Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για στρώματα/ανωστρώματα/επιστρώματα

tripialosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας! θα ήθελα να προβώ στην αγορά ενός διπλού στρώματος και δεν ξέρω τί να αποφασίσω.

Το budget μου είναι έως 600e βαριά, και για αυτό ιδανικά θα περιμένω τις εκπτώσεις. Όμως καλό θα ήταν έως τότε να αποφασίσω ποιό θέλω ώστε να δράσω στοχευμένα.

Επιθυμώ το στρώμα να είναι μαλακό ή μέτριο προς μαλακό. Είμαι ανάμεσα σε Serta το Ritz και Media strom το Advance Care. Είδα και κάποια σε candia, αλλά δεν ξετρελάθηκα.

Γενικώς ποιά η άποψή σας για τα παραπάνω;
Και κάθε πρόταση για κάτι άλλο, ευπρόσδεκτη!

Σας ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Απόψεις για αγορά στρώματος
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ιstikbal και πάλι Ιstikbal! Λογικές τιμές και άνετα στρώματα. Αγόρασα τον Απρίλιο και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Η ποικιλία προϊόντων είναι μεγάλη και, όσον αφορά τις εκπτώσεις, όταν έκανα την έρευνά μου στις αρχές του έτους, υπήρχαν προσφορές για κρεβάτι και στρώμα πακετάκι σε πολύ προσιτές τιμές. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

• Like 1

Έχω πάρει τρία στρώματα από afronline και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Το θέμα μεταφοράς λύνεται εύκολα, και τα ίδια στρώματα τα βρίσκεις σε διπλάσιες τιμές από άλλες εταιρίες

• Like 1

Άλλη ερώτηση, στα στρώματα τα τωρινά είναι καλό να βάζουμε τίποτα ανάμεσα στις τάβλες κ το στρώμα για προστασία?? Παλιά βάζανε σαν κουβέρτα πχ 

Παντως μιας και αναφερθηκαν οι κατασκευαστες

Σε μαγαζια κλπ λενε οτι η αποσταση στις ταβλες για νεο στρωμα πρεπει να ειναι μικρη γυρω στα 3 εκατοστα

Και το επισημο σαιτ της Sealy πχ λεει οτι πρεπει να ειναι κατω απο 4 inches   10 εκατοστα δηλαδη

Οποτε τι ισχυει τελικα αραγε

Screenshot_20240922-165130_Chrome.jpg

• Like 1

Μου αρέσει ο τρόπος που το ψάχνεις! 7,62 cm πλάτος και 10,16 cm απόσταση! Στο κατάστημα μου είπαν 4cm. Ότι να' ναι! Εγώ είχα 7cm και έφαγα τον τόπο να βρω και να κόψω ενδιάμεσες;! 

Anyway. Αν μιλάμε για το ίδιο στρώμα ο κατασκευαστής είναι η Sealy οπότε ένα mail με την ερώτηση προς την Elite θα το έκανα, γιατί τα γραπτά μένουν.

Καθολου απιθανο οι "εγκεφαλοι" στρωματαδες στην Ελλαδα να εχουνε μπερδεψει τα εκατοστα με τις ιντσες

-Μητσο ενα 4αρι λεει εδω το φυλλαδιο λογικα εκατοστα θα ειναι😆

Παίζει όντως οι Ελληνικές αντιπροσωπείες να είναι τόσο ηλιθιες που να μπέρδευουν τα εκατοστά με τις ίντσες. Γιατί ναι μεν ζητάνε τάβλες ή τελάρα με απόσταση 4εκ κ λιγότερο αλλά ΚΑΜΊΑ δεν πουλάει τελάρα με τέτοιες απόστάσεις, ούτε τάβλες που να είναι τόσες στον αριθμό που να βγαίνουν τα νούμερα 

4 ώρες πριν, alimentas είπε

Παίζει όντως οι Ελληνικές αντιπροσωπείες να είναι τόσο ηλιθιες που να μπέρδευουν τα εκατοστά με τις ίντσες. Γιατί ναι μεν ζητάνε τάβλες ή τελάρα με απόσταση 4εκ κ λιγότερο αλλά ΚΑΜΊΑ δεν πουλάει τελάρα με τέτοιες απόστάσεις, ούτε τάβλες που να είναι τόσες στον αριθμό που να βγαίνουν τα νούμερα 

Αυτό είναι στα 2.5 cm πάντως 😊

IMG_9157.jpeg

Χωρις να γνωριζω το σωστο και το λαθος καλυτερα απο τους κατασκευαστες , νομιζω οτι οσο μικροτερο κενο τοσο καλυτερα. Επισης οι "μεγαλοι" βγαζουν και κρεβατια . Εχω παραγγειλει ενα απο αυτα και θα επανελθω.

Παρόλα αυτα ειμαι ακομα στην επιλογη στρωματος !

Πολλα χρονια Mediastrom και δυστυχως πολυ δυσαρεστημενος .
Εχω ακουσει τα καλυτερα για Elite . Μιλαω για στρωματα King Size ανω των 600€ και με ελατηρια .
Θα ηθελα και την γνωμη σας , αλλα φιλοι προσεξτε η γνωμη δεν μπορει να διαμορφωνεται σε ενα μηνα ουτε δυστηχως σε ενα χρονο , ειναι πολυ λιγο για να δεις την ποιοτητα αλλα και το πως ανταποκρινεται στο χρονο ενα στρωμα .

Και εμενα για ενα χρονο το Media ηταν καλο, Μετα εγινε σαν τα κυματα του Baywatch. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά έχει κάποιος Ελλάδα στρώματα από φυσικό latex και η σύστασή τους να είναι 95% φυσική (νομίζω δε γίνεται 100%) ή τουλάχιστον όσο πιο κοντά στο 95% γίνεται και να είναι παραγμένο με τη μέθοδο dunlop;

Δλδ ούτε 100% latex, ούτε φυσικό latex αλλά αυτό να είναι το 30% της συνολικής σύστασης και ούτε.

Επεξ/σία από Ruthl3ss

Μετα απο αρκετο ψαξιμο τελικα αποφασισα να παρω elite Magnificent
Θα επανερθω μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα για να σας πω την αποψη για αυτο ολοκληρωμενα.  

ΥΓ: αυτο που καταλαβα ειναι οτι πολλοι ασχολουνται με στρωματα στην Ελλαδα αλλα λιγοι γνωριζουν.
Ακομα και τα βραβεια ειναι υπο δοκιμη οπως κανουμε και εμεις . Παμε ξαπλωνουμε και τι ωραια. Και 100€ να παρεις παπλωμα την πρωτη εβδομαδα ειναι καλο. Τι γινεται ομως σε βαθος χρονου . Καλη σας συνεχεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...