Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Πως μπορω να δω αν η περιοχη μου ειναι μεσα?

Γιατι ξερω οτι εχει ηδη αλλα επειδη ειμαι κοντα στα 1300μετρα απο το κεντρο δεν μπορω να βαλω.

πρέπει να είσαι κάτω από 800-900m για να είναι κάπως "σίγουρο"...
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ αυτό που ξερω είναι ότι πληρώνω για 24Mbps και παίρνω 10 με το ζόρι!!! Ας κοιτάξουν πρώτα να είναι συνεπείς στις υπηρεσίες τους και μετά να κάνουν επεκτάσεις!!! 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τι εννοεις καπως σιγουρο?

Επισης παιζει να ερθει και ποιο μακρια απο το κεντρο της περιοχης?

να είναι σίγουρο ότι θα πιάσεις τα 30mbps...

όσοι είναι πιο μακρυά από τις απόστάσεις που ανέφερα θα πρέπει να περιμένουν τις υπαίθριες καμπίνες που αναφέρει το άρθρο...

Εγώ αυτό που ξερω είναι ότι πληρώνω για 24Mbps και παίρνω 10 με το ζόρι!!! Ας κοιτάξουν πρώτα να είναι συνεπείς στις υπηρεσίες τους και μετά να κάνουν επεκτάσεις!!!

με τις υπαίθριες καμπίνες γίνονται "συνεπείς"...

πληρώνεις για έως 24, όχι για 24 :P

• Like 4
Δημοσ.

Καλή αρχή μεν αλλά με τα νέα δεδομένα είναι λίγο οι "Γερμανοί ξανα' ρχονται" . Θα το προτιμούσα υπό άλλες συνθήκες.

Link.png Site: Στην καθυστέρηση του ΟΤΕ για την μεταφορά των Οπτικών Ινών κόλλησε ο δρόμος που οδηγεί στην Παραλία Μυρωδάτου

Δημοσ.

Ποτέ και πουθενά το Περιστέρι με τον Παχατουρίδαρο που θέλει να περαστούν οι γραμμές στο μιζοσκόταδο. 2014, Περιστέρι, Αττική, Ελλάδα, max ταχυτητα 0,85 mbps. Ουτε youtube SD δεν παιζει.

Και Μπουρνάζι αδερφέ!!!!!!!!!

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ενω στην forthnet μου λεει μπορείτε μα βάλετε 50mbps στην περιοχή σας στον ote λεει μονο μεχρι 30 το 50 δεν ειναι διαθέσιμο

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ενω στην forthnet μου λεει μπορείτε μα βάλετε 50mbps στην περιοχή σας στον ote λεει μονο μεχρι 30 το 50 δεν ειναι διαθέσιμο

ίσως επειδή η Forthnet έχει μόνο 50αρι, οπότε και 30 να πιάνεις δεν έχει σημασία αφού δεν υπάρχει άλλη επιλογή για vdsl πακέτο...

Δημοσ.

Αν είχες 24, σιγά μην πλήρωνες vdsl 30 και 50 για να πιάσεις τα 18-25.

Μήπως ούτε η φόρθνετ μπορεί να υποστηρίξει τα 50 τώρα, αλλά σε κλείνει 12μηνο και χτυπιέσαι μετά;

Ζήλια, ζήλια, είμαι στην ζώνη κάλυψης!!

hcn.gr/

Δημοσ.

Ενω σε μένα που ειμαι 500 μετρα απο το κεντρο(ΟΤΕ) δεν εχει καν vdsl ενω σε τετραγωνα πιο μακρια έχει!

Δημοσ.

Οι εργασίες στην Αγία Παρασκευή γίνονται τις τελευταίες 15 μέρες, οι σωληνώσεις που περνάνε τις οπτικές ρίχνονται στους κεντρικούς δρόμους στο Παράδεισο/Κοντόπευκο την τελευταία βδομάδα. Αν και δεν έχω ΟΤΕ, θα περιμένω να δω πότε θα τις ανάψουν για να δω διαθεσιμότητα και ταχύτητες....

Δημοσ.

Και μην ξεχνατε οτι για να δωσει καπου ο ΟΤΕ θα πρεπει να ειναι ετοιμοι απο θεμα υποδομης και οι παροχοι ( ιδιωτικες εταιριες πλην ΟΤΕ ) για να τον αφησει η ΕΕΤ  ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...