kax54638 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, ypex said: Επειδή μ' ενδιαφέρει κι εμένα, έχετε άποψη για το στρώμα; Δεν το έχω παραλάβει ακόμα. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν μετά τις 15/9 λόγω αδειών καλοκαιριού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ypex Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 8 hours ago, kax54638 said: Δεν το έχω παραλάβει ακόμα. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν μετά τις 15/9 λόγω αδειών καλοκαιριού. Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Αν μπορέσετε, μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας όταν το παραλάβετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATmega Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες δοκίμασα τα στρώματα της Elite. Κατέληξα σε 2 στρώματα (160 x 200). 1. Tempur Plus Firm - 1.330€ 2. Sealy Hybrid Stellar - 780€ Αν και μαρεσε πιο πολύ το 1ο, το κόστος του είναι εκτός του budget μου. Το stellar σαν επιλογή μου φάνηκε πολύ καλό και ελάχιστα χειρότερο σε σχέση με το Tempur (το οικονομικό μοντέλο). Οσοι έχετε πάρει το stellar και μετά από καιρό χρήσης είστε το ίδιο ικανοποιημένοι? Επίσης ξέρετε αν υπάρχει περίοδος που κάνουν μεγαλύτερες εκπτώσεις (θεωρητικά τώρα οι τιμές που ανέφερα είναι ήδη με έκπτωση 20%)?. Το κρεβάτι μου είναι με αποθηκευτικό χώρο και έχει το τελάρο με καμπυλοτες τάβλες που έχουν απόσταση μεταξύ τους περίπου 3εκ. Επισυνάπτω μια φωτο του τελάρο. Γενικά αυτής της μορφής η βάση είναι οκ? Το λέω γιατί το τωρινό στρώμα που έχω έχει κάνει μεγάλη γουβα στα σημεία που κοιμόμαστε (σε πολύ μικρό διάστημα μερικούς μήνες). Και παρόλο που μας το άλλαξε η εταιρεία με νέο στρώμα, το νέο πάλι το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει. Και λέω μήπως φταίει και η βάση του στρώματος. Να σημειώσω ότι στο στρώμα κοιμούνται 2 άτομα με φυσιολογικό βάρος (90 και 70) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 1. Έχεις μετρήσει καλά τις αποστάσεις ανάμεσα στις τάβλες; Δεν μου φαίνονται για 3cm. Υπόψη ότι η απόσταση πρέπει να είναι λιγότερο από 4cm για τα περισσότερα στρώματα. 2. Έχω το Stellar λίγο περισσότερο από μήνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, η γυναίκα μου το ίδιο. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι όπως και να ξαπλώσω βολεύομαι! Παρατήρησα ότι κοιμάμαι και πιο γρήγορα πλέον. Σίγουρα πρέπει να κλείσω εξάμηνο για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. 3. Εκπτώσεις αν θυμάμαι καλά είχα πετύχει και 30% αλλά τώρα που το βρήκα στο 20% το πήρα γιατί δεν ξέρω αν θα ξαναβγάλουν σύντομα 30. 4. Αν θες ενημέρωσε και σε ποιο στρώμα αναφέρεσαι που δεν έμεινες ευχαριστημένος για την βοήθεια των υπολοίπων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATmega Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 8/9/2024 στις 8:34 ΜΜ, alejsalonica είπε 1. Έχεις μετρήσει καλά τις αποστάσεις ανάμεσα στις τάβλες; Δεν μου φαίνονται για 3cm. Υπόψη ότι η απόσταση πρέπει να είναι λιγότερο από 4cm για τα περισσότερα στρώματα. 2. Έχω το Stellar λίγο περισσότερο από μήνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, η γυναίκα μου το ίδιο. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι όπως και να ξαπλώσω βολεύομαι! Παρατήρησα ότι κοιμάμαι και πιο γρήγορα πλέον. Σίγουρα πρέπει να κλείσω εξάμηνο για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. 3. Εκπτώσεις αν θυμάμαι καλά είχα πετύχει και 30% αλλά τώρα που το βρήκα στο 20% το πήρα γιατί δεν ξέρω αν θα ξαναβγάλουν σύντομα 30. 4. Αν θες ενημέρωσε και σε ποιο στρώμα αναφέρεσαι που δεν έμεινες ευχαριστημένος για την βοήθεια των υπολοίπων. Σε ευχαριστώ για την εμπειρία σου πάνω στο stellar. Τι βάση στρώματος έχεις? Τάβλες κλασικές ή τελάρο με ανατομικές τάβλες? Από το email με τις προδιαγραφές που μου έστειλαν από την elite είδα ότι αν έχεις τελάρο τότε οι ανατομικές τάβλες δεν πρέπει να είναι χωνευτές στην μεσαία μεταλλική τραβέρσα αλλά να είναι από πάνω ώστε να μην δημιουργείται κενό (και αυτό μου φαίνεται και εμένα λογικό και σωστό). Στο δικό μου τελάρο δυστυχώς οι ανατομικές τάβλες είναι χωνευτές. Αναφορά σε κείμενο Ενώ η Elite πουλάει αυτό.. https://www.elitestrom.gr/proionta/krevatia/baseis/ergo Εγγύηση Sealy 01_08_2023.pdf Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από ATmega Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tns_1989 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Γεια σας. Μετά από ένα ΙΚΕΑ στρώμα Κ ένα ιδιώτη Γιαννιώτη κατασκευαστή που μας απογοήτευσαν ψάχνουμε για στρώμα της προκοπής. (12 χρόνια κακού ύπνου εκτός από τον πρώτο καιρό) Είδαμε αρκετα αλλά μου άρεσε πολύ το magnicool firm από την ecostrom στα Ιωάννινα. Με τρομάζει όμως ότι δεν βρίσκω σχόλια γενικά. Αν θα αντέξει αλλά ακόμη πιο πολύ αν ισχύει η εγγύηση των 10 ετών ή θα βρίσκουν δικαιολογίες αν φλαταρει στα 5.... Κάνεις εδώ που να ξέρει τα ονόματα ecostrom magniflex magnicool ; Άλλο ένα που είδα ήταν το Candia phaistos αλλά πρώτο με τα λοιπά που χρειάζεται φτάνει το άλλο στα λεφτά ενώ έχει 7 χρόνια εγγύηση.... Οποίαδηποτε άλλη πρόταση δεκτή. Ψάχνουμε για διπλο δροσερό σκληρο στρώμα ανθεκτικό μιας Κ τα χούμε τα κιλά μας. Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Απο τα στρωματα "μιας οψης" οπως το Stellar πχ υπαρχει αποψη για συμπεριφορα σε καποιο βαθους χρονου? Γιατι τα εχω λιγο σε φοβο και προτιμω τις παλιας σχολης που τα γυριζεις ανα 6 μηνο κλπ απο την αλλη πλευρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, ant_ είπε Απο τα στρωματα "μιας οψης" οπως το Stellar πχ υπαρχει αποψη για συμπεριφορα σε καποιο βαθους χρονου? Γιατι τα εχω λιγο σε φοβο και προτιμω τις παλιας σχολης που τα γυριζεις ανα 6 μηνο κλπ απο την αλλη πλευρα Το παν σε αυτά τα στρώματα (όπως και σε όλα τα υπόλοιπα) είναι η υγρασία. Να μην βραχεί το υλικό ακόμα και από ιδρώτα. Θα επηρεάσει το memory foam και απλά θα σταματήσει να επανέρχεται. Υπόψιν, βάση κατασκευής και προδιαγραφών το υλικό αυτό μπορεί να κάτσει έως κάποια εκατοστά (νομίζω 3-4) χωρίς να συνιστά λόγο για αλλαγή. Απλά δουλεύεται το υλικό και έρχεται στα επίπεδα που πρέπει. Και αυτά τα στρώματα πρέπει ανά 6 μήνες να γυρνάνε περιστροφικά τουλάχιστον για να μην καταπονούνται τα ίδια σημεία συνέχεια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Στις 9/9/2024 στις 10:38 ΜΜ, ATmega είπε Σε ευχαριστώ για την εμπειρία σου πάνω στο stellar. Τι βάση στρώματος έχεις? Τάβλες κλασικές ή τελάρο με ανατομικές τάβλες? Από το email με τις προδιαγραφές που μου έστειλαν από την elite είδα ότι αν έχεις τελάρο τότε οι ανατομικές τάβλες δεν πρέπει να είναι χωνευτές στην μεσαία μεταλλική τραβέρσα αλλά να είναι από πάνω ώστε να μην δημιουργείται κενό (και αυτό μου φαίνεται και εμένα λογικό και σωστό). Στο δικό μου τελάρο δυστυχώς οι ανατομικές τάβλες είναι χωνευτές. Ενώ η Elite πουλάει αυτό.. https://www.elitestrom.gr/proionta/krevatia/baseis/ergo Εγγύηση Sealy 01_08_2023.pdf 347.85 kB · 2 downloads Εκείνο που έχει σημασία για το στρώμα είναι να μην υπάρχουν μεγάλα κενά και να υπάρχει μια ισοσταθμία στα υλικά ακόμα κι αν είναι χωνευτές οι τάβλες. Αυτό το ρώτησα κι εγώ. Αν το κρεβάτι - τάβλες - τραβέρσα δημιουργούν ένα επίπεδο με μικρά κενά (<cm) είσαι ΟΚ. Ακόμα και το δικό τους 100% ισοσταθμία δεν έχει. Το θέμα είναι τα κενά να είναι μικρά ώστε να μην κάθονται στο αέρα τα ελατήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Στις 10/9/2024 στις 11:26 ΠΜ, tns_1989 είπε Γεια σας. Μετά από ένα ΙΚΕΑ στρώμα Κ ένα ιδιώτη Γιαννιώτη κατασκευαστή που μας απογοήτευσαν ψάχνουμε για στρώμα της προκοπής. (12 χρόνια κακού ύπνου εκτός από τον πρώτο καιρό) Είδαμε αρκετα αλλά μου άρεσε πολύ το magnicool firm από την ecostrom στα Ιωάννινα. Με τρομάζει όμως ότι δεν βρίσκω σχόλια γενικά. Αν θα αντέξει αλλά ακόμη πιο πολύ αν ισχύει η εγγύηση των 10 ετών ή θα βρίσκουν δικαιολογίες αν φλαταρει στα 5.... Κάνεις εδώ που να ξέρει τα ονόματα ecostrom magniflex magnicool ; Άλλο ένα που είδα ήταν το Candia phaistos αλλά πρώτο με τα λοιπά που χρειάζεται φτάνει το άλλο στα λεφτά ενώ έχει 7 χρόνια εγγύηση.... Οποίαδηποτε άλλη πρόταση δεκτή. Ψάχνουμε για διπλο δροσερό σκληρο στρώμα ανθεκτικό μιας Κ τα χούμε τα κιλά μας. Ευχαριστώ!!! Έχω εδώ και 2 μήνες το Magniflex Magnistresch και είναι πάρα πολύ καλό... το Magnicool δεν το έχω τεστάρει. Γενικά η εταιρία είναι απ΄τις κορυφαίες του είδους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Έχω εδώ και 2 μήνες το Magniflex Magnistresch και είναι πάρα πολύ καλό... το Magnicool δεν το έχω τεστάρει. Γενικά η εταιρία είναι απ΄τις κορυφαίες του είδους Εμείς πήραμε το phaistos με έκπτωση βέβαια, αλλά το έχουμε λίγες ημέρες ,οπότε δε μπορώ να εκφέρω άποψη. Magniflex που πήγα και δοκίμασα μου φάνηκαν αρκετά καλά στρώματα, αλλά υπερέβεναν το budget που είχα θέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tns_1989 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Πήραμε magniflex magnicool soft τελικά. Με μαξιλάρια κτλ δώρο, μια καλή έκπτωση και δωρεαν μεταφορά (70 Χιλ) ήρθε στα ίδια χρήματα με το Φαιστός(με ανάλογα μαξιλάρια κακυμα δροσερό κτλ ανέβαινε αρκετά η τιμή του Κ σιγά το στρώμα μπορώ να πω πια) . Φθηνότερο από το divine που μας άρεσε στην elite(με τα παρελκόμενα η elite ήταν πανάκριβη) ενώ βρεθηκε και άτομο που κινητέ στην αγορά των στρωμάτων που μας είπε ότι έχουν βγει πολύ καλά. Το πήραμε φυσικά γιατί σου έδινε μια αίσθηση πολυτέλειας! Το firm ήταν αρκετά σκληρό ενώ το soft έδινε την αίσθηση του συμπαγούς στρώματος αλλά με μια ανασα απαλότητας. Μόλις έρθει και μόλις δοκιμαστεί αρκετά θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μια ερώτηση, είναι καλύτερα τα κρεβάτια χωρίς τάβλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 12/9/2024 στις 10:42 ΜΜ, tns_1989 είπε Καλησπέρα. Πήραμε magniflex magnicool soft τελικά. Με μαξιλάρια κτλ δώρο, μια καλή έκπτωση και δωρεαν μεταφορά (70 Χιλ) ήρθε στα ίδια χρήματα με το Φαιστός(με ανάλογα μαξιλάρια κακυμα δροσερό κτλ ανέβαινε αρκετά η τιμή του Κ σιγά το στρώμα μπορώ να πω πια) . Φθηνότερο από το divine που μας άρεσε στην elite(με τα παρελκόμενα η elite ήταν πανάκριβη) ενώ βρεθηκε και άτομο που κινητέ στην αγορά των στρωμάτων που μας είπε ότι έχουν βγει πολύ καλά. Το πήραμε φυσικά γιατί σου έδινε μια αίσθηση πολυτέλειας! Το firm ήταν αρκετά σκληρό ενώ το soft έδινε την αίσθηση του συμπαγούς στρώματος αλλά με μια ανασα απαλότητας. Μόλις έρθει και μόλις δοκιμαστεί αρκετά θα επανέλθω. Ότι αρέσει και βολεύει τον καθένα.Για μένα είχε μεγάλη διαφορά στην τιμη τα 1.250 του magnicool σε σχέση με τα 750 που πήραμε το phaistos.( Μας κάνανε ειδική τιμή λόγω κονε και το προτιμήσαμε, αλλιώς θα καταλήγαμε σε elite stom σε tempur στα 1.300)Στα 1.200 που το έχει τώρα εννοείται ότι δε θα το παίρναμε. Και τα δύο όμως φαινόταν καλά στρωματα. Σαν αίσθηση το ενσωματωμένο ανωστρωμα του phaistos είναι πολύ ωραίο.Σε μαξιλάρια πήγαμε σε memory foam (με το 1+1 δώρο της ΔΕΗ) και ακόμα δεν τα έχουμε συνηθίσει.Το αδιάβροχο καλυμα μας βγήκε στα 46 ευρώ επιπλέον.Συνολο 2 μαξιλάρια,στρώμα και καλυμα στα 880.Το μόνο κακό ότι όσο και να δοκιμάσεις με 10-15 λεπτά να ξαπλώσεις δε μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Ας ελπίζουμε να τα ευχαριστήθουμε,γιατί πλέον το κόστος έχει εκτιναχθεί σε όλες τις αγορές. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από messinia3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 27/8/2024 στις 2:28 ΜΜ, alimentas είπε Απο afdroline παρελαβε κανεις να μας πει καμια εντυπωση??? Κυριως ως προς την σκληροτητα.Ειμαι αναμεσα στο 7 ζονων που λεει κ στο 5 ζονων.Γενικα δεν μπορω καθολου τα σκληρα Τελικα πατησα την σκανδαλη στα τυφλα για την afroline μιας κ ηταν αδυνατο να γινει ελεγχος απο κοντας λογω Αθηνας.Πηρα το regal τελικα (7 ζωνες στηριξης).H παραδοση εγινε σημερα,ουτε εβδομαδα μετα την παραγγελια. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες,αψογη παραδοση για αρχη με το στρωμα σε τελεια κατασταση.Η πρωτη αισθηση του στρωματος ειναι απιθανη,ειδικα απ την πλευρα που εχει το φυσικο λατεξ η αισθηση μου εκατσε πολυ ωραια κατι το οποιο φοβομουν μιας κ η σκληροτητα ειναι κατι υποκειμενικο για τις εταιριες κ εδω εγινε τελειως στα τυφλα.(εχω ξαπλωσει σε μετριο κ μου φανηκε ξυλο κ εχω ξαπλωσει κ σε μετριο αλλης εταιριας κ μου φανηκε πουρες).Εδω για τα δικα μου γουστα θα το ελεγα οντως μετριο ελαφρια προς το σκληρο το οποιο ειναι κ αυτο που ηθελα.Το λατεξ δινει ενα περιεργο feedback oταν σηκωνεσαι,σαν εναν ηχο αποσυμπιεσης.Σε γενικες γραμμες αριστες πρωτες εντυπωσεις κ σιγουρα το στρωμα δεν μοιαζει για προιον που κανει 375ε(διπλο).Θα γραψω κ εντυπωσεις σε βαθος χρονου για πιο ολοκληρωμενη αποψη. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από alimentas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα