Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για στρώματα/ανωστρώματα/επιστρώματα

tripialosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 minutes ago, kosvw said:

Μετα απο αρκετο ψαξιμο τελικα αποφασισα να παρω elite Magnificent
Θα επανερθω μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα για να σας πω την αποψη για αυτο ολοκληρωμενα.  

ΥΓ: αυτο που καταλαβα ειναι οτι πολλοι ασχολουνται με στρωματα στην Ελλαδα αλλα λιγοι γνωριζουν.
Ακομα και τα βραβεια ειναι υπο δοκιμη οπως κανουμε και εμεις . Παμε ξαπλωνουμε και τι ωραια. Και 100€ να παρεις παπλωμα την πρωτη εβδομαδα ειναι καλο. Τι γινεται ομως σε βαθος χρονου . Καλη σας συνεχεια.

Καλορίζικο!

Πώς έκανες το αρκετό ψάξιμο, μέσω reviews, σε κατάστηματα και τελικά γιατί κατέληξες στο elite?

Γιατί θεωρείς ότι λίγοι γνωρίζουν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, kosvw είπε

Ακομα και τα βραβεια ειναι υπο δοκιμη οπως κανουμε και εμεις . Παμε ξαπλωνουμε και τι ωραια. Και 100€ να παρεις παπλωμα την πρωτη εβδομαδα ειναι καλο. Τι γινεται ομως σε βαθος χρονου . Καλη σας συνεχεια.

Στα βραβεία φαίνονται κάπου οι συμμετέχοντες εταιρείες;

Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα με την αγορά στρωμάτων το οποίο και τους μαγαζάτορες δε τους συμφέρει και στο κάτω κάτω να επιλυθεί. Όταν εσύ θα δοκιμάσεις το στρώμα για λίγα λεπτά όλα καλά και ωραία είναι. Σημασία έχει και σε βάθος χρόνου τι γίνεται, αλλά και αν τελικά κάνεις χάλια ύπνο, δε μπορείς να το γυρίσεις.

Επεξ/σία από Ruthl3ss

21 ώρες πριν, prefuse είπε

Καλορίζικο!

Πώς έκανες το αρκετό ψάξιμο, μέσω reviews, σε κατάστηματα και τελικά γιατί κατέληξες στο elite?

Γιατί θεωρείς ότι λίγοι γνωρίζουν;

Σε ευχαριστω πολυ.
Πρωτον ετυχε να το εχει γνωστος μου πανω απο 2 χρονια , και μου ειπε τα καλυτερα.
Επειτα πηγα σε 3-4 καταστηματα , και μετα απο reviews εσωτερικο και εξωτερικο.

Για να απαντησω στην ερωτηση σου. Ειναι πολυ ευκολο να φτιαξεις κατι που εκ πρωτης οψεως να φαινεται σουπερ (βαζουμε 5 αφρολεξ παραπανω και ολα οκ) και μετα απο ενα δυο χρονια να ειναι για πεταμα!

15 ώρες πριν, Ruthl3ss είπε

Στα βραβεία φαίνονται κάπου οι συμμετέχοντες εταιρείες;

Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα με την αγορά στρωμάτων το οποίο και τους μαγαζάτορες δε τους συμφέρει και στο κάτω κάτω να επιλυθεί. Όταν εσύ θα δοκιμάσεις το στρώμα για λίγα λεπτά όλα καλά και ωραία είναι. Σημασία έχει και σε βάθος χρόνου τι γίνεται, αλλά και αν τελικά κάνεις χάλια ύπνο, δε μπορείς να το γυρίσεις.

Κάθε χρόνο βγάζουν και άλλες εταιρίες . Λίγο πολύ ξέρουμε τι γίνεται στους διαγωνισμούς.
Όποιος θελει να προβληθεί πιο πολυ προβάλλεται. Πως γίνεται να βγαίνει πρώτο ενα στρώμα ας πούμε στην άνεση που κυκλοφορεί λιγότερο απο χρόνο . Ποιος το δοκιμάζει για πόσο καιρό, ποια τεστ γίνονται επάνω του? Στην Ελλάδα είμαστε.
Κοιτούν προδιαγραφές που τα περισσότερα έχουν τις ίδιες και όποιος δώσει πιο πολλά κερδίζει.
Μιλάμε για στρώματα παιδιά .. ο μονος τρόπος να τα κρίνεις ειναι να κοιμάσαι πάνω τους τουλάχιστον ενα χρόνο, ή με ειδικούς μηχανισμούς και επίπονα τεστ να βγάζουν αποτελέσματα.

Προσωπική μου γνώμη πάντα . Καλη επιλογη ευχομαι σε ολους .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας,

Γενικοτερα δεν εχω ιδεα απο στρωματα. Ψαχνω ενα οικονομικο σε διαστάσεις 150χ200 και budget μεχρι 250ευρω και εχω βρει τα παρακατω. Οσοι εχετε γνωση κ διαθεση ποιο θα μου προτεινατε(ακόμα κ εκτος λίστας) ; 

1) https://istikbalkimerland.gr/shop/stromata-istikbal/strwma-diplo-standart/

2) https://www.homemarkt.gr/el/epipla-esoterikou-chorou/ypnodomatio/stromata-maxilaria/homemarkt-stroma-hm329-epistroma-150x200-special-pocket-spring-homemarkt_177232/

3) https://www.polihome.gr/ipnodomatio/strwmata-12/stroma-becomfort-fusion.html?_gl=1*1tomhrz*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwu-63BhC9ARIsAMMTLXTcMKi3D8P1qFBcxAb5cSLTbZqa8hPk2X6R8Geiwzni1sW6iwdZlMMaAhBmEALw_wcB

4) https://www.polihome.gr/ipnodomatio/strwmata-12/stroma-becomfort-cloud.html?_gl=1*1tomhrz*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwu-63BhC9ARIsAMMTLXTcMKi3D8P1qFBcxAb5cSLTbZqa8hPk2X6R8Geiwzni1sW6iwdZlMMaAhBmEALw_wcB

5) https://www.afronline.gr/proionta/stromata/stroma_elatiria/economy-extra/

Κοιμάμαι συνήθως μπρούμυτα κ μου αρέσουν περισσότερο τα μέτρια/σκληρά.

Ευχαριστώ :)

Επεξ/σία από sheik

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 18/9/2024 στις 6:51 ΜΜ, topmar είπε

Έχεις Istikbal στην περιοχή σου; Εάν ναι, πάρε από εκεί εάν θες VFM στρώμα (ή έπιπλα επίσης). Εκ πείρας μιλάω. 

Δεν έχω istikbal αλλά κάπου θα βρω.
Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να δοκιμάσω στρώματα εκεί. ευχαριστώ πολύ!

Τελικά, για Media (advance) και Entos (serta), τι άποψη έχουμε;

3 ώρες πριν, SalomeK είπε

Δεν έχω istikbal αλλά κάπου θα βρω.
Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να δοκιμάσω στρώματα εκεί. ευχαριστώ πολύ!

Τελικά, για Media (advance) και Entos (serta), τι άποψη έχουμε;

media δεν θα πρότεινα με τίποτα έπειτα από εμπειρία χρόνων με καλό της στρώμα .

εντός διάβασε λίγο reviews για serta. εισαγωγής είναι έτσι κι αλλιώς . 

Μετά από καιρό χρήσης του Magniflex Magnistretch έχει βελτιωθεί το αυχενικό μου πρόβλημα σπάνια να έχω ενόχληση και ο πόνος στην πλάτη πλέον δεν εμφανίζεται, νομίζω δλδ πως το στρώμα κάνει αυτό που υπόσχεται, δλδ αποσυμπίεση και στρέτσινγκ στους σπονδύλους.

Το θέμα είναι η μέση που όπως έχω αναφέρει έβαλα νευροδιεγέρτη μετά από λάθος σπονδυλοδεσία, ο πόνος έχει μειωθεί αλλά επιμένει σε κάποιο βαθμό, με ενοχλεί η μέση δυστυχώς. Εκεί το στρώμα δεν έχει βοηθήσει...

Σε καμία περίπτωση δεν προτείνω Tempur είναι πολύ μαλακά βουλιάζουν πολύ και είναι ζεστά το καλοκαίρι σκάς με λίγα λόγια. Έχω μαξιλάρι Tempur(μόλις 6 μηνών) και σκέφτομαι να βρώ ένα Magniflex να το αντικαταστήσω, δεν είμαι ικανοποιημένος, γενικά βουλιάζουν πολύ... θα έλεγα ΜΑΚΡΥΑ...

Στις 23/8/2024 στις 8:12 ΜΜ, messinia3 είπε

Πήγαμε σήμερα και στα τελευταία δύο καταστήματα που είχαμε στη λίστα πριν αποφασίσουμε.

Από klinostrom μας άρεσε αρκετά το hybrid technology στρωμα στα 990 ευρώ.Ειναι με memory foam και μικρά ελατήρια. Σαν δεύτερη επιλογή μας άρεσε το bodyflex visco memory foam στα 820,αλλά το πρώτο ήταν σαφώς πιο κοντά στα θέλω μας.

Στη magniflex το mamorable 10 μας φάνηκε λίγο σκληρό για τα γούστα μας.Το magnicool που μας ικανοποίησε περισσότερο ήταν στα 1.250.

Έχουμε καταλήξει με βάση και τις τιμές σε candia strom phaistos και αυτό που είδαμε σήμερα στην klinostrom.

Πιθανοτατα θα πάω Δευτέρα Τρίτη έαν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο στην τιμή,αφου δε μιλάμε για αλυσίδα με fixed price (έστω δωρο τα 2 μαξιλάρια μου είδαμε στα 100 ευρώ) Μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει ψωνίσει από εκεί?Με χαλάει λίγο η μόνο 5ετης εγγύηση που δινουν(αν και υπάρχει και service μετά μου είπε αν χρειαστεί κάτι)

Το συμπέρασμα μου αφού πήγαμε σε σχεδόν 10 εταιρείες ένα αρκετά καλό διπλό στρωμα πλέον ξεκινάει κοντά στα 1.000 ευρώ (100% αύξηση σε σχέση με όταν ψάχναμε προ 12ετιας που πήραμε το υπάρχον)

Αν είσαι θεσσαλονίκη θα σου ελεγα να επισκεφθείς το εργαστήριο Oikolatex για να δείς, να αισθανθείς και να παραμετροποιήσεις ενα custom στώμα που οσα αναφέρεις απο πάνω τα τρώει για πρωινό. Προσωπικά έφτιαξα στρώμα εκεί με ελατηρια ιταλικα τυπου bonell μετρια σκληρό με latex και καποια άλλα στρωματα υλικου που όμοιο του δεν βρήκα έως 2.000 ευρώ πριν 5 χρόνια με μόνο 550 ευρώ. Φτιάχνει και στέλνει γερμανία φαντάσου....εμενα γερμανός μου το πρότεινε !! ΤΟΠ.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας έβαλε τώρα το ENTOS, νέους προβληματισμούς!

Έφεραν τα king koil. Δοκίμασα ένα με αρχική 2.000ε και με την έκπτωση γνωριμίας, πάει στα 900ε.

Έχουμε καμία άποψη για τα KING KOIL? 😌

Επεξ/σία από SalomeK

Βασεις τέτοιου τυπου (με σταθερες ισιες ξυλινες ταβλες) 

Θεωρούνται ξεπερασμενες?

Απο οτι ειδα προωθούν μια ταση με βασεις που εχουν ελατηρια(με διπλασια τιμη βέβαια απο τις απλες)

Αξιζει η περιπου διπλασια τιμη για βαση ελατηριων η οχι 

Αν το εχει δοκιμασει καποιος ας ενημέρωση για την εμπειρια

Screenshot_20241025-110005_Chrome.jpg

2 ώρες πριν, ant_ είπε

Και εγω για αυτες θα πηγαινα αλλα υπαρχει η κασετα "Δεν ειναι ανατομικες κλπ κλπ"

Αν θέλουμε να το δούμε στεγνά "επιστημονικά", είναι πιο ανατομικές. Όταν έχεις ουσιαστικά ένα στρώμα κάτω από το στρώμα απορροφάται καλύτερα η πίεση στο σώμα και οι κραδασμοί.

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω να αγοράσω ένα μέτριο προς σκληρό στρώμα. 

Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια από το φόρουμ αλλά η ερώτηση είναι συγκεκριμένη.

Έχει αγοράσει κανείς στρώμα από την AfrOline?

Θα ήθελα εντυπώσεις 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...