Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πήρα το mythos εδώ και 15 μέρες αλλά ξυπνάω πιασμένη σαν να μη βολεύομαι το βράδυ. Μέσα στη μέρα δεν έχω πόνους. Γνωρίζετε αν πρόκειται να συνηθίσει το σώμα η έκανα λάθος με το σκληρό στρώμα?

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυστυχως το στρωμα Optimum Platinum 160χ200 κανει λακουβες μετα απο 2 χρονια με την προυποθεση οτι ακολουθεις τις οδηγιες, εισαι 55 κιλά και κοιμασαι μονος. Τον δευτερο χρονο καλεσα τεχνικό της εταιρειας, το πηραν για επισκευη αλλα οι λακουβες ξανα παρουσιαστηκαν μετα απο 7 μήνες. Ιδια εμπειρια ειχα και με το προηγουμενο μοντελο της media strom αλλα τοτε δεν δεχτηκαν την επισκευη του με την αιτιολογια οτι οι μετρησεις της καθε λακουβας ηταν εντος επιτρεπτων οριων δηλαδη κατω των 2 εκατοστων. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AmaliaT είπε

Δυστυχως το στρωμα Optimum Platinum 160χ200 κανει λακουβες μετα απο 2 χρονια με την προυποθεση οτι ακολουθεις τις οδηγιες, εισαι 55 κιλά και κοιμασαι μονος. Τον δευτερο χρονο καλεσα τεχνικό της εταιρειας, το πηραν για επισκευη αλλα οι λακουβες ξανα παρουσιαστηκαν μετα απο 7 μήνες. Ιδια εμπειρια ειχα και με το προηγουμενο μοντελο της media strom αλλα τοτε δεν δεχτηκαν την επισκευη του με την αιτιολογια οτι οι μετρησεις της καθε λακουβας ηταν εντος επιτρεπτων οριων δηλαδη κατω των 2 εκατοστων. 

Αυτό που συμβαίνει για περισσότερο από μια δεκαετία με τα στρώματα optimum της media πάντως, είναι σκανδαλώδες. Το πιο ακριβό τους στρώμα και αρνούνται να διορθώσουν τα προβλήματα με τις λακούβες. Μετά από δεκάδες αρνητικές κριτικές στο σκρουτζ, απέσυραν τα προιοντα τους και από εκεί. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, daskala είπε

Καλησπέρα. Πήρα το mythos εδώ και 15 μέρες αλλά ξυπνάω πιασμένη σαν να μη βολεύομαι το βράδυ. Μέσα στη μέρα δεν έχω πόνους. Γνωρίζετε αν πρόκειται να συνηθίσει το σώμα η έκανα λάθος με το σκληρό στρώμα?

καλυτερα να το γυρισεις πισω, μεχρι ποτε μπορεις? Γιατι αλλιως θα το παντρευτεις.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι θα το δεχτούν. Στο τηλέφωνο που πήρα entos μου είπαν ότι προερχόμενη από πολύ μαλακό στρώμα θέλει 1 μήνα να το συνηθίσει. Ενδέχεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...