Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Το http://diodos.gsrt.gr/εχει δυο προσφορες για φοιτητικο ιντερνετ μεσω του οτε. Double play 25mbps με 23,25/μηνα και double play 50mbps με 29,25ε/μηνα.

Στην αρχη δεν το ειχα ενεργοποιησει γιατι δεν το ηξερα και τωρα υπαρχει μια περιπτωση να το κανω στο φοιτητικο σπιτι (Το προβλημα ειναι στους ελαχιστους 12 μηνες).

Στο πατρικο μου, γινεται να εκμεταλευτω την προσφορα και σαν φοιτητης να παρω το vdsl ? 

Δημοσ.
Για τους προπτυχιακούς φοιτητές των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, η υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά και μόνο στην κατοικία του φοιτητή στην ευρύτερη περιοχή της έδρας του οικείου Τμήματος ή Σχολής.

Για τους φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου, όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, όλους τους υποψήφιους διδάκτορες και τα μέλη του εκπαιδευτικου προσωπικού των Πανεπιστημίων/ΤΕΙ, επιτρέπεται η σύνδεση στη διεύθυνση κατοικίας που έχει δηλωθεί στο οικείο ίδρυμα τους.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΙΟΔΟΣ, διέπεται από τις εξής βασικές αρχές:

Επιτρέπεται μία και μόνο σύνδεση στην υπηρεσία ανά πάσα στιγμή για κάθε δικαιούχο.

Δεν επιτρέπεται η δευτερογενής διάθεση της υπηρεσίας διασύνδεσης σε άλλους χρήστες.

http://info.diodos.gsrt.gr/ParticipationInfo

• Like 1
Δημοσ.

Το vdsl συμφέρει...το απλό adsl βρίσκεις σε ΟΛΕΣ τις άλλες εταιρείες πολύ καλύτερες τιμές και είναι και για όλους.

Δημοσ.

παιδιά είναι και εγώ φοιτητής και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς σε ποιά εταιρία είναι η φθηνότερη vdsl είτε 50 είτε 30.

αξίζει μέσω δίοδος ή μπορώ να βρώ αλλού φθηνώτερα?

Δημοσ.

παιδιά είναι και εγώ φοιτητής και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς σε ποιά εταιρία είναι η φθηνότερη vdsl είτε 50 είτε 30.

αξίζει μέσω δίοδος ή μπορώ να βρώ αλλού φθηνώτερα?

Πήγαινε στα site των εταιρειών και τσέκαρε ρε αδερφέ. Και κυρίως τσέκαρε ποιες εταιρείες προσφέρουν vdsl στην περιοχή που είσαι.

Δημοσ.

Μπορείς να το ενεργοποιήσεις σε σπίτι στον ίδιο νομό με τη σχολή. Ουσιαστικά το σπίτι του φοιτητή εννοεί. Τώρα αν τυχαίνει να είναι και το πατρικό σου, δεν υπάρχει θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...