Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για στρώματα/ανωστρώματα/επιστρώματα

tripialosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για παιδί δείτε και το Tribeca στρώμα από Entos. Στα 190ευρω, αδιανόητα καλό στρώμα για αυτά τα χρήματα. Δεν είναι τόσο σκληρό όσο λένε στη περιγραφή. Δοκιμάστε το.

Επεξ/σία από kikos-7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μου έφεραν το Magnistrech της Magniflex, ξάπλωσα λίγο, έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Tempur Original που είχα, καταρχήν δεν βουλιάζει, κρατάει την σπονδυλική στήλη, είναι πολύ πιο ''σφιχτό'' και ''συμπαγές''... απόψε θα κοιμηθώ 1ο βράδυ, πιστεύω μετά από 2-3 μέρες θα μπορώ να εκφέρω άποψη, αν όντως μειώνει τις ενοχλήσεις στην σπονδυλική στήλη. Το Tempur πάντως βούλιαζε πολύ

Παίδες, γνωρίζουμε Θεσσαλονίκη κανένα ξυλουργό να κάνει σε λογικές τιμές τάβλες; Θα παραγγείλω λέω από ELITE αλλά θέλουν απόσταση ανάμεσα σε τάβλες 4cm & μένα είναι 6cm. Μη χάσω εγγύηση, δεν λέει.

Είναι εντωμεταξύ περίεργες οι δικές μου, έχουν και μια «ένωση» μεταξύ τους.

IMG_0306.jpeg

1 ώρα πριν, alejsalonica είπε

Παίδες, γνωρίζουμε Θεσσαλονίκη κανένα ξυλουργό να κάνει σε λογικές τιμές τάβλες; Θα παραγγείλω λέω από ELITE αλλά θέλουν απόσταση ανάμεσα σε τάβλες 4cm & μένα είναι 6cm. Μη χάσω εγγύηση, δεν λέει.

Είναι εντωμεταξύ περίεργες οι δικές μου, έχουν και μια «ένωση» μεταξύ τους.

IMG_0306.jpeg

https://www.polihome.gr/stores

εγώ μένω Ρέθυμνο και παράγγειλα τάβλες από το Poli Home μου τις έστειλαν από Θεσσ/κη, από οξιά πολύ γερές... η απόσταση στις τάβλες πρέπει να είναι 1-2 εκ για να αναπνέει το στρώμα, μεγαλύτερη απόσταση θα βουλιάζει στα κενά, είχα Tempur και είχα μεγάλες αποστάσεις για χρόνια κ βούλιαζε πολύ, έβαλα τις τάβλες και σταθεροποιήθηκε απλά ήταν πολύ μαλακό, πήρα το Magniflex και είδα διαφορά κρατάει καλά την σπονδυλική στήλη.

Αν επιτρέπεται ποιο στρώμα πήρες;

• Like 1

Εγώ πήρα σκέτες τάβλες 10αδα... 40€... οξιά, αρκετά γερές

Σήμερα αφαίρεσα τον δοκιμαστικό νευροδιεγέρτη από τη μέση που μου είχε σχεδόν εξαφανίσει τον πόνο και τώρα νιώθω ένα λουμπάγκο, απόψε θα τσεκάρω το MAGNIFLEX να δούμε τι κάνει στη μέση...

Και επειγόντως φυσικοθεραπεία

Eιμαι σε αναζητηση κ εγω κ μιας κ ειναι κ περιοδος προσφορων ειπαρχουν αρκετες επιλογες σε κατι μπατζετ.Ψαχνω κατι σε μεσαια σκληροτητα.

Πηγα στο jysk κ ενω τα τσεκαρα ολα με ενθουσθιασε η αισθηση απ αυτο https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/stroma-elatirion-160x200-gold-s50-dreamzone  Με μια εκτωσουλα που εχω μου βγαινει στα 35.

Ειδα ομως κ στο site της entos αυτο https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/diamond-160x200cm-detail στα 300.Λιγο πιο ψηλο κ σ αρκετα σημεια νομιζω ειναι παραπλησιο μ αυτο της jysk.Υπαρχει κανενας που να το εχει δομιμασει ή να εχει εικονα για ενα απ τα 2 σε μακροχρονια χρηση??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα παρέλαβα της Elite το Sealy Stellar.

Ήρθαν και μισή ώρα νωρίτερα από ότι είχαν πει, ευγενικοί και γρήγοροι.

Το άνοιξαν μπροστά μου, ήταν σε μια πλαστική θήκη προστασίας.

Το στρώμα μυρίζει ελάχιστα ως καινούργιο αλλά όχι κάτι ενοχλητικό. Έχω και πολύ δυνατή μύτη… Το έχω αφήσει έτσι έως το βράδυ με ανακλινόμενη μπαλκονόπορτα και έναν καθαριστή αέρα δίπλα, εντυπώσεις από αύριο.

Σχετικα με τις σανίδες. Είχα στο κρεβάτι τις λεγόμενες ανατομικές αυτές με την καμπύλη δηλαδή. Πήρα άλλο ένα σετ από IKEA και αφού τις πήγα να τις κόψουν γιατί ήταν 70cm κι εγώ ήθελα 66cm τις έβαλα ανάμεσα. Μια χαρά έκατσαν κι αποστάσεις μεταξύ τους 3,5cm.

Κόστος 20€.

Επεξ/σία από alejsalonica

3 λεπτά πριν, alejsalonica είπε

Το στρώμα μυρίζει ελάχιστα ως καινούργιο αλλά όχι κάτι ενοχλητικό. Έχω και πολύ δυνατή μύτη… Το έχω αφήσει έτσι έως το βράδυ με ανακλινόμενη μπαλκονόπορτα και έναν καθαριστή αέρα δίπλα, εντυπώσεις από αύριο.

Σχετικα με τις σανίδες. Είχα στο κρεβάτι τις λεγόμενες ανατομικές αυτές με την καμπύλη δηλαδή. Πήρα άλλο ένα σετ από IKEA και αφού τις πήγα να τις κόψουν γιατί ήταν 70cm κι εγώ ήθελα 66cm τις έβαλα ανάμεσα. Μια χαρά έκατσαν κι αποστάσεις μεταξύ τους 3,5cm.

Κόστος 20€.

Στρωματάρα είναι. Μεγειά σου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, alejsalonica είπε

Κόστος 20€.

Εγω το περιμενω απο εβδομαδα.Περιμενουμε εντυπωσεις. Καλοριζικο

1 λεπτό πριν, aslanG7 είπε

Επεξ/σία από aslanG7
  • Like 1

Καλησπέρα, παρήγγειλα και εγώ με τη σειρά μου και περιμένω κρεβάτι και στρώμα από elite. Συγκεκριμένα stellar και κρεβάτι το 160 solidbox. Δεν βρήκα κάτι για το solidbox στο forum το έχει κανείς να μας πει γνώμη; Οι υπόλοιπες βάσεις της ξέφευγαν.

10 ώρες πριν, madthemis είπε

Καλησπέρα, παρήγγειλα και εγώ με τη σειρά μου και περιμένω κρεβάτι και στρώμα από elite. Συγκεκριμένα stellar και κρεβάτι το 160 solidbox. Δεν βρήκα κάτι για το solidbox στο forum το έχει κανείς να μας πει γνώμη; Οι υπόλοιπες βάσεις της ξέφευγαν.

Καλημέρα.

Η πιο κλασική βάση της Elite είναι. Μασίφ ξύλο, πολύ καλές τάβλες. Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

• Like 1

Στις 19/7/2024 στις 10:36 ΜΜ, alimentas είπε

Eιμαι σε αναζητηση κ εγω κ μιας κ ειναι κ περιοδος προσφορων ειπαρχουν αρκετες επιλογες σε κατι μπατζετ.Ψαχνω κατι σε μεσαια σκληροτητα.

Πηγα στο jysk κ ενω τα τσεκαρα ολα με ενθουσθιασε η αισθηση απ αυτο https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/stroma-elatirion-160x200-gold-s50-dreamzone  Με μια εκτωσουλα που εχω μου βγαινει στα 35.

Ειδα ομως κ στο site της entos αυτο https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/diamond-160x200cm-detail στα 300.Λιγο πιο ψηλο κ σ αρκετα σημεια νομιζω ειναι παραπλησιο μ αυτο της jysk.Υπαρχει κανενας που να το εχει δομιμασει ή να εχει εικονα για ενα απ τα 2 σε μακροχρονια χρηση??

Το s50 είναι μέτριο προς το μαλακό. Έχω από sato το ritz, προτιμώ το s50.  Αν θέλεις τη γνώμη μου πάρε δύο μονά και βάζεις ένα ποιοτικό ανώστρωμα από πάνω.

• Like 1

14 ώρες πριν, aslanG7 είπε

Εγω το περιμενω απο εβδομαδα.Περιμενουμε εντυπωσεις. Καλοριζικο

14 ώρες πριν, madthemis είπε

Όλοι σε Stellar καταλήξαμε;

Πρώτη μέρα χρήσης και έχω να πω τα εξής.

- Οι οσμές από το βράδυ ήδη δεν με ενοχλούσαν πια καθώς ήταν ανεπαίσθητες και σήμερα ακόμα λιγότερες έως καθόλου.

-  Έβαλα το προστατευτικό της Sealy που προτείνω να βάλετε όλοι. Αδιάβροχο και με με διαπνοή, μπαίνει πλυντήριο - στεγνωτήριο!

- Την προηγούμενη ημέρα λόγω κάποιων εργασιών με πόνεσε η μέση, οι μυς κυρίως. Μέχρι και το βράδυ που ξάπλωσα πονούσα λίγο μεν αλλά το ένιωθα. Το πρωί όταν σηκώθηκα και για το πρώτο τέταρτο το είχα ξεχάσει καθώς δεν ένιωθα καμία ενόχληση ένδειξη ότι το στρώμα δεν επιβάρυνε καθόλου την κατάσταση αλλά την βελτίωσε κιόλας. Αργότερα, με την κίνηση ο πόνος ξαναήρθε όπως ήταν αναμενόμενο αλλά με λιγότερη ένταση. 

- Άνετο, ο αφρός ειδικά βοηθά πολύ σε όλες τις θέσεις. Ξυπνάς ξεκούραστος. Συγκρίσεις δεν μπορώ να κάνω καθώς το προηγούμενο είχε παλιώσει πολύ και κάποιες μέρες σηκωνόμουν και πονούσα στα πλευρά π.χ. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...