sheik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Παιδιά σε στρώμα ελατηρίων που πήρα επειδή το κρεβάτι είχε πολύ αραιές τάβλες πήρα και συμπλήρωσα στα κενά και τώρα είναι ενιαίο χωρίς σχεδόν καθόλου κενό. Είναι επιτρεπτό αυτό ή πρέπει να αφαιρέσω καμία 2 για να έχουν έστω μικρό κενό;
achilles_g_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Στις 26/10/2024 στις 2:30 ΜΜ, titikos είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω ένα μέτριο προς σκληρό στρώμα. Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια από το φόρουμ αλλά η ερώτηση είναι συγκεκριμένη. Έχει αγοράσει κανείς στρώμα από την AfrOline? Θα ήθελα εντυπώσεις Ευχαριστώ πολύ Δες την ecomat.
adok13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου On 19/10/2024 at 17:02, SalomeK said: Μας έβαλε τώρα το ENTOS, νέους προβληματισμούς! Έφεραν τα king koil. Δοκίμασα ένα με αρχική 2.000ε και με την έκπτωση γνωριμίας, πάει στα 900ε. Έχουμε καμία άποψη για τα KING KOIL? 😌 θα ηθελα και εγω τη γνωμη σας για τα king koil που φερανε τα εντος.
alejsalonica Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Στις 2/11/2024 στις 1:56 ΠΜ, sheik είπε Παιδιά σε στρώμα ελατηρίων που πήρα επειδή το κρεβάτι είχε πολύ αραιές τάβλες πήρα και συμπλήρωσα στα κενά και τώρα είναι ενιαίο χωρίς σχεδόν καθόλου κενό. Είναι επιτρεπτό αυτό ή πρέπει να αφαιρέσω καμία 2 για να έχουν έστω μικρό κενό; Άσε ένα κενό 1-2 cm ανάμεσα τους. 1
ma3stros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Καλησπερα σας, ειμαι σε αναζητηση κρεβατιου & στρωματος 1,60 x 2m. Υπαρχει καποια αξιολογη μαρκα που να ειναι vfm? Προσφατα σχετικα ειχα παρει μονο κρεβατι απο ecomat και στρωμα απο την imperial storm. Το κρεβατι φαινεται τιμιο για τα λεφτα του αλλα δν το εχω χρησιμοποιησει αρκετα.. το στρωμα ειναι αρκετα σκληρο και γενικοτερα αυτη η εταιρεια εχει σκληρα... οποτε δεν θελω να παω στην ιδια εταιρεια. Αν εχετε κατι αξιολογο να το δω.. δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα... 600-800€
alejsalonica Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δες Elite. Έχουν εκπτώσεις έως 30%. Έρχεται Black Friday. 1
sferatos2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Στις 12/4/2024 στις 12:46 ΠΜ, JOHNX2 είπε Την καλησπέρα μου στην παρέα. Παιδια αναζητώ στρωμα για την κρεβατοκαμαρα σε διαστάσεις 170x210. 95 κιλα εγώ και 50 η γυναίκα. Σήμερα έκανα ένα tour σε διάφορα καταστήματα, οπότε δοκίμασα αρκετά στρώματα, κέρδισε τις εντυπωσεις η σειρά Hybrid της Sealy. Δοκίμασα τα Stellar, Majestic και Divine Σαν αίσθηση και συνολική εικόνα με κεντρισε το Majestic, πολύ ωραία αίσθηση, διαγράφει και προσαρμοζεται ακριβώς στις καμπύλες του σώματος. Θα το χαρακτήριζα μέτριο προς μαλακο σε σκληρότητα με αρκετά ανάλαφρη πρώτη αίσθηση την στιγμη που ξαπλωνεις. Το Divine είναι υπερβολικά μαλακό θεωρώ με αποτέλεσμα να βουλιάζεις μέσα του. Το Stellar από την άλλη σχετικά σκληρο. Σε Media τα βρήκα όλα μάπα πραγματικά, δεν άξιζε κανένα στρωμα τους. Πέρασα και από Candia, μονο το Phaistos έλεγε κάτι, αλλά το κατατασω αρκετά σκαλια πιο κάτω σε άμεση σύγκριση με το Majestic της Sealy. Ξαπλωσα και σε Tempur.... πραγματικά μια κατηγορία μόνο του, αλλα με φοβίζει αυτός ο αφρος και πως θα είναι μετά από 5-6 χρόνια. Εχει να προτείνει κάποιος κάτι καλυτερο-ποιοτικοτερο πάνω κάτω στα 1500 ευρώ? σου εχω επιπλοποιο λουκουμι για οτι θες! 1
achilles_g_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, ma3stros είπε Καλησπερα σας, ειμαι σε αναζητηση κρεβατιου & στρωματος 1,60 x 2m. Υπαρχει καποια αξιολογη μαρκα που να ειναι vfm? Προσφατα σχετικα ειχα παρει μονο κρεβατι απο ecomat και στρωμα απο την imperial storm. Το κρεβατι φαινεται τιμιο για τα λεφτα του αλλα δν το εχω χρησιμοποιησει αρκετα.. το στρωμα ειναι αρκετα σκληρο και γενικοτερα αυτη η εταιρεια εχει σκληρα... οποτε δεν θελω να παω στην ιδια εταιρεια. Αν εχετε κατι αξιολογο να το δω.. δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα... 600-800€ Κάθε εταιρεία έχει και μαλακά και σκληρά στρώματα. Το δικό μου πχ είναι μαλακό. Απο ecomat έχω πάρει το καλό τους ανώστρωμα, το οποίο έχει μεταμορφώσει ένα σκληρό στρώμα ελατηρίων σε Airbnb. 1
JOHNX2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Στις 8/11/2024 στις 2:30 ΜΜ, sferatos2 είπε σου εχω επιπλοποιο λουκουμι για οτι θες! Αν φτιάξεις ποτέ σπίτι και επιθυμείς το απόλυτο να τον προτιμήσεις....... Δεν μιλάμε για έπιπλα, άλλα για "έργα τέχνης" ! Μετα ομως μη φωνάζεις την μαμααααααααααααααα νταξηηηηηηηη
lucanis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Μετά από πολύ ψάξιμο στην αγορά και πολλές δοκιμές κατέληξα στο linea strom biosense. Πραγματικά καταπληκτικό στρώμα!
Manyman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Χαιρετώ και εγώ. Στην αναζήτηση βάσης και στρώματος, μετά από βόλτα σε διάφορα μαγαζιά με τραβάει η Candia strom, βάση και στρώμα. Στρωμα μεταξύ acanthus και preveli. Από ότι βλέπω το preveli είναι νέο οπότε κριτικές δεν βρίσκω, όχι πως βρίσκω πχ για αλλά με εξαίρεση 2-3 στο σκρουτζ. Για το acanthus μάλιστα βρίσκω 2 διαμετρικά αντίθετα κριτικές του στυλ μια ότι είναι πολύ σκληρό και μια ότι είναι πολύ μαλακό. Παραμένει το προβλημα ότι η δοκιμή αφορά τα 1-2 λεπτά που θα ξαπλώσεις, αλλά έστω σε αυτά τα 1-2 λεπτά, κάποια κάνουν κλικ και κάποια όχι. Έχει κανείς άποψη λοιπόν για το preveli της Candia? Μου φάνηκε ελαφρώς πιο στιβαρό από το faistos, από την άποψη ότι όταν ξάπλωσα στην άκρη, δεν ένιωσα να φεύγω. Από την άλλη ακόμα και στην έκθεση, αν το ένα είναι νέο στρώμα ενώ στο άλλο έχουν κάτσει σαν καρέκλα καθε μερά 50 άτομα τα τελευταία 3 χρόνια, να οφείλεται σε αυτό η μαλακότητα. Από το site της Candia μου λείπει η πληροφορία του πιο είναι σκληρό μέτριο μαλακό έστω και με τα δικά τους κριτήρια, απλά για να επιβεβαιωσω αυτά που νιώθω. Όπως λείπει και η πλήρη περιγραφή των υλικών, πέρα από 6 σειρές, και οι δικές τις ονομασίες σε αγρούς, βαμβάκι κτλ. Από τη μια αναγνωρίζω ότι είναι θέμα marketing να γράψεις ένα κάρο fancy χαρακτηριστικά, για τρίχες, από την άλλη όταν άλλα μαγαζιά δείχνουν ξεκάθαρη τομή του το έχει μέσα τουλάχιστον ξέρεις τι αγοράσεις. Βέβαια στην τελική σημασία έχει να βολεύει και για αυτό με τραβάει περισσότερο αυτή η εταιρία. Προφανώς θα πάω να τα ξαναδοκιμάσω πριν αποφασίσω, έχουν διαφορά στην τιμή. Για την βάση της Candia υπάρχει άποψη; Είναι μονοκόμματη χωρίς κενά και τάβλες, το οποίο αρχικά με ξένισε, μπορώ να φανταστώ πολλά θετικά ως αντοχή, αλλά μου κάνει και ελαφρά εντύπωση. Από φωτογραφίες πχ της elite η βάση μου φαίνεται πιο θεμιτή, με μεγάλες τάβλες και μικρά κενά, ωστόσο λογικά θα είναι μια χαρά της Candia. Αναφορικά με τα ελατήρια, διαβάζω ότι η Candia κατασκευάζει δικά της. Δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό αυτό, από την μια ξέρει τι βάζει, ενώ άλλες πχ πιο οικονομικές λύσεις ίσως βρίσκουν ελατήρια από temu. Δυστυχώς η ευτυχώς συνέπεσε η ιδέα με black Friday προσφορές, χωρίς να με βιάζει η προσφορά, φαντάζομαι και μετά από αυτήν με τη νέα χρονιά και άλλες προσφορές θα παίζουν, δεν έχω άποψη πχ για την εποχικότητα των προσφορών πχ της Candia k media. Οποιαδήποτε αποψη δεκτή, κυρίως εμπειρίες από βάση Candia, χωρίς τάβλες. Και αν έχει κάποιος αποψη για preveli η acanthus. Ευχαριστώ
daskala Δημοσ. Πέμπτη στις 03:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:59 μμ Καλησπερα! Η candia ειναι εξαιρετικη και σε βαση και σε στρωματα. Πολυ ευχαριστημενη. Ομως αν ξερετε καποοον, πουλαω ενα στρωμα assos 180×200 που το ειχα στο χωρο επισκεπτων και χρησιμοποιηθηκε 2 φορες, καθως πρεπει να φτιαξω παιδικο δωματιο. Εχει εγγυηση αλλα 4 χρονια με αποδειξεις κλπ κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα