Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιά η γνώμη σας για τα παπούτσια admiral;

ήθελα να πάρω ένα ζευγάρι, το οποίο δε φαίνοταν άσχημο αλλά ένας γνωστός μου είπε να τα αποφύγω.

χάλια ποιότητα λέει. δεν αξίζουν

Aυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα για ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσια που πηρα για προχειρα στις εκπτωσεις . 

Ειναι οτι η ποιοτητα τους σαν αθλητικα και σαν πρωτη εντυπωση δεν ειναι η καλυτερη μια και ειναι ιδιαιτερα σκληρα και ακαμπτα και με πολυ προχειρους πατους/πελματα ακομη και για το επιπεδο τιμης τους

ΑΛΛΑ 

επειδη τα πηρα ως προχειρα αποδειχθηκαν αθανατα σε σχεση με αλλα λαμβανοντας υποψη την μεγαλη ταλαιπωρια στην οποια τα υπεβαλλα. 

Δηλαδη σαν αθλητικα κατω του  μετριου  αλλα για απαιτητικες δουλειες, αφου τα δοκιμασετε επισταμενα και νοιωσετε οτι ειναι αρκουντως βολικα  και αλλαξετε τα πελματα/πατους  ειναι οτι πρεπει για τα λεφτα τους  

Δημοσ.

-50% γραφει.

Καλο!

Αν μπει κανεις σε admiral και δεν του κανει κοπο, ας ριξει μια ματια σε τυπου πολο t-shirt να μου πει ποσο τις εχει με την εκπτωση τωρα.

(θελω να παω στο κοντινο καταστημα  να δω, αλλα δεν μου ειναι ευκολο λογω ελλειψης χρονου-παρασκευη ειχα περασει, δεν ειχαν βαλει εκπτωσεις)

Δημοσ.

Καλο!

Αν μπει κανεις σε admiral και δεν του κανει κοπο, ας ριξει μια ματια σε τυπου πολο t-shirt να μου πει ποσο τις εχει με την εκπτωση τωρα.

(θελω να παω στο κοντινο καταστημα  να δω, αλλα δεν μου ειναι ευκολο λογω ελλειψης χρονου-παρασκευη ειχα περασει, δεν ειχαν βαλει εκπτωσεις)

Πηγα τη πεμπτη, ειχαν γυρω στα 12ευρω αν θυμαμαι καλά...

Δημοσ.

Πηγα τη πεμπτη, ειχαν γυρω στα 12ευρω αν θυμαμαι καλά...

Ωραια, την Πεμπτη δεν ειχαν ξεκινησει ακομη εκπτωσεις, οποτε τωρα που ξεκινησαν σιγουρα θα τις εχουν κατω απο 10ευρω!

Thanks!

Δημοσ.

Μπορεσα και πηγα σε ενα καταστημα admiral χτες απογευμα.
Μονο που δεν το σηκωσαν και το μαγαζι οι πελατες.
Κακος χαμος, κοσμος κλπ.
20 λεπτα να μπω σε δοκιμαστηριο, 15 λεπτα αναμονη στο ταμείο.
Φρικη, αλλα τουλαχιστον καλες τιμες...

Βεβαια, ψιλομπερδευτηκα.
Ειδα τις τιμες πανω στις κοντομανικες, και νομιζα οτι ειναι τιμες χωρις εκπτωση, αρα τις περιμενα χαμηλοτερα.
Αλλα στο ταμειο τελικα ειδα οτι ηταν οι τιμες που εγραφαν.
Σχεδον παντα, οσο μπορω να θυμηθω, σε αλλα καταστηματα και ολα τα χρονια, ή εχουν διπλες τιμες πριν και μετα, ή την αρχικη και σου εχει ταμπελακι με το ποσοστο εκπτωσης.
Στο admiral ειχε μονο μια τιμη, στις κοντομανικες που κοιταξα, και αυτη η τιμη τελικα ηταν η τελικη.
Νομιζω οτι αυτο δεν ηταν σωστο.
Θα επρεπε να ειναι ξεκαθαρο τι τιμη ειχε πριν και ποση μετα.
Οχι μια τιμη μονο, η οποια εγω νομισα οτι ηταν προ εκπτωσης, αλλα τελικα ηταν τελικη τιμη μετα την εκπτωση.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχει επισκεφτει κανεις τις τελευταιες μερες κανενα καταστημα admiral, να μου πει αν εχουν φερει χειμωνιατικα μπουφαν;

Δημοσ.

Αυτο το φλασο-site που εχουν το θεωρω δυσχρηστο.

Εντοπισα στον καταλογο κατι μπουφαν που τα λεει 'ski-jackets', 55€ τα φτηνοτερα.

Δεν τα θεωρω φτηνα, και ουτε με ενθουσιασαν οπως τα ειδα στον καταλογο.

Βεβαια αυριο θα χει για λιγες μερες εκπτωτικη περιοδο, δεν ξερω τι θα κανουν απο τιμες.

Δημοσ.

Σήμερα πέρασα από το καινούργιο υποκατάστημα (μόλις άνοιξε) στο Μαρούσι.

Έχει φέρει μία μικρή ποικιλία από μπουφάν, ως επί το πλείστον από τα "φουσκωτά", με πούπουλο, σε χτυπητά χρώματα και σχέδια (κάτι σαν φτηνιάρικα apres ski).

Επίσης έχει ελαφριά αντιανεμικά και τα κλασσικά βαμβακερά με κουκούλα, σαφώς πιο όμορφα.

Επειδή όμως δεν έχω και πολύ γούστο στα ρούχα (ή έχω περίεργο γούστο...) και οι τιμές γενικά ήταν πολύ χώμα (αγόρασα δύο παντελόνια φόρμας για 24 Ευρώ) αξίζει μία επίσκεψη...

Δημοσ.

Για τις τιμες τους , ειδικα στις εκπτωσεις μια χαρα ειναι , οταν παιρνεις παπουτσι casual με 10-12 ευρο (απο 20-25) και κραταει 1 χρονο + ειναι μια χαρα , οσο για ανεση δλδ τα σταρακια ειναι ποιο ανετα ?

Στα καθαρα αθλητικα παπουτσια δεν τα εχω δοκιμασει γιατι στα επωνυμα στοκαδικα βρισκεις μεχρι 30 ευρο  puma κλπ που ειναι δοκιμασμενα.

Απο φορμες / t-shirt κλπ. τα admiral ειναι απλα vfm , μετρια ποιοτητα/αντοχη σε χαμηλη τιμη , ενα μπουφαν που εχω τυπου "σκι" κλασικα με 3-4 χρωματα , ειχε 50 ευρο με επενδυση fleece , ειναι πολυ ζεστο ειδικα για ελλαδα και το φοραω μονο στα μεγαλα κρυα , το εχω 3+ χρονια χωρις να εχει παθει τιποτα.

Παντως , εκτος εκπτωσεων ειναι λιγο ποιο ακριβα απ'οτι θα επρεπε , επισης ΜΗΝ πατε admiral για να ψωνισετε κατι απο τα επωνυμα που εχουν δεν θα κερδισετε τιποτα , εχει παρομοιες τιμες με τα λοιπα μαγαζια.

Με λιγα λογια , οτι παραγει η ιδια η εταιρεια ειναι οντως vfm ειδικα στις εκπτωσεις , αντιστοιχα η και καλύτερα(συνηθως και φθηνοτερα) απο bershka ,zara κλπ , απλα σε ποιο σπορ στυλ.

Δημοσ.

Σήμερα πέρασα από το καινούργιο υποκατάστημα (μόλις άνοιξε) στο Μαρούσι.

Έχει φέρει μία μικρή ποικιλία από μπουφάν, ως επί το πλείστον από τα "φουσκωτά", με πούπουλο, σε χτυπητά χρώματα και σχέδια (κάτι σαν φτηνιάρικα apres ski).

Επίσης έχει ελαφριά αντιανεμικά και τα κλασσικά βαμβακερά με κουκούλα, σαφώς πιο όμορφα.

Επειδή όμως δεν έχω και πολύ γούστο στα ρούχα (ή έχω περίεργο γούστο...) και οι τιμές γενικά ήταν πολύ χώμα (αγόρασα δύο παντελόνια φόρμας για 24 Ευρώ) αξίζει μία επίσκεψη...

Θυμασαι μηπως τιμες απο τα κλασικα βαμβακερα μπουφαν με κουκουλα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...