,μου έδειξαν τα υλικά-επιλογες στη βιοτεχνία και επέλεξα ένα με κοκοφοίνικα, ελατήρια και ένα λεπτό φύλλο λάτεξ. Το σκέτο λάτεξ βγαίνει ακριβό και επειδή δεν είχα δοκιμάσει ποτέ σκέτο λάτεξ δε ρισκαρα να το επιλέξω. Λίγο πάνω από 300 ευρώ αν θυμάμαι κόστισε (διπλό κρεβάτι) και είναι το καλύτερο από όσα είχα δοκιμάσει. Δε βουλιάζει και είναι αναπαυτικό. Κάποια στιγμή που θα το αντικαταστήσω ξανά το ίδιο θα πάρω. ετσι γραφουν αυτοι στην αρχικη τους σελιδα... Το λατεξ είναι κορυφη φιλε...ξεκουραση παρα πολύ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Στις 20/1/2019 στις 12:48 ΠΜ, vgiozo είπε Το έχω αναβάλει αρκετές φορές, αλλά τώρα λέω να αλλάξω επιτέλους στρώμα....είμα ανάμεσα στα ακόλουθα τρία, δύο αφρού και ένα ελατηρίων/αφρού...με τιμες από 175€ έως 250€. (έχω αποφασίσει να αγοράσω αποκλειστικά κάποιο στρώμα από τη Jysk, λόγω 25ετούς εγγύησης, 100 ημερών δοκιμής, υποκαταστημάτων ανά την επικράτεια αλλά και το γεγονός ότι όλα τα καταστήματα συνεργάζονται μεταξύ τους και με την κεντρική αποθήκη, ιδιαίτερα βολικό σε περίπτωση χρήσης της εγγύησης ή αλλαγής) Δείτε τα χαρακτηριστικά τους στη σελίδα προϊόντος 1) Wellpur F85 = 175€ (αφρού, σκληρή κάτω στρώση μαλακιά-σπογγώδης άνω στρώση) 2) Dreamzone S50 = 220€ (ελατηρίων/αφρού, πιο μαλακό από τα άλλα) 3) Wellpur F120 = 250€ (αφρού, μέτριας σκληρότητας...πλεονέκτημα ο "air gel αφρός" που δίνει μια πιο δροσερή αίσθηση) Να πω ότι τα έχω δοκιμάσει και τα τρία -στο μαγαζί- και με ικανοποιούν, αλλά έχουν επιμέρους πλεονεκτήματα ή διαφορές... Το κυριότερο είναι αν πράγματι τα στρώματα αφρού υποφέρονται το καλοκαίρι ή όχι... ...στην οποία περίπτωση ίσως ήταν καλύτερα να πάω στο 2ο, που όμως κι αυτό έχει στρώσεις αφρού...βουλιάζει ομως λιγότερο στα σημεία που ακουμπά το σώμα κι έτσι ίσως το καλοκαίρι να είναι καλύτερο...είναι μαλακό αλλά σε καμία περίπτωση "υπερβολικά" μαλακό. ...αλλά και το 3ο, αν ήταν να πάω σε αφρού θα ήταν μάλλον πιο ανεκτό, λόγω υλικών. ...το 1ο έχει εξαιρετικό λόγο ποιότητας/τιμής...αν και το 3ο είναι πολύ καλό, αν δεν υπήρχε μεγάλο θέμα το καλοκαίρι, αυτό έχει μια πολύ ωραία αίσθηση συνδυασμού μαλακού-σκληρού...με το που ξαπλώνεις νιώθεις να παίρνει το σχήμα του σώματος η άνω στρώση,υποστηρίζοντας ταυτόχρονα της καμπύλες του κορμού, ενώ το κάτω μέρος δεν βουλιάζει. ...αυτό θα ήταν που θα αγόραζα πιθανότατα αν είχα μεγαλύτερο κρεβάτι, καθώς η τιμή θα παρέμενε οικονομική για πολύ καλή ποιότητα...τώρα οι γονείς έχουν έρθει σπίτι, οπότε πήραν το κρεβάτι μου κι εχω ξεμείνει με το 90*200εκ...που όμως μού επιτρέπει να αγοράσω κι ένα καλύτερο στρώμα, ενδεχομένως Και το 1ο και το 3ο τείνουν έχουν αυτό το χαρακτηριστικό - θετικό ή αρνητικό αναλόγως - ότι "αγκαλιάζουν" περισσότερο το σώμα όταν ξαπλώνεις επάνω και προσωπικά με κάνουν να νιώθω πως ανάσκελα δεν θα χρειαζόμουν καν μαξιλάρι...το 2ο είναι πιο μαλακό εσωτερικα (τα ελατήρια προσαρμόζονται στις καμπύλες) αλλά δεν σε "αγκαλιάζει" όταν ξαπλώνεις...δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω. Για πείτε καμιά γνώμη γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω. https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/plus/stroma-140x200-plus-s65-dreamzone και γω για jysk ειμαι μαλλον αυτο παραπανω πιστευω τιμια αγορα το δοκιμασα και μαρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, blackhill66 είπε https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/plus/stroma-140x200-plus-s65-dreamzone και γω για jysk ειμαι μαλλον αυτο παραπανω πιστευω τιμια αγορα το δοκιμασα και μαρεσε Αυτό, λόγω τύπου πυκνότητας/αριθμού ελατηρίων, είναι σίγουρα το πιο συμφέρον συγκριτικά . Αυτό είχα στο μάτι το καλοκαίρι...πήγα να το πάρω, αλλά καθώς δεν ανήκει στην κατηγορία Gold, δεν δίνεται η δυνατότητα δοκιμαστικής χρήσης...ενώ γενικά αυτό δεν είναι συχνά παρεχόμενη ευκολία, τελικά πείστηκα να πάω για κάτι ακριβότερο, της Gold/Wellpur κατηγορίας. Σε στρώματα αφρού το F85 (Gold) είναι αντίστοιχα το πιο συμφέρον στρώμα, έχει και την 25ετή εγγύηση και τις 100 μέρες δοκιμής (στην διάσταση που το ήθελα εγώ, μόλις 10€ ακριβότερο του S65)... ...όμως δεν είχε τη σύσταση αφρού του F120, που έχει μια στρώση αφρού για περισσότερη δροσια το καλοκαίρι, κι ήταν κάτι που με απασχολούσε πριν την αγορά... Πώς σε καθοδηγεί η "διάρθρωση" των προϊόντων, σε χαρακτηριστικά και τιμές, να ξοδέψεις περισσότερα από όσα θες, μερικές φορές...έτσι, αντί να ξοδέψω κάτω από 200€ που έλεγα αρχικά, κατέληξα να πληρώσω 250€ για μονό στρώμα, που πριν το θεωρούσα μάλλον σπατάλη, εφόσον δεν προορίζεται ως βασικό στρώμα για σειρά ετών Το F120 είναι σίγουρα πολύ καλό, είναι 28εκ πάχους...αλλά να πω την αλήθεια το περίμενα λίγο πιο μαλακό, βάσει των εντυπώσεων από το κατάστημα...πιστεύω είμαι ακόμη σε φάση προσαρμογής, κι ενώ δεν είναι 100% όπως θα το ήθελα, θα περιμένω καμιά βδομάδα να δω πώς το αισθάνομαι. Αν αποφασίσω να το αλλάξω, με το συλλογισμό ότι και με το ακριβότερο δεν έμεινα απολύτως ευχαριστημένος, θα πάω για το S50 που κάνει 120€ και θα ξεμπλέξω...πολυ το λιβάνισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 παιδιά έχουμε πρόταση σε στρώμα 120Χ200 μέχρι 300-350 ευρώ; έχω ένα απο το ΙΚΕΑ τώρα αλλά είναι ελεεινό. Ιδανικά θα προτειμούσα κάτι αρκετά vfm και αν υπάρχει φθηνότερο από το μέγιστο budget που διαθέτω καθώς θα αλλάξω διάσταση κρεβατιού κάποια στιγμή και θα πάει "χαμένο" το στρώμα. για ρίχτε καμια πρόταση, μέχρι στιγμής έχω δει μερικές προτάσεις από media strom αν και ξεφεύγουν λίγο στην τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ από γύρους που έκανα, σε βιοτεχνίες τοπικές, μεγαλύτερα καταστήματα κτλ, κατέληξα ότι τα JYSK προσφέρουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα γενικά... ...δυνατότητα επιτόπιας δοκιμής, πολύ καλό VFM (ή μάλλον το καλύτερο), μεγάλη εγγύηση και στα Gold στρώματα τεράστιες ευκολίες (100 μέρες δοκιμή, επιστροφή οποιαδήποτε στιγμή κτλ), καθώς και χαμηλά μεταφορικά. Απλά δεν βγάζουν συνέχεια τις ίδιες προσφορές. Τώρα μέχρι τις 30 Γενάρη έχουν στα περισσότερα... Ρίξε μια ματιά στη σελίδα τους (jysk.gr) , πετάξου σε ένα κατάστημα, αν μπορείς....ειδικά από το S65 και πάνω - που παρέθεσε ο φίλος σε προηγούμενο μήνυμα - αποκλείεται να δυσαρεστηθείς. ΥΓ: σε αυτές τις διαστάσεις που θες το Jysk έχει κυρίως τα νέα - σε αναμονή παραλαβής - προϊόντα, οπότε άκυρο... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από vgiozo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, vgiozo είπε Αυτό, λόγω τύπου πυκνότητας/αριθμού ελατηρίων, είναι σίγουρα το πιο συμφέρον συγκριτικά . Αυτό είχα στο μάτι το καλοκαίρι...πήγα να το πάρω, αλλά καθώς δεν ανήκει στην κατηγορία Gold, δεν δίνεται η δυνατότητα δοκιμαστικής χρήσης...ενώ γενικά αυτό δεν είναι συχνά παρεχόμενη ευκολία, τελικά πείστηκα να πάω για κάτι ακριβότερο, της Gold/Wellpur κατηγορίας. Σε στρώματα αφρού το F85 (Gold) είναι αντίστοιχα το πιο συμφέρον στρώμα, έχει και την 25ετή εγγύηση και τις 100 μέρες δοκιμής (στην διάσταση που το ήθελα εγώ, μόλις 10€ ακριβότερο του S65)... ...όμως δεν είχε τη σύσταση αφρού του F120, που έχει μια στρώση αφρού για περισσότερη δροσια το καλοκαίρι, κι ήταν κάτι που με απασχολούσε πριν την αγορά... Πώς σε καθοδηγεί η "διάρθρωση" των προϊόντων, σε χαρακτηριστικά και τιμές, να ξοδέψεις περισσότερα από όσα θες, μερικές φορές...έτσι, αντί να ξοδέψω κάτω από 200€ που έλεγα αρχικά, κατέληξα να πληρώσω 250€ για μονό στρώμα, που πριν το θεωρούσα μάλλον σπατάλη, εφόσον δεν προορίζεται ως βασικό στρώμα για σειρά ετών Το F120 είναι σίγουρα πολύ καλό, είναι 28εκ πάχους...αλλά να πω την αλήθεια το περίμενα λίγο πιο μαλακό, βάσει των εντυπώσεων από το κατάστημα...πιστεύω είμαι ακόμη σε φάση προσαρμογής, κι ενώ δεν είναι 100% όπως θα το ήθελα, θα περιμένω καμιά βδομάδα να δω πώς το αισθάνομαι. Αν αποφασίσω να το αλλάξω, με το συλλογισμό ότι και με το ακριβότερο δεν έμεινα απολύτως ευχαριστημένος, θα πάω για το S50 που κάνει 120€ και θα ξεμπλέξω...πολυ το λιβάνισα. Εγώ πήρα το F120 πριν μια εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και το βρίσκω αρκετά έως πολύ μαλακό. Το καλοκαίρι δεν ξέρω αν θα ζεσταίνομαι γιατί παρόλο το gel ήδη το βρίσκω πιο ζεστό τον χειμώνα από το παλιό στρώμα της συμφοράς που είχα. Θα δείξει. Πάντως δεν τον έχω μετανιώσει καθόλου. Είναι τρομερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FraUn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, telis είπε Εγώ πήρα το F120 πριν μια εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και το βρίσκω αρκετά έως πολύ μαλακό. Το καλοκαίρι δεν ξέρω αν θα ζεσταίνομαι γιατί παρόλο το gel ήδη το βρίσκω πιο ζεστό τον χειμώνα από το παλιό στρώμα της συμφοράς που είχα. Θα δείξει. Πάντως δεν τον έχω μετανιώσει καθόλου. Είναι τρομερό. Φιλε το κοιτάω και εγώ αυτό το στρώμα, αν μπορείς πες κάποιες παραπάνω πληροφορίες.... Ποια αλλά δοκίμασες, γιατί κατέληξες σε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, FraUn είπε Φιλε το κοιτάω και εγώ αυτό το στρώμα, αν μπορείς πες κάποιες παραπάνω πληροφορίες.... Ποια αλλά δοκίμασες, γιατί κατέληξες σε αυτό? Πήγα στην Jysk και ξάπλωσα σε όλα όσα είχε. Ε, αυτό μου φάνηκε ότι με αγκαλιάζει περισσότερο. Αυτά με τα ελατήρια μου φάνηκαν σκληρά. Τι να σου πω, ο καθένας όπως το βολεύει. Το πήρα και σε μισή τιμή.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volublade Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Όσο τα καλύμματα είναι συνθετικά καπιτονέ με πολυεστερικές βάτες κλπ, το στρώμα θα σε ζεσταίνει το καλοκαίρι. Ασχέτως foams κλπ. Βρήκα στρώματα στην tailorbed , η οποία έχει και φυσικά υλικά εφάμιλλα Cocomat και σε καλύτερες τιμές, αλλά και foams όπως το Jysk και συνδυασμούς foams με φυσικά υλικά. Το σημαντικό είναι ότι το εξωτερικό των στρωμάτων ήταν 100% βαμβακερά, οπότε αναπνέει και δεν σε ζεσταίνει. Προσωπικά διάλεξα το στρώμα Αναπνοή, που συνδυάζει foams με φυσικό καουτσούκ και είναι οικονομικότερο από τα 100% φυσικά υλικά. ήμουν ανάμεσα σε αυτό το Μνήμη που έχει memory foam. Απλά ήταν πιο μαλακό. Χωρίς ελατήρια όλα. Στο site έχουν μόνο τα φυσικά υλικά, έτσι ξεκίνησα να πάω, απλά όταν πήγα είδα και ξάπλωσα και στα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FraUn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, volublade είπε Όσο τα καλύμματα είναι συνθετικά καπιτονέ με πολυεστερικές βάτες κλπ, το στρώμα θα σε ζεσταίνει το καλοκαίρι. Ασχέτως foams κλπ. Βρήκα στρώματα στην tailorbed , η οποία έχει και φυσικά υλικά εφάμιλλα Cocomat και σε καλύτερες τιμές, αλλά και foams όπως το Jysk και συνδυασμούς foams με φυσικά υλικά. Το σημαντικό είναι ότι το εξωτερικό των στρωμάτων ήταν 100% βαμβακερά, οπότε αναπνέει και δεν σε ζεσταίνει. Προσωπικά διάλεξα το στρώμα Αναπνοή, που συνδυάζει foams με φυσικό καουτσούκ και είναι οικονομικότερο από τα 100% φυσικά υλικά. ήμουν ανάμεσα σε αυτό το Μνήμη που έχει memory foam. Απλά ήταν πιο μαλακό. Χωρίς ελατήρια όλα. Στο site έχουν μόνο τα φυσικά υλικά, έτσι ξεκίνησα να πάω, απλά όταν πήγα είδα και ξάπλωσα και στα υπόλοιπα. Τιμή αν επιτρέπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volublade Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, FraUn είπε Τιμή αν επιτρέπεται? Για διάσταση 200χ150 το Μνημη είχε 480 με την έκπτωση και το Αναπνοή 550. Τις βρήκα fair γενικά για την ποιότητα και τα 2πλά βαμβακερά υφάσματα. Και περιμετρικά φερμουάρ για να βγαίνουν να πλένονται στο πλυντήριο. Τρέχει τώρα και μια προσφορά στα 2 προϊόντα το 2ο με 55% έκπτωση. Ελπίζω να βοήθησα. Πάντως αν δεν τα δεις από κοντά να τα ξαπλώσεις όλα δεν έχει νόημα, γιατί μπορεί π.χ. να σου αρέσει περισσότερο κάποιο πιο φτηνό ή κάποιο πιο ακριβό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FraUn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, volublade είπε Για διάσταση 200χ150 το Μνημη είχε 480 με την έκπτωση και το Αναπνοή 550. Τις βρήκα fair γενικά για την ποιότητα και τα 2πλά βαμβακερά υφάσματα. Και περιμετρικά φερμουάρ για να βγαίνουν να πλένονται στο πλυντήριο. Τρέχει τώρα και μια προσφορά στα 2 προϊόντα το 2ο με 55% έκπτωση. Ελπίζω να βοήθησα. Πάντως αν δεν τα δεις από κοντά να τα ξαπλώσεις όλα δεν έχει νόημα, γιατί μπορεί π.χ. να σου αρέσει περισσότερο κάποιο πιο φτηνό ή κάποιο πιο ακριβό. Εννοείτε ότι βοήθησες, σε ευχαριστώ πολύ. Εννοείται ότι πρωτα θα δοκιμάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 8:38 ΠΜ, telis είπε Εγώ πήρα το F120 πριν μια εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και το βρίσκω αρκετά έως πολύ μαλακό. Το καλοκαίρι δεν ξέρω αν θα ζεσταίνομαι γιατί παρόλο το gel ήδη το βρίσκω πιο ζεστό τον χειμώνα από το παλιό στρώμα της συμφοράς που είχα. Θα δείξει. Πάντως δεν τον έχω μετανιώσει καθόλου. Είναι τρομερό. Εμένα περιέργως μού φαίνεται πιο σκληρό απ' όσο θα ήθελα όταν κοιμάμαι στο πλάι, αλλά μάλλον πιο μαλακό όταν είμαι ανάσκελα. Τα Jysk μέχρι τώρα δεν είχαν λάτεξ στρώματα, τώρα τα διαφημίζουν, αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Για Θεσσαλονίκη βρήκα κι αυτό που χρησιμοποιεί ευρέως λάτεξ / κοκοφοίνικα σε πιο καλές τιμές απ' ότι συναντώ συνήθως https://www.stromata-latex.gr/anatomika-stromata-times.html https://www.stromata-latex.gr/stromata-maxilaria-latex/stromata-pocket-springs.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FraUn Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Να ρωτήσω. Οι ταβλες lonset από ikea τις έχει δοκιμάσει κανείς? Αρχικά είχα καταλήξει στο Basic A30 από JYSK, αλλά έχω κάποιες επιφυλάξεις. Το στρώμα που αγόρασα είναι το Plus S65 DreamZone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα