mentoras99 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ξεκινω αυτό το θέμα για τα καταστήματα Admiral, γιατι πιστευω οτι ειναι μια σχετικά καλή & φτηνή λύση για πρόχειρο ή και αθλητικό ντύσιμο, και έχουν ανοίξει πλέον αρκετά σε πολλές περιοχές.Με μια αλληλοενημέρωση τι παίζει καθε εποχή, μπορεί να συμπληρωνουμε την πληροφορησή μας και να βρισκουμε καλες τιμες σε οτι μας ενδιαφέρει.Λοιπον, ας ξεκινήσω ρωτωντας, αν ξερει καποιος:έχουν μη αθλητικές, μπλουζες t-shirt τυπου polo?Κατα προτιμηση μονοχρωμες, και χωρις σταμπες.Ξέρει κανείς;Επίσης δεν ειμαι σιγουρος, αν και διαθέτει και την μαρκα 'kappa', αν φερνουν φτηνα αθλητικα τυπου'δερματινα', καθως ειχα δει ειχει φερει το lidl πριν λιγο καιρο στην απιστευτη τιμη του 20ευρου, αλλα δεν ταπρολαβα. Απο την βιτρινα ειδα καποια μαυρα 'δερματινα' αθλητικά παπουτσια, αλλα δεν ηταν kappa, το σχεδιο τους δεν μου αρεσε, και νομιζω ειχαν και 35 ευρω (καμια σχεση με το 20ευρω του lidl).
free@last Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Έχει μπλουζάκια , εγώ πήρα δύο τύπου πόλο νομίζω γύρω στα 12ευρώ το ένα , προχθές.
_chris_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 ποιά η γνώμη σας για τα παπούτσια admiral; ήθελα να πάρω ένα ζευγάρι, το οποίο δε φαίνοταν άσχημο αλλά ένας γνωστός μου είπε να τα αποφύγω. χάλια ποιότητα λέει. δεν αξίζουν 2
mentoras99 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Έχει μπλουζάκια , εγώ πήρα δύο τύπου πόλο νομίζω γύρω στα 12ευρώ το ένα , προχθές. Μονοχρωμα και χωρις περιεργες σταμπες; Αραγε με την εκπτωση ποσο θα παει το t-shirt τυπου πολο στα admiral? Λογικα ηδη απο αύριο θα εχουν αναρτησει τιμες (και καλά για κράτηση τωρα-αγορα απο δευτερα) εκπτωτικές.
beatshooter Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Γενικά τα ρούχα τους κ τα παπούτσια ειναι καλο v fm . Σχεδόν ποτε δεν με εχουν απογοήτευσει
mobile_32 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εχει και stock στο τέρμα της αχαρνων στο ύψος που ξεκινάει η Φιλαδέλφεια και στο εκπτωτικο χωριό.
pournaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ποιά η γνώμη σας για τα παπούτσια admiral; ήθελα να πάρω ένα ζευγάρι, το οποίο δε φαίνοταν άσχημο αλλά ένας γνωστός μου είπε να τα αποφύγω. χάλια ποιότητα λέει. δεν αξίζουν Δεν ειναι παπουτσι για δεκα χρονια, αλλα, απο ανεση ειναι μια χαρα, η τιμη ειναι χωμα, οποτε χαλαω 15-20 (το πολυ) ευρω το χρονο, παιρνω ενα ζευγαρι αθλητικα και τα φοραω καθημερινα μεχρι να λιωσουν. 1
Aris05 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Παιδιά πριν κάτι μέρες πήγα και τι να πω.. Να δοκιμάζω κοντομάνικες στο νούμερο μου και να έρχονται κολλητές, να ανεβαίνω ένα νούμερο το ίδιο, τι να πω, πραγματικά θα τρελαθώ από αυτήν την κατάσταση, ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ χωρίς να πληρώσω μια πληρώσω μία περιουσία δεν βρίσκω
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Παιδιά πριν κάτι μέρες πήγα και τι να πω.. Να δοκιμάζω κοντομάνικες στο νούμερο μου και να έρχονται κολλητές, να ανεβαίνω ένα νούμερο το ίδιο, τι να πω, πραγματικά θα τρελαθώ από αυτήν την κατάσταση, ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ χωρίς να πληρώσω μια πληρώσω μία περιουσία δεν βρίσκω Δες σε ZARA, PULL AND BEAR και τέτοια μαγαζιά
mentoras99 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τελικά έχει μονοχρωμα t-shirt τυπου polo? (με γιακά)
bluesattack Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δεν ειναι παπουτσι για δεκα χρονια, αλλα, απο ανεση ειναι μια χαρα, η τιμη ειναι χωμα, οποτε χαλαω 15-20 (το πολυ) ευρω το χρονο, παιρνω ενα ζευγαρι αθλητικα και τα φοραω καθημερινα μεχρι να λιωσουν. Αυτο.Και εχουν και μερικα σχεδιακια πιο casual απο οτι τα αθληταδικα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τελικά έχει μονοχρωμα t-shirt τυπου polo? (με γιακά) Ναι. Έχω πάρει αρκετά από εκεί (πχ στο αντίστοιχο του factory outlet @ πειραιώς)
mentoras99 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εριξα μια ματια τωρα στο site τους 16ευρω σε admiral για polo t-shirt, το θεωρω ακριβα. Βεβαια ειπωθηκε οτι εχουν και με 12 ευρω, δεν εχω λογο να το αμφισβητησω, ο καταλογος δεν το εχει. Δε θα με πειραζε να ειναι και παλιοτερης σεζον, εξαλλου δεν αλλαζει και κατι ιδιαιτερο. Ισως με παλιοτερης σεζον και εκπτωσεις, να εχει τιποτε καλο και φτηνο σε polo t shirt.
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εγω ενα ζευγαρι που χα παρει πριν καποια χρονια μου αντεξαν 2 χρονια γεματα με χρηση καθημερινη αντε να μην τα φοραγα 2-3 βδομαδες μεσα στα 2 χρονια. Γενικα τα θεωρω καλο vfm αν δεν εχει καποιος σκαλωμα με τις φιρμες.
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Και γω νομίζω ότι είναι από τα τίμια μαγαζιά. Τα περισσότερα προϊόντα τους αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω (ειδικά στις εκπτώσεις πάντα ρίχνω μια ματιά) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα