Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέο κομμάτι: https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/snoozz-160x200cm-detail ηρθε να αντικαταστησει το mythos που πηγε εξαιρετικα.2 στρωσεις spring, μαυρο υφασμα κτλ..
επίσης αξιζει και με award : αφρου αλλα ιδιας εταιρειας, με cooling foam https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/flow-detail

οποιος θελει καποιο δεν ξερω αν εχει λιγες ωρες ή μια μερα ακομα.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Στις κριτικες μαγαζιων στρωματων το 99% των  κριτικων στην google ειναι για την εξυπηρετηση  στο καταστημα χωρις καμια αναφορα ποιο στρωμα πηρανε και πως τους φανηκε σε  βαθος καποιου διαστηματος

Αυτο που θα ειχε και καποιο ουσιαστικο νοημα δηλαδη

Επισης στρωμα μεσης τιμης που ειχα παρει πριν καμια 10ετια με latex βαμβακι κλπ μου φανηκε καλυτερο ποιοτικα από τα περισσοτερα νεα στρωματα που ειδα σε διαφορες εταιριες

Τωρα δεν ξερω τι φαση κατι υλικα "απο ανακυκλωμενα καλαμακια"  "νεο πρωτοποριακο αφρωδες υλικο δικης τους κατασκευης"

Μου φανηκαν τελειως ψευτικες κατασκευες μεχρι και πρακτικα σε βαρος ενω το παλιο δεν σηκώνεται ευκολα αυτα ειναι με αυτους τους αφρους που βαζουν μεσα σαν αερας.Δεν ξερω αν σχετιζεται το βαρος κατασκευης με την ποιοτητα μπορει και οχι αλλα μου εκανε εντυπωση

Γενικα  καταλαβα οτι εχουν ριξει οι στρωματαδες την ποιοτητα κατασκευης με υλικα κατωτερης ποιοτητας για να αυξησουν και αλλο το κερδος το οποιο πρεπει να ειναι υπερβολικα μεγαλο σε σχεση με παλαιοτερα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο πατρικο εχω ενα τετοιο κρεβατι.

https://www.car.gr/xyma/view/334614629-metalliko-krevati-imidiplo-antika

με ελασματα. Σώνεται λετε το κρεβατι για καινουργιο στωμα;  Ή πεταμα;

προταση για νεο κρεβατι οικονομικο; Χωρις αποθηκευτικό χωρο;

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Καλησπέρα , ψάχνω στρώμα ιδανικο για υπερβαρους, γιατί το tribeca της ENTOS μου εχει εμφανισει αρκετα βυθισματα ,το ειχα παρει εδω και 5 χρονια αλλα τον τελευταιο χρονο εχει χαλασει αρκετα η ποιοτητα φταιμε και εμεις εν μερει για το αυξημενο βαρος. Είδα καλες κριτικες για τα ecomat και εχουν κερδισει αρκετα απο τα Sleep Awards τα περσινα, ειδα το emerald και το onix της ecomat ειδικα το 1ο εχει καλες κριτικες και σε σοσιαλ αλλα και στην σελιδα τους. Ξερει καποιος καλο στρωμα ή σε ποια εταιρεια να κοιταξω;

BTW ειμαι και στην αναζητηση για καναπε ξερετε ποια εταιρεια/καταστημα ειναι καλο να εμπιστευτω;

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Linea Strom avantage παραγγειλα και θα παραλαβω μεσα Ιανουαριου για στρωμα να αντεχει βαρος. δοκιμασε το απο κοντα.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, minim3 είπε

Linea Strom avantage παραγγειλα και θα παραλαβω μεσα Ιανουαριου για στρωμα να αντεχει βαρος. δοκιμασε το απο κοντα.

Ωραία θα το έχω υπόψιν φίλε μου, σε ευχαριστώ.

Ένας φίλος μου πρότεινε που είναι αρκετά βαρύς αυτό το στρώμα της King Koil το είχε πάρει απο το Bed & Bath και τώρα είναι στην Entos αφού αυτοί έχουν τα King Koil.

https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/ashton-160x200cm-detail

Το έχει κανείς σας αυτό το στρώμα ή αν το γνωρίζει;

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, daskala είπε

Kαλησπερα! Γνώμη για το mythos εντός? Έχω πόνους στη μέση με το υπάρχον αλλά είναι μαλακο

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, κοίτα το Snoozz που ουσιαστικά είναι το ίδιο το Mythos αν συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά τους αλλά σε πιο σκληρό έτσι μου είπαν και τηλεφωνικά απο το κατάστημα ENTOS, το έχει προσφορά στα 499 μέχρι τέλος του μήνα, εγω το τσίμπησα μου είπαν ότι αντέχει και πολλά κιλά μιας και είμαι υπέρβαρος, είχα δοκιμάσει το Mythos παλιότερα και μου είχε φανεί πολύ καλό αλλά λίγο μαλακό και πήγα τώρα στο Snoozz που το περιμένω τις επόμενες μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, κοίτα το Snoozz που ουσιαστικά είναι το ίδιο το Mythos αν συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά τους αλλά σε πιο σκληρό έτσι μου είπαν και τηλεφωνικά απο το κατάστημα ENTOS, το έχει προσφορά στα 499 μέχρι τέλος του μήνα, εγω το τσίμπησα μου είπαν ότι αντέχει και πολλά κιλά μιας και είμαι υπέρβαρος, είχα δοκιμάσει το Mythos παλιότερα και μου είχε φανεί πολύ καλό αλλά λίγο μαλακό και πήγα τώρα στο Snoozz που το περιμένω τις επόμενες μέρες.

Tο δοκιμασες ή το παιρνεις τυφλα; Αν ναι που;

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vault13 είπε

Tο δοκιμασες ή το παιρνεις τυφλα; Αν ναι που;

Το δοκίμασα στα πολύ γρήγορα και μου άρεσε βέβαια στο πόδι όπως το δοκίμασα δεν λέω ότι έχω και την πλήρη εικόνα, είχε ενας γνωστός το Mythos που έχω ξαπλώσει παλιότερα και μου φάνηκε πολύ καλό στρώμα λίγο πιο μαλακό για τα γούστα μου και μου είπε και η πωλητής ότι είναι ίδιο το Snoozz σε πιο σκληρό, καλά έτσι όπως έχει γίνει το στρώμα μου οτιδήποτε καινούργιο θα μου ήταν αναβάθμιση. Μια συνάδελφος μου πρότεινε και το Diamond της Ecomat που το έχει καιρό και είναι πολύ ευχαριστημένη, το συγκεκριμένο βέβαια είναι μαλακό στρώμα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Το δοκίμασα στα πολύ γρήγορα και μου άρεσε βέβαια στο πόδι όπως το δοκίμασα δεν λέω ότι έχω και την πλήρη εικόνα, είχε ενας γνωστός το Mythos που έχω ξαπλώσει παλιότερα και μου φάνηκε πολύ καλό στρώμα λίγο πιο μαλακό για τα γούστα μου και μου είπε και η πωλητής ότι είναι ίδιο το Snoozz σε πιο σκληρό, καλά έτσι όπως έχει γίνει το στρώμα μου οτιδήποτε καινούργιο θα μου ήταν αναβάθμιση. Μια συνάδελφος μου πρότεινε και το Diamond της Ecomat που το έχει καιρό και είναι πολύ ευχαριστημένη, το συγκεκριμένο βέβαια είναι μαλακό στρώμα.

Για τα δικα σου τα κιλα, δεν κερω μαλλον χρειαζεσαι ειδικων προδιαγραφων. Δες το ypnos.gr

Δημοσ.
Στις 27/12/2024 στις 12:23 ΜΜ, Vault13 είπε

Για τα δικα σου τα κιλα, δεν κερω μαλλον χρειαζεσαι ειδικων προδιαγραφων. Δες το ypnos.gr

Παντως στα ENTOS μου είπαν ότι κάνει στα κιλά μου το Snoozz είναι απο 120 εώς 150 ανα άτομο και το έχει η Αγία Παρασκευή αν θες να το δοκιμάσεις, και ουσιαστικά μιας και μπερδευτηκά μοιάζει με το Mythos αλλά είναι ουσιαστικά το νέο Mystique που όταν το είχα δοκιμάσει μου είχε φανεί φοβερό στρώμα αλλά εκείνη την περιόδο δεν έπαιζε μπατζετ και κατέληξα στο tribecca.

Δημοσ.
Στις 26/12/2024 στις 11:45 ΠΜ, Tsoukos87 είπε

εγω το τσίμπησα μου είπαν ότι αντέχει και πολλά κιλά μιας και είμαι υπέρβαρος, είχα δοκιμάσει το Mythos παλιότερα και μου είχε φανεί πολύ καλό αλλά λίγο μαλακό και πήγα τώρα στο Snoozz που το περιμένω τις επόμενες μέρες.

Ποτε το τσιμπησες και ποτε ειπαν οτι θα ερθει; Ρωταω για να προγραμματίσω κατι που θέλω.

Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για στρώματα για άτομα με πολλά κιλά, εγώ πήρα από την ypnos.gr την σειρά στρωμάτων για υπέρβαρους. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής  και μέχρι στιγμής όπως το θέλω - σκληρό και σταθερό ώστε να μην βουλιάζω. Ελπίζω να αντέξει στον χρόνο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...