kostas_dr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ακομη μια φορα να ευχαριστησω εσενα Kostas_dr που μου ανοιξες τα ματια. Θα δω μια 3d στη υγεια σου! Καλορίζικη φίλε! Δες κάποια καλή ταινία, έτσι; 1
kostas_dr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μια χαρά φαίνεται. Μια ένσταση μόνο έχω. ΑΝΤ1; ΑΝΤ1;;; Γιατί;;;; 1
Zergoulini Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ναι ειμαι ακομα εδω! Και εχω και αλλες ερωτησεις! Θελω προστασια απο κεραυνους και αυξομειωση εντασεις. Κοιταω αυτο οπου εμπειστευομαι την μαρκα, ειναι δοκιμασμενο απο μενα σε PC χρονια τωρα. http://www.e-shop.gr/apc-p1-gr-essential-surge-arrest-black-p-PER.701173 Το θεμα ειναι να παρω καποιο να προστατευει και καλωδιο κεραιας η δεν χρειαζεται?
king2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Εδω στα Γιαννενα που ειχα παει παντου (απο Public μεχρι και το μαγαζι με τα ηλεκτρικα που πηρα για το σπιτι) δεν την εβρισκα κατω απο 900€. Τελικα την ειχε εκπτωση το E-Shop στα 819€ και την τσιμπισα απο εκει. 1040 ειναι πολυ καλη τιμη μαζι με μεταφορικα. Να ξερεις θα αγαλλιασεις 3D. Εγω απο την 32αρα που ειχα εχω δει τεραστια διαφορα. Τελικα τα MHZ παιζουν τεραστιο ρολο στο 3D. Μια χαρα τιμη για νεο μοντελο απλα πρεπει να περιμενω ποτε θα εχουν παραλαβη στο καταστημα.Η τιμη εχει παει 1140 παλι αλλα μου επιβεβεωσαν οτι στα 1040 θα την παρω.Τα μεταφορικα δεν ξερω ποσα θα ειναι.Χαλκιδικη ειμαι το καταστημα ειναι Θεσσαλονικη.Κανα 20αρικο ειναι οκ με μεταφορικη.Το 3d ειναι το σημαντικοτερο.1tb σκληρο με 3d εχω απο ταινιες μεχρι ντοκιμαντερ. Η τηλεοραση πολυ καλα εκατσε και βολευει εφοσον μπορεις να την γυρνας.Για το μπιχλιμπιδι που εβαλες κανουν οντως δουλεια αυτα?Εγω ειχα ενα ups στον υπολογιστη και κρατουσε κανα δεκαλεπτο η μπαταρια μεχρι να τον σβησω.Τελικα στα 10 χρονια χαλασε η μπαταρια.Το pc στον 11 χρονο καηκε το τροφοδοτικο.Προτεινω ups με κανα 50αρικο κανει πολυ καλυτερη δουλεια.
Zergoulini Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Κοιτα usp με πολυμπριζο ασφαλειας η μονη διαφορα ειναι οτι το ups σου κραταει τον υπολογιστη ανοιχτο μονο και μονο για να προλαβεις να σωσεις τα δεδομενα. Εχω ενα πολυμπριζο ηδιας μαρκας εδω και 6-7 χρονια. Τι αστραπες τι βροντες δεν καταλαβαινει τιποτα. Οντως κανουνε δουλεια. (Τουλαχιστον για αυτην την μαρκα). Ups δεν αξιζει να βαλεις στην tv γιατι η μονη διαφορα ειναι οτι θα σου μεμει ανοιχτη οταν πεφτει το ρευμα.
king2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Κοιτα usp με πολυμπριζο ασφαλειας η μονη διαφορα ειναι οτι το ups σου κραταει τον υπολογιστη ανοιχτο μονο και μονο για να προλαβεις να σωσεις τα δεδομενα. Εχω ενα πολυμπριζο ηδιας μαρκας εδω και 6-7 χρονια. Τι αστραπες τι βροντες δεν καταλαβαινει τιποτα. Οντως κανουνε δουλεια. (Τουλαχιστον για αυτην την μαρκα). Ups δεν αξιζει να βαλεις στην tv γιατι η μονη διαφορα ειναι οτι θα σου μεμει ανοιχτη οταν πεφτει το ρευμα. Αν οντως κανει δουλεια θα παραγγειλω μερικα για τις ηλεκτρονικες συσκευες που εχω.Το ups εφοσον την κραταει ανοιχτη δεν ειναι καλυτερο απο αυτο που απλα ριχνει την ταση?Δεν εχει φοβο να καει με κανενα κεραυνο?
Zergoulini Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Οχι δεν καιγεται γιατι επι της ουσιας και τα 2 ειναι σταθεροποιητες τασης.
king2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Οχι δεν καιγεται γιατι επι της ουσιας και τα 2 ειναι σταθεροποιητες τασης. Αρα το ups ειναι μονο για υπολογιστη μην χασεις την δουλεια που κανεις.Να σε καλα θα παραγγειλω 3-4 να εχω και μια καποια προστασια γιατι τελευταια εχουμε πολλες διακοπες.
Zergoulini Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ναι οπως ακριβως το ειπες. Πολλοι δεν ξερουνε και σκανε λεφτα σε ups για την tv. Ασε που το ups μετα απο κανα χρονο χαλανε μπαταριες και για να της αλλαξεις κανουν οσο το ups.
rnd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Οχι δεν καιγεται γιατι επι της ουσιας και τα 2 ειναι σταθεροποιητες τασης. Εάν το ρεύμα ανοιγοκλείνει διαρκώς, μπορεί να πάθει ζημιά η συσκευή που προστατεύεται από απλό αντικεραυνικό πολύπριζο ασφαλείας, αφού για την συσκευή θα είναι σαν να βάζεις βγάζεις το καλώδιό της από την πρίζα ή σαν να μην κάνει καλή επαφή ένα καλώδιο ρεύματος. Τα πολύπριζα ασφαλείας ΔΕΝ είναι σταθεροποιητές τάσης. Κάνουν ΜΟΝΟ εξομάλυνση τάσης και παρέχουν αντικεραυνική προστασία. Προσωπικά προτιμώ το κορυφαίο PF8VNT3-GR. Εκτός από το ότι έχει 4+4 θέσεις για να συνδέσεις όλες τις συσκευές σου, έχει και μεγαλύτερα όρια προστασίας. Σταθεροποιητές τάσης είναι η σειρά Line-R, η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες κάνει εξομάλυνση τάσης, και μόλις αυτή ξεφύγει από συγκεκριμένα όρια λειτουργεί ως μετασχηματιστής με σταθερή τάση εξόδου. Από ό,τι έχω παρατηρήσει, το καλό με αυτές τις συσκευές είναι ότι σε στιγμιαίες βυθίσεις τάσης μπορεί να κρατήσουν την προστατευόμενη συσκευή ανοιχτή, ίσως επειδή έχουν κάποια επιπρόσθετα εξαρτήματα φιλτραρίσματος του ρεύματος. Η σειρά αποτελείται από δύο μοντέλα, το LE600I και το LE1200I στα 600VA και 1200VA αντίστοιχα, με παραπλήσια τιμή, οπότε προσωπικά προτιμώ το Line-R 1200VA. Αυτά έχουν εξόδους C14 οπότε χρειάζονται ένα πολύπριζο για UPS με φις IEC-320 C14. Υπάρχουν πλέον και τα LE600-RS και LE1200-RS με εξόδους Schuko, τα οποία όμως ίσως δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα.
black adder Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αν και θα διαφωνήσω με τον φίλο από πάνω-ζημιά κυρίως θα πάθεις με πρόβλημα στον ουδέτερο της ΔΕΗ-οι συσκευές λογικά σε αυτά τα χρήματα έχουν προστασία τάσης.Εξομαλυντές είναι και όχι σταθεροποιητές,αλλά και πάλι αρκεί. Την ασφάλεια της συσκευής που δίνει αυτή την προστασία θες να γλυτώσεις ,γιατί ποιος την αλλάζει,οπότε το μονοπριζάκι της APC είναι εργαλείο. Ναι οπως ακριβως το ειπες. Πολλοι δεν ξερουνε και σκανε λεφτα σε ups για την tv. Ασε που το ups μετα απο κανα χρονο χαλανε μπαταριες και για να της αλλαξεις κανουν οσο το ups. Εντάξει,δέκα ευρώ έχουν τα μπαταριάκια τους.Αλλά και πάλι,γιατί ups στην TV;Άχρηστο.
Zergoulini Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αν και θα διαφωνήσω με τον φίλο από πάνω-ζημιά κυρίως θα πάθεις με πρόβλημα στον ουδέτερο της ΔΕΗ-οι συσκευές λογικά σε αυτά τα χρήματα έχουν προστασία τάσης.Εξομαλυντές είναι και όχι σταθεροποιητές,αλλά και πάλι αρκεί. Την ασφάλεια της συσκευής που δίνει αυτή την προστασία θες να γλυτώσεις ,γιατί ποιος την αλλάζει,οπότε το μονοπριζάκι της APC είναι εργαλείο. Εντάξει,δέκα ευρώ έχουν τα μπαταριάκια τους.Αλλά και πάλι,γιατί ups στην TV;Άχρηστο. Ειχα πληρωσει ενα UPS για τον υπολογιστη 130 ευρω (πανε 2 χρονια τωρα). Επιδει το UPS ειναι συνεχως συνδεδεμενο στην μπριζα η μπαταρια χαλαει. Σαν να εχεις επι 1 χρονο συνεχως το κινητο σου στην μπριζα. Anyway, σε καποια φαση επεφτε το ρευμα και η μπαταρια εκει που κρατουσε 10 λεπτα δεν κραταγε ουτε 5 δευτερολεπτα καμια φορα καθολου. Ετσι αποφασισα να αλλαξω της μπαταριες του. 85 ευρω μου ειχανε πει για καινουρια μπαταρια. Εννοειται το πεταξα και πηρα το πολυμπριζο ασφαλειας.
villasg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ναι ειμαι ακομα εδω! Και εχω και αλλες ερωτησεις! Θελω προστασια απο κεραυνους και αυξομειωση εντασεις. Κοιταω αυτο οπου εμπειστευομαι την μαρκα, ειναι δοκιμασμενο απο μενα σε PC χρονια τωρα. http://www.e-shop.gr/apc-p1-gr-essential-surge-arrest-black-p-PER.701173 Το θεμα ειναι να παρω καποιο να προστατευει και καλωδιο κεραιας η δεν χρειαζεται? Εγω σαν τεχνικος θα σου προτεινω να παρεις ενα ΚΑΛΟ αντικεραυνικο ραγας ( που μπαινει στοιν κεντρικο πινακα του σπιτιου ). Δες ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΟ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα