Captain Nemo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα κέρδισα δωροεπιταγή 100 ευρώ απο Γερμανό και λέω να την αξιοποιήσω σε έξυπνο κινητό και τσοντάρω και κάτι παραπάνω αν χρειαστεί τι μου προτείνεται;Έχω ακούσει βέβαια οτι τα έχει κάπως υπερκοστολογημένα αλλά τι μπορώ να κάμω θα ενδώσω ο δόλιος.Σε λειτουργικά είμαι ανοιχτός το βασικό κριτήριο είναι κόστος προς απόδοση.
eko13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δυστηχως στα 100 δεν υπαρχει τιποτα αξιολογο στον Γερμανο... πρεπει να πας τουλαχιστον 150... στην θεση σου θα εκανα μια προσπαθεια να την πουλησω πχ 80 ευρω και θα εψαχνα σε αλλα μαγαζια να βρω γυρω στα 110-120... πχ αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/3286887/LG-Optimus-L7-II-P710.html?keyphrase=p710το βρισκεις απο 95 ενω στον Γερμανο κανει 160!!!!
Captain Nemo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Mπορώ να ανέβω και 50-60 αν αξίζει, το moto g τί λέει βέβαια δεν ξέρω αν το φέρνει
eko13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Αφου δεν το εχει στο σαητ μαλλον δεν το φερνει... Ολοι λενε καλα λογια και καλες επιδοσεις, προσωπικα δεν θα το αγοραζα γιατι δεν βγαινει η μπαταρια και δεν παιρνει καρτα sd αλα iphone...
Captain Nemo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 το Nokia Lumia 635 αξίζει την διαφορά σε σχέση με το 630 ;
TopGamer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 το Nokia Lumia 635 αξίζει την διαφορά σε σχέση με το 630 ; και εγώ κάτι τέτοιο ήθελα να πάρω απλά τα windows phones έχουν δημιουργήσει προβλήματα στις εφαρμογές της... έχω ακούσει πως σε πολλές εφαρμογές κρασάρει χωρίς λόγο, δεν λειτουργεί το mic και αλλά... τώρα δεν ξέρω άμα είναι αλήθεια
Captain Nemo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 και εγώ κάτι τέτοιο ήθελα να πάρω απλά τα windows phones έχουν δημιουργήσει προβλήματα στις εφαρμογές της... έχω ακούσει πως σε πολλές εφαρμογές κρασάρει χωρίς λόγο, δεν λειτουργεί το mic και αλλά... τώρα δεν ξέρω άμα είναι αλήθεια οπότε τελικά τι θα πάρεις ή το ψάχνεις ακόμα;
TopGamer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 οπότε τελικά τι θα πάρεις ή το ψάχνεις ακόμα; το lg l90 405 λέω να πάρω στα 160 ευρώ παίζει στο σκρουτζ, δες το άμα θες!
xpapias Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ισως θα ήταν καλύτερα να τα ξοδέψεις σε υπηρεσίες - αν μπορείς - παρά σε κινητό. Ο Γερμανός είναι πολύ ακριβός σε κινητα.
Captain Nemo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ισως θα ήταν καλύτερα να τα ξοδέψεις σε υπηρεσίες - αν μπορείς - παρά σε κινητό. Ο Γερμανός είναι πολύ ακριβός σε κινητα. όπως; τι υπηρεσίες παρέχει;
WalkerSW Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 και εγώ κάτι τέτοιο ήθελα να πάρω απλά τα windows phones έχουν δημιουργήσει προβλήματα στις εφαρμογές της... έχω ακούσει πως σε πολλές εφαρμογές κρασάρει χωρίς λόγο, δεν λειτουργεί το mic και αλλά... τώρα δεν ξέρω άμα είναι αλήθεια Εγω παλι εχω ακουσει οτι τα android ειναι στοιχειωμενα και καθε βράδυ ερχετε στον υπνο σου ένα πρασινο φαντασματακι ρομποτ και σου καει τα εγκεφαλικά κυτταρα!!! Τωρα αμα ειναι αλήθεια δεν ξέρω....
TopGamer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Εγω παλι εχω ακουσει οτι τα android ειναι στοιχειωμενα και καθε βράδυ ερχετε στον υπνο σου ένα πρασινο φαντασματακι ρομποτ και σου καει τα εγκεφαλικά κυτταρα!!! Τωρα αμα ειναι αλήθεια δεν ξέρω.... τι πρόβλημα έχετε δεν ξέρω... αυτό το δήθεν χιούμορ σας... σας κάνει μισητούς πίσω από μια οθόνη και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι παρεμπιπτόντως Site: και είναι μόνο ένα από άλλες χιλιάδες :* 1
WalkerSW Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 τι πρόβλημα έχετε δεν ξέρω... αυτό το δήθεν χιούμορ σας... σας κάνει μισητούς πίσω από μια οθόνη και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι παρεμπιπτόντως Site: και είναι μόνο ένα από άλλες χιλιάδες :* Τι σχεση εχει αυτό το βιντεο με το γεγονος οτι εσύ λες οτι οι εφαρμογές κρασάρουν και δεν δουλεύει το Mic μονο εσυ το ξερεις....
TopGamer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Τι σχεση εχει αυτό το βιντεο με το γεγονος οτι εσύ λες οτι οι εφαρμογές κρασάρουν και δεν δουλεύει το Mic μονο εσυ το ξερεις.... τι πρόβλημα έχετε δεν ξέρω... αυτό το δήθεν χιούμορ σας... σας κάνει μισητούς πίσω από μια οθόνη και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι παρεμπιπτόντως Site: και είναι μόνο ένα από άλλες χιλιάδες :* Πιο έντονο δεν μπορούσα να το κάνω σόρρυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα