lionheart82 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει το συγκεκριμένο μοντέλο. Αντιμετωπίζω 2 θέματα σχετικά με την προβολή ταινιών σε Mp4 format. Ουσιαστικά οι ταινιες μετά το 2ωρο ξανα-ξεκινάνε από την αρχή και οι υπότιτλοι δεν δουλεύουν καν. Αυτα σε mp4 κατάληξη. Τα avi - mkv ειναι οκ. Οι επιλογές που έχω ειναι υπαναχώρηση στο e-shop (λογικα δεν θα πάρω το 100% της αξίας - θα τους ρωτισω σημερα) και b αποστολή στην αντιπροσωπεία που από ότι μίλησα σήμερα ίσως αλλάξουν πλακέτα για το θεμα του 2ωρου... Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα βρε παιδιά;
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα φιλε! Λοιπον, μετα από λιγο ψαξιμο βρηκα αυτό, στο οποιο ενας συμπατριώτης μας, λεει ότι το ελυσε το θεμα με τους Ελληνικούς υποτιτλους. Δεν ξερω αν το εχεις δοκιμασει αυτό που λεει ως λυση: QuoteProblem solved.It seems that selecting only UTF-8 on notepad ++ was not enough.I had to choose the character set but also to choose the option to convert it to UTF-8.Finally subtitles work without a problem. http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/thread.jspa?threadID=72584Το άλλο με το διωρο που λες, στο κανει σε οποιοδήποτε αρχειο mp4; Επισης αν καταλαβα καλα τωρα που ξαναδιαβασα το ποστ σου, σε avi και mkv είναι ΟΚ και τα δυο θεματα που αναφέρεις ε;
lionheart82 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Καλημέρα! Αυτή η περίπτωση που αναφέρεις είναι για υπότιτλους που ανάγνωρίζονται από την συσκευή αλλά παίζουν με σύμβολα και δεν διαβάζονται. Στη δική μου περίπτωση σήμερα δεν τους φορτώνει καν. Το έχω δοκιμάσει πάντως όπως και το να φτιάξω μέσω του subtitle workshop όλες τις καταλήξεις υποτίτλων μήπως φορτώσει κάποια άλλη. Οι υπότιτλοι είναι οκ στα άλλα φορματ για το 2ωρο δεν το έχω τεστάρει. .. Αυτή τη στιγμή λόγω του θέματος με τις 2 ώρες το έχω στείλει για DOA και περιμένω να το ελέγξουν. Σκέφτομαι να πάω σε samsung και να ηρεμήσω πάντως...
villasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 ....και b αποστολή στην αντιπροσωπεία που από ότι μίλησα σήμερα ίσως αλλάξουν πλακέτα για το θεμα του 2ωρου...... Ποιος εχει το service ? θυμασαι ειναι ο Μανωλοπουλος στην Πλ αττικης ? Ψαχνω για αγορα 32αρας και ειναι υποψηφια η συγκεκριμενη . Επισης σου ειναι ευκολο να μας πεις που ειναι φτιαγμενη [ MADE IN ] γιατι αλλοι λενε τουρκια αλλοι κινα κλπ Οσο για υποτιτλους δες μια αξιολογηση στου τσιγκουνη τι λεει Πολύ καλή τηλεόραση για τα λεφτά της. Ωραία εικόνα, smart, full hd, 100 hz, δεν της λείπει τίποτα. Και καλή τιμή. Στα μείον: 1. ότι δεν είναι πολύ εύχρηστο το σετάρισμα του smart και το σερφάρισμα δεν είναι και το πιο εύκολο με το κοντρόλ. 2. στα avi και mp4 αρχεία με εξωτερικούς ελληνικούς υποτίτλους πρέπει να έχεις σώσει τα αρχεία υποτίτλων σε unicode γιατί αλλιώς δεν τα βλέπει σωστά.
lionheart82 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ναι για τηλεοράσεις αυτος ειναι... την tv την εχω στείλει DOA στο eshop και αναμένω οπότε δεν μπορώ να σου πως για το madein. Προσωπικά δεν έμεινα ευχαριστημενος με την Toshiba γενικότερα σαν εμπειρία, λέω να πάρω την 32H5500 και να ηρεμήσω. Γενικότερα με το smart tv να ξερεις πως οκ καλο ειναι αλλα δεν εχει aplications όπως έχει η samsung πχ... ¨Ότι θέλεις εδώ ειμαστε.
villasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Κοιτα να δεις το smart κομματι δεν με νοιαζει καθολου να ειναι καλα το Popocorn Hour A300 που εχω , αυτο που μπορει να με ενοιαζε ειναι το 3d .
lionheart82 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μάλιστα, αφου είναι έτσι τότε ναι ... μπορώ να πω για την ποιότητα εικόνας και ηχου μόνο τα καλύτερα... Μολις εχω νεοτερα θα ενημερώσω παντως.
villasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Να εισαι καλα φιλε μου . Γλυκοκοιταζω τωρα και την LG 32LB5610 32'' LED TV FULL HD με 240€ στο eshop crazy sunday .....
lionheart82 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εν τέλη για να κλείσει και το θέμα... Η τηλεόραση χαρακτηρίστηκε ως DOA και πείρα πιστωτικό, από ότι φαίνεται υπάρχει κάποια σπάνιο πρόβλημα με την πλακέτα σε κάποιες Toshiba… ΥΓ. θα πάω για την Samsung 5500 J.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα