betty_arg Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, prefuse είπε https://www.ikea.gr/proioda/malm-krebati-me-apothikeytiko-xwro-160x200-cm/20404806/ Αυτό έχω Δες την 4 φωτογραφία Οι συγκεκριμένες τάβλες έχουν καμπύλη. Για αυτά που έστειλες δεν γνωρίζω. Νόμιζα ότι έψαχνες κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, αυτό του λινκ έχει τον μεγαλύτερο. Ααα, δεν το είχα δει αυτό! Είναι πολύ ωραίο όντως! Εψαχνα με αποθηκευτικό, αλλά ξεφεύγω πολύ στα χρήματα νομίζω…μαζί με το στρώμα θα μου φτάσει 1000κατι… 18 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε πολύ μεγάλο κενό έχουν οι τάβλες 18 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε πολύ μεγάλο κενό έχουν οι τάβλες 18 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε πολύ μεγάλο κενό έχουν οι τάβλες 18 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε πολύ μεγάλο κενό έχουν οι τάβλες Επεξ/σία 20 Αυγούστου από betty_arg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Λοιπόν update μετά από βόλτα σε αρκετά μαγαζιά για ένα διπλό στρωμα (1,60×2.00) Μακράν το καλύτερο ήταν το cocomat πρωτέας που μόλις ξαπλώσαμε απλά δε θέλαμε να σηκωθούμε,αλλά 3.500 (χωρίς το έξτρα ανωστρωμα δεν τα δίνω) Μετά μας άρεσε το tempur form plus στα 1.350 (πάλι μου φαίνονται υπερβολικό ως πόσο,όταν μάλιστα αφορά τη νέα φθηνή της υποτίθεται σειρά) Grecostrom μας άρεσε μόνο το relief στα 950 ευρώ και δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Dunlopillo πάρα πολύ ωραίο στρωμα το celsion (με λατέξ),αλλά πολυ ακριβό (1.850 ευρώ) Mediastrom αυτό που μας άρεσε (όχι ενθουσίασε) ήταν το optimum gold στα 1.750.Απορριπτεται και αυτό. Candia Strom μας άρεσε το phaistos.Εχει κάνεις εμπειρία από αυτό?Με μαξιλάρια και προστατευτικο στα 1.000 (900 αν πάμε σε φθηνότερη επιλογή για να συμπληρώσουμε τα 3 είδη που κάνει 30% έκπτωση-870 το στρώμα μόνο) Συμπαθητικά και κάποια που είδαμε στα jysk της σειράς gold (F110 και F 115)με τιμές 500-600 ευρώ,αλλά δεν έχω ιδέα για την ποιότητα τους. Θέλουμε να καταλήξουμε μέχρι τέλος της εβδομάδας οπότε αν κάποιος έχει να μας προτεινει κάτι,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Δε θα θέλαμε να ξεπεράσουμε τα 1.000 και ψάχνουμε για στρωμα μέτριας σκληρότητας και ελαστικό. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από messinia3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 1 ώρα πριν, messinia3 είπε Μακράν το καλύτερο ήταν ένα cocomat που μόλις ξαπλώσαμε απλά δε θέλαμε να σηκωθούμε,αλλά 3.500 (χωρίς το έξτρα ανωστρωμα δεν τα δίνω) Μετά μας άρεσε ένα tempur στα 1.350 (πάλι μου φαίνονται υπερβολικό ως πόσο,όταν μάλιστα αφορά τη νέα φθηνή της υποτίθεται σειρά) Grecostrom μας άρεσε μόνο ένα στα 950 ευρώ και δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Mediastrom αυτό που μας άρεσε (όχι ενθουσίασε) ήταν στα 1.750.Απορριπτεται και αυτό. Candia Strom μας άρεσε το phaistos.Εχει κάνεις εμπειρία από αυτό?Με μαξιλάρια και προσαττευτικο στα 1.000 (900 αν πάμε σε φθηνότερη επιλογή για να συμπληρώσουμε τα 3 είδη που κάνει 30% έκπτωση-870 το στρώμα μόνο) Συμπαθητικά και κάποια που είδαμε στα jysk με τιμές 500-600 ευρώ,αλλά δεν έχω ιδέα για την ποιότητα τους. Θέλουμε να καταλήξουμε μέχρι τέλος της εβδομάδας οπότε αν κάποιος έχει να μας προτεινει κάτι,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Δε θα θέλαμε να ξεπεράσουμε τα 1.000 και ψάχνουμε για στρωμα μέτριας σκληρότητας και ελαστικό. Θα βοηθούσε και εσένα, αλλά και άλλους χρήστες που ψάχνουν στρώμα, να αναφέρεις συγκεκριμένα ποια στρώματα δοκίμασες σε κάθε εταιρεία, διαφορετικά είναι πολύ αόριστο το "μας άρεσε ένα".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, chriskourou είπε Θα βοηθούσε και εσένα, αλλά και άλλους χρήστες που ψάχνουν στρώμα, να αναφέρεις συγκεκριμένα ποια στρώματα δοκίμασες σε κάθε εταιρεία, διαφορετικά είναι πολύ αόριστο το "μας άρεσε ένα".. Ναι έχεις δίκιο,το έγραψα βιαστικά και δεν είχα μπροστά μου τις προσφορές.εκανα edit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 1 ώρα πριν, messinia3 είπε Ναι έχεις δίκιο,το έγραψα βιαστικά και δεν είχα μπροστά μου τις προσφορές.εκανα edit. Έχω δοκιμάσει το Πρωτέας από cocomat και παρότι μου άρεσε, δεν ένιωσα κάποια αντιστοιχία τιμής και αίσθησης. Από media συμβαίνει κάτι περίεργο με το optimum. Είχε αρκετές αρνητικές κριτικές στο Σκρουτζ (δεν ξέρω αν ήταν αληθινές) και πλέον η εταιρεία αφαίρεσε τα προϊόντα της από τον ιστότοπο. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις το galaxy, το οποίο είναι το καλύτερο στρώμα που είχα (ηταν 2.00 x 1.20 και έπειτα πήρα άλλο διπλό) κ πολύ κοντά στα χρήματα που θέλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 11 ώρες πριν, messinia3 είπε Λοιπόν update μετά από βόλτα σε αρκετά μαγαζιά για ένα διπλό στρωμα (1,60×2.00) Μακράν το καλύτερο ήταν το cocomat πρωτέας που μόλις ξαπλώσαμε απλά δε θέλαμε να σηκωθούμε,αλλά 3.500 (χωρίς το έξτρα ανωστρωμα δεν τα δίνω) Μετά μας άρεσε το tempur form plus στα 1.350 (πάλι μου φαίνονται υπερβολικό ως πόσο,όταν μάλιστα αφορά τη νέα φθηνή της υποτίθεται σειρά) Grecostrom μας άρεσε μόνο το relief στα 950 ευρώ και δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Dunlopillo πάρα πολύ ωραίο στρωμα το celsion (με λατέξ),αλλά πολυ ακριβό (1.850 ευρώ) Mediastrom αυτό που μας άρεσε (όχι ενθουσίασε) ήταν το optimum gold στα 1.750.Απορριπτεται και αυτό. Candia Strom μας άρεσε το phaistos.Εχει κάνεις εμπειρία από αυτό?Με μαξιλάρια και προστατευτικο στα 1.000 (900 αν πάμε σε φθηνότερη επιλογή για να συμπληρώσουμε τα 3 είδη που κάνει 30% έκπτωση-870 το στρώμα μόνο) Συμπαθητικά και κάποια που είδαμε στα jysk της σειράς gold (F110 και F 115)με τιμές 500-600 ευρώ,αλλά δεν έχω ιδέα για την ποιότητα τους. Θέλουμε να καταλήξουμε μέχρι τέλος της εβδομάδας οπότε αν κάποιος έχει να μας προτεινει κάτι,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Δε θα θέλαμε να ξεπεράσουμε τα 1.000 και ψάχνουμε για στρωμα μέτριας σκληρότητας και ελαστικό. Στην Elite δεν είδες τα Sealy? Τα έχουν ακόμα σε έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Μόλις τώρα, alejsalonica είπε Στην Elite δεν είδες τα Sealy? Τα έχουν ακόμα σε έκπτωση. Είδα το majestic, αλλά δεν άρεσε στη σύζυγο. Στα 940 βγαίνει με την έκπτωση που είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, messinia3 είπε Λοιπόν update μετά από βόλτα σε αρκετά μαγαζιά για ένα διπλό στρωμα (1,60×2.00) Μακράν το καλύτερο ήταν το cocomat πρωτέας που μόλις ξαπλώσαμε απλά δε θέλαμε να σηκωθούμε,αλλά 3.500 (χωρίς το έξτρα ανωστρωμα δεν τα δίνω) Μετά μας άρεσε το tempur form plus στα 1.350 (πάλι μου φαίνονται υπερβολικό ως πόσο,όταν μάλιστα αφορά τη νέα φθηνή της υποτίθεται σειρά) Grecostrom μας άρεσε μόνο το relief στα 950 ευρώ και δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Dunlopillo πάρα πολύ ωραίο στρωμα το celsion (με λατέξ),αλλά πολυ ακριβό (1.850 ευρώ) Mediastrom αυτό που μας άρεσε (όχι ενθουσίασε) ήταν το optimum gold στα 1.750.Απορριπτεται και αυτό. Candia Strom μας άρεσε το phaistos.Εχει κάνεις εμπειρία από αυτό?Με μαξιλάρια και προστατευτικο στα 1.000 (900 αν πάμε σε φθηνότερη επιλογή για να συμπληρώσουμε τα 3 είδη που κάνει 30% έκπτωση-870 το στρώμα μόνο) Συμπαθητικά και κάποια που είδαμε στα jysk της σειράς gold (F110 και F 115)με τιμές 500-600 ευρώ,αλλά δεν έχω ιδέα για την ποιότητα τους. Θέλουμε να καταλήξουμε μέχρι τέλος της εβδομάδας οπότε αν κάποιος έχει να μας προτεινει κάτι,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Δε θα θέλαμε να ξεπεράσουμε τα 1.000 και ψάχνουμε για στρωμα μέτριας σκληρότητας και ελαστικό. To Τempur βουλιάζει πολύ είχα Tempur και τώρα πήρα Magniflex Magnistresch... για δοκίμασε το να δείς μήπως είναι πιο καλό από τα παραπάνω. Είχα πάρει διάσταση 90χ190 Τέμπουρ στα 1200 θα πώ ίσως και πεταμένα λεφτά, όπως είπα βούλιαζε πολύ και θερμαινόταν το καλοκαίρι, στις ίδιες διαστάσεις Μάγκνιφλεξ μακράν καλύτερο Σου άρεσε τόσο πολύ το Coco-Mat? Επεξ/σία 21 Αυγούστου από Σπίθας Στο Σκοτάδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε To Τempur βουλιάζει πολύ είχα Tempur και τώρα πήρα Magniflex Magnistresch... για δοκίμασε το να δείς μήπως είναι πιο καλό από τα παραπάνω. Σου άρεσε τόσο πολύ το Coco-Mat? Ναι ήταν πραγματικά άλλη αίσθηση το cocomat, αλλά δεν πλησιάζεται η τιμή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Καλά για ρώτα κι εμάς που έχουμε όλο το σετ cocomat. Μετά από λίγο καιρό το στρώμα βουλιάζει σε σημεία. Πολύ ακριβό τελικά. Εδώ ψάχνω να αντικατάστησω το στρώμα με άλλης εταιρείας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Φίλος μου είχε πάρει με τη γυναίκα του Cocomat διπλό στα 1000+ πριν μερικά χρόνια δεν έμεινε ικανοποιημένος και νομίζω πήγε σε άλλη εταιρία Eco sleep μου είπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 14 hours ago, messinia3 said: Λοιπόν update μετά από βόλτα σε αρκετά μαγαζιά για ένα διπλό στρωμα (1,60×2.00) Μακράν το καλύτερο ήταν το cocomat πρωτέας που μόλις ξαπλώσαμε απλά δε θέλαμε να σηκωθούμε,αλλά 3.500 (χωρίς το έξτρα ανωστρωμα δεν τα δίνω) Μετά μας άρεσε το tempur form plus στα 1.350 (πάλι μου φαίνονται υπερβολικό ως πόσο,όταν μάλιστα αφορά τη νέα φθηνή της υποτίθεται σειρά) Grecostrom μας άρεσε μόνο το relief στα 950 ευρώ και δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Dunlopillo πάρα πολύ ωραίο στρωμα το celsion (με λατέξ),αλλά πολυ ακριβό (1.850 ευρώ) Mediastrom αυτό που μας άρεσε (όχι ενθουσίασε) ήταν το optimum gold στα 1.750.Απορριπτεται και αυτό. Candia Strom μας άρεσε το phaistos.Εχει κάνεις εμπειρία από αυτό?Με μαξιλάρια και προστατευτικο στα 1.000 (900 αν πάμε σε φθηνότερη επιλογή για να συμπληρώσουμε τα 3 είδη που κάνει 30% έκπτωση-870 το στρώμα μόνο) Συμπαθητικά και κάποια που είδαμε στα jysk της σειράς gold (F110 και F 115)με τιμές 500-600 ευρώ,αλλά δεν έχω ιδέα για την ποιότητα τους. Θέλουμε να καταλήξουμε μέχρι τέλος της εβδομάδας οπότε αν κάποιος έχει να μας προτεινει κάτι,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Δε θα θέλαμε να ξεπεράσουμε τα 1.000 και ψάχνουμε για στρωμα μέτριας σκληρότητας και ελαστικό. Είδες την σειρά lithos και δεν σου άρεσε κανένα; https://grecostrom.gr/products/oikiakos-exoplismos/stromata/lithos/ Το trillion ήταν να πάρω, μετά πρυτανεύσε η λογική και πήρα afroline γιατί ήταν για ενοικιαζόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 1 ώρα πριν, tasanton είπε Καλά για ρώτα κι εμάς που έχουμε όλο το σετ cocomat. Μετά από λίγο καιρό το στρώμα βουλιάζει σε σημεία. Πολύ ακριβό τελικά. Εδώ ψάχνω να αντικατάστησω το στρώμα με άλλης εταιρείας... 51 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Φίλος μου είχε πάρει με τη γυναίκα του Cocomat διπλό στα 1000+ πριν μερικά χρόνια δεν έμεινε ικανοποιημένος και νομίζω πήγε σε άλλη εταιρία Eco sleep μου είπε... Δεν είναι όμως όλα τα cocomat ίδια. Και όπως κάθε εταιρεία μπορεί να έχει καλά στρώματα και κακά στρώματα. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ανώστρωμα "ιβίσκος" και όχι τόσο ευχαριστημένος από το στρώμα "ιάσων" της coco-mat, αλλά πρέπει να αναφέρω πως το στρώμα ήταν το φθηνότερο "ελαστικό" της εταιρείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SN_S Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους και στο μαραθώνιο post για τα στρώματα!. Δεν είχα το κουράγιο να το διαβάσω όλο το thead, επειδή και εγώ ψάχνομαι για ένα διπλό στρώμα και η αγορά έχει διάφορες επιλογές, έχω καταλήξει σε 3 περιπτώσεις: 1) Αλφα strom - Anatomic 2) Ecomat - Emerald 3) Media strom - Prime galaxy 'Ηθελα να κοιτάξω και την klinostrom αλλά το γεγονός ότι έχει 5 χρόνια εγγύηση με αποθάρρυνε. Έχει κάποιος άποψη/εμπειρία είτε για τα παραπάνω είτε γενικότερα για τις εταιρίες, κυριότερα για τις Ελληνικές Αλφα strom και Klinostrom ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 3 hours ago, chriskourou said: Δεν είναι όμως όλα τα cocomat ίδια. Και όπως κάθε εταιρεία μπορεί να έχει καλά στρώματα και κακά στρώματα. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ανώστρωμα "ιβίσκος" και όχι τόσο ευχαριστημένος από το στρώμα "ιάσων" της coco-mat, αλλά πρέπει να αναφέρω πως το στρώμα ήταν το φθηνότερο "ελαστικό" της εταιρείας. Εγώ το Atlas έχω, το best seller τους. Ε δεν έμεινα ευχαριστημένος. Σημειωτέον ότι στα 2 χρόνια εμφάνισε το πρόβλημα, ενημέρωσα την εταιρεία και - μετά από διαπραγματεύσεις - μου άλλαξαν δωρεάν όλο το κρεβάτι (!). Όμως και στο νέο set εμφανίστηκε ξανά το ίδιο πρόβλημα. Άρα είναι by design. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα