fitsoulas2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 13 ώρες πριν, Vault13 είπε Ολες εχουν. Αλλες εικονικες άλλοι κανονικες. Παρακατω; Κολλησαμε εδω; αν ξερεις καποιο καλο λες, αλλιως αστο. Δεν υπαρχουν αληθινες προσφορες, αυτο πρεπει να καταλαβεις. Τις εμφανιζουν να ειναι ετσι.
alefther Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 13 ώρες πριν, Vault13 είπε Ολες εχουν. Αλλες εικονικες άλλοι κανονικες. Παρακατω; Κολλησαμε εδω; αν ξερεις καποιο καλο λες, αλλιως αστο. Το εγραψαν αλλοι 10. 11 εσυ. Παρακατω; Να περιμενω να τελειωσει η blackfriday και να παρω μετα; η ποιοτητα του στρωματος με ενδιαφετει στην τρεχουσα τιμη, οχι ποιος εχει προσφορες και ποτε. αφου δε σε νοιαζει η "προσφορα" πηγαινε στο θεμα με τα στρωματα, αφου εκανες νεο θεμα με τιτλο black friday λογικο ειναι να σου λενε οτι η τιμη black friday δεν εχει καμια διαφορα απο τη τιμη προ-μετα black friday, μονο η ταμπελα αλλαζει
Vault13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Η Εντος εχει και king coil. Μετα υπαρχει και η ecomat. Elite strom. Linea strom. Delta strom. Καμια συγκριση με αυτες εδω και τι προσφορες εχουν; Η τρεχουσα τιμη με νοιαζει οχι αν υπαρχει προσφορα. δεν ξερω ποιο να διαλεξω. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου από Vault13
Manyman Δημοσ. Σάββατο στις 12:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:54 μμ Τελικά αποφάσισα για το στρώμα και βάση από Candia Strom και συγκεκριμένα το Preveli. Ο καιρός θα δείξει για την ορθότητα της επιλογής. Συμφωνώ με κάποιους οτι ενα μέτριο στρώμα και ενα καλό ανώστρωμα ισως να ηταν καλύτερη επιλογή. Ενα κρεββάτι επισκέπτη που είχαμε (Ικεα) με 2 στρώματα αφρού 10 εκ περίπου, πραγματικά μονο για ώρα ανάγκης ή για πολύ ελαφρύ επισκεπτη), πήραμε ενα απλό ανώστρωμα memory foam απο Jysk, και μπορούσες να κοιμηθείς σαν τον άνρθωπο, αλλά και αυτό δεν εχει αντοχή στο χρόνο. Το καλό ανώστρωμα κοστίζει σχεδόν όσο και το στρώμα. Επίσης σε παλαιότερο στρώμα με bonnel ακόμα, οπου πλεον υποθετω οτι η κατασκευή ηταν, υφασμα, ελατήρια, ύφασμα χωρίς τίποτα ανάμεσα, ενιωθες τα μισά ελατήρια να χτυπάνε. Ενα ανώστρωμα latex 4-5cm, και το στρώμα αναστήθηκε. Πρώτη φορά λοιπόν πάω σε "ακριβό" στρώμα, οπότε βλεπουμε. ΚΑτα τα άλλα διαφωνώ με την άποψη οτι 1-2 λεπτά δεν σου φτάνουν. Προφανώς και φτάνουν για να αορίψεις αμέσως 3-4 επιλογές, μιας και πλεον ακόμα και για ενα στρώμα οι επιλογές είναοι δυστυχώς άπειρες, και το marketing επίσης πιο confusing. Αλλά αν πχ δεις ενα στρώμα, κάτσεις, και βουλιάξεις, δεν εχει νοημα να το συζητάς κάν αν αυτό δεν θες. στο μαγαζί δοκίμασα 10 στρώματα, απέριψα τα 6 σίγουρα πριν καν μαθω τιμές. Το ιδιο σε elite kai media. Κάποια εξαρχής δεν κανουν κλικ. Το αν θα κοιμηθείς καλά ειναι το ερώτημα. ναι μεν προσωπική υπόθεση ο υπνος, αλλά και οι υπερβολλές έχουν κάποιο όριο. Εργάζομαι σε ξενοδοχείο, και οταν επιλέξαμε τα νεα στρώματα δεν φεραμε ολους τους πελάτες να δοκιμάσουν, και ομως η πλειοψηφία τα βαθμολογεί ως εξαιρετικά. Γενικά λοιόν εχω αποφασίσει τα εξής που δουλεύουν για μένα, και μενει να φανεί στο χρόνο 1. Δεν θελω πολύ μαλακό στρώμα 2. θέλω ψηλο σώμα (>28-30 cm) 3. Δεν θέλω ενσωματομένο ανώστρωμα, και άρα One sided στρώμα. 4. Δεν θέλω memory foam, τουλάχιστον σαν top υλικό γιατι ειναι παγίδα. Αυτο οταν το νιωθεις στο καταστημα στο 1-2 λεπτα, ειναι θαυμάσιο (οπως τα tempur) αλλα οταν ερθει η ώρα που ξυπνάς ιδρωμένος, και χωρις να νιωθεις το χερι σου γιατι ο αφρός πιέζει παντού, τοτε το μετανιώνεις. Κατά τα άλλα, το marketing που αναφέρω παραπάνω : Αναφέρει πχ στην τοπ γραμμή της Candia ""Το ύφασμα της βισκόζης με την ειδική επεξεργασία Olive Oil Treatment προστατεύει και φροντίζει την επιδερμίδα σας." Υπάρχει καποιος που κοιμάται χωρίς σεντόνι; αρα τι επιδερμίδα; Επίσης στις οδηγίες αναφέρει Να χρησιμοποιείτε ειδικό προστατευτικό κάλυμμα, επομενως πανω απο το υικο που προστατευει και φροτνιζει την επιδερμίδα, θα βαλεις ενα καλλυμα, και ενα σεντόνι. Αρα ανάλογα με το τι ειναι το σεντόνι σου, αυτο θα ειναι υπέυθυνο για την επιδερμίδα σου. Δεν το αναφέρω σαν αρνητικό, αλλα οκ, δεν παύει να αγοράζουμε ενα στρώμα, τιποτα λιγότερο τιποτε περισσότερο, και το μονο ζητούμενο ειναι, 1. να κοιμάσαι καλά, 2. να κρατήσει 10-15 χρόνια. Τα υπόλοιπα ειναι φανφάρες. ΕΠίσης το άλλο που μου άρεσε στην Candia ειναι οτι δεν ειναι παπαρίζουν πολύ το τι εχει μέσα. σου λενε εχει αυτα τα ελατηρια, και 6-7 στρωματα υλικών. Αλλες εταιριες σου λενε οτι εχει ελατηριο pocket, μια στρώση αφρό τάδε, μια στρώση latex, κοκοφοινικά, μετά μικρά ελτήρια, μετά σελίδες εφημερίδες, σελίδες της αγίας γραφής, κτλ, βαμβάκι, και δεν συμμαζεύεται, λες και εχει σημασία, η λες και ολα τα memory foam ή αφροί ή latex ή ελατήρια ειναι ίδια και συγκρισιμα. Αναμονη λοιπόν και εντυπώσεις σε κανενα 6μηνο. Στις 19/11/2024 στις 2:14 ΜΜ, konc είπε To acanthus σίγουρα δεν ανήκει στα σκληρά. Σύμφωνα με τον πωλητή είναι μέτριας σκληρότητας στρώμα και προσωπικά συμφωνώ. Μάλιστα αν δεν έχεις εμπειρία από στρώματα της προκοπής παρά μόνο από πολύ φθηνά/λεπτά μπορείς να το πεις και μαλακό. Και εμένα την αισθηση του μετριου προς σκληρό μου έδωσε τουλάχιστον για αρχή. Στο σκρουτζ απλά απο τις 4 κριτικές που έχει, 1 ενας το αναφέρει "Είναι πολύ μαλακό και τα ανεξάρτητα ελατήρια δεν προσφέρουν στήριξη." και το επέμενο "Είναι ΠΑΝ-ΣΚΛΗΡΟ, τόσο πολύ που ξύπνησα μέσα στη νύχτα και το πρωί με πόνους στη μέση και στην πλάτη ". Εντυπωση γενικά μου κάνει οτι στο site η candia δεν εχει κλίμακα για το πως ορίζει η ίδια τουλάχιστον τα στρώματά της. ενω άλλες εταιρίες εχουν. Στο μαγαζί που το δοκίμασα μου φάνηκε οκ, αλλά το Preveli μου φάνηκε πιο "στιβαρό" ας πούμε, με διπλάσια βεβαια τιμή. Σε καθε περίπτωση ευχαριστώ για το feedback.
minim3 Δημοσ. Κυριακή στις 11:56 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:56 πμ εχει κανεις Linea Strom avantage να μοιραστει την εμπειρια του? κοιταξαμε αρκετα διαφορα και φανηκε πιο κοντα σε αυτο που θελουμε. κοιταμε κατι να εχει λιγο bouncy αισθηση.
Vault13 Δημοσ. Κυριακή στις 11:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:00 μμ (επεξεργασμένο) Με ενσωματομενο ανάστρωμα ή double side? Τι κοιταμε παιδια; Δεν ξερω τι να διαλεξω 12 ώρες πριν, minim3 είπε εχει κανεις Linea Strom avantage να μοιραστει την εμπειρια του? κοιταξαμε αρκετα διαφορα και φανηκε πιο κοντα σε αυτο που θελουμε. κοιταμε κατι να εχει λιγο bouncy αισθηση. Διαβασε τις τελευταιαες σελιδες. Κατι ειδα. Edit: λαθος το biosense εχει καποιος, οχι αυτο. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:14 πμ από Vault13
Morosis Δημοσ. Δευτέρα στις 12:47 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:47 πμ Στις 19/11/2024 στις 8:59 ΜΜ, Vault13 είπε Βαζετε link. To αγορασες; Συγνώμη φίλε μου απλά επειδή είμαι σε φάση μετακόμισης δεν είχα χρόνο για απάντηση,είναι αυτό https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/cool-max-160x200cm-detail
stonec Δημοσ. Δευτέρα στις 06:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:24 μμ Στις 19/11/2024 στις 10:31 ΠΜ, chrisxkar είπε στρώμα με μεσσαία τιμή συν καλό ανώστρωμα είναι το απόλυτο value for money και κατα μακράν η καλύτερη εμπερία ύπνου.Θα νόμιζε κανείς πως αν είναι να πάρω ανώστρωμα ας πάρω κατευθείαν ένα ακριβό στρώμα αλλα ούτε κάν πλησιάζει. Η δική μου εμπειρία μέχρι τώρα ήταν πως τα ακριβά (αυτά που τα πουλάνε 1000 ευρώ με 50% εκπτωση και καλά αρχική 2000) με τα μεσσαίας κατηγορίας είναι πως είναι οριακά καλύτερα δηλαδή προσπαθείς να καταλάβεις αν όντως κάνεις καλύτερο ύπνο για να καταλλήξεις πως ναι μάλλον κάνω ενώ το ανώστρωμα εγώ τουλάχιστον ενώ το πήρα στο στυλ αντε μωρέ πάρε δεν έχεις κάτι να χάσεις στην τελική πέταξες Χ ποσό ένιωσα λες και πρώτη φορά στην ζωή μου έκανα ξεκούραστο ύπνο Έχει βγάλει η Jysk κάτι ανοστρώματα σε προσφορά και το σκέφτομαι. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ανόστρωμα και με προβληματίζει το γεγονός ότι είναι από memory foam και φοβάμαι μην ιδρώνω, κυρίως το καλοκαίρι. Άν έχετε κάποια πρόταση ή εμπειρία επί του θέματος θα ήθελα να την ακούσω.
Vault13 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:45 μμ 18 ώρες πριν, Morosis είπε Συγνώμη φίλε μου απλά επειδή είμαι σε φάση μετακόμισης δεν είχα χρόνο για απάντηση,είναι αυτό https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/cool-max-160x200cm-detail Και ποια η αποψη σου; Θα το ξαναπαιρνες;
Morosis Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 μμ 15 λεπτά πριν, Vault13 είπε Και ποια η αποψη σου; Θα το ξαναπαιρνες; Το έχω παραλάβει αλλά επειδή μετακομίζω δεν το έχω δοκιμάσει,φαίνεται καλό αλλά πλήρης γνώμη από την άλλη Δευτέρα μπορώ να σου γράψω. Στα χαρτιά φαίνεται δυνατό στρώμα κ έχει ύψος 33 εκ που προσωπικα έψαχνα ψιλό στρώμα.
Vault13 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Morosis είπε Το έχω παραλάβει αλλά επειδή μετακομίζω δεν το έχω δοκιμάσει,φαίνεται καλό αλλά πλήρης γνώμη από την άλλη Δευτέρα μπορώ να σου γράψω. Στα χαρτιά φαίνεται δυνατό στρώμα κ έχει ύψος 33 εκ που προσωπικα έψαχνα ψιλό στρώμα. Το λενε και αλλοι, γιατι; Ψηλα κοιμασαι καλυτερα; μαλλον θεωρεις οτι θα ειναι αναυπαυτικο, κατι που δεν παιζει μαλλον με το υψος. και πολυ οικονομικο. Μονο με του Jysk συναγωνιζεται σε τιμη Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:09 μμ από Vault13
Morosis Δημοσ. Δευτέρα στις 08:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:33 μμ 24 λεπτά πριν, Vault13 είπε Το λενε και αλλοι, γιατι; Ψηλα κοιμασαι καλυτερα; μαλλον θεωρεις οτι θα ειναι αναυπαυτικο, κατι που δεν παιζει μαλλον με το υψος. και πολυ οικονομικο. Μονο με του Jysk συναγωνιζεται σε τιμη Καμία σχέση,απλά αν κ είμαι σχετικά μικρός(29) έχω θέμα με μέση κ γόνατα κ μου είναι δύσκολο να σηκώνομαι από χαμηλά ! Του jysk πήγα κ τα είδα αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι ακόμα κ τα gold στρώματα
Vault13 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:39 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Morosis είπε Του jysk πήγα κ τα είδα αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι ακόμα κ τα gold στρώματα Για το Jysk, εχει ωραια σκετου αφρου, και cooling foam. Απλα καποιοι φιλοι καναν παραπονα για το καλοκαιρι και ζεστη. Οποτε προληπτικά εστω φαγαν Χ. Στα ελατηρια αυτα που ειχα δει δεν με τρελαναν. Ενα που μου αρεσε το super deluxe S115 ή S120 (κατι τετοιο)τους ειχε 600€+. Jysk νομιζω οσο εχει προσφορες αξιζει σε μαξιλαρια με foam ή τα ειδικα τους, και αναστρωματα ισως. Τα μαξιλαρια μου αρεσαν, μοιαζουν ποιοτικα και φτηνα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:42 μμ από Vault13 1
lalakis1981 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:09 μμ Καλησπέρα σε όλους. Εχει κανείς ιδεα για το Onix της Ecomat στα 799 ευρώ? Θελουμε ψιλοσκληρο στρώμα εγω ειμαι 120 κιλα ας πουμε. Ειναι και βραβευμένο στα sleepawards το συγκεκριμένο ως το καλύτερο εισαγωγής. Οποια άλλη ιδέα για σκληρό στρωμα καλοδεχούμενη https://eco-mat.gr/product/stroma-onix-32-cm/?srsltid=AfmBOoquZFUIhN6hTj7hH3Cyy6J4RWPCM_FdnbvmGXh-4CW9fcUctg4W
Vault13 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:54 μμ (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, lalakis1981 είπε Καλησπέρα σε όλους. Εχει κανείς ιδεα για το Onix της Ecomat στα 799 ευρώ? Θελουμε ψιλοσκληρο στρώμα εγω ειμαι 120 κιλα ας πουμε. Ειναι και βραβευμένο στα sleepawards το συγκεκριμένο ως το καλύτερο εισαγωγής. Οποια άλλη ιδέα για σκληρό στρωμα καλοδεχούμενη https://eco-mat.gr/product/stroma-onix-32-cm/?srsltid=AfmBOoquZFUIhN6hTj7hH3Cyy6J4RWPCM_FdnbvmGXh-4CW9fcUctg4W Το εχω δοκιμασει μονο. Σκληρο αλλα ωραιο. Επειδη εισαι πολλα κιλα οτι και να σου πουμε αλλαζει νομιζω. Μια επιλογη ειναι πολυ σκληρο, αντι για σκληρο. Πρεπει να τα δοκιμασεις ομως. θα ελεγα οτι αυτό που εχεις βρει ειναι ιδανικο Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:59 μμ από Vault13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα