ektor7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μετά είναι που δεν θα έμπαινε κανείς. Μια φορά που μου έτυχε να μην με αφήνει νευρίασα. Αντιθέτως μια άλλη φορά που είχε ένα δακρύβρεχτο μήνυμα στο πλαίσιο της διαφήμισης την ενεργοποίησα και την άφησα να παίζει.Σε μενα δεν μ'αφηνει να μπω στους σταθμους του E-Radio Cyprus και να νευριασω,εγω θα τον παρω και οχι το site!Δεν υπαρχει εναλλακτικη για πολλους απο τους σταθμους,γιατι δεν ειναι ολοι μεσα στο tuneln!
orck Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αληθεια ο διαχειριστης της σελιδας για παραδειγμα του Insomnia μπορει να δει ποσοι ειδαν την διαφημιση και ποσα κλικ ειχε για να εχει μια εικονα τι ποσοστο εχει καποιο προγραμμα σχετικο; Η ειναι ολοι τυφλοι;
LongTom Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Κακό αυτό,αν και ομολογουμένως μου έχει βελτιώσει κατακόρυφα την εμπειρία browsing μαζί με ghostery+disconect.
KilliK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Κακό αυτό,αν και ομολογουμένως μου έχει βελτιώσει κατακόρυφα την εμπειρία browsing μαζί με ghostery+disconect. τον ξεσχισες τον browser. μονο το adblock χρειαζεσαι, τα αλλα ειναι περιττα.
bounce2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Όταν τα παίρνεις για να βάζεις white list αυτά παθαίνεις. Λογικό είναι όσοι δεν είναι σε αυτή τη λίστα να μην είναι πολύ χαρούμενοι...
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ότι και το Ghostery. Βασικά κλείνει διάφορα tracking cookies και scripts όπως FB, Google, twitter και μειώνει και το traffic ουσιαστικά. Κόβει διαφημίσεις, analytics και τέτοια, είναι πολύ καλό. Επίσης υπάρχει το Disconnect Search που χρησιμοποιεί proxy για να στέλνει ανώνυμα queries σε διάφορα search engine. Ποιο ειναι καλυτερο απο τα δυο και γιατι?
gkanel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Για να σας προβληματίσω λιγάκι με κάποιες ερωτήσεις: Πως θα ήταν το web χωρίς διαφημίσεις? Πιστεύετε πως θα υπήρχαν websites όπως π.χ. το Insomnia στο οποίο μπορείτε τσάμπα να διαβάσετε και να πείτε τη γνώμη σας? Μελετήστε λίγο την ιστορία του Wikipedia που δεν έχει διαφημίσεις. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί όταν οι διαφημιζόμενοι ανακαλύψουν ότι δεν διαφημίζονται λόγω του adblock plus και των λοιπών εργαλείων? Και για να διευκολύνω και το Insomnia λιγο: Μέχρι πόσα θα δίνατε στο Insomnia.gr για συνδρομή, donation, κλπ. για να μας προσφέρει την ίδια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις. Σας καλώ να σκεφτείτε το ίδιο και για όλα τα άλλα websites που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως ούτε εμένα μου αρέσουν οι διαφημίσεις σε κανένα μέσο (Web, TV, Radio) αλλά είναι αναγκαίο κακό για να μπορώ να παίρνω κάποια πράγματα "ΤΣΑΜΠΑ". Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να γυρίζει στις εποχές του 1990 που για να συνδεθώ σε ένα BBS της πυρκαγιάς (οι παλιοί ξέρουν) έπρεπε να πληρώνω συνδρομή. Σε αυτό που εναντιώνομαι είναι το tracking των συνηθειών μου προκειμένου να μου προσφέρουν πιο έγκυρη διαφήμιση χωρίς να έχουν τη συναίνεση μου. Δεν θέλω να μου διαβάζουν τα email μου και να παρακολουθούν το κάθε click μου για να αποφασιστεί ποια θα είναι η επόμενη διαφήμιση. http://vimeo.com/49048679 http://vimeo.com/76994635 Τέτοιες λύσεις όπως αυτή του άρθρου είναι αξιόπιστες αλλά αντί να καθαρίζουν τη "σκόνη" απλά την κρύβουν κάτω από το χαλί. 1
orck Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Κανω καθε χρονο δωρεα στην Wikipedia, καθε φορα με καλουν απο την τραπεζα για να επιβεβαιωσουν οτι οντως εκανα την πληρωμη με την θεληση μου και δεν ειναι υποκλοπη.Ακομη και εαν κλεισει αυριο μια σελιδα που λεμε δωρεαν και ελευθερα την γνωμη μας επειδη δεν εχει αρκετες διαφημισεις τοτε θα μπορεσουμε να λεμε δωρεαν και ελευθερα την γνωμη μας σε καποιο αλλο φορουμ, ισως να βρουμε και καποιο φορουμ που πραγματικα ειναι στημενο για χομπυ και οχι για κερδος, οποτε δεν θα εχει καν διαφημισεις. Εχω πετυχει πολυ ενοχλητικες διαφημισεις που παιζουν μουσικη μονες τους, ουτε καν με mouse over. Ad-block δαγκωτο και σε οποιον αρεσει. 1
mdr21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Οπως ειπαν και προηγουμενοι μπορουν να βαζουν διαφημισεις αλλα διακριτικες, με κανονες και σιγουρα οχι να ενοχλουν.Αν προσπαθεις με το ζορι να τραβηξεις την προσοχη μου στη διαφημιση , τοτε και εγω adblock...
gkanel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 orck, on 11 Jul 2014 - 11:27 AM, said: Κανω καθε χρονο δωρεα στην Wikipedia, καθε φορα με καλουν απο την τραπεζα για να επιβεβαιωσουν οτι οντως εκανα την πληρωμη με την θεληση μου και δεν ειναι υποκλοπη. Ακομη και εαν κλεισει αυριο μια σελιδα που λεμε δωρεαν και ελευθερα την γνωμη μας επειδη δεν εχει αρκετες διαφημισεις τοτε θα μπορεσουμε να λεμε δωρεαν και ελευθερα την γνωμη μας σε καποιο αλλο φορουμ, ισως να βρουμε και καποιο φορουμ που πραγματικα ειναι στημενο για χομπυ και οχι για κερδος, οποτε δεν θα εχει καν διαφημισεις. Εχω πετυχει πολυ ενοχλητικες διαφημισεις που παιζουν μουσικη μονες τους, ουτε καν με mouse over. Ad-block δαγκωτο και σε οποιον αρεσει. Συμφωνώ αλλά αν φτάσουμε στο σημείο να κλείνουν websites επειδή οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να τα συντηρήσουν οικονομικά (το σοβαρό hosting, η συντήρηση του CMS, ο κόπος των αρθρογράφων, αλλά και των απλών μεταφραστών έχουν το κόστος τους) τότε θα μιλάμε για μεγάλη συρρίκνωση στα media το οποίο θα έχει και τεράστιο αντίκτυπο στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης αφού μόνο οι "κετέχοντες" θα μπορούν να συντηρούν web-sites. Δεν θέλω να κινδυνολογώ αλλά σε τέτοια περίπτωση θα είμαστε πολύ κοντά στην έννοια της Λογο-κρινόμενης ή αλλιώς Moderated δημοκρατίας. Κανω καθε χρονο δωρεα στην Wikipedia, καθε φορα με καλουν απο την τραπεζα για να επιβεβαιωσουν οτι οντως εκανα την πληρωμη με την θεληση μου και δεν ειναι υποκλοπη. Εσύ, εγώ και μερικοί ακόμα μπορεί να κάνουμε donate, όμως για τα Ελληνικά δεδομένα δεν είμαστε αρκετοί. Ο νόμος του "τσάμπα" και του "θείου" καλά κρατεί σε μεγάλο βαθμό μάλιστα. 2
kurkosdr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Για να σας προβληματίσω λιγάκι με κάποιες ερωτήσεις: Πως θα ήταν το web χωρίς διαφημίσεις? Πως θα ήταν το web χωρίς διαφημίσεις δεν μπορώ να σου πω. Πως θα ήταν χωρις ad-agencies μπορώ: Το κάθε site θα ήταν πραγματικά υπεύθυνο για τις διαφημίσεις που προβάλει, και άρα δεν θα έβλεπες διαφημίσεις με αμφιβόλου νομιμότητας προϊόντα/υπηρεσιες, διαφημίσεις με swf exploits και άλλα ωραία, και ίσως να είχαμε το adblock ανοιχτό.
DJTaurus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δώστε διαφημίσεις στο λαό... Google, Microsoft, and Amazon are paying to get around Adblock Plus
DJTaurus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μια είδηση που δεν αφορά το Plus.... απ ότι βλέπετε είναι πολλά τα λεφτά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα