BabisTs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αξίζει η αναβάθμιση απο fx 8350 που έχω τώρα σε i7 4770k;
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 για τι το θες? αν είναι για gaming πάντως όχι..
rowain Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Για ότι και να θες να κάνεις αναβάθμιση δεν αξίζει. Ειδικά σε rendering-video editing..Και σε gaming είσαι μια χαρά..
BabisTs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Βασικά για gaming αν αξίζει η διαφορά γιατί δεν έχω κανένα παράπονο για την απόδοση του FX γενικά. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
pnick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Επειδή έχεις κορυφαία κάρτα γραφικών, νομίζω ότι διαφορά θα δείς, σε κάποιες περιπτώσεις και μεγάλη. Δεν είμαι gamer αλλά από συγκρίσεις επεξεργαστών που έχω δει σε αρκετά videos και reviews στα παιχνίδια η διαφορά είναι μεγάλη, όταν η κάρτα του συστήματος είναι δυνατή και δεν αποτελεί bottleneck για τον επεξεργαστή, και φυσικά όταν γίνει και oc. Στις άλλες δραστηριότητες οι διαφορές είναι υπαρκτές επίσης, ειδικά αν μιλάμε για τον 4790Κ. Για το gaming όμως καλύτερη επιλογή είναι ο i5 4690K που είναι και 100€ φθηνότερος. Αν το σκέφτεσαι μόνο για παιχνίδια μπορείς να δώσεις τον 8350 και την πολύ καλή μητρική σου σαν μεταχειρισμένα, και με μια διαφορά 100-150€ (αναλόγως την μητρική) να πάρεις τον 4690Κ με μια καλή Ζ97. Το αν αξίζει ή όχι, εσύ μόνο το ξέρεις από την χρήση που κάνεις και τα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις. Δες ενδεικτικά αυτό το video με σύγκριση του προηγούμενου haswell του 4670Κ με τους 8350/8320.
LambisElef Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Για να μην αρχίσουμε πάλι τη γνωστή συζήτηση 8350 ή i5, αφού έχεις ήδη τον 8350, κάντου o/c και μην πετάς τα λεφτά σου για αλλαγή, διαφορά μεγάλη σε gaming δε θα βρεις 2
rowain Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δεν αξίζουν τα 360+€ για να δει μερικά frames παραπάνω...Και τον έχει κάνει oc...Δηλ πραγματικά είναι χαμένα χρήματα όσα και να δώσει. Όταν δεν τραβάει άλλο ο FX τότε κοιτάει για άλλον cpu+mobo. 3
pnick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αν πουλήσει το σετάκι γύρω στα 230-250€, κάνει την τράμπα με λίγα σχετικά χρήματα και η αύξηση της απόδοσης με την 780Ti δεν θα είναι μικρή αλλά εμφανής. Το αν κρίνει ο TS ότι αυτό αξίζει, το να δώσει δηλαδή 100-120€ διαφορά για να κερδίσει μερικά ή αρκετά frames με και να βγάλει και την τελευταία σταγόνα απόδοσης από την κορυφαία κάρτα του των 650-700€, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει. Για μένα το gaming είναι αδιάφορο και δεν θα το σκεφτόμουν. Για άλλους όμως μετράει. Εξάλλου, και το υπόλοιπο σύστημα δεν είναι οικονομικό. Έχει δυνατά κομμάτια. Και με την Phanteks ψύκτρα που έχει πάνω γίνεται γερό oc και στον 4690Κ. 1
Millennium Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Για να μην αρχίσουμε πάλι τη γνωστή συζήτηση 8350 ή i5, αφού έχεις ήδη τον 8350, κάντου o/c και μην πετάς τα λεφτά σου για αλλαγή, διαφορά μεγάλη σε gaming δε θα βρεις Αν υπάρχει διαφορά,γιατί σε αρκετές περιπτώσεις δεν υπάρχει.Είναι και έτοιμο κλοκαρισμένο το σύστημα Δεν αξίζουν τα 360+€ για να δει μερικά frames παραπάνω...Και τον έχει κάνει oc...Δηλ πραγματικά είναι χαμένα χρήματα όσα και να δώσει. Όταν δεν τραβάει άλλο ο FX τότε κοιτάει για άλλον cpu+mobo. Δεν βλέπω να αξίζει μια τέτοια κίνηση και τα € δε φυτρώνουν στα δέντρα (αν και ίσως υπάρχει η επιλογή να δανειστεί από κάποιους που το προτείνουν). 3
BabisTs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα