Tsoukos87 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Vault13 είπε Ποτε το τσιμπησες και ποτε ειπαν οτι θα ερθει; Ρωταω για να προγραμματίσω κατι που θέλω. Τωρα το παρηγγειλα 23/12 και μου ειπαν περιπου μεσα Γεναρη θα το εχω, ειναι και εορτες/αργιες και καθυστερει λιγο παραπανω η παραδοση.
Vault13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Τωρα το παρηγγειλα 23/12 και μου ειπαν περιπου μεσα Γεναρη θα το εχω, ειναι και εορτες/αργιες και καθυστερει λιγο παραπανω η παραδοση. Το δοκιμασα. Καλουτσικο. Ζεστο το ειδα ομως. Ειδα στα χαρακτηριστικα οτι εχει υφασμα απο bamboo. Ειναι λιγο θεμα αυτο, αν θα βελτιωθει με ενα δροσερο επιστρωμα.
adok13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου πηρα πριν 1 μηνα περιπου το sealy majestic. μον8 αρνητικα εχω να πω. εχω εντονες ενοχλησεις στη μεση και καθε πρωι ξυπναω ιδρωμενος , σκεψουυ το θα γινει το καλοκαιρι.
ant_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Αυτο ειναι αφρου μνημης γενικα αυτου του τυπου εχουν μεγαλες διαφορες ( σε σχεση με τα κλασικα στρωματα) στην αισθηση αναλογα με πως ξαπλωνει καποιος Πχ σε μια θεση μπορει να σου φαινεται απιστευτα βολικο και σε αλλη να ειναι τερμα αβολο 1
phanispal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Πάντως επειδή παραπονέθηκε ότι ιδρώνει, αυτή η κατηγορία είναι όντως πιο ζεστή απ’ όσο ξέρω.
ma3stros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Εγω τελικα πηρα το snoozz. Πολυ καλο παιδια!! Δεν το περιμενα να ειμαι ειλικρινης. Απλα να ξερετε οτι ειναι αρκετα ψηλο 1
Dionmav Δημοσ. Δευτέρα στις 04:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:54 μμ Στις 16/8/2024 στις 6:39 ΜΜ, valantis123 είπε Παρήγγειλα τελικά το Grace πήγα ξανά ξάπλωσα τίμιο ήταν το stellar αλλά και το grace μια χαρα μου καθόταν οπότε το προτίμησα. Καλησπέρα φίλε. Ήθελα μια γνώμη καθώς το Sealy Grace firm είναι μια από τις επιλογές μου. Είσαι ικανοποιημένος έπειτα από 4 μήνες σε θέμα άνεσης, στιβαρότητας (έχει μαλακώσει), θερμοκρασίας και γενικώς;;
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:32 μμ Στις 4/1/2025 στις 5:10 ΜΜ, ma3stros είπε Εγω τελικα πηρα το snoozz. Πολυ καλο παιδια!! Δεν το περιμενα να ειμαι ειλικρινης. Απλα να ξερετε οτι ειναι αρκετα ψηλο Καλησπέρα φίλε και καλή χρονιά και εγω όταν το δοκίμασα μου φάνηκε αρκετά καλό και το παρήγγειλα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το περιμένω τις επόμενες μέρες, ουσιαστικά είναι το νέο Mystique όπως μου είπαν και στο κατάστημα, είναι τελικά ζεστό όπως είπαν τα παιδιά γιατί εγω στην δοκιμή δεν το αντιλήφθηκα.
valantis123 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:50 μμ 2 ώρες πριν, Dionmav είπε Καλησπέρα φίλε. Ήθελα μια γνώμη καθώς το Sealy Grace firm είναι μια από τις επιλογές μου. Είσαι ικανοποιημένος έπειτα από 4 μήνες σε θέμα άνεσης, στιβαρότητας (έχει μαλακώσει), θερμοκρασίας και γενικώς;; Καλησπέρα, ικανοποιημένος είμαι με το στρώμα δεν έχει αλλάξει η αίσθηση από την αρχή που το έχω πάρει. θερμοκρασία αν και δεν έχει έρθει το καλοκαίρι φαίνεται ότι θα είναι εντάξει και είναι απο τα σημεία που με κράτησε απο το να πάρω το stellar καθώς βουλιαζα πολύ λόγο memory foam. Δεν είναι πολύ σκληρό όμως εγώ 110 κιλά το νιώθω μέτριο το πολύ. Αν το άλλαζα νομίζω θα δοκίμαζα απο εντός. Επίσης υπάρχει και ο @Vault13 ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος όπως μου είπε. 1
Vault13 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:56 μμ (επεξεργασμένο) εγω εχω το Sealy Stellar. Ειναι αλλο. Καμια σχεση αυτα τα 2. Λοιπον ειναι δροσερο. Το καλοκαίρι δεν ξερω τι θα γινει, πάντως δροσερο τωρα λογω cool gel. Παρολο που λεει μετριο σκληρο, θα το ελεγα μετριο εγω. Ο αφρος μνημης παιρνει αμεσως,το,σωμα σου, και σε βυθιζει ελαφρως. Μονο με δοκιμη 10 λεπτων το αγοραζετε το συγκεκριμένο στρωμα. η συζυγος εχει ξετρελαθει λεει best ever. Εγω λογω σκολιωσης θελω σκληρο μονο ή ημισκληρο. Δεν εχει καποιο προβλημα,το στρωμα εξαιρετικο ειναι, οχι για σκολιωση. Και να σου αρεσει το effect που κανει ο αφρος μνημης απευθειας. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:45 μμ από Vault13 1
ma3stros Δημοσ. Δευτέρα στις 10:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:52 μμ 5 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Καλησπέρα φίλε και καλή χρονιά και εγω όταν το δοκίμασα μου φάνηκε αρκετά καλό και το παρήγγειλα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το περιμένω τις επόμενες μέρες, ουσιαστικά είναι το νέο Mystique όπως μου είπαν και στο κατάστημα, είναι τελικά ζεστό όπως είπαν τα παιδιά γιατί εγω στην δοκιμή δεν το αντιλήφθηκα. Μεχρι τωρα δν μ εχει φανει ζεστο αλλα ειναι κ η εποχη ισως τετοια. Μενει να το δουμε το καλοκαιρι. Ειχα κ πιο ακριβα στρωματα στο παρελθον.. αυτο μεχρι τωρα μ φαινεται το καλυτερο με διαφορα. 1
Vault13 Δημοσ. Τρίτη στις 11:47 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:47 πμ 12 ώρες πριν, ma3stros είπε Μεχρι τωρα δν μ εχει φανει ζεστο αλλα ειναι κ η εποχη ισως τετοια. Μενει να το δουμε το καλοκαιρι. Ειχα κ πιο ακριβα στρωματα στο παρελθον.. αυτο μεχρι τωρα μ φαινεται το καλυτερο με διαφορα. Οταν φτασει καλοκαιρι μας λες. Εχει υφασμα bamboo και ειναι υποπτο. Πες μας ομως. 2
Tsoukos87 Δημοσ. Τρίτη στις 01:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:03 μμ 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Οταν φτασει καλοκαιρι μας λες. Εχει υφασμα bamboo και ειναι υποπτο. Πες μας ομως. Εμενα Πεμπτη θα μου ερθει το στρωμα οποτε απο εκει και επειτα θα σας πω και τις δικες μου εντυπωσεις, το περιμενω πως και πως.
elen46 Δημοσ. Τρίτη στις 01:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:08 μμ 1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε Εμενα Πεμπτη θα μου ερθει το στρωμα οποτε απο εκει και επειτα θα σας πω και τις δικες μου εντυπωσεις, το περιμενω πως και πως. Πες μας γιατί είμαι και γω σε αναζήτηση στρωμάτων για όλη την οικογένεια (3 τον αριθμό)και σκέφτομαι να κατευθυνθω προς τα entos ,οπότε οι εμπειρίες χρηστών βοηθάνε πολύ
Vault13 Δημοσ. Τρίτη στις 05:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:21 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, elen46 είπε Πες μας γιατί είμαι και γω σε αναζήτηση στρωμάτων για όλη την οικογένεια (3 τον αριθμό)και σκέφτομαι να κατευθυνθω προς τα entos ,οπότε οι εμπειρίες χρηστών βοηθάνε πολύ Ξεχνας τα king coil που ηταν στο 50% και το snooz που ηταν 50% (και αρκετα αλλα απο εκει) μαλλον συμφερουν αλλες εταιρεις πλεον μεχρι να ξαναβγουν, αν ξαναβγουν 50%. Ας το δουνε και καποιοι δηθεν εξυπνοι που μας λενε δεν υπαρχουν προσφορες. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:22 μμ από Vault13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα