koulouri Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Γιατι μου βγαζει το μηνυμα αυτο;Αγορασα τον σκληρο αυτον, τον συνδεσα κανονικα οπως τους αλλους, δουλευει αψογα, παιζω και παιχνιδια που εχω εγκατεστημενα εκει, ολα κομπλε..Οταν ομως βαζω να κατεβουν torrents εκει μου πεταει το μνμ που βλεπετε!Μονο σε αυτον εχω κενο χωρο αυτο εινια το προβλημα
koulouri Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ωπ! Δες τι μου εβγαλε..Τους αλλους τους δισκους τους διαβασε κανονικα..Τι σημαινει αυτο;;Τωρα ειδα πως δεν μπορω να αντιγραψω αυτο που κατεβασα απο αλλον δισκο σε αυτον..Παρολα αυτα μια ταινια απο αυτον τον δισκο παιζει κανονικα εκανα restart και τωρα δουλευει κανονικα
SPANK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Για δες λιγο με το hdsentinel και αλλαξε του καλώδιο και θύρα sata
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τι δίσκος είναι ρε φίλε (χωρητικότητα, συνδεσημότητα, εσωτερικός/εξωτερικός, μάρκα και μοντέλο) και τι λειτουργικό έχεις; Μην περιμένεις να τα μαντέψουμε όλα αυτά; Κάνε ένα check disk (δεξί κλικ->ιδιότητες->εργαλεία->έλεγχος) και τσεκάρισε την αυτόματη επιδιόρθωση. Το παραπάνω για το 2ο μήνυμα. Για το 1ο, μήπως ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε fat32; Τα releases από sparks είναι πάνω από 4gb και αν ο δίσκος δεν είναι ntfs δεν μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία με μέγεθος πάνω από 3.2gb. Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες και δες αν λέει fat32 ή ntfs. Αν είναι fat32 θα πρέπει να γίνει μετατροπή σε ntfs (ή format αλλά θα χάσεις τα πάντα από εκεί). Για να κάνεις μετατροπή άνοιξε γραμμή εντολών (WINDOWS+R και cmd) και δώσε convert x: /fs ntfs όπου x το γράμμα του δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα