Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα...ενδιαφερομαι για αγορα οθονης και θελω και μια βοηθεια απο καποιους με περισσοτερη εμπειρια απο μενα ετσι ωστε να καταληξω στην καλυτερη δυνατη για τα λεφτα που διαθετω...πανω κατω 300€ σε 23-25in...εχω μια προχειρη για αρχη και βλεπουμε

http://www.e-shop.gr/lg-25um65-p25-ips-led-monitor-ultrawide-full-hd-black-p-PER.169996

post-301646-0-78089700-1404948567_thumb.jpg

Δημοσ.

Την έχεις δει από κοντά τη συγκεκριμένη; Εγώ σου προτείνω αν σκέφτεσαι monitor με 21:9 και παρεμφερή ratio να τις δοκιμάσεις σε gaming πρώτα.

Δημοσ.

Την έχεις δει από κοντά τη συγκεκριμένη; Εγώ σου προτείνω αν σκέφτεσαι monitor με 21:9 και παρεμφερή ratio να τις δοκιμάσεις σε gaming πρώτα.

οχι δεν την εχω δει απο κοντα..,,προσωπικα εσυ την προτειενεις ή εχεις καποια αλλη υποψιν σου?

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε 21:9.

επειδη δεν γνωριζω πολλα απο οθονες θα ηθελα να με κατατοπησετε οσον αφορα μια καλη οθονη περιπου στο budget  που αναφερω...τι εχει το 21:9? γιατι δεν τα παω καλα με τις οθονες οσον αφορα aspect ratio κτλ και ειμαι λιγο στα τυφλα

Δημοσ.

Δε μ'αρεσε το 21:9 που το δα.. Έχεις αρκετές επιλογές στα χρήματα αλλά πρέπει και να ξέρεις τι θες και τι κοιτάς περισσότερο σε ίντσες,ανάλυση,ratio,panel,εγγύηση κλπ

Δημοσ.

τελικα θα παω για την asus. δεν βλεπω καποιες εναλλακτικες να δινετε οποτε παω σε αυτη...σε σχετικα reviews την κατατασουν αρκετα ψηλα οσον αφορα το gaming και με καλες κριτικες.

Δημοσ.

βασικα ψαχνω μια στα 144hz με 3d στα 1080 σε 24/26in. δεν με ενδιαφερει αν ειναι ips. πιστευω η asus θα με καλυψει για τον λογο που την θελω. εκτος αν βρω κατι καλυτερο στο ιδιο budget με καλυτερα χαρακτηριστικα..παντως η dell παρολο που προτεινεται ουκ ολιγες φορες εδω στο forum δεν ειναι για τα γουστα μου τυπου hardcore gaming.

Δημοσ.

Και οι υπόλοιπες κάνουν για gaming.. Αν θα ασχοληθείς πολύ με competitive fps και σκέφτηκες τα υπέρ και τα κατά της κίνησης σε ΤΝ 144hz μπορείς να κοιτάξεις και σε BenQ.Θα έλεγα και Eizo με άλλα panel αλλά είναι σε άλλα price range.

Δημοσ.

Και οι υπόλοιπες κάνουν για gaming.. Αν θα ασχοληθείς πολύ με competitive fps και σκέφτηκες τα υπέρ και τα κατά της κίνησης σε ΤΝ 144hz μπορείς να κοιτάξεις και σε BenQ.Θα έλεγα και Eizo με άλλα panel αλλά είναι σε άλλα price range.

ξερω οτι δεν θα εχω την ποιοτητα χρωματων οπως με μια ips (οχι οτι θα ειναι του πεταματου προς θεου) αλλα προτιμω την ταχυτητα.εχεις δικιο για τις Eizo γιατι τις κοιταγα κι εγω αλλα οπως λες ξεφευγουμε αρκετα. παντως πριν καταληξω θα κοιταξω και τις BenQ

αυτη?

http://www.skroutz.gr/s/4814929/BenQ-XL2411Z.html

Δημοσ.

Εχω την benq.Δεν την αλλαζω με τιποτα.Τα χρωματα ειναι λιγο ξεθοριασμενα αλλα παλι τα 144hz ειναι αυτο που βλεπεις την διαφορα.

Κοιτα μεταξυ asus kaι benq.Οι 24 ιντσες ειναι υπεραρκετες.Υπαρχει θεμα με τις BENQ.Να προσεξεις για το firmware na ειναι V2 και οχι V1.Η asus ειναι εγγυηση.Στην benq απλα θα εχεις καλυτερα χρωματα.Κατα τα αλλα ειναι ακριβως ιδιες οθονες με ιδιο panel.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω την benq.Δεν την αλλαζω με τιποτα.Τα χρωματα ειναι λιγο ξεθοριασμενα αλλα παλι τα 144hz ειναι αυτο που βλεπεις την διαφορα.

Κοιτα μεταξυ asus kaι benq.Οι 24 ιντσες ειναι υπεραρκετες.Υπαρχει θεμα με τις BENQ.Να προσεξεις για το firmware na ειναι V2 και οχι V1.Η asus ειναι εγγυηση.Στην benq απλα θα εχεις καλυτερα χρωματα.Κατα τα αλλα ειναι ακριβως ιδιες οθονες με ιδιο panel.

οταν εννοεις ξεθωριασμενα τι εννοεις? βασικα σε σημεια με σκοτεινο περιβαλλον οσον αφορα τα games ειναι ευδιακριτα ή πρεπει να μετακινησεις οθονη κτλ?

Δημοσ.

Σε σχεση με IPS πανελ λεω.Μια χαρα φαινονται ολα μη σε απασχολει τπτ.Στην αρχη ειχα απογοητευτει αλλα με λιγο πειραγμα στα settings της οθονης εγιναν ολα τελεια.

http://www.blurbusters.com/Μπες εδω.Ασχολουντε μονο με αυτες τις οθονες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...