mylo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Της πλακας τα θεωρω τα admiral. Παπουτσια δεν εχω δοκιμασει, αναφερομαι σε ρουχα. Μου εφεραν μια φορα στα γενεθλια μου... Πηγα να τα αλλαξω γιατι δε μου εκαναν κι ο,τι εβλεπα ηταν πολυ μετριο. Ακομα κ ενα ζευγαρι κάλτσες που πηρα, η μια τρυπησε τη τριτη φορα που την εβαλα.. Βεβαια και η τιμη ειναι αναλογη, τουλαχιστον αν πας σε outlet. Αν δεν υπηρχαν τα εκπτωτικά των Nike & adidas θα ελεγα οκ, αλλα τη στιγμη που μπορεις να βρεις φθηνα κατι που ειναι δυο κλάσεις πανω , δε βρισκω το γιατι να καταλήξεις εκει... Ακόμα και στα εκπτωτικά των nike & adidas οι τιμές δεν είναι καθόλου προσιτές και εξηγούμε: πας στη nike και σε δίνει ότι φανέλα-φορμα-μπλουζα ομάδας έχει ξεμείνει προηγούμενων ετών. Κάτι γαλατά, φενερ, ροναλντινιο στη μπαρτσα. Τα νούμερα λαχείο. Πήρα σορτσάκι το καλοκαίρι L και μαζί με εμένα χωρούσε και ο σακιλ. στην αντιντας ή φθηνότερη φουτερ παντελόνι είχε 25€. Admiral φόρμα έχω από πέρσι, πλυνε βάλε δεν έχει πάθει τίποτα και εχθες τσιμπίσα φουτερ με κουκούλα σταρτερ με 10€. Αυτά από χθεσινή έρευνα 1
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ακόμα και στα εκπτωτικά των nike & adidas οι τιμές δεν είναι καθόλου προσιτές και εξηγούμε: πας στη nike και σε δίνει ότι φανέλα-φορμα-μπλουζα ομάδας έχει ξεμείνει προηγούμενων ετών. Κάτι γαλατά, φενερ, ροναλντινιο στη μπαρτσα. Τα νούμερα λαχείο. Πήρα σορτσάκι το καλοκαίρι L και μαζί με εμένα χωρούσε και ο σακιλ. στην αντιντας ή φθηνότερη φουτερ παντελόνι είχε 25€. Admiral φόρμα έχω από πέρσι, πλυνε βάλε δεν έχει πάθει τίποτα και εχθες τσιμπίσα φουτερ με κουκούλα σταρτερ με 10€. Αυτά από χθεσινή έρευνα Εγω στην αντιντας στο ελληνικο πηρα τις προαλλες φανελα μπασκετ adidas οχι ομαδας, για το τζιμ με 17€ που τα θεωρω πολυ καλα για τεχνικη μπλουζα. Για t shirt (εκπτωτικα ε) εδωσα γυρω στα 12€. Στο μακαρθουρ τωρα, σε μη εκπτωτικη περιοδο , πηρα μπικινι adidas με 13€ , κι ενα που ειχα παρει περυσι απο το ατικα γυρω στα 40, το ειχαν εκει αυτo το καλοκαιρι 17. Παντελονια φορμας adidas που κοιταγε ο δικος μου, ηταν κατω απο 30€. Ναικ t shirts γυρω στα 12€. Σιγουρα αν δε πας στην αρχη των εκπτωσεων μετα δε βρισκεις ευκολα νουμερα , αλλα αν εισαι τυχερος μπορει να παρεις και κατι σ εξευτελιστικη τιμη. Πχ εχω παρει σορτσακι nike pro με 10€... Ο μπαμπας μου περυσι παλι σ αλλαγη δωρου, πηρε ενα αντμιραλ φουτερ. Δε θυμαμαι τιμη, αλλα σαν φουτερ ειναι πολυ λεπτο, κι οσα ειχε ηταν το ιδιο. Δεν ηταν δηλαδη σαν καποια χοντρα-ζεστα, των αλλων εταιρειων. Αμα καποιος καλυπτεται απο τα αντμιραλ καλα κανει και παιρνει. Απλα αξιζει και μια βολτα στο εκπτωτικο.
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ακόμα και στα εκπτωτικά των nike & adidas οι τιμές δεν είναι καθόλου προσιτές και εξηγούμε: πας στη nike και σε δίνει ότι φανέλα-φορμα-μπλουζα ομάδας έχει ξεμείνει προηγούμενων ετών. Κάτι γαλατά, φενερ, ροναλντινιο στη μπαρτσα. Τα νούμερα λαχείο. Πήρα σορτσάκι το καλοκαίρι L και μαζί με εμένα χωρούσε και ο σακιλ. στην αντιντας ή φθηνότερη φουτερ παντελόνι είχε 25€. Admiral φόρμα έχω από πέρσι, πλυνε βάλε δεν έχει πάθει τίποτα και εχθες τσιμπίσα φουτερ με κουκούλα σταρτερ με 10€. Αυτά από χθεσινή έρευνα Συμφωνώ για τα παντελόνια φόρμας, μια χαρά τα βρίσκω κι εγώ. margarita έχει και χοντρά - μαλακά φούτερ. Γενικά όπως έγραψα τα ρούχα του τα θεωρώ τίμια, για τα παπούτσια δεν έχω και την καλύτερη γνώμη.
mentoras99 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Απο καλτσες ανδρικες τι φερνουν; Πχ μονοχρωμες βαμβακερες αθλητικες εχουν; Και σε ποια τιμη/τεμαχια αν θυμαται κανεις. Και αν εχει διαφορα ειδη καλτσων αν ξερει καποιος.
Oneman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Kappa και admiral βαμβακι 68% και 84% αντίστοιχα. Μονοχρωμες κ τρια χρωματα. Τα τρια τεμαχια. Απο ειδη καλτσων εχουν ισοθερμικες μαλλινες και τυπο running.
mentoras99 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Kappa και admiral βαμβακι 68% και 84% αντίστοιχα. Μονοχρωμες κ τρια χρωματα. Τα τρια τεμαχια. Απο ειδη καλτσων εχουν ισοθερμικες μαλλινες και τυπο running. Να σαι καλα. Μηπως θυμασαι και τιμη για την τριαδα admiral με 84% βαμβακι μονοχρωμες; Και ισοθερμικες μαλλινες, ένα τεμάχιο πουλάει, και σε τι τιμη αν θυμασαι;
Oneman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 5€ εχουν και οι kappa και οι admiral. Εχιυν επισης πιο λεπτες 5αδες στα 5.9 και 9.9 με ριγες. Συνθεση 84% βαμβακι κ αυτες αν δε κανω λάθος. Οι ισοθερμικες έχουν 5€ κι οπως πολυ σωστα ειπες ειναι ενα ζευγάρι. Επισης μεχρι την δευτερα έχουν στα δυο τεμαχια φουτερ η παντελονι το δευτερο ισης η χαμηλότερης αξιας στη μιση τιμη.
vrwmiaris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εγώ παίρνω φιτ φόρμες,kappa και Maui.ευχαριστημένος από την ποιότητα, ανώτερη από τα berska κτλπ
mentoras99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Maui απλα top χτυπαει μεχρι και nike. Ειναι οντως τοσο καλη;;; --- Ψωνισε κανεις τιποτε απο admiral στις φετινες εκπτωσεις; Πως ηταν;
thant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ειναι οντως τοσο καλη;;; --- Ψωνισε κανεις τιποτε απο admiral στις φετινες εκπτωσεις; Πως ηταν; Φέτος ψώνισα αθλητικά παπουτσια admiral. Εντάξει δεν ειναι και Nike ούτε τρελάθηκα με την ποιότητα, αλλα με 50% εκπτωση μου ηρθε πολύ οικονομικά. Πέρυσι ειχα ψωνίσει πάλι με 50% έκπτωση 3 φόρμες, μια ζακέτα και μια φούτερ. Ολα μου βγήκαν καλά!!!
vrwmiaris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ειναι οντως τοσο καλη;;; --- Ψωνισε κανεις τιποτε απο admiral στις φετινες εκπτωσεις; Πως ηταν; Ναι είναι καλή.admiral τα αποφεύγω μαζί με τα body talk γιατί είναι made in Turkey
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Φέτος ψώνισα αθλητικά παπουτσια admiral. Εντάξει δεν ειναι και Nike ούτε τρελάθηκα με την ποιότητα, αλλα με 50% εκπτωση μου ηρθε πολύ οικονομικά. Πέρυσι ειχα ψωνίσει πάλι με 50% έκπτωση 3 φόρμες, μια ζακέτα και μια φούτερ. Ολα μου βγήκαν καλά!!! Μακάρι να σου βγούνε καλά και τα παπούτσια, αλλά εγώ δύο φορές που έχω δοκιμάσει δεν μου βγήκαν καλά. Κι ας μην τα είχα και για βασικά, λίγες φορές τα φόρεσα και χάλασαν γρήγορα...τα ρούχα είναι μια χαρά, αλλά παπούτσια δύσκολα θα ξαναπάρω. 1
Panikas13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 @zio10 είναι τι θα πετύχεις θέλει ψαξιμο για παπούτσια στα admiral εγώ κάτι αθλητικά που είχα πετύχει ραφτα με καθημερινή χρήση κράτησαν 2μιση χρόνια για τα 30 εύρω που είχα δώσει ήταν πολύ καλά. Άπλα κοιτάω πάντα να έχει ραφή στο κάτι μέρος που ενωνεται με τη σολα το υπόλοιπο παπουτσι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα