Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Μετά απο αναβάθμηση που έκανα σε μητρικη-επεξεργαστη(i3)-ραμ ο υπολογιστής μου αργεί πολύ να ξεκινήσει..

Δηλαδή πρίν κάνω τήν αναβάθμηση άνοιγε πχ στο 1,5 λεπτό τώρα κάνει παραπάνω απο τόν διπλάσιο χρόνο υπάρχει κάποια ρύθμηση του bios που έκανα λάθος?

Η μητρική είναι αυτή http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4664#ov

windows 7 64bit ultimate

Δημοσ.

Δηλαδή πριν τους ssd οι υπολογιστές ήταν για πέταμα, και σιγα την χωρητικότητα που έχουν

Η λύση σου είναι SSD και επέκταση ram και είσαι κομπλέ.Τα έχω κάνει στο δικό μου και έχει τεράστια διαφορά.

Δημοσ.

Δέν διαφωνώ ssd σκοπευω να βάλω αλλά γιατί τόσο μεγάλη διαφορά στο χρόνο εκκίνησης πρίν την αναβάθμηση και μετα?

4gb ράμ έχω τωρα και πρίν.

Ο σκληρός είναι ο ίδιος αλλά έγινε φορματ και περαστήκαν ξανά τα windows

Οπότε αφού ο σκληρός είναι ίδιος δέν θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι ίδιος ο χρόνος εκκίνησης?

Δημοσ.

Σωστά και πιο γρήγορος, προφανώς κάτι έχει γίνει λάθος, είτε στο hardware είτε στο software, τα update έγιναν όλα κανονικά?

Δέν διαφωνώ ssd σκοπευω να βάλω αλλά γιατί τόσο μεγάλη διαφορά στο χρόνο εκκίνησης πρίν την αναβάθμηση και μετα?

4gb ράμ έχω τωρα και πρίν.

Ο σκληρός είναι ο ίδιος αλλά έγινε φορματ και περαστήκαν ξανά τα windows

Οπότε αφού ο σκληρός είναι ίδιος δέν θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι ίδιος ο χρόνος εκκίνησης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...