Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από χθες το μεσημέρι δεν έχω βρει ησυχία. Κάθε 5-15 λεπτά το internet πέφτει για 5-10 λεπτά και μετά επανέρχεται για να γίνει το ίδιο. Ξέρετε αν γίνεται κάτι με την forthnet; Δεν θέλω να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση γιατί θα αρχίσουν τα γνωστά περί μήκους καλωδίου και ποιότητα router και τελικά δεν θα βγει τίποτα...

Δημοσ.

Σύμφωνα με την περιοχή μου έγιναν εργασίες στις 4/7 και θα γίνουν και αύριο. Δεν κολλάει να έχω πρόβλημα χθες και σήμερα. Και μάλιστα σε πολλές περιοχές είναι σε ώρες αργά το βράδυ. Ας περιμένω να περάσει και η Παρασκευή, και αν συνεχίσει έτσι, βλέπουμε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

συνηθως οι εργασιες αυτες αφορουν στα αστικα κεντρα μεσα και οχι στον χαλκο.μπορει ο οτε να κανει εργασιες και να πεσουν ρευματα οποτε να μην εχεις ιντερνετ παρα να σου κανει αποσυνδεσεις.επισης οτι κανει σε καποιον απσυνδεσεις δεν σημαινει οτι εειναι μαζικο αφου ο καθενας εχει αλλο ζευγαρι καλωδια.πιο μαζικο ειναι αμα κοπει κανα απερχομενο κεντρικο του οτε οπου εκει ναι μπορουν να επηρεαστουν παραπανω χρηστες.αλλιως το προβλημα του φιλου μας ειναι μεμονομενη βλαβη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...