alefther Δημοσ. Τρίτη στις 10:29 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:29 πμ 1 λεπτό πριν, ant_ είπε Η Δοκιμη στρωματος για 1-2 λεπτα ειναι απλα για να γινεται Τιποτα δεν καταλαβαινεις ουσιαστικα ε πηγαινε στο καταστημα με τις πιτζαμες σου και πεστους θα παρω εναν υπνακο 2-3 ωρες, καντε δουλεια σας υγ δεν εχω δει καταστημα με στρωματα που να μην εχει απ εξω ταμπελα -50% ολο το χρονο. Δε νομιζω οτι παιζει κανενα ρολο η BF στις τιμες 4 1
chrisxkar Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 πμ στρώμα με μεσσαία τιμή συν καλό ανώστρωμα είναι το απόλυτο value for money και κατα μακράν η καλύτερη εμπερία ύπνου.Θα νόμιζε κανείς πως αν είναι να πάρω ανώστρωμα ας πάρω κατευθείαν ένα ακριβό στρώμα αλλα ούτε κάν πλησιάζει. Η δική μου εμπειρία μέχρι τώρα ήταν πως τα ακριβά (αυτά που τα πουλάνε 1000 ευρώ με 50% εκπτωση και καλά αρχική 2000) με τα μεσσαίας κατηγορίας είναι πως είναι οριακά καλύτερα δηλαδή προσπαθείς να καταλάβεις αν όντως κάνεις καλύτερο ύπνο για να καταλλήξεις πως ναι μάλλον κάνω ενώ το ανώστρωμα εγώ τουλάχιστον ενώ το πήρα στο στυλ αντε μωρέ πάρε δεν έχεις κάτι να χάσεις στην τελική πέταξες Χ ποσό ένιωσα λες και πρώτη φορά στην ζωή μου έκανα ξεκούραστο ύπνο 2 minutes ago, alefther said: ε πηγαινε στο καταστημα με τις πιτζαμες σου και πεστους θα παρω εναν υπνακο 2-3 ωρες, καντε δουλεια σας υγ δεν εχω δει καταστημα με στρωματα που να μην εχει απ εξω ταμπελα -50% ολο το χρονο. Δε νομιζω οτι παιζει κανενα ρολο η BF στις τιμες καλά το black friday γίνεται για να μην νοιώθουμε στην απέξω που όλοι κάνουν εγώ ουσιαστική έκπτωση δεν έχω δει ποτέ ,η μόνη περίπτωση είναι κάτι λευκές συσκευές τις οποίες έτσι και αλλιώς μπορείς να τις πετύχεις σε διάφορες ράντομ εκπτώσεις και σε ρούχα που και πάλι απλα ξεστοκάρουν προηγούμενες collection
ant_ Δημοσ. Τρίτη στις 11:45 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:45 πμ 1 ώρα πριν, alefther είπε ε πηγαινε στο καταστημα με τις πιτζαμες σου και πεστους θα παρω εναν υπνακο 2-3 ωρες, καντε δουλεια σας υγ δεν εχω δει καταστημα με στρωματα που να μην εχει απ εξω ταμπελα -50% ολο το χρονο. Δε νομιζω οτι παιζει κανενα ρολο η BF στις τιμες Τα "Σοβαρα" μαγαζια δεν εχουν ολο τον χρονο εκπτωσεις
alefther Δημοσ. Τρίτη στις 11:54 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:54 πμ 7 λεπτά πριν, ant_ είπε Τα "Σοβαρα" μαγαζια δεν εχουν ολο τον χρονο εκπτωσεις εγω απο dunlopilλo ψωνισα, ολο "εκπτωσεις" εχουν. Και απο 4-5 που περναω καθε μερα, γιατι απλα ειναι στο δρομο μου (elite, tempur, media, greco ) μονιμα ταμπελα εκπτωση βλεπω
ant_ Δημοσ. Τρίτη στις 12:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:10 μμ Τουλαχιστον 2 απο αυτες που γραψες δεν εχουν εκπτωσεις ολο τον χρονο Γιατι προσφατα σχετικα κοιτουσα Μονο στις περιοδους που ειναι για εκπτωσεις Μπορει να ειδες κατι αλλο πχ 20% στα μαξιλαρια κλπ Αλλα "γενικες" εκπτωσεις δεν ειχαν
m3ltd0wn Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 μμ Και εγώ όταν έψαχνα για στρώμα και κρεβάτι σε άσχετη με εκπτώσεις περίοδο, όσοι είχα δει είχαν εκπτώσεις όλο τον χρόνο. Τουλάχιστον 50%. Τελικά ψώνισα και εγώ από dunlopillo, αν δεν κάνω λάθος (πάνε 6 χρόνια) με 50% έκπτωση τόσο στο στρώμα όσο και στο ίδιο το κρεβάτι, το οποίο είναι γενικά ακριβό.
ant_ Δημοσ. Τρίτη στις 12:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:24 μμ Εχετε καταλαβει οτι αν ειναι "Εκπτωση ολο τον χρονο" ουσιαστικα δεν ειναι Εκπτωση αλλα η κανονικη του τιμη...
chrisxkar Δημοσ. Τρίτη στις 12:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:43 μμ 2 minutes ago, ant_ said: Εχετε καταλαβει οτι αν ειναι "Εκπτωση ολο τον χρονο" ουσιαστικα δεν ειναι Εκπτωση αλλα η κανονικη του τιμη... Προφανώς επίσης το να έχεις ενα μήνα εκπτωσεις black friday ενα μηνα τα χριστουγενα ένα μήνα το πασχα και χωρια ιανουαριο με φεβρουαριο και ιουλιο με αυγουστο που είναι οι περίοδοι εκπτωσεων τα ίδια προιοντα με 50% για εμένα σημαίνει αυτόματα πως αυτα τα προιοντα έχουν αυτή ως κανονικη τιμή και νομίζω πως αυτό εννοούν με το έχουν έκπτωση όλο το χρόνο. Δεν έχει μεγάλη διαφορά για εμένα σαν κοροιδεία το αν το έχεις 50% 12 μηνες τον χρόνο η 7 μήνες( που κάνουν οι εταιρείες τύπου media strom coco mat κτλ). edit α και μην ξεχνάμε οτι στους 5 μήνες που δεν παίζουν εκπτώσεις θα έχει όλο και κάποιο πρόγραμμα επιστροφής eurobank,deal for you κτλ
konc Δημοσ. Τρίτη στις 02:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:14 μμ On 13/11/2024 at 06:25, Manyman said: Για το acanthus μάλιστα βρίσκω 2 διαμετρικά αντίθετα κριτικές του στυλ μια ότι είναι πολύ σκληρό και μια ότι είναι πολύ μαλακό. To acanthus σίγουρα δεν ανήκει στα σκληρά. Σύμφωνα με τον πωλητή είναι μέτριας σκληρότητας στρώμα και προσωπικά συμφωνώ. Μάλιστα αν δεν έχεις εμπειρία από στρώματα της προκοπής παρά μόνο από πολύ φθηνά/λεπτά μπορείς να το πεις και μαλακό. Δεν έχω παράπονο, εκτός της αρχικής ελαφριάς "γούβας" έχει παραμείνει σταθερό χωρίς άλλη μόνιμη παραμόρφωση, τα ανεξάρτητα ελατήρια όντως λειτουργούν και δεν εκτοξεύεσαι όταν πχ. στριφογυρίζει ο διπλανός. Στα θετικά βάζω πως επειδή δεν έχει ενσωματωμένο ανάστρωμα και είναι συμμετρικό μπορείς να γυρνάς και το πάνω-κάτω. Τώρα αν σου ταιριάζει και θα σε βολέψει δεν μπορώ να ξέρω, αυτό που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για ένα τυπικό στρώμα μέτριας σκληρότητας χωρίς ιδιαιτερότητες.
Vault13 Δημοσ. Τρίτη στις 08:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:37 μμ (επεξεργασμένο) Τα μισα και παραπανω ποστ μιλανε αν ειναι,προσφορα ή όχι. Λοιπον δεν ρωταω αυτο. Ρωτάω αποψεις και στρώματα σε καλες τιμες, μετρια προς σκληρα. Διαγραψτε τον ορο black friday απο το θεμα αν σας ενοχλει. ή ας περιμενω να ληξουν αυτες οι ψευτοπροσφορες να παρω ακριβοτερα, για να μην πω οτι πηρα σε black friday… ? το αναστρωμα ειναι μια καλη ιδεα, απλα ενσωματομενο ή εξωτερικο; Ολο αφρος δεν ειναι αυτο; Πρεπει να βρω cooling αναστρωμα μην παρω φωτια το καλοκαιρι..καμια ιδεα; Επεξ/σία Τρίτη στις 08:40 μμ από Vault13
Morosis Δημοσ. Τρίτη στις 08:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:51 μμ 11 λεπτά πριν, Vault13 είπε Τα μισα και παραπανω ποστ μιλανε αν ειναι,προσφορα ή όχι. Λοιπον δεν ρωταω αυτο. Ρωτάω αποψεις και στρώματα σε καλες τιμες, μετρια προς σκληρα. Διαγραψτε τον ορο black friday απο το θεμα αν σας ενοχλει. ή ας περιμενω να ληξουν αυτες οι ψευτοπροσφορες να παρω ακριβοτερα, για να μην πω οτι πηρα σε black friday… ? το αναστρωμα ειναι μια καλη ιδεα, απλα ενσωματομενο ή εξωτερικο; Ολο αφρος δεν ειναι αυτο; Πρεπει να βρω cooling αναστρωμα μην παρω φωτια το καλοκαιρι..καμια ιδεα; Προσωπικά βρήκα από εντός ένα στρώμα,γράφει ότι έχει προσφορές (cool max 160x200)με ανεξάρτητα ελατήρια+αφρό+gel από ότι γράφει, με ενσωματωμένο ένα σχετικά μικρο-μεσσαιου μεγέθους) από αρχική 800 στα 389,τώρα αν ήταν για τόσο η αρχική τιμή δεν ξέρω,αλλά για τα χαρακτηριστικά του δεν βρήκα κάτι καλύτερο στην τιμή
Vault13 Δημοσ. Τρίτη στις 08:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:59 μμ 7 λεπτά πριν, Morosis είπε Προσωπικά βρήκα από εντός ένα στρώμα,γράφει ότι έχει προσφορές (cool max 160x200)με ανεξάρτητα ελατήρια+αφρό+gel από ότι γράφει, με ενσωματωμένο ένα σχετικά μικρο-μεσσαιου μεγέθους) από αρχική 800 στα 389,τώρα αν ήταν για τόσο η αρχική τιμή δεν ξέρω,αλλά για τα χαρακτηριστικά του δεν βρήκα κάτι καλύτερο στην τιμή Βαζετε link. To αγορασες;
fitsoulas2024 Δημοσ. Τρίτη στις 09:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:02 μμ 24 λεπτά πριν, Vault13 είπε Τα μισα και παραπανω ποστ μιλανε αν ειναι,προσφορα ή όχι. Λοιπον δεν ρωταω αυτο. Ρωτάω αποψεις και στρώματα σε καλες τιμες, μετρια προς σκληρα. Διαγραψτε τον ορο black friday απο το θεμα αν σας ενοχλει....... μα ο ιδιος ειπες "οι μισες εταιρείες εχουν προσφορές."
cthulhucarbide Δημοσ. Τετάρτη στις 12:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:27 πμ Το πρώτο σάιτ που έβαλες έχει αυτή την υποτιθέμενη "μισή τιμή" όλο τον χρόνο άρα δεν υπάρχει καμία προσφορά. Η οποία "μισή τιμή" είναι υψηλότερη από τις κανονικές τιμές που είχε πριν κάποια χρόνια. 1
Vault13 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:10 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:10 πμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε μα ο ιδιος ειπες "οι μισες εταιρείες εχουν προσφορές." Ολες εχουν. Αλλες εικονικες άλλοι κανονικες. Παρακατω; Κολλησαμε εδω; αν ξερεις καποιο καλο λες, αλλιως αστο. 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Το πρώτο σάιτ που έβαλες έχει αυτή την υποτιθέμενη "μισή τιμή" όλο τον χρόνο άρα δεν υπάρχει καμία προσφορά. Η οποία "μισή τιμή" είναι υψηλότερη από τις κανονικές τιμές που είχε πριν κάποια χρόνια. Το εγραψαν αλλοι 10. 11 εσυ. Παρακατω; Να περιμενω να τελειωσει η blackfriday και να παρω μετα; η ποιοτητα του στρωματος με ενδιαφετει στην τρεχουσα τιμη, οχι ποιος εχει προσφορες και ποτε. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:28 πμ από Vault13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα