Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αναφέρω καταρχάς πως είμαι παλιός στο φόρουμ με ενεργή χρήση καθώς έχω τον αδερφό μου τεχνικό υπολογιστών και προγραμματιστή.και αυτό είναι απλά καινούργιο account.Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας αναφέρω και εγώ το πρόβλημα που μου δημιουργήθηκε από αγγελία χρήστη του αγαπημένου μας φόρουμ. (nikoskontos_1980) τον οποίο εμπιστεύτηκα τυφλά λόγου των καλών σχολίων που έχει στις αγγελίες του που δεν φάνηκαν στην δικιά μου συναλλαγή.Ο κύριος Κοντός που λέτε ανέβασε μια αγγελία για ένα Iphone 4s 16 GB +R SIM . Επικοινώνησα μαζί του το κινητό μου ανέφερε πως είναι σε άριστη κατάσταση , δεν είναι κλεμμένο και απλά είναι κλειδωμένο στην vodafone UK. Κομπλέ εγώ το αγόρασα επικοινώνησα με την vodafone UK να το ξεκλειδώσω και μου ανέφεραν πως πρέπει να έχω απενεργοποιημένη την Εύρεση Iphone. Και τότε παρατήρησα πως δεν ήταν και υπήρχε ακόμα το apple id της συζύγου του κυρίου.(το είδα από το email που χρησιμοποιείτε και έχει το επίθετο της συζύγου) Λέω εντάξει μικρό το κακό αφού δεν είναι κλεμμένο και είναι στο όνομα τους κανένα πρόβλημα,αν και έπρεπε να το είχε αναφέρει αυτό πριν το πουλήσει και όχι να πει το κινητό είναι κομπλέ. Παίρνω τον κύριο τηλέφωνο να του το ζητήσω και μου είπε πως δεν τον θυμάται.λέω δεν πειράζει και του εξήγησα κατά γράμμα τον οδηγό που υπάρχει στο φόρουμ για ανάκτηση apple id icloud.Ο κύριος όμως αρνήθηκε να συνεργαστεί και μου ζήτησε με θράσος να μην τον ξανά ενοχλήσω ενώ πριν πάρει τα λεφτά έστελνε μηνύματα κανονικότατα και σήκωνε τηλέφωνα μια χαρά. Μετά την συναλλαγή και το ενδιαφέρον μου να μάθω τον κωδικό εξαφανίστηκε. Και σαν να μην έφτανε αυτό έχει κάνει φραγή στα τηλέφωνα μου και όταν παίρνω τηλέφωνο από αλλού μόλις καταλαβαίνει πως είμαι εγώ το κλείνει.Ενώ παίρνω τηλέφωνο να ζητήσω κάτι που νομικά σύμφωνα με τον δικηγόρο μου το δικαιούμαι και θα έπρεπε να είχε εξασφαλίσει να το έχω.Να μην σας τα πολυλογώ ευτυχώς έχω αποδεικτικά στοιχεία από πολλές μεριές για την αγορά του κινητού, έχω και όλα τα μηνύματα,απλά έχω χάσει πολύτιμο χρόνο και μου δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα για όλο το σκηνικό.Μόνο την αγγελία δεν βρίσκω στο φορουμ για να την εκτυπώσω γιατί λογικά την έσβησε αμέσως μετά .Σε αυτό ελπίζω τα παιδιά του φορουμ να βοηθησουν.(EDIT:Η αγγελία βρέθηκε τελικά και ευχαριστώ πολύ το παιδί που μου την βρήκε.)Έχω ξεκινήσει διαδικασίες για μήνυση στον Κ.Κοντό και σε λίγες μέρες θα εκτελεστεί.Εγώ θα ήθελα από εσάς να κάνω την ερώτηση αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πριν γίνει το κακό.Διότι είμαι αθλητής εθνικής Ελλάδος κάνω συχνά ταξίδια και έχω πολύ βαρύ πρόγραμμα για να ασχολούμαι με δικαστήρια. Η μήνυση ήταν η τελευταία μου λύση αλλά έφτασα εκεί δυστυχώς.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2014 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 οι αγγελίες σβήνουν ή απλώς κλειδώνουν ; δεν γνωρίζω φίλε μου , απλά δεν μπορώ να την βρω
nepe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 υπαρχει ιστορικο στο φορουμ σιγουρα μπορουν να το δωσουν η εστω να επιβεβαιωσουν την αγγελια.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 η αγγελία ευτυχώς βρέθηκε μόλις τώρα και μου την έστειλε ένα παιδί από το φορουμ τον οποίο και ευχαριστώ πολύ.
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Για τι θα τον κατηγορήσεις όμως? είχατε αναφέρει κάπου ότι θα έχει απενεργοποιήσει το find my phone και δεν το έκανε πχ? Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά θα μπορέσεις να το βρεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Για τι θα τον κατηγορήσεις όμως? είχατε αναφέρει κάπου ότι θα έχει απενεργοποιήσει το find my phone και δεν το έκανε πχ? Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά θα μπορέσεις να το βρεις? δεν θυμαμαι πως μου το ειπε ο δικηγορος μου ακριβως αλλα το δικιο μου ναι το βρισκω σιγουρα για πολλους λογους. πρωτον εγω δεν μπορω να το λειτουργησω το κινητο εξαιτιας αυτου του κωδικου που δεν μου δινει τον οποιο ειναιστο χερι του να το βγαλει.και επισης δεν πουλας κατι το οποιος μπορεις να το ελεγχεις απο αποσταση και να το παρακολουθεις.επισης μου ειπαν απο την αστυνομια οτι το κινητο θεωρειται κλεμμενο στα χερια μου γιατι ειναι ενεργοποιημενο αυτο. ειναι πολλα τα τι και πως . αλλα εφοσον μου πουλησε κατι που δεν μπορω να το λειτουργησω ΟΧΙ για καποιον αλλον λογο αλλα γιατι δεν συνεργαζετε ο ιδιος ο πωλητης που ανεφερε πως θα ναι πληρως λειτουργικο στα χερια μου έχω καθε δικιο με το μερος μου.
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 δεν θυμαμαι πως μου το ειπε ο δικηγορος μου ακριβως αλλα το δικιο μου ναι το βρισκω σιγουρα για πολλους λογους. πρωτον εγω δεν μπορω να το λειτουργησω το κινητο εξαιτιας αυτου του κωδικου που δεν μου δινει τον οποιο ειναιστο χερι του να το βγαλει.και επισης δεν πουλας κατι το οποιος μπορεις να το ελεγχεις απο αποσταση και να το παρακολουθεις.επισης μου ειπαν απο την αστυνομια οτι το κινητο θεωρειται κλεμμενο στα χερια μου γιατι ειναι ενεργοποιημενο αυτο. ειναι πολλα τα τι και πως . αλλα εφοσον μου πουλησε κατι που δεν μπορω να το λειτουργησω ΟΧΙ για καποιον αλλον λογο αλλα γιατι δεν συνεργαζετε ο ιδιος ο πωλητης που ανεφερε πως θα ναι πληρως λειτουργικο στα χερια μου έχω καθε δικιο με το μερος μου. Ωραία! Προχώρα τότε και μακάρι να δικαιωθείς!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ωραία! Προχώρα τότε και μακάρι να δικαιωθείς! ευχαριστω πολύ φίλε
mclein7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 όταν το αγόρασες, δεν το ήλεγξες ;;; και που το ξέρεις οτι είναι αυτού που στο πούλησε κ δεν την πάτησε όπως κι εσύ κ νομίζεις πως ξέρεις επώνυμα κλπ ;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 όταν το αγόρασες, δεν το ήλεγξες ;;; και που το ξέρεις οτι είναι αυτού που στο πούλησε κ δεν την πάτησε όπως κι εσύ κ νομίζεις πως ξέρεις επώνυμα κλπ ;;; μου ειπαν απο τα ελτα εφοσον εγραφε στη περιγραφη iphone 4s 16GB ειμαι καλυμενος αν γίνει κατι...και ευτυχως σαν καλη μου σκεψη το ανοιξα μπροστα σε αυτον που εχει τα ελτα για μαρτυρα... Και οπως ανεφερα στο πρωτο ποστ μετα ειδα την ευρεση iphone ενεργοποιημενη αλλα εφοσον ηταν στο ονομα της συζυγου του δεν αγχωθηκα για να ειναι κλεμμενο η κατι τετοιο... δηλαδη το προβλημα ειναι οτι δεν συνεργαζεται ο ιδιος για να λειτουργησει το κινητο οχι οτι μπορει να το χει κλεψει η κατι τετοιο... φαινετε κακονικα το apple id με email με το επιθετο της συζυγου του... μεχρι και στο facebook τον βρηκα και αυτον και την συζυγο του αλλα δεν μου απαντανε ουτε εκει...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αναφέρω καταρχάς πως είμαι παλιός στο φόρουμ με ενεργή χρήση καθώς έχω τον αδερφό μου τεχνικό υπολογιστών και προγραμματιστή.και αυτό είναι απλά καινούργιο account. [...] Κατ' αρχήν εξαπάτηση δεν ξέρω αν υφίσταται - αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Εάν θεωρείς οτι εξαπατήθηκες, μπορείς να προσφύγεις στις αρμόδιες αρχές. Εδώ λαϊκό δικαστήριο δεν μπορούμε να στήσουμε. Κατα τα λοιπά, πιστεύω να γνωρίζεις οτι διπλό λογαριασμό δεν επιτρέπεται να έχεις στο forum. Για κανέναν λόγο. Αφού εσυ είσαι εντάξει, γιατι να δημιουργήσεις δεύτερο λογαριασμό; Καλη συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις