Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κέρδισα δωροεπιταγή 100 ευρώ απο Γερμανό και λέω να την αξιοποιήσω σε έξυπνο κινητό και τσοντάρω και κάτι παραπάνω αν χρειαστεί τι μου προτείνεται;Έχω ακούσει βέβαια οτι τα έχει κάπως υπερκοστολογημένα αλλά τι μπορώ να κάμω θα ενδώσω ο δόλιος.Σε λειτουργικά είμαι ανοιχτός το βασικό κριτήριο είναι κόστος προς απόδοση.

Δημοσ.

Δυστηχως στα 100 δεν υπαρχει τιποτα αξιολογο στον Γερμανο... πρεπει να πας τουλαχιστον 150... στην θεση σου θα εκανα μια προσπαθεια να την πουλησω πχ 80 ευρω και θα εψαχνα σε αλλα μαγαζια να βρω γυρω στα 110-120... 

πχ αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/3286887/LG-Optimus-L7-II-P710.html?keyphrase=p710το βρισκεις απο 95 ενω στον Γερμανο κανει 160!!!! :shock:

Δημοσ.

Mπορώ να ανέβω και 50-60 αν αξίζει, το moto g τί λέει βέβαια δεν ξέρω αν το φέρνει

Δημοσ.

Αφου δεν το εχει στο σαητ μαλλον δεν το φερνει... Ολοι λενε καλα λογια και καλες επιδοσεις, προσωπικα δεν θα το αγοραζα γιατι δεν βγαινει η μπαταρια και δεν παιρνει καρτα sd αλα iphone...

Δημοσ.

το Nokia Lumia 635 αξίζει την διαφορά σε σχέση με το 630 ;

και εγώ κάτι τέτοιο ήθελα να πάρω απλά τα windows phones έχουν δημιουργήσει προβλήματα στις εφαρμογές της... έχω ακούσει πως σε πολλές εφαρμογές κρασάρει χωρίς λόγο, δεν λειτουργεί το mic και αλλά... τώρα δεν ξέρω άμα είναι αλήθεια :D

Δημοσ.

και εγώ κάτι τέτοιο ήθελα να πάρω απλά τα windows phones έχουν δημιουργήσει προβλήματα στις εφαρμογές της... έχω ακούσει πως σε πολλές εφαρμογές κρασάρει χωρίς λόγο, δεν λειτουργεί το mic και αλλά... τώρα δεν ξέρω άμα είναι αλήθεια :D

οπότε τελικά τι θα πάρεις ή το ψάχνεις ακόμα;

Δημοσ.

οπότε τελικά τι θα πάρεις ή το ψάχνεις ακόμα;

το lg l90 405 λέω να πάρω στα 160 ευρώ παίζει στο σκρουτζ, δες το άμα θες!

Δημοσ.

Ισως θα ήταν καλύτερα να τα ξοδέψεις σε υπηρεσίες - αν μπορείς - παρά σε κινητό. Ο Γερμανός είναι πολύ ακριβός σε κινητα.

Δημοσ.

Ισως θα ήταν καλύτερα να τα ξοδέψεις σε υπηρεσίες - αν μπορείς - παρά σε κινητό. Ο Γερμανός είναι πολύ ακριβός σε κινητα.

όπως; τι υπηρεσίες παρέχει;

Δημοσ.

Εγω παλι εχω ακουσει οτι τα android ειναι στοιχειωμενα  και καθε βράδυ ερχετε στον υπνο σου ένα πρασινο φαντασματακι ρομποτ και σου καει τα εγκεφαλικά κυτταρα!!! Τωρα αμα ειναι αλήθεια δεν ξέρω....

Δημοσ.

Εγω παλι εχω ακουσει οτι τα android ειναι στοιχειωμενα  και καθε βράδυ ερχετε στον υπνο σου ένα πρασινο φαντασματακι ρομποτ και σου καει τα εγκεφαλικά κυτταρα!!! Τωρα αμα ειναι αλήθεια δεν ξέρω....

τι πρόβλημα έχετε δεν ξέρω... αυτό το δήθεν χιούμορ σας... σας κάνει μισητούς πίσω από μια οθόνη και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ;) 

παρεμπιπτόντως Link.png Site:

και είναι μόνο ένα από άλλες χιλιάδες :*
  • Like 1
Δημοσ.

τι πρόβλημα έχετε δεν ξέρω... αυτό το δήθεν χιούμορ σας... σας κάνει μισητούς πίσω από μια οθόνη και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ;) 

Τι σχεση εχει αυτό το βιντεο με το γεγονος οτι εσύ  λες οτι οι εφαρμογές κρασάρουν και δεν δουλεύει το Mic μονο εσυ το ξερεις....

Δημοσ.

Τι σχεση εχει αυτό το βιντεο με το γεγονος οτι εσύ  λες οτι οι εφαρμογές κρασάρουν και δεν δουλεύει το Mic μονο εσυ το ξερεις....

Πιο έντονο δεν μπορούσα να το κάνω σόρρυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...