cuspid Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Θυμασαι μηπως τιμες απο τα κλασικα βαμβακερα μπουφαν με κουκουλα; Η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα πολύ σημασία, γιατί δεν έψαχνα για μπουφάν. Ήταν κρεμασμένα το ένα πίσω από το άλλο στην ίδια κρεμάστρα και το καθένα έχει διαφορετική τιμή (άρα θέλει ψάξιμο). Το πρώτο στην σειρά πάντως, που φαινόταν η τιμή του, είχε 17 Ευρώ (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος...).
mobile_32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Άνοιξε και καινούργιο κατάστημα στη Λεωφ. Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου (σχετικά κοντά στο δημαρχείο). Δεν έχω πάει αλλά δείχνει μεγάλο κατάστημα....
mentoras99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ξέρει/θυμάται κανείς, αν τα καταστήματα Admiral λειτουργούν Δευτέρες-Τετάρτες απόγευμα, πέρα απο το κανονικο ωραριο; Αν οχι, δεν με βλεπω να επισκεπτομαι ενα πριν την Τριτη απόγευμα.
mentoras99 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Παντως οποτε και να περασω εξω απο το καταστημα, μεσα εχει παντα αρκετο κοσμο. Λογικα ψωνιζουν, που θα βρουν κι αλλου φθηνοτερα;
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Όντως είναι από τα καταστήματα που έχουν δουλειά! Έχουν και καλές εκπτώσεις συνήθως
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Παντως οποτε και να περασω εξω απο το καταστημα, μεσα εχει παντα αρκετο κοσμο. Λογικα ψωνιζουν, που θα βρουν κι αλλου φθηνοτερα; σε μαγαζιά του εξωτερικού μέσω internet , ιδικά σε περίοδο εκπτώσεων καλύτερη ποιότητα και μάρκες απο τα admiral παλιά είχε χαμηλότερες τιμές και την παλευε , τώρα βρίσκεις αλλού καλύτερα
alimentas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εχει ακριβυνει πολυ η admiral για να συμφερει να ψονιζεις απο κει κ σε περιοδο που δεν εχει εκπτωσεις.Εγω οταν βαζει εκπτωσεις κ -50% στοκαρω για ολες τις εποχες.
mentoras99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Παντως, απαραδεκτο, στη σημερινη εποχη, να μην εχουν ενα e-shop για online αγορες! Τραγικο θα ελεγα.
mentoras99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Περιμενουν την επισημη εναρξη των εκπτωσεων για να βαλουν εκπτωσεις;
mentoras99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ριξαν καθολου τις τιμες εκει στα admiral, ή οπως ηταν παντα;
mentoras99 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ειχα την εντυπωση οτι παιζει καποια ανανεωση στην γκαμα προιοντων, αλλα μαλλον δεν πρεπει να γινεται.Συγκεκριμενα, περυσι ειχα αγορασει στις εκπτωσεις μπλουζακια polo.Εμεινα ευχαιριστημενος, και ειχα αποφασισει να παρω και φετος μερικα, ελπιζοντας οτι θα εχει φερει και νεα χρωματα/σχεδια.Δυστυχως, ήταν τα ιδια με τα περσινα!Αποτελεσμα; Να μην μπορω να αγορασω, καθως οτι μου αρεσε το ειχα ηδη αγορασι απο περυσι, και αυτα που ηταν διαθεσιμα, και φετος και περυσι, δεν μου αρεσαν.Τιποτε καινουριο ομως.
Razor_7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 ^γιατί σπας τον μονόλογο του μέντορ αααα? 2
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει, η γνώμη μου είναι ότι τα ρούχα τους είναι καλύτερα από τα παπούτσια τους. 1
Lautrec Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά καταστήματα με καλά (μτφ: ποιοτικά) ρούχα σε χαμηλές τιμές. Παίρνω μπλουζάκια απο εκεί όταν έχουν εκπτώσεις. ποιά η γνώμη σας για τα παπούτσια admiral; ήθελα να πάρω ένα ζευγάρι, το οποίο δε φαίνοταν άσχημο αλλά ένας γνωστός μου είπε να τα αποφύγω. χάλια ποιότητα λέει. δεν αξίζουν Τα παπουτσια admiral δεν λένε, είχα πάρει πριν απο καιρό ένα ζευγάρι casual και ήταν meeeh. Τελικά έχει μονοχρωμα t-shirt τυπου polo? (με γιακά) Εχουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα