bluesattack Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Eγω χτυπησα 3 ζευγαρια αθλητικα, ενα kappa 2 admiral , στο 60αρι περιπου συνολο
margaritagr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Της πλακας τα θεωρω τα admiral. Παπουτσια δεν εχω δοκιμασει, αναφερομαι σε ρουχα. Μου εφεραν μια φορα στα γενεθλια μου... Πηγα να τα αλλαξω γιατι δε μου εκαναν κι ο,τι εβλεπα ηταν πολυ μετριο. Ακομα κ ενα ζευγαρι κάλτσες που πηρα, η μια τρυπησε τη τριτη φορα που την εβαλα.. Βεβαια και η τιμη ειναι αναλογη, τουλαχιστον αν πας σε outlet. Αν δεν υπηρχαν τα εκπτωτικά των Nike & adidas θα ελεγα οκ, αλλα τη στιγμη που μπορεις να βρεις φθηνα κατι που ειναι δυο κλάσεις πανω , δε βρισκω το γιατι να καταλήξεις εκει... 1
sfakattack Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως tshirt που έχω πάρει, που τα έχω καταταλαιπωρήσει , είναι jet! ιδιαίτερα με 100 ευρώ παίρνεις καμιά δεκαριά...είναι ακόμα καλύτερα.!!
mentoras99 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως η ποιοτητα των προιοντων, ειναι λιγο...οτι κατσει. Εχω παρει κι εγω polo t-shirt κι ειναι σκυλια. Γενικα δεν μου αρεσει το 'γουστο' απο τις μπλουζες που εχει....πολυ χιπστερια μου θυμιζει, δεν ξερω, δεν ειναι και το στυλ μου αυτο... kappa αθλητικα που ειχα παρει απο το lidl παντως, για εντελως προχειρη και περιστασιακη χρηση, δεν χαλασαν αυτα...αλλα κοντεψαν να χαλασουν τα ποδια μου, και ορκιστηκα ποτε φτηνα παπουτσια... Καργα kappa φερνει στο admiral, και πλεον η kappa πρεπει να ειναι μονο το 'σημα', καμια σχεση με την παλια καλη 'robe di kappa' που ξεραμε....
AntiCambeR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως η ποιοτητα των προιοντων, ειναι λιγο...οτι κατσει. Εχω παρει κι εγω polo t-shirt κι ειναι σκυλια. Γενικα δεν μου αρεσει το 'γουστο' απο τις μπλουζες που εχει....πολυ χιπστερια μου θυμιζει, δεν ξερω, δεν ειναι και το στυλ μου αυτο... kappa αθλητικα που ειχα παρει απο το lidl παντως, για εντελως προχειρη και περιστασιακη χρηση, δεν χαλασαν αυτα...αλλα κοντεψαν να χαλασουν τα ποδια μου, και ορκιστηκα ποτε φτηνα παπουτσια... Καργα kappa φερνει στο admiral, και πλεον η kappa πρεπει να ειναι μονο το 'σημα', καμια σχεση με την παλια καλη 'robe di kappa' που ξεραμε.... Είναι πλέον ρόμπα di kappa. 1
Oneman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Robe di kappa δεν υπαρχουν πλεον αποσο γνωριζω μονο kappa και ειναι αντιπροσωπος η admiral οπως επισης εχει την ocean pacific και maui and sons. Σε ρουχα παρα πολυ καλη ποιοτητα και οικονομική ειναι η saint marques που εχει τουρκικης προελευσης. Αξιζουν. Παπούτσια αξιζουν επισης τα peak και η σειρα evolution που εχει βγαλει.
mentoras99 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Αθλητικα με την επωνυμια 'starter' εχει πάρει κανεις;
mentoras99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Σκυλιά.εχουν μπει και προσφορα στα 15€ Μου ειχαν κανει δωρο μια μπλουζα για τη γιορτη μου πριν μηνες, απο admiral, κι επειδη δεν ηταν του γουστου μου, πηγα για αλλαγη, και τι να παρω τι να παρω, ηθελα ενα ζευγαρι προχειρα αθλητικα, αλλα οχι τις αηδιες της kappa. Πηρα starter λοιπον. Δεν ετυχε να τα πολυφορεσω, γιατι τα εχω για περιστασιακη χρηση(βουνα και λαγκαδια), αλλα οντως φαινονται καλη(αναλογικα με τα χρηματα) κατασκευη. Θα δειξει. Αφου λες σκυλια, το ιδιο λεμε. Αρκει να ειναι και 'ευγενικα' στα ποδια, και με την μικρη χρηση που εκανα ως τωρα δεν ειδα κατι αρνητικο.
βασίλης33 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 παιδιά τί να λέμε τώρα πόλο απο admiral την ίδια ωρα που στις εκπτώσεις παίρνεις (τα κορυφαία για εμένα VFM με ανώτατη ποιότητα) benneton με 12,90 για να μήν μιλήσω για ποιό βαριά brand ralf lauren 24,90 (εκπτωτικό χωριό) όσες φορές έχω ψωνίσει απο admiral είτε έχω επιστρέψει παπούτσια επειδή ξεκόλαγαν στις ενώσεις ή άνοιγαν οι ραφές ή κάλτσες που χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο άνοιγαν και γίνονταν άλλες τόσες.... προσωπικά έχω περίπου 2 χρόνια που σταμάτησα να ψωνίζω απο εκεί και ηρέμισα. τα πόλο τους θυμάμαι τότε δέν είχαν καθόλου ωραία γραμη, είτε κολητα θα ήταν είτε θα σακούλιαζαν... 2
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ έχω βολευτεί με κάτι παντελόνια φόρμας που έχει, άνετα, οικονομικά και μια χαρά ποιότητα.
L0k0p0k013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Συνήθως στα παπούτσια που παίρνω βγαίνουν πολύ καλά vfm θυμάμαι ενα που έχω κάνα 2 χρόνο με καθημερινή χρήση όλη μέρα τώρα άρχισε να χαλάει και το είχα πάρει κάνα 30αρι. Στα ρούχα τώρα είναι 50-50 τι θα πετύχεις.
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ παπούτσια 2 φορές πήρα και τις δύο δεν βγήκαν καλά...δύσκολα θα ξαναπάρω.
Oneman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Οτι πληρωνεισ παίρνεις. Η ποιοτητα τους τα τελευταία χρονια παντως εχει ανεβει αρκετα. Οπως επισης ειναι απο τις ελαχιστες εταιριες που οι εκπτωσεισ ειναι αληθινες.
L0k0p0k013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Οτι πληρωνεισ παίρνεις. Η ποιοτητα τους τα τελευταία χρονια παντως εχει ανεβει αρκετα. Οπως επισης ειναι απο τις ελαχιστες εταιριες που οι εκπτωσεισ ειναι αληθινες. Όντως είναι αρκετά τίμιοι στις εκπτωσεις τούς. Όχι σαν κάτι μαγαζιά προς καλλιθέα μεριά που περνούσα για 2 μήνες καθημερινά και ο τύπος έγραφε απο 59 30 και μετά απο καμιά βδομάδα 40 και μετά 60 οτι αλλαγές γούσταρε έκανε, εκεί ήταν τόσο πλαστές οι εκπτωσεις που φοβήθηκα να πάρω παντελόνι μην μου τυλίξει κάνα σορτς ο γύφτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα