@crysis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Σε σχεση με IPS πανελ λεω.Μια χαρα φαινονται ολα μη σε απασχολει τπτ.Στην αρχη ειχα απογοητευτει αλλα με λιγο πειραγμα στα settings της οθονης εγιναν ολα τελεια. http://www.blurbusters.com/Μπες εδω.Ασχολουντε μονο με αυτες τις οθονες. κατι για ghosting διαβασα για την benq.δεν ξερω αν ισχυει...σου εχει τυχει εσενα? δηλαδη κερδιζει στα σημεια η benq σε σχεση με την asus? αν θες μου απαντας πιο πολυ σαν ''καταναλωτης" και οχι σαν κατοχος της συγκεκριμμενης οθονης... Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2014 από @crysis
Millennium Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ξερω οτι δεν θα εχω την ποιοτητα χρωματων οπως με μια ips (οχι οτι θα ειναι του πεταματου προς θεου) αλλα προτιμω την ταχυτητα.εχεις δικιο για τις Eizo γιατι τις κοιταγα κι εγω αλλα οπως λες ξεφευγουμε αρκετα. παντως πριν καταληξω θα κοιταξω και τις BenQ Δεν είναι μόνο η ποιότητα απεικόνισης,οι γωνίες,το after sales σε κάποιες αλλά και οτι για να την αξιοποιείς θα πρέπει να δίνεις συχνότερα χρήματα στο hardware.
@crysis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δεν είναι μόνο η ποιότητα απεικόνισης,οι γωνίες,το after sales σε κάποιες αλλά και οτι για να την αξιοποιείς θα πρέπει να δίνεις συχνότερα χρήματα στο hardware. τι εννοεις με το hardware?
@crysis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) λοιπον..επειδη εχω διαβασει παρα πολλα τις τελευταιες μερες για gaming οθονες βλεπω οτι οι tn υπερτερουν σε χρονο αποκρισης σε σχεση με τις ips αλλα εχουν χαμηλοτερη ποιοτητα χρωματων. δεν εχουν επισης καλυτερη γωνια θεασης σε σχεση με τις ips. επειδη μπερδευτηκα για τα καλα διαβαζοντας τοσα πολλα με τα υπερ και τα κατα για tn vs ips θελω μια οθονη μεχρι 24in στα 1080 ή 1200 που να εχει καλη ποιοτητα χρωματων, οσο το δυνατον χαμηλοτερο λογο αποκρισης, να εχω καλη γωνια θεασης αλλα να μπορω να παιζω μεχρι τα 144hz ασχετως 3d (δεν θα με πειραζε και να ειχε) και να τα συνδυασω με παιχνιδια fps τυπου bf/cs/moh/cod κτλ (που χρειαζονται και ταχυτητα και μικρο χρονο αποκρισης)...δεν ξερω αν υπαρχει καποια οθονη με αυτα τα χαρακτηριστικα ή τουλαχιστον να πλησιαζει σε αυτα που ζηταω...ουφφφφφφ τι λετε για αυτες εδω? ΣΕ ''NT'' http://www.skroutz.gr/s/4864373/BenQ-XL2420Z.html?keyphrase=BenQ+XL2420Z ΣΕ ''IPS'' http://www.skroutz.gr/s/2569291/Asus-VG27AH.html Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2014 από @crysis
stathisgtr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Οι διαφορες ειανι αυτες που λες.Το θεμα ειναι που κοιτας εσυ.Κ γω ειχα ενδιασμους γαι το θεμα με TN panel και εβλεπα την τις διαφορες που ειχαν.Αλλα στο ξαναλεω οτι μιας και παιξεις σε 144hz οθονη δεν θα θες να πας πισω σε 60hz.Kαι ξαναλεω τα χρωματα δεν ειναι τοσο μεγαλη διαφορα.Με τις καταληλες ρυθμισεις θα τα βρεις.Δεν εισαι και θεσσαλονικη να την εβλεπες σε μενα.Απο της επιλογες που βαζεις πιο πανω δεν υπαρχει οθονη που να τα συνδιαζει ολα.Για τις γωνιες θεασης να πω οτι την οθονη θα την εχεις μπροστα σου (ετσι την εχω και εγω και ολος ο κοσμος) και οχι στο πλαι η απο πανω σου εκτος και αν εχεις σκοπο να κανεις κανενα triple monitor set.Μονο εκει θα εχεις θεμα.Ο λογος που εφτιαξα το pc ειναι για τα παιχνιδια για τα υπολοιπα υπαρχει μια 55 samsung.Απο τις δυο πανω επιλογες σου προτιμω την benq.Aν θελεις να δεις διαφορα στα παιχνιδια απο θεμα απολαυσης και απο θεμα αποδοσης πας σε αυτην.Αν οχι παρε μια dell ultrasharp.Sorry αλλα για ghosting δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.Με κερδισε η benq λογο του οτι ειναι μοντελο 6 μηνων και το οτι ειχε καλητερα χρωματα μιας και φιλος μου εχει την asus και μπορεσα και τις συγκρινα.Και λοιπον υπαρχει κατι καλυτερο και βγενει σε λιγο και ειναι asus και εχω μπει στην διαδικασια να την παρω.Ειναι αυτη εδω http://rog.asus.com/324842014/gaming-monitors/swift-pg278q-available-july-g-sync-144hz-wqhd-gaming-monitor/.Θαειανι στα 800 ευρω ετσι οπως λενε.Θα ειναι η απολυτη gaming οθονη. 2
@crysis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Οι διαφορες ειανι αυτες που λες.Το θεμα ειναι που κοιτας εσυ.Κ γω ειχα ενδιασμους γαι το θεμα με TN panel και εβλεπα την τις διαφορες που ειχαν.Αλλα στο ξαναλεω οτι μιας και παιξεις σε 144hz οθονη δεν θα θες να πας πισω σε 60hz.Kαι ξαναλεω τα χρωματα δεν ειναι τοσο μεγαλη διαφορα.Με τις καταληλες ρυθμισεις θα τα βρεις.Δεν εισαι και θεσσαλονικη να την εβλεπες σε μενα.Απο της επιλογες που βαζεις πιο πανω δεν υπαρχει οθονη που να τα συνδιαζει ολα.Για τις γωνιες θεασης να πω οτι την οθονη θα την εχεις μπροστα σου (ετσι την εχω και εγω και ολος ο κοσμος) και οχι στο πλαι η απο πανω σου εκτος και αν εχεις σκοπο να κανεις κανενα triple monitor set.Μονο εκει θα εχεις θεμα.Ο λογος που εφτιαξα το pc ειναι για τα παιχνιδια για τα υπολοιπα υπαρχει μια 55 samsung.Απο τις δυο πανω επιλογες σου προτιμω την benq.Aν θελεις να δεις διαφορα στα παιχνιδια απο θεμα απολαυσης και απο θεμα αποδοσης πας σε αυτην.Αν οχι παρε μια dell ultrasharp.Sorry αλλα για ghosting δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.Με κερδισε η benq λογο του οτι ειναι μοντελο 6 μηνων και το οτι ειχε καλητερα χρωματα μιας και φιλος μου εχει την asus και μπορεσα και τις συγκρινα.Και λοιπον υπαρχει κατι καλυτερο και βγενει σε λιγο και ειναι asus και εχω μπει στην διαδικασια να την παρω.Ειναι αυτη εδω http://rog.asus.com/324842014/gaming-monitors/swift-pg278q-available-july-g-sync-144hz-wqhd-gaming-monitor/.Θαειανι στα 800 ευρω ετσι οπως λενε.Θα ειναι η απολυτη gaming οθονη. δεν ειναι τοσο πολυ το θεμα γωνιας θεασης οσο τα χρωματα αλλα συμφωνω ναζι σου για την benq που εβαλα πιο πανω, απλα εβαλα την asus σαν δευτερη επιλογη...μαλλον (σιγουρα ) θα καταληξω στην benq. με εναδιαφερει η απολαυση η ποιοτητα η ταχυτητα κτλ. fps fan ειμαι ζηταω το καλυτερο. κανω κατι κακο? τωρα με μπριζωσες με αυτη που μου εδειξες..............αν δω οτι την παλευω με αυτη που ειμαι (lg 6ετιας) θα παω τοτε για χριστουγεννα για την asus που εβαλες πιο πανω. σε ευχαριστω πολυ παντως. edit:μαζι με την σειρα 800 που βγαινει προς τελος χρονου θα αξιζει πραγματικα
stathisgtr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Lg 7ετιας ειχα και εγω.Φαντασου τι διαφορα θα δεις.Δες κανα δυο review που βγαλαν γιαυτην την οθονη.Πια καρτα γραφικων εχεις? Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2014 από stathisgtr
@crysis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Lg 7ετιας ειχα και εγω.Φαντασου τι διαφορα θα δεις.Δες κανα δυο review που βγαλαν γιαυτην την οθονη.Πια καρτα γραφικων εχεις? αυτη που εχω ''σβησει'' στην υπογραφη μου..απλα περιμενω την σειρα 800 απο nvidia
stathisgtr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Και με την 290 μια χαρά θα παίζεις.Αλλά αν πας στην πράσινη μεριά ακόμα καλύτερα.Και γω για εκεί κοιτάω.Προς το παρόν μια χαρά είμαι με benq.Η asus με αυτήν την οθόνη από ότι φαίνεται θα ξανανεβει στην κορυφή των οθονών. http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-070-AS&groupid=17&catid=1851 Άρχισαν τα preorders 1
@crysis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 ναι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για 800series. κατσε να δουμε τιμες γιατι διαβαζω φημες καμια 500αρια ευρωπουλα θα τα κανει.παντως με τιποτα δεν θα εκανα preorder για οποιοδηποτε προιον
@crysis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Για αγορά κάρτας για τον χειμώνα μιλάς; ναι
SoFGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δες και αυτη εδω αδερφε, 264 ευρω στο bestprice.gr, 10ms input lag τα οποια διπλασιαζονται αμα θες να μειωσεις το ghosting ενεργοποιοντας το overdrive απο OSD Iiyama GB2488HSUhttp://www.digitalversus.com/lcd-monitor/iiyama-prolite-gb2488hsu-p19788/test.html
stathisgtr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Καλή η τιμή αλλά με λίγα παραπάνω λεφτά αγοράζεις τις γνωστές gaming οθόνες.Γενικά λείπουν πολλά χαρακτηριστικα όπως το blur reductiοn της benq ή το lightboost της asus.Δεν είναι 3d όπως όλες οι άλλες.Το input lag είναι πολύ ψηλό για τέτοια οθόνη.Άσχετα αν μπορείς να το μειώσεις στο μισό του.Καμία οθόνη δεν σου εξασφαλίζει το input lag που λέει. Πάντα είναι παραπάνω. Και στην περίπτωση της liyama θα είναι πολύ παραπάνω. Με 30 ευρώ παίρνεις την benq xl2411z που σίγουρα έχεις πολλά περισσότερα πλεονέκτηματα από την liyama.Διάβασα διάφορα reviews και δεν βρήκα κάτι καλό στην οθόνη εκτός από την τιμή της.Σχετικά με το ghosting.Μόνο σε διάφορα τεστ θα δεις και αυτό ελάχιστο. Στα παιχνίδια δεν βλέπεις τπτ.Με κάποια tricks μπορείς να το εξαφανίσεις εντελώς (πάνω σε αυτό εργάζομαι τώρα).
SoFGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 10ms βγαζουν και οι benq στα τεστ του digital versus, αμα δεν σκοπευει να χρησιμοποιησει ουτε blur reduction ουτε 3d vision ουτε τα τοσα αλλα που διαφημιζει η benq στο site της τοτε παραμενει καλη επιλογη imo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα