messinia3 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Υπάρχει κανείς που να έχει αγοράσει το candia strom phaistos?Διάβασα κάποιες κριτικές στο skroutz για βύθιση και προβληματιστηκα,ενώ είμαστε έτοιμοι να το κλείσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Απο afdroline παρελαβε κανεις να μας πει καμια εντυπωση??? Κυριως ως προς την σκληροτητα.Ειμαι αναμεσα στο 7 ζονων που λεει κ στο 5 ζονων.Γενικα δεν μπορω καθολου τα σκληρα Επεξ/σία 27 Αυγούστου από alimentas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Το μόνο σχόλιο που θα κάνω είναι που στο καλό έχετε βρεί κάτι ανύπαρκτες εταιρίες που δίνουν διπλά στρώματα με 3-4 κατοστάρικα, πως να βγεί καλό μετά; Φθηνιάρικα είναι... επενδύστε σε ένα καλό στρώμα και καλά παπούτσια Επενδύστε επίσης σε μία πολύ καλή καρέκλα γραφείου ειδικά αν κάθεστε πολλές ώρες σε η/υ όπως εγώ... σε καλά γυαλιά ηλίου ή οράσεως, οι φακοί πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καλύτεροι κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) παντως τα μισα plus σχολια δεν δειχουν κ πολυ ευχαριστημενους τους χρηστες που επενδυσαν 1 κ 2 χιλιαρικα για να παρουν το ¨ακριβο¨ στρωμα.Ευτυχως υπαρχουν κ αυτα τα σχολια οπως επισης κ οι κριτικες των εταιριων για να εχουμε μια καλη εικονα πριν απο καθε αγορα.Ειδικα για κατι που το δοκιμαζεις πρακτικα 2 λεπτα πριν τα σκασεις Επεξ/σία 27 Αυγούστου από alimentas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Σπίθας Στο Σκοτάδι said: Το μόνο σχόλιο που θα κάνω είναι που στο καλό έχετε βρεί κάτι ανύπαρκτες εταιρίες που δίνουν διπλά στρώματα με 3-4 κατοστάρικα, πως να βγεί καλό μετά; Φθηνιάρικα είναι... επενδύστε σε ένα καλό στρώμα και καλά παπούτσια Επενδύστε επίσης σε μία πολύ καλή καρέκλα γραφείου ειδικά αν κάθεστε πολλές ώρες σε η/υ όπως εγώ... σε καλά γυαλιά ηλίου ή οράσεως, οι φακοί πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καλύτεροι κτλ κτλ Το έχουμε ξαναπεί αλλά άντε ακόμα μια φορά. Στα περισσότερα είδη υπάρχει το value for money, δηλ το πόσο τα λεφτά σου αγοράζουν ποιότητα. Από ένα ποσό και πάνω είναι πολυτέλεια. Ένα αυτοκίνητο 200.000€ με ένα 20-40.000€ δεν είναι 5-10 φορές καλύτερο, ούτε τρέχει διπλάσια, ούτε διπλάσια ασφάλεια έχει, πολυτέλεια πληρώνουν. Πόσο μάλλον στα στρώματα που δεν έχουν καμία εξωτική τεχνολογία (εκτός από τα διαστημικά υλικά nasa της Tempur, κάτι σαν τα γιλέκα του Άδωνη) και έχουν σχετικά μικρό κόστος παραγωγής, γι'αυτό και τα 50 και 70% έκπτωση, που και πάλι κέρδος έχουν.. Ενώ κάποιες άλλες εταιρείες επίτηδες δεν κάνουν εκπτώσεις για να τσιμπήσουν οι καταναλωτές ότι αυτή είναι μια premium εταιρεία..βλ apple ή οποιοδήποτε άλλη εταιρεία που δεν κάνει εκπτώσεις ή κάνει πολύ μικρές. Ακόμα και σε προϊόντα τεχνολογίας που υποτίθεται έχει μεγαλύτερη σημασία, όσοι ασχολούνται με προϊόντα audio visual, smart phones κτλ έχουμε πολλά παραδείγματα από premium εταιρείες που απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό, ενώ ουσιαστικά είτε είναι απλά τα σωθικά μίας κορυφαίας εταιρείας όπως πχ η jvc στους προβολείς (αντίστοιχα τα OLED panel της lg που είναι στα σωθικά μιας b&o κ.α.), συγκεκριμένα τα παίρνει η sim2 (premium εταιρεία), αλλάζει το σασί (design) και τα μεταπωλεί 2-3 φορές πάνω. Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα. Σταματάω γιατί απλά χάνω χρόνο. Όποιος ενδιαφέρεται παραπάνω το ψάχνει. Yes, some Sim2 projectors have indeed used JVC parts or technologies, particularly in models where they’ve integrated JVC's advanced imaging chips, such as the D-ILA technology. This collaboration allows Sim2 to leverage JVC's expertise in certain aspects of projection technology while incorporating their own design and engineering, particularly in optics and custom calibration, to create high-end home theater projectors. Yes, Bang & Olufsen (B&O) uses OLED panels from LG Display in their high-end televisions. LG Display is one of the leading suppliers of OLED panels globally, and many premium TV manufacturers, including B&O, use their panels due to their superior picture quality and performance. However, B&O integrates these panels into their own unique designs and complements them with their signature audio technology and craftsmanship. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από prefuse 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SN_S Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Ένα update της δικής μου αναζήτησης για στρώμα καθώς έχω καταλήξει μεταξύ των παρακάτω 2. Οι εταιρίες που επισκεύτηκα είναι: Αλφα, Media , Elite, Candia, Ecomat και Greco. 1. Αλφα-strom Ocean. Συνδυάζει memory foam, latex και pocket springs, αφήνει μια αίσθηση πιο σταθερού αλλά και απορροφητικού στρώματος κάτι μεταξύ παραδοσιακών στρωμάτων και των αποκλειστικά memory foam. Η πίεση για κάποιον που κοιμάται πλάγια είναι ελάχιστα αισθητή ένω υποστηρίζει αν κινείσαι-αλλάζεις θέση. 2. Sealy-Majestic. Το γνωστό. Πρωτόγνωρη αίσθηση, διαφορετικό απο τα κοινά στρώματα, αφήνει μια πιο απορροφητική κάλυψη λόγω memory foam και δεν πιέζει πουθενά, ιδίως αν κοιμάσαι πλάγια ή μπρούμυτα. Δυσκολεύει λίγο στην αλλαγή θέσης και κατά το σήκωμα απο το κρεββάτι καθώς έχει μικρό "bounce". Τείνω προς το 1, καθώς με ανησυχεί το θέμα της ζέστης του εξ ολοκλήρου memory foam και επειδή διαβάζω ότι μετά απο 4-5 χρόνια μπορεί να χάσει τις ιδιότητες στο να επαναφέρεται πλήρως. Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση έιναι πως το Sealy δεν έχει περιμετρικά υποστηρίγματα αφρού. Με το χέρι αισθάνεσαι τα ελατήρια. Απο τη μία ίσως αυτό βοηθάει στο να δροσίζεται καλύτερα, απο την άλλη φαίνεται λιγότερo σταθερό. Καλούς ύπνους ! Επεξ/σία 28 Αυγούστου από SN_S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, SN_S said: Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση έιναι πως το Sealy δεν έχει περιμετρικά υποστηρίγματα αφρού. Με το χέρι αισθάνεσαι τα ελατήρια. Απο τη μία ίσως αυτό βοηθάει στο να δροσίζεται καλύτερα, απο την άλλη φαίνεται λιγότερo σταθερό. Τσιγκουνιά υλικών για να έχουν μεγαλύτερο κέρδος, το κάνουν και άλλες εταιρείες πχ ΙΚΕΑ. Αν θέλουν να δροσίζεται το στρώμα μπορούν να κάνουν αλλά πράγματα όπου δεν πιάνεις τα ελατήρια. Οκ για το ΙΚΕΑ που θέλει να κρατήσει το κόστος και είναι σχετικά φθηνά τα στρώματα της (προσωπικά μου φαινόταν πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν) αλλά απαράδεκτο για ακριβότερες μάρκες. Μερικά στρώματα δεν έχουν υποστηρίξη περιμετρικά, δηλ όταν είσαι σε όρθια θέση και θέλεις να σηκωθείς από το στρώμα, η άκρη του στρώματος βουλιάζει.. Άλλες εταιρείες έχουν ακόμα και φερμουάρ για έλεγχο των εσωτερικών υλικών ή και περιμετρικό φερμουάρ για να πλένεται το κάλυμμα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 4 ώρες πριν, SN_S είπε με ανησυχεί το θέμα της ζέστης του εξ ολοκλήρου memory foam και επειδή διαβάζω ότι μετά απο 4-5 χρόνια μπορεί να χάσει τις ιδιότητες στο να επαναφέρεται πλήρως. Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση έιναι πως το Sealy δεν έχει περιμετρικά υποστηρίγματα αφρού. Με το χέρι αισθάνεσαι τα ελατήρια. Απο τη μία ίσως αυτό βοηθάει στο να δροσίζεται καλύτερα, απο την άλλη φαίνεται λιγότερo σταθερό. 1. Το θέμα ''ζέστη'' στα στρώματα αφρού υπάρχει όντως(στο Tempur που είχα την ένιωθα έντονα το καλοκαίρι) πλέον τα νέα μοντέλα έχουν καλύμματα με cool επένδυση υποτίθεται που δεν ''ζεσταίνονται''. 2. Αν ένα στρώμα έχει εγγύηση πχ 12-15 χρόνια, θα σου βγάλει μια 10ετία χωρίς πρόβλημα, παίζει βέβαια ρόλο και το βάρος αυτών που κοιμούνται, γι αυτό υπάρχουν άλλα στρώματα για υπέρβαρους. 3. Όντως πλαγίως δεν υπάρχει στήριξη κάθεσαι και βουλιάζει το στρώμα(το Tempur βυθιζόταν), το Magniflex Magnistresch που έχω τώρα έχει καλύτερη στήριξη και είναι πιο συμπαγές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Ο λόγος που μπαίνει περιμετρικό ελατήριο και όχι άλλο υλικό είναι (σύμφωνα με τις εταιρείες) για να σε κρατάει ακόμα και αν ξαπλώσεις και στις άκρες χωρίς να σε οδηγεί να πέσεις από το κρεβάτι αλλά και για να διατηρεί με τα χρόνια τη φόρμα του χωρίς να "ανοίγει" το στρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, -WISE- said: Ο λόγος που μπαίνει περιμετρικό ελατήριο και όχι άλλο υλικό είναι (σύμφωνα με τις εταιρείες) για να σε κρατάει ακόμα και αν ξαπλώσεις και στις άκρες χωρίς να σε οδηγεί να πέσεις από το κρεβάτι αλλά και για να διατηρεί με τα χρόνια τη φόρμα του χωρίς να "ανοίγει" το στρώμα. Κάποια έχουν και περιμετρικό ελατήριο όπως το αναφέρεις αλλά και υλικό ώστε να μην πιάνεις τα ελατήρια. Το αν "ανοίξει" το στρώμα είναι το πόσο καλά είναι δεμένα τα υλικά και πόσο ελαστικό είναι το κάλυμμα. Μετά από 10 χρόνια όλα τα στρώματα, από τα ακριβότερο ως το φθηνότερο, σύμφωνα με ορθοπεδικούς, προτείνουν αλλαγή και γιατι αρχίζει να χαλάει το στρώμα αλλά και για θέματα υγιεινής. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasdaL Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Κοιμήθηκα 9 μήνες σε στρώμα της Serta το Ritz συγκεκριμένα τους πρώτους 3 μήνες τελεια μετά όμως άρχισα να εχω ενοχλήσεις στη μέση σα να κάνω υπερέκταση όλο το βράδυ .. μετά από καιρό σκέφτηκα να βάλω σκοινί για να δείξω στις φωτογραφίες πόσο βαθούλωμα υπάρχει .. και έφτασα στο σημείο να περιμένω την αντικατάσταση του ίδιου στρώματος .. βεβαια τώρα το έχω πάρει από φόβο και δε το θέλω με το παραμικρό θα νομίζω ότι θα βουλιάξει οπότε θα πάρω απ όσα έχω δοκιμάσει μάλλον το divine της Sealy 200 ευρώ παραπάνω από το majestic μόνο και μόνο για το έξτρα υλικό που έχει για τη διαχείριση θερμοκρασίας .. τα έγραψα πιο πολύ για να ακούσω και καμιά έξτρα γνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ψάχνω ένα VFM στρώμα διαστάσεις 120x200 για παιδί 16 ετών. Επεξ/σία 30 Αυγούστου από tiniakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα στρώμα 12 χρόνια το οποίο έχει κάνει τρελά βαθουλώματα και γενικά έχω ενοχλήσεις στις μέση ειδικά όταν ξυπνάω το πρωί. Έχω δύο ερωτήσεις. 1.αν υπάρχει κάποια πρόταση για διπλό στρώμα γισντην περίπτωσή μου (90κιλα, κοιμάμαι πλάγια) σε όσο πιο νορμάλ τιμή γίνεται (καλό θα ήταν όχι πάνω από 800) 2. Ώσπου να μαζέψω λεφτά αν επερνα ένα ανωστρωμα θα κεριζα λίγο χρόνο;κάνουν δουλειά αυτά; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 30 Αυγούστου από Hamurabi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Hamurabi said: Καλησπέρα παιδιά έχω ένα στρώμα 12 χρόνια το οποίο έχει κάνει τρελά βαθουλώματα και γενικά έχω ενοχλήσεις στις μέση ειδικά όταν ξυπνάω το πρωί. Έχω δύο ερωτήσεις. 1.αν υπάρχει κάποια πρόταση για διπλό στρώμα γισντην περίπτωσή μου (90κιλα, κοιμάμαι πλάγια) σε όσο πιο νορμάλ τιμή γίνεται (καλό θα ήταν όχι πάνω από 800) 2. Ώσπου να μαζέψω λεφτά αν επερνα ένα ανωστρωμα θα κεριζα λίγο χρόνο;κάνουν δουλειά αυτά; Ευχαριστώ! 1 κάθε απόγευμα αφιέρωνε 1-2 ώρες να τα δεις από κοντά, κάνεις δεν μπορεί να σου προτείνει στρώμα 2 όχι, όλοι κάνουν δόσεις Επεξ/σία 30 Αυγούστου από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Στις 30/8/2024 στις 11:11 ΠΜ, tiniakos είπε Ψάχνω ένα VFM στρώμα διαστάσεις 120x200 για παιδί 16 ετών. Κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα