Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για στρώματα/ανωστρώματα/επιστρώματα

tripialosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, tiniakos said:

Κανείς; 

Δες σε jysk. Νομίζω ότι θα χρειαστεί και ανώστρωμα και καλό θα είναι να το δοκιμάσεις πρώτα γιατί δεν είναι gold. Εγώ με το gold που έχω είμαι σχετικά ευχαριστημένος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 minutes ago, tiniakos said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά βλέπω στρώματα με ελατήρια δεν έχει στη διάσταση 120X200 μόνο με αφρό. 

Αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις ίσως να σε συμφέρει να βρεις κάποιο συνοικιακό μαγαζί/βιοτεχνία.

Τήνο είμαι δεν είναι όλα εύκολα. 

Για το διπλό που κοιμάμαι έχουμε πάρει ένα istikbal κοντά στο χιλιάρικο αλλά είναι φανταστικό. 

Είδα έχει και φτηνά μέχρι τα 250 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν. 

17 minutes ago, tiniakos said:

Τήνο είμαι δεν είναι όλα εύκολα. 

Για το διπλό που κοιμάμαι έχουμε πάρει ένα istikbal κοντά στο χιλιάρικο αλλά είναι φανταστικό. 

Είδα έχει και φτηνά μέχρι τα 250 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν. 

Καταλαβαίνω αλλά ειδικά με τα στρώματα μπορεί να την πατήσεις και μετά από δοκιμή όπως εγώ πόσο δε μάλλον αν το παραγγείλεις έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή Κυριακή σε όλους. Τελικά η αγορά στρώματος έχει εξελιχθεί σε δύσκολο και ακριβό σπορ. Επί 2 ημέρες δοκιμαζα στρώματα! Πρέπει να ξάπλωσα σε πάνω από 50 στρώματα. Έψαχνα για ημιδιπλο pocket spring για την κόρη μου 6 ετών με ορίζοντα 10ετιας budget 400eΞεχώρισα to elite Strom wave σαν πρώτο και μου άρεσε. Μετά πέρασα από media Strom αλλά δυστυχώς σε αυτή την τιμή αυτά που προσφέρουν είναι χαμηλής ποιότητας. Κλινοστρωμ δεν ξετρελάθηκα όπως και Linea Strom. Greco Strom είχε ένα καλό στα 430 οπότε εκτός budget. Δοκίμασα και στην flexy Strom ιταλικό pedomire χωρίς ελατήρια σα 360ε αλλά θεωρώ πως η ποιότητα του με αυτή την τιμή δεν θα είναι καλή. Κατεληξα στην Candia acanthus.πολυ εξυπηρετικοί στο κατάστημα του Αλίμου και με την τριπλή προσφορά με 400 πήρα στρώμα καλυμα (απαραίτητο για μικρά παιδια γιατί εύκολα μπορεί να το λερώσουν) και ένα μαξιλάρι. Επίσης η έκπτωσή που τρέχει τώρα μου φάνηκε πραγματική γιατι το είδα σε σημεία πώλησης το στρώμα να κόστιζει 30% πάνω. Μόλις το παραλάβω θα μοιραστώ εντυπώσεις.

Επεξ/σία από anastasis_k13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/8/2024 στις 11:48 ΠΜ, tiniakos είπε

Κανείς; 

Φίλε από την entos το privilege της  royal crown είναι πολύ ωραίο στρώμα και σε καλή τιμή αυτή τη στιγμη 

Επεξ/σία από NikolasdaL
  • Like 1

23 ώρες πριν, NikolasdaL είπε

Φίλε από την entos το privilege της  royal crown είναι πολύ ωραίο στρώμα και σε καλή τιμή αυτή τη στιγμη 

Πήρα σήμερα να κάνω παραγγελία και έχουν αλλάξει οι τιμές. 

Κρίμα. 

• Sad 1

3 hours ago, tiniakos said:

Λέω για αυτό βγαίνει 315 στη διάσταση που το θέλω. 

https://www.afronline.gr/proionta/stromata/stroma_elatiria/stroma_regal_pocket_7_zonon/#reviews

Είχα δοκιμάσει το navarino και μου είχε αρέσει. Αυτό επιλέγουν και μερικά ξενοδοχεία αν αυτό λέει κάτι.

Χθες ήρθε το stellar μαζί με το solidbox από elite. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Το στρώμα εξαιρετικό καθώς και το κρεβάτι φαίνεται στιβαρή κατασκευή, επέλεξα τα δύο ενωμένα τελάρα για ευκολία σε ενδεχόμενη μετακόμιση. Βέβαια σήμερα που είδα τις νέες τιμές χωρίς τις εκπτώσεις θα το σκεφτόμουν πολύ να δώσω την διαφορά που πλησιάζει τα 300 ευρώ.

• Like 1

On 26/08/2024 at 10:03, kax54638 said:

Έχει κανείς άποψη για τα στρώματα της εταιρίας  ypnos; Έχω ήδη παραγγείλει online ένα βασισμένος στις πολύ θετικές κριτικές στο σκρουτζ και το ότι είναι η μόνη σειρά στρωμάτων που βρίσκω να διαφημίζεται ότι προορίζεται για υπέρβαρους.

Επειδή μ' ενδιαφέρει κι εμένα, έχετε άποψη για το στρώμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...