elen46 Δημοσ. Τρίτη στις 07:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:56 μμ 2 ώρες πριν, Vault13 είπε Ξεχνας τα king coil που ηταν στο 50% και το snooz που ηταν 50% (και αρκετα αλλα απο εκει) μαλλον συμφερουν αλλες εταιρεις πλεον μεχρι να ξαναβγουν, αν ξαναβγουν 50%. Ας το δουνε και καποιοι δηθεν εξυπνοι που μας λενε δεν υπαρχουν προσφορες. Θέλεις να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς κι αν αναφέρεσαι στην ποιότητα ή στην τιμή των στρωμάτων
Vault13 Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, elen46 είπε Θέλεις να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς κι αν αναφέρεσαι στην ποιότητα ή στην τιμή των στρωμάτων Τα στρωματα που αναφερω ηταν στο 50% και διαφοροι ξερολες λεγαν δεν υπαρχουν προσφορες. Τωρα δεν συμφερει 1000€ το snoozz πολλα μου φαινονται. μονο τιμες σχολιαζω αναλογα τι παιρνεις παντα. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:09 μμ από Vault13
elen46 Δημοσ. Τρίτη στις 08:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:19 μμ 7 λεπτά πριν, Vault13 είπε Τα στρωματα που αναφερω ηταν στο 50% και διαφοροι ξερολες λεγαν δεν υπαρχουν προσφορες. Τωρα δεν συμφερει 1000€ το snoozz πολλα μου φαινονται. μονο τιμες σχολιαζω αναλογα τι παιρνεις παντα. Κατάλαβα...σ'ευχαριστω για την ενημέρωση αλλά δεν βιάζομαι, θα περιμένω και τις εκπτώσεις ,δεν θα δώσω τόσα χρήματα για ένα στρώμα, απλά θα ήθελα και απόψεις για την ποιότητα από χρήστες
daskala Δημοσ. Τρίτη στις 11:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:05 μμ To snooz δυστυχώς βγαίνει στο 1.60. οπότε στο 1.80 μονο το mythos. Όποιος το έχει ας μας διαφωτίσει
mpTrios Δημοσ. Πέμπτη στις 08:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:31 μμ για καμπινγ ειναι καλο αυτο ? https://jysk.gr/kipos/stromata-aeros/foyskoto-stroma-ypnoy/stroma-aeros-enghave-p130xm190xy23?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=6. JGR - PMax - GR (Generic) - CSS&utm_term=4705620&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAhP67BhAVEiwA2E_9g3nVMzUzaTXvh8SedVv-KvVi9PWyHUUdHvLSTXFRuGH5ZpILv7-bNRoCEfIQAvD_BwE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα