Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ για το streamcloud το χρησιμοποιω γιατι βάζει τρέλη τσόντα όταν πας να δείς ταινίες.Πάντως αυτό που έκανε το addblock δεν το θεωρώ εκβιασμό.Εγώ αν είχα website θα έλεγα απενεργοποιήστε το addblock ή αλλιώς δέν έχεται πρόσβαση στην σελίδα που το είχα δεί κάπου παλίοτερα ή σου λέγαν εφόσον έχεις το addblock δές αυτό το βίντεο και μετά μπαίνεις.Είναι πολλά που μπορούν να κάνουν ας βάλουν λίγο την φαντασία τους να δουλέψει

Δημοσ.

Μάστιγα οι διαφημίσεις...Ας βρουν έσοδα απο αλλού κ αν δεν τα καταφέρουν λουκετακι. Υπαρχουν άπειρες σελίδες, οποιο site κ αν με εξυπηρετεί τώρα αν κλείσει θα βρω άμεσα αντικαταστάτη. Κ αν θέλω να στηριξω κάτι υπάρχει το donation...το προτιμώ απο το να βλέπω την κάθε αρλουμπα σε μορφή διαφήμισης.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, πρέπει οι διαφημίσεις όμως να ακολουθούν κάποια guidelines αν δεν θέλουν οι χρήστες να τους δώσουν πόδι.

Για παράδειγμα, να μην έχουν ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΗΧΟ. Είδικότερα μια βλακεία που έλεγε "δες τι ήσουν την προηγούμενη ζωή σου" που έπαιζε ένα loop μουσικής 3ων δευτερολέπτων με 1 δευτερόλεπτο σιωπη. Η όπως οι φωνές που λένε "καλωσήρθατε, επιλέξτε την σωστή απάντηση". Να υπάρχει πάντα σήμαση Advertisement στο site, να βρίσκονται πάντα σε συγκεκριμένα μέρη όπως κάτω απο banners των sites και γενικά να μην διακόπτουν την ροή και να μην μπλέκουν με το περιεχόμενο των sites.

Ειδάλλως Adblock.

Και να μην υπαρχουν διαφημισεις για παρανομα χαπια, για τεστ προσωπικοτητας που θελουν να σου χρεωσουν το κινητο, φλασο-banners που ανεβαζουν τη χρηση της CPU στο 30% αν εχεις πολλες καρτελες ανοιχτες...

Επισης για τορρενταδικα δεν το συζητω, χωρις adblock καθε δευτερη διαφημιση προσπαθει να σου χωσει malware.

Δημοσ.

Τι ακριβως κανει αυτο το "Disconnect" που λες?

Ότι και το Ghostery. Βασικά κλείνει διάφορα tracking cookies και scripts όπως FB, Google, twitter και μειώνει και το traffic ουσιαστικά. Κόβει διαφημίσεις, analytics και τέτοια, είναι πολύ καλό. Επίσης υπάρχει το Disconnect Search που χρησιμοποιεί proxy για να στέλνει ανώνυμα queries σε διάφορα search engine.

Δημοσ.

Μάστιγα οι διαφημίσεις...Ας βρουν έσοδα απο αλλού κ αν δεν τα καταφέρουν λουκετακι. Υπαρχουν άπειρες σελίδες, οποιο site κ αν με εξυπηρετεί τώρα αν κλείσει θα βρω άμεσα αντικαταστάτη. Κ αν θέλω να στηριξω κάτι υπάρχει το donation...το προτιμώ απο το να βλέπω την κάθε αρλουμπα σε μορφή διαφήμισης.

ποσες φορες εχεις κανει "donation"?

Δημοσ.

ε τους αλήτες τους webmaster να βάζουνε διαφημίσεις στα site τους, μάστιγα λέει ο άλλος...

αν δεν υπήρχαν οι διαφημίσεις ούτε insomnia.gr θα υπήρχε , ούτε YouTube, ούτε Facebook, ούτε Piratebay...

Sent from my Find 5 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Ακομη πιο αποτελεσματικο ειναι το ΑΒΕ (AdBlock Edge) ενω το Adblock Plus τελευταιως "αφηνει" να περνουν ορισμενες διαφημισεις οι οποιες ομως εξαφανιζονται με την ανανεωση της σελιδας.

Δημοσ.

ποσες φορες εχεις κανει "donation"?

Πρεπει να το μεταφρασεις,γιατι εχω την εντυπωση οτι καπου θα το ειδε και γι'αυτο το αναφερε!

Λογικα ακομη να μην ξερει τι ακριβως ειναι! :P

Βασικα το donation,ειναι η ποιο σαχλα λυση που θα μπορουσε να δοθει! 

Ή θα ειναι δωρεαν για ολους μια υπηρεσια/εφαρμογη(με διακριτικες διαφημησεις) ή θα ειναι paid για ολους!

Τι σημαινει εγω πληρωνω και εσυ οχι!

Και τα παιδια του xda,δεν μπορουν να βρουν τροπο να σου βαλουν διαφημησεις και ουτε θελουν να στο πουλησουν,γι'αυτο υπαρχει εκει το donation,γιατι ανηκει στις ειδικες περιπτωσεις!

Δημοσ.

O όρος donation είναι εξωγήινος για την ελληνική νοοτροπία. Στο εξωτερικό μια χαρά το αξιοποιούν. Αλλιώς δε θα υπήρχε ;)

Δημοσ.

ε τους αλήτες τους webmaster να βάζουνε διαφημίσεις στα site τους, μάστιγα λέει ο άλλος...

αν δεν υπήρχαν οι διαφημίσεις ούτε insomnia.gr θα υπήρχε , ούτε YouTube, ούτε Facebook, ούτε Piratebay...

Γι' αυτό δεν υπάρχει το Κράτος; :P

Γεγονός είναι πως το adblock έχει γλυτώσει πολύ κόσμο.

Δημοσ.

Εγώ για το streamcloud το χρησιμοποιω γιατι βάζει τρέλη τσόντα όταν πας να δείς ταινίες.Πάντως αυτό που έκανε το addblock δεν το θεωρώ εκβιασμό.Εγώ αν είχα website θα έλεγα απενεργοποιήστε το addblock ή αλλιώς δέν έχεται πρόσβαση στην σελίδα που το είχα δεί κάπου παλίοτερα ή σου λέγαν εφόσον έχεις το addblock δές αυτό το βίντεο και μετά μπαίνεις.Είναι πολλά που μπορούν να κάνουν ας βάλουν λίγο την φαντασία τους να δουλέψει

Μετά είναι που δεν θα έμπαινε κανείς. Μια φορά που μου έτυχε να μην με αφήνει νευρίασα. Αντιθέτως μια άλλη φορά που είχε ένα δακρύβρεχτο μήνυμα στο πλαίσιο της διαφήμισης την ενεργοποίησα και την άφησα να παίζει.

Έχω μπλοκάρει τις διαφημίσεις του insomnia. Είναι πολύ σπαστικές. Εκεί που μου έχει σκούρο μπλε φόντο, βγάζει κάτι παρδαλά και μου χαλάει την αισθητική. Είμαι κακό παιδί; :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...