prefuse Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) On 03/06/2024 at 12:59, titikos said: Καλησπέρα σε όλους. Έχει κάποιος εμπειρία από το παρακάτω στρώμα;;; https://www.afronline.gr/proionta/stromata/stroma_elatiria/stroma_regal_pocket_7_zonon/ Ευχαριστώ για ενοικιαζομενο εχω παρει αυτο https://www.afronline.gr/proionta/stromata/stroma_elatiria/stroma_ultra_premium_mini_pocket_7_zonon/ που ειναι υπερβολη καθως οι περισσοτεροι βαζουν πολυ φθηνοτερα στρωματα αλλα βαζω μονο σε οτι θα κοιμομουν και εγω. μεχρι στιγμης (μετα απο εναν χρονο) δεν ειχα καποιο παραπονο απο καποιον, αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα βολεψει και εσενα οι εκπτωσεις οπως και σε ολα τα μαγαζια ειναι πλασματικες και σχεδον μονιμες.. γιαυτο που αναφερεις δεν εχω ιδεα, αλλα η επικοινωνια με το μαγαζι ηταν πολυ φιλικη και οτι ζητησα το δεχτηκαν καθως απαιτουσα καποιες αλλαγες. για τις κριτικες στο google maps ειναι πολυ καλες σε βαθμο που να σκεφτεσαι οτι ειναι αγορασμενες.. σημαντικα περα απο ολα τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι οτι ειναι 2 Πλευρών (Μέτριο/Μαλακό) & Επιπλέον, όλα τα στρώματα της AfrOnline διαθέτουν: Φερμουάρ, για τον οπτικό έλεγχο και την εξακρίβωση της άριστης ποιότητας των υλικών. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mute_ Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Στις 18/5/2024 στις 1:38 ΜΜ, johnythedirector είπε Καλησπέρα σε όλους. Αναζητω στρώμα μέτριο ή μέτριο προς σκληρό. Δοκιμασα shape από Greco . Και στα εντός 1. Ritz 2. Mythos 3. Mystique. Για mystique με βλέπω στα 600 για 1,6 *2. Εως 1.000 ακουω προτάσεις 😼 Κοίτα τα hybrid της sealy. Βασικά πήγαινε στην elite strom και ξάπλωσε χωρις να ρωτήσεις τιμή στα 3 hybrid. Ξέρω ότι έχουν τιμές από 1100-1500. Δεν μετάνιωσα ποτέ που πήρα το divine. Έστρωσα κορμί με αυχενικό και σταμάτησαν οι παλινδρομήσεις μου. Συγγνώμη αν το badget είναι μέχρι 1000€. Και εγώ τόσα έδινα μεχρι που ξάπλωσα πάνω τους. 10 έτη εγγύηση εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου On 19/04/2024 at 20:31, energy52 said: Καλησπερα! Εκανα ενα περασμα απο πνευμονολογο λογω βηχα και μεσα σε ολα τα αλλα που μου ειπε με ρωτησε για το στρωμα ποσα χρονια το εχω..Το πολυ μετα απο 9 χρονια το αλλαζουμε μου λεει και μαλιστα ηταν καθετος!Φυσικα δεν μπορω στα καλα καθουμενα να αλλαξω το στρωμα αλλα λεω να κανω ενα καλο καθαρισμα τουλαχιστον..Βλεπω αυτη τη μεθοδο με την σοδα, το εχει κανει κανεις; τι αλλο προτεινετε; Ναι το εφαρμοζω εδω και αρκετα χρονια. Παραλληλα πιο συχνα (λχ σε καθε 6μηνιαιο γυρισμα του στρωματος) κανω και ενα ψεκασμο με σπρει με μειγμα νερου που μεσα εχω ριξει αιθεριο ελαιο λεβαντα και τειοδεντρο. Και τα δυο ειναι απολυμαντικα, αντιμικροβιολογικα, αντιμυκητιακα και τα ακαρεα ειδικα σιχαινονται την λεβαντα. Συν του οτι ειναι και χαλαρωτικη. Ψεκαζω ισα που, τοσο οσο, οχι να γινει μουσκεμα η επιφανεια απλα οτι υπαρχει αν υπαρχει να παρει δρομο και να ψοφησει. Αφηνω ενα 2ωρο-3ωρο να στεγνωσει το στρωμα και μετα βαζω σεντονια. Εως εναλλακτικο καθαρισμο πασπαλιζω τη σοδα, την αφηνω να κατσει καμποση ωρα να δρασει και μετα με μια βουρτσα τριβω απαλα και απλωνω. Αφηνω παλι να κατσει και μετα με τη σκουπα μαζευω τη σοδα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, Sebu said: Ναι το εφαρμοζω εδω και αρκετα χρονια. Παραλληλα πιο συχνα (λχ σε καθε 6μηνιαιο γυρισμα του στρωματος) κανω και ενα ψεκασμο με σπρει με μειγμα νερου που μεσα εχω ριξει αιθεριο ελαιο λεβαντα και τειοδεντρο. Και τα δυο ειναι απολυμαντικα, αντιμικροβιολογικα, αντιμυκητιακα και τα ακαρεα ειδικα σιχαινονται την λεβαντα. Συν του οτι ειναι και χαλαρωτικη. Ψεκαζω ισα που, τοσο οσο, οχι να γινει μουσκεμα η επιφανεια απλα οτι υπαρχει αν υπαρχει να παρει δρομο και να ψοφησει. Αφηνω ενα 2ωρο-3ωρο να στεγνωσει το στρωμα και μετα βαζω σεντονια. Εως εναλλακτικο καθαρισμο πασπαλιζω τη σοδα, την αφηνω να κατσει καμποση ωρα να δρασει και μετα με μια βουρτσα τριβω απαλα και απλωνω. Αφηνω παλι να κατσει και μετα με τη σκουπα μαζευω τη σοδα. Η υγρασία είναι οτι χειρότερο για τα στρώματα ειδικά αν περάσει στο εσωτερικό του στρώματος, ρωτήστε καλύτερα κάποιον ειδικό. Προσωπικά δεν θα έκανα καθαρισμο με νερό αλλά μόνο στεγνό καθάρισμα ή με ελάχιστο ατμό αλλά και για τον ατμό θέλει έρευνα γιατί μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι πάει να λύσει. Επεξ/σία 8 Ιουνίου από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Υπάρχουν επαγγελματίες που κάνουν βιοκαθαρισμό σε στρώματα για τα ακάρεα... έτσι το στρώμα δεν παθαίνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 5 hours ago, prefuse said: Η υγρασία είναι οτι χειρότερο για τα στρώματα ειδικά αν περάσει στο εσωτερικό του στρώματος, ρωτήστε καλύτερα κάποιον ειδικό. Προσωπικά δεν θα έκανα καθαρισμο με νερό αλλά μόνο στεγνό καθάρισμα ή με ελάχιστο ατμό αλλά και για τον ατμό θέλει έρευνα γιατί μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι πάει να λύσει. Αν βρεχεις το στρωμα και ποτισει με νερο ναι. Αν απλα ψεκαζεις ενα mist απο πανω το οποιο στεγνωνει δεν προλαβαινει καν να διαπερασει τη βατα και να παει στις στρωσεις του υλικου. Ειναι σαν να ψεκαζεις με νερο Εβιαν δεν εχει την ικανοτητα να ποτισει και να πιασει υγρασια με τοσο μικρη ποσοτητα και γρηγορο περασμα αλλα κανει ζημια στα ακαρεα. Τουλαχιστον τοσα χρονια που το εφαρμοζω δεν ειχα ποτέ θεμα με υγρασιες. Αλλωστε ειπα οτι αφηνω το στρωμα αστρωτο να στεγνωσει τελειως για αρκετες ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Εχω ενα παλιο "ρολο με ορθοπεδικες ταβλες" και θελω να παρω με μικροτερες αποστασεις αναμεσα στις ταβλες αλλα απο οτι ειδα σε μερικα σαιτ δεν βρηκα κανενα με το πλατος που εχουν αυτα Οποτε τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση Υπαρχουν μονο fix διαστασεις πχ 80-90 και εμενα π ειναι 75 τι γινεται μονο με αλλαγη ολοκληρου του σκελετου του κρεββατιου θα βρω κατι να ταιριαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2 ώρες πριν, ant_ είπε Εχω ενα παλιο "ρολο με ορθοπεδικες ταβλες" και θελω να παρω με μικροτερες αποστασεις αναμεσα στις ταβλες αλλα απο οτι ειδα σε μερικα σαιτ δεν βρηκα κανενα με το πλατος που εχουν αυτα Οποτε τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση Υπαρχουν μονο fix διαστασεις πχ 80-90 και εμενα π ειναι 75 τι γινεται μονο με αλλαγη ολοκληρου του σκελετου του κρεββατιου θα βρω κατι να ταιριαζει? Μπορείς να πάς σε μαραγκό να σου ''κόψει'' τάβλες στο μέγεθος που θες... και γω παράγγειλα μέσω ίντερνετ και έκαναν 20 μέρες να μου τις στείλουν, σήμερα θα τις πάρω είναι σε 90.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Στις 18/5/2024 στις 1:49 ΜΜ, Marley είπε Καλησπερα σε ολους Εκανα την αγορα μου για νεο στρωμα, ξηλωθηκα για τα δεδομενα μου κ πηρα το magniflex memorabile 10 στα 991ευρω. Συν κανα 50αρι εξτρα να διπλασιασω τις ταβλες μου, οι οποιες ειναι ακρως απαραιτητες, αφου στο μαγαζι ηταν καθετοι οτι η αποσταση απαγορευεται να ειναι μεγαλυτερη των 3 εκατοστων. Με τρομαξαν αρκετα οποτε τωρα ειναι 1εκ. 😄 επισυναπτω το πριν και το μετα ωστε οποιος αγορασει στρωμα memory foam ή με ανεξαρτητα ελατηρια, να γνωριζει οτι ειναι κατι που πρεπει να γινει οπωσδηποτε. Καπου διαβασα οτι στα ανεξαρτητα ελατηρια ειναι 2-3 εκατοστα και στα memory foam μπορει να ειναι και μόνο 1εκ, δεν ξερω αν ισχυει το τελευταιο. Επι της ουσιας το στρωμα το εβαλα χτες απογευμα, ακομα δεν εχω κοιμηθει εκει το αφηνω να φουσκωσει.. Ηθελα να ρωτησω ποσες ωρες το αφηνουμε απείραχτο να κανει τη δουλεια του πριν κοιμηθουμε? στο ενα μαγαζι μου ειπαν γυρω στις 5-6 ωρες, στο αλλο 24-48 ωρες. Ειμαι λιγο ψυχαναγκαστικος οποτε κοιμηθηκα στον καναπε χτες. Ξερει καποιος υπέυθυνα να μου πει γιατι με βλεπω να ειμαι ετσι κανα 5θημερο αναμενοντας.. Θα γραψω review μετα απο καποιες εβδομαδες χρησης ενοοειται. Φίλε μου το ρώτησα αυτό, με την απόσταση ανάμεσα στις τάβλες πρέπει να είναι κοντά πχ 0.5-1 εκ αλλά να υπάρχει κενό να αναπνέει το στρώμα... εγώ σημερα πήρα εξτρά τάβλες και έβαλα στο κρεββάτι μου αλλά άφησα μικρά κενά 0.5-1 εκ περίπου, κ βλέπω πως σταθεροποιήθηκε το Tempur... Περιμένω τώρα το Magnistretch της Magniflex σε κάνα μήνα, να κάνω την αλλαγή... το Tempur θα το χαρίσω στην κόρη ενός φίλου, έχει ακόμα 2-3 χρόνια ''ζωής'' μετά θα αρχίσει να χαλάει, θα λήξει ο αφρός. Το δοκίμασες το στρώμα σου; Εντυπώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Είχα αγοράσει της Greko storm το atro με ελατήρια bonnel σκληρό και στα 2 χρόνια βαθούλωσε και τα ελατήρια με τσιμπάνε Έκανα κάθε μήνα περιστροφή στρώματος κάθε μήνα πλαγία και κατά μήκος. Εύρος τιμής 300€, στρώμα Υ200 Χ Π90 κιλά 120 στάση ύπνου πλάι, κρεβάτι υπάρχει με σανίδες πλατιές. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από maarinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 ώρες πριν, maarinos είπε Είχα αγοράσει της Greko storm το atro με ελατήρια bonnel σκληρό και στα 2 χρόνια βαθούλωσε και τα ελατήρια με τσιμπάνε Έκανα κάθε μήνα περιστροφή στρώματος κάθε μήνα πλαγία και κατά μήκος. Εύρος τιμής 300€, στρώμα Υ200 Χ Π90 κιλά 120 στάση ύπνου πλάι, κρεβάτι υπάρχει με σανίδες πλατιές. Τι εγγύηση έχει το στρώμα; Πόσα χρόνια; Για να δείς αν μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή... Πάντως διπλό στρώμα με 300€ ρε παιδί μου πολύ φθηνό, γι αυτό δεν είναι αντοχής.. στα διπλά ξεκινάμε από 800+ θα έλεγα. Ρώτα όμως την εταιρία αν είναι εντός εγγύησης να στο αλλάξουν τώρα βλέπω στο site της εταιρίας έχει 3 χρόνια εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Μονό είναι, 90 πόντους πλάτος λέει. Αλλά και πάλι φθηνό είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Έχεις δίκιο ειναι 90χ200 οπότε ναι είναι μονό... αλλά για το βάρος του(120 κιλά) θέλει ένα πιο ακριβό και ανθεκτικό στρώμα, τα 300€ όντως είναι λίγα. Πρέπει να ανέβει σε εύρος τιμής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα..Θα ήθελα να προτείνετε κάποιο καλό,δοκιμασμένο,στρώμα για παιδί..90x200 νομίζω η διάσταση.. Αυτό που έχει τώρα,το έχει κοντά στα 3 χρόνια κ αδικαιολόγητα έχει κάνει κάποια "σκληρά" σημεία σε πολλά μέρη του στρωματος..Σαν φουσκώματα!Δεν ξέρω αν είναι με σούστες κ τέτοια..Να τονίσω ότι γενικά,δεν πηδάει πάνω στο κρεβάτι..Είναι 7 χρόνων.. Η τιμή να μην είναι αστρονομική,τύπου 400-500€.. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από Πανος999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Εγώ έχω ένα από jysk, dreamzone κάτι δε θυμάμαι ακριβώς. Είναι μια σειρά με αρχική γύρω στα 400€ υποτίθεται που συχνά πυκνά είναι σε προσφορά.. Μέχρι τώρα είναι μια χαρά και το έχουμε κι εμείς 2-3 χρόνια στον μικρό. Γενικά για παιδί, άρα και μικρό βάρος πιστεύω δεν θα πιεστεί πολύ το στρώμα, περίεργο που σου έκανε τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα