Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 στην γειτονιά σου βλέπεις τις καινούριες υπαίθριες καμπίνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 στην γειτονιά σου βλέπεις τις καινούριες υπαίθριες καμπίνες? οχι δε ξερω καν πως ειναι εξωτερικα και τι χρωμα εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 σαν κι αυτές http://odysonline.gr/wp-content/uploads/2012/12/vdsl-cabin.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καφαο και καμπινα ειναι το ιδιο;; υπαρχει μια που απεχει 300 μετρα απο το σπιτι μου αλλα οταν κανω το τεστ λεει οτι δεν υπαρχει vdsl στη περιοχη μου.... αν και δεν εχω παρει τηλ.... ειχα παρει τηλ πριν 2-3 χρονια και δεν ειχα οντως.... μενω 20 μετρα μακρια απο το σταθμο μετρο του χολαργου... δε θα επρεπε να εχω ρε παιδια δεν εχουν βαλει εδω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 yeap το ίδιο, σταδιακά ενεργοποιούνται λογικά μέχρι τον άλλο μήνα θα σου βγάλει διαθεσιμότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ξερεις εσυ οτι εχουν βαλει κοντα στο χολαργο/κατω χαλανδρι καφαο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mac_mac Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Σαντορινη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα