Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Ναι ρωτάω για επαρχία να δω αν αξίζει γιατί λέει για μεταφορική.

Λογικά δεν αξίζει αλλά θα ήθελα να μάθω το ποσό.

κοιτά Λάρισα υπάρχει καταστημα ΕΝΤΟS. Ειναι 20 ευρω να στο φέρουν μπροστά στην πολυκατοικία.Από εκεί και πέρα πως θα το ανεβάσεις είναι δικιά σου επιλογή ,θες μόνος σου?με φίλους?με μεταφορική?

Μεταφορική που ρώτησα θέλει 30 ευρό αν δεν χρειάζεται γερανό και 60 αν χρειάζεται.

• Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2025 στις 9:49 ΠΜ, KRIKON είπε

Πάντως τα ENTOS ειχαν την black friday το Mythos στα 490 (τώρα το έβγαλαν 599) και το είχα δοκιμάσει και για τα λεφτά αυτά ήταν πάρα πολύ κάλο.

Tωρα έχω απο mediastrom απο την premium σειρα το gold αγορασμένο πάνω από 1500 ευρω πριν 7 χρονιά άλλα πλέον βουλιάζει τρομερά

Επειδή το snooze δεν το εχει στη Λάρισα που μένω σαν δείγμα εκει που δοκίμασες το snooze ειχε και το mythos? άπλα για να μου πεις την γνώμη ανάμεσα στα 2 αν μοιάζουν. Αν και το ένα είναι με gel και το άλλο με foam

Φίλε μου, μαλλον θα το είχε και δε το δοκίμασα. Πήγα , είπα με τι χαρακτηριστικά θέλω το στρώμα (σκηρλό δηλαδή) και μου έδειξε τα αντίστοιχα. Την έχασα την έκτπωση πλέον διότι ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να ψάξω για δεύτερη μέρα.  Θα το ψάξω ακόμα λίγο. Θα ήθελα να μπορώ να το γυρίζω το στρώμα και ανάποδα, αλλά αν με πείσει η τιμή , μπορεί και να το παραβλέψω. Αν κάποιος έχει κρατήσει στρώμα για πάνω από 5 χρόνια, χωρίς να το γυρίζει, θα ήθελα να μου απαντήσει αν αυτό που σκέφτομαι έχει λογική ή όχι.

Επεξ/σία από Redfly
Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας ρίξει και μια ματιά στο στρώμα από εντός αν όντως το δοκιμάσει και το βολεύει είναι ευκαιρία είναι καινούριο δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ ! 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, phanispal είπε

Ένα βράδυ δεν κοιμήθηκες, κοιμήθηκες ένα χρόνο όμως.

Δε ξέρω αν είναι ειρωνικό ή έχω διατυπώσει λάθος την αγγελία .. το στρώμα έχει αλλαχτεί με καινούριο και δεν έχει κοιμηθεί κανείς είναι του κουτιού 🙂

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα στην ομάδα,

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση νέου στρώματος αφού το προηγούμενο μετά από 4 χρόνια είναι ήδη για πέταμα. Πήγα για αρχή στην grecostorm και μου έδειξαν το emerald και unify. Και τα 2 σκληρά και πολύ ωραία στρώματα. Υπάρχει κάποιο αντίστοιχης σκληρότητας σε άλλη εταιρεία? Γενικά θα ήθελα να πάρω καλό στρώμα αυτή την φορα Μαξ μέχρι 1500-1600

Επίσης μου είπαν από grecostorm ότι αν θέλω να έχω εγγύηση πρέπει να βγάλω της τάβλες και να μπει ενιαίο ξύλο γτ έχουν απόσταση 7 εκατοστά η μία από την άλλη. Τώρα έχω τελάρο με τάβλες με αποθηκευτικό χώρο από κάτω. Μπορεί να γίνει στο τελάρο η θα πρέπει να φύγει ο μηχανισμός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...