kostas_dr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Στο συγκεκριμένο θέμα, δυστυχώς, δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις.
Zergoulini Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δεν πειραζει, οπως και να εχει ευχαριστω.
graphist83 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το μονο που χρειάζεται να κανεις ειναι να μετρήσεις τις τρυπες της βασης οριζοντια και καθετα. Αν εχεις καναβο 40 Χ 40 εκατοστά ειναι οκ. Λογικά εφόσον ειναι για 60+ ιντσες κατα 99% ειναι. Βέβαια να ξέρεις οτι οι πτυσσόμενες βάσεις τύπου βραχίωνα (ειδικα οταν θα μπει μεγάλη tv) καλο ειναι να μην επιλέγουμε την πιο φθηνή - κινέζικη λυση. Οχι τοσο απο θεμα ασφαλείας, οσο πρακτικότητας. Επειδή εχει πολλα κινούμενα μερη, οταν αυτα ειναι κακής ποιότητας η tv κουνιέται σαν χάρβαλο. Ειτε θα σου γέρνει, ειτε με το παραμικρό κούνημα θα μετατοπίζεται κτλ. Στο λεω απο εμπειρία και μάλιστα κακή. 2
kostas_dr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Βέβαια να ξέρεις οτι οι πτυσσόμενες βάσεις τύπου βραχίωνα (ειδικα οταν θα μπει μεγάλη tv) καλο ειναι να μην επιλέγουμε την πιο φθηνή - κινέζικη λυση. Εννοείται, γιατί αλλιώς...
Zergoulini Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πηρα τελικα αυτη απο τα Praktiker. Πολυ βαρια γυρω στα 10 κιλα την κοβω. Φενετε πολυ στιβαρη. Ουτε λιγιζει ουτε τιποτα. Μου αρεσει οτι αν θελεις μαζευει στον τοιχο η ανοιγει και στριβει δεξια και αριστερα. Τωρα περιμενω να μου ερθει και η τηλεοραση ωστε να την τοποθετησω.
graphist83 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Οταν θα μπει η TV επάνω θα δειξει ποσο στιβαρή ειναι. Ελπιζω να ειναι ολα καλα. Δωσε και ενα report με την συμπεριφορά της να την εχουμε υπόψιν.
Zergoulini Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εννοειται, θα δωσω τοσο για την βαση οσο και για την τηλεοραση. Thanks again.
kostas_dr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τωρα περιμενω να μου ερθει και η τηλεοραση ωστε να την τοποθετησω. Περιμένουμε review.
Zergoulini Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, σημερα παρελαβα μετα απο τοσο καιρο την τηλεοραση samsung. 48h6400. Λοιπον η τηλεοραση μονο τηλεοραση δεν ειναι. Βασικα ειναι ενας υπολογιστης που απλα εχει και τηλεοραση....Λοιπον καταρχας εχει 2 χειριστηρια. Ενα το κλασσικο και ενα που ειναι για το smart. Αυτο για το smart το κουνας και κουνιεται ο κερσορας. Το ποσο βολικο ειναι δεν φανταζεσαι. Επισεις μπορεις και να αλλαζεις καναλια απο εκει καθως και να διαχειριζεσαι και το μενου της σαν να εισαι με το ποντικακι στο pc.Το σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι πολυ ευκολο. Πολυ γρηγορο ανοιγμα σελιδων, πολυ καλος ο browser που εχει. Βεβαια σε youtube και ειδικα σε streams βλεπεις οτι εκει καθυστερει να ανοιξει τα βιντεακια. Και παλι μικρο το κακο μιας και μιλαμε για "τηλεοραση".Το 3d της αψογο. Εβαλα το avengers σε hull hd 3d στο στικακι και την εβαλα να το παιξει. Πολυ γρηγορος ο player που εχει χωρις κολληματα, καθυστερησεις και αιδιες. Οσο για το 3d αψογο, εχω και 32αρα 3d samsung και εγω ειδα διαφορα απο 3d σε 3d. Λογικα ευθηνονται τα 400 hz εναντι των 200 της 32αρας. Τι διαφορα ειδα? Μα φυσικα στην κινηση της εικονας και στο λιγοτερο mirroring λογου active 3d.Το μονο αρνητικο ειναι οτι εδω στα Γιαννενα ακομα ειμαστε με αναλογικο σημα. Φυσικο και επομενο λογο μεγεθους με το strechαρισμα που τρωει η ηδη χαμηλη αναλυσης εικονα, να εχει σχετικα χαλια εικονα. Υπομονη για το ψηφιακο σημα.Σιγουρα απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Η "τηλεοραση" τα αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω.Ακομη μια φορα να ευχαριστησω εσενα Kostas_dr που μου ανοιξες τα ματια. Θα δω μια 3d στη υγεια σου!Θα κλεισω το μινι review με μια ερωτηση. Την εχω βαλει στον τοιχο στα 2. 5 μετρα σχεδον και η γυναικα μου φωναζει οτι ειναι πολυ κοντα. Τι αποσταση θεασης λοιπον στις 48 ιντσες? Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2014 από Zergoulini
king2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλησπερα, σημερα παρελαβα μετα απο τοσο καιρο την τηλεοραση samsung. 48h6400. Λοιπον η τηλεοραση μονο τηλεοραση δεν ειναι. Βασικα ειναι ενας υπολογιστης που απλα εχει και τηλεοραση.... Λοιπον καταρχας εχει 2 χειριστηρια. Ενα το κλασσικο και ενα που ειναι για το smart. Αυτο για το smart το κουνας και κουνιεται ο κερσορας. Το ποσο βολικο ειναι δεν φανταζεσαι. Επισεις μπορεις και να αλλαζεις καναλια απο εκει καθως και να διαχειριζεσαι και το μενου της σαν να εισαι με το ποντικακι στο pc. Το σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι πολυ ευκολο. Πολυ γρηγορο ανοιγμα σελιδων, πολυ καλος ο browser που εχει. Βεβαια σε youtube και ειδικα σε streams βλεπεις οτι εκει καθυστερει να ανοιξει τα βιντεακια. Και παλι μικρο το κακο μιας και μιλαμε για "τηλεοραση". Το 3d της αψογο. Εβαλα το avengers σε hull hd 3d στο στικακι και την εβαλα να το παιξει. Πολυ γρηγορος ο player που εχει χωρις κολληματα, καθυστερησεις και αιδιες. Οσο για το 3d αψογο, εχω και 32αρα 3d samsung και εγω ειδα διαφορα απο 3d σε 3d. Λογικα ευθηνονται τα 400 hz εναντι των 200 της 32αρας. Τι διαφορα ειδα? Μα φυσικα στην κινηση της εικονας και στο λιγοτερο mirroring λογου active 3d. Το μονο αρνητικο ειναι οτι εδω στα Γιαννενα ακομα ειμαστε με αναλογικο σημα. Φυσικο και επομενο λογο μεγεθους με το strechαρισμα που τρωει η ηδη χαμηλη αναλυσης εικονα, να εχει σχετικα χαλια εικονα. Υπομονη για το ψηφιακο σημα. Σιγουρα απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Η "τηλεοραση" τα αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω. Ακομη μια φορα να ευχαριστησω εσενα κωστα που μου ανοιξες τα ματια. Θα δω μια 3d στη υγεια σου! Θα κλεισω το μινι review με μια ερωτηση. Την εχω βαλει στον τοιχο στα 2. 5 μετρα σχεδον και η γυναικα μου φωναζει οτι ειναι πολυ κοντα. Τι αποσταση θεασης λοιπον στις 48 ιντσες? Καλοριζικη φιλε μου.Περιμενω και εγω την συγκεκριμενη στις 55" και χαιρομε που παντου διαβαζω μονο τα καλυτερα.Το 3d με ενδιαφερει και μενα αρκετα και εχει απο τα καλυτερα active 3d.Οσο για την αποσταση τα 2.5 μετρα ειναι οτι πρεπει για 48αρα.Για τα ελληνικα καναλια μπορεις να πας και στα 3 μετρα μιας και εχουν χαλια εικονα.Για full hd 3d θα προτεινα 2 μετρα για 48αρα.Εγω ειμαι στα 2.5" και θα βαλω την 55αρα για να καταλαβεις αλλα δεν βλεπω ποτε ελληνικα καναλια. 1
Zergoulini Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ετσι μπραβο να μεγαλωνει η παρεα μας. Βεβαια εσυ πηρες θηριο. Και εγω για 55αρα ελεγα αλλα δυστηχως δεν χωραει στον τοιχο (δεξια παραθυρο, αριστερα μπαλκονοπορτα και 48αρα εκατσε ακριβως οπως τη ηθελα. Ελεγα να εβαζα καμερα για να μιλαω Skype, αλλα εχει 80+€. Οποτε αφηνω το Skype μονο μεσω PC. Την εχω βαλει επιτοιχια με μια βαση απο τα πρακτικερ (την εχω ποσταρισμενη σε αυτο το θεμα λιγο ποιο πισω) Πολυ καλη η βαση και σου δινεται η δυνατοτητα να την τραβας εξω, να την στριβεις δεξια αριστερα, η απλα να την πατας και να καθετε κολητα στον τοιχο σαν να ειχες βαση τυπου πλακας.
cabdik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ετσι μπραβο να μεγαλωνει η παρεα μας. Βεβαια εσυ πηρες θηριο. Και εγω για 55αρα ελεγα αλλα δυστηχως δεν χωραει στον τοιχο (δεξια παραθυρο, αριστερα μπαλκονοπορτα και 48αρα εκατσε ακριβως οπως τη ηθελα. Ελεγα να εβαζα καμερα για να μιλαω Skype, αλλα εχει 80+€. Οποτε αφηνω το Skype μονο μεσω PC. Την εχω βαλει επιτοιχια με μια βαση απο τα πρακτικερ (την εχω ποσταρισμενη σε αυτο το θεμα λιγο ποιο πισω) Πολυ καλη η βαση και σου δινεται η δυνατοτητα να την τραβας εξω, να την στριβεις δεξια αριστερα, η απλα να την πατας και να καθετε κολητα στον τοιχο σαν να ειχες βαση τυπου πλακας. Καλοδουλευτη η τηλ. Δωσε μερικα στοιχεια παραπανω για τη βαση. Ποσο βγαινει εξω απο τον τοιχο; Γυριζει αρκετα δεξια αριστερα;
Zergoulini Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ευχαριστω! Η βαση βγαινει γυρω στο μισο μετρο ισως 60 εκατοστα. Επισεις γυριζει αρκετα αριστερα και δεξια. Αν θελεις μολις παω σπιτι μπορω να βαλω μερικες φωτος να δεις κατα το μεσημερι μολις παω σπιτι. Βεβαια ειναι λιγο σκληρη οταν θες να την κουνισεις. Γιαυτο ισως να φταιω και εγω που εκατσα και εσφιξα και αλλο τις βιδες στα μπραστα. Την εβαλα χθες το βραδυ και δεν προλαβα να κατσω να το μελετησω. Σημερα που θα παω σπιτι θα το δω εξονοχιστικα. 1
king2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ετσι μπραβο να μεγαλωνει η παρεα μας. Βεβαια εσυ πηρες θηριο. Και εγω για 55αρα ελεγα αλλα δυστηχως δεν χωραει στον τοιχο (δεξια παραθυρο, αριστερα μπαλκονοπορτα και 48αρα εκατσε ακριβως οπως τη ηθελα. Ελεγα να εβαζα καμερα για να μιλαω Skype, αλλα εχει 80+€. Οποτε αφηνω το Skype μονο μεσω PC. Την εχω βαλει επιτοιχια με μια βαση απο τα πρακτικερ (την εχω ποσταρισμενη σε αυτο το θεμα λιγο ποιο πισω) Πολυ καλη η βαση και σου δινεται η δυνατοτητα να την τραβας εξω, να την στριβεις δεξια αριστερα, η απλα να την πατας και να καθετε κολητα στον τοιχο σαν να ειχες βαση τυπου πλακας. Ολο και καπου θα βρεις πιο φτηνη καμερα για την τηλεοραση(κανα ebay πx).Αν θες να την γυρνας την τηλεοραση μπορεις να ξεσφιξεις τις βιδες απο τη βαση λιγο.Εγω πηγαινα για προβολεα και 100+ ιντσες αλλα τελικα δεν βολευει το μερος και η 55αρα θα ερθει κουτι.Και σιγουρα αλλο τηλεοραση που εχει πανω media player/internet και ενα σωρο αλλα καλουδια οπως και 2 γυαλια και smart remote.Ποσο την πηρες?Εγω στα 1040 με μεταφορικα και ειμαι στην αναμονη γιατι σε λιγες μερες θα φερει το καταστημα.
Zergoulini Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Εδω στα Γιαννενα που ειχα παει παντου (απο Public μεχρι και το μαγαζι με τα ηλεκτρικα που πηρα για το σπιτι) δεν την εβρισκα κατω απο 900€. Τελικα την ειχε εκπτωση το E-Shop στα 819€ και την τσιμπισα απο εκει. 1040 ειναι πολυ καλη τιμη μαζι με μεταφορικα. Να ξερεις θα αγαλλιασεις 3D. Εγω απο την 32αρα που ειχα εχω δει τεραστια διαφορα. Τελικα τα MHZ παιζουν τεραστιο ρολο στο 3D.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα