Προς το περιεχόμενο

finePix XP70


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω μια φωτογραφική μηχανή για τα πάντα... Με ενδιαφέρει να μπορώ να ατην χρησιμοποιήσω και στη καθημερινότητα αλλα και τα καλοκαιρια για φωτο στα μπανια μας αλλα και σε υποθαλάσσιες δραστηριότητες... εψαξα λίγο και βρήκα αυτή Fuji Finepix XP70 η οποία μου κάνει για τα λεφτά που έχει και απο βιντεο που ειδα στο youtube δειχνει να τραβαει καλα βιντεο αλλα και στατικες φωτο στο νερο μεσα....

 

Την εχει κάποιος αλλος να μου πει αν ειναι ευχαριστημένιος; ή απόψεις για καποια αλλη φωτογραφικη σε αυτά τα λεφτα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε επειδή με ενδιέφερε και εμένα να πάρω μια φωτογραφική μηχανή (κυρίως για το νερό) νομίζω πως είναι καλύτερα να κοιτάξεις το μοντέλο FinePix XP100. Άμα δεις μια σύγκριση θα δεις ότι γενικά οι δύο μηχανές είναι ισάξιες αλλά στις λεπτομέρειες κερδίζει η XP100. Πρώτα απ'όλα έχει καλύτερη μπαταρία, έχει ενσωματωμένο led flash για το βίντεο και έχει και λιγότερα megapixels. Το τελευταίο είναι αρκετά σημαντικό καθώς οι compact μηχανές δεν έχουν μεγάλους αισθητήρες και όταν οι εταιρίες τις φορτώνουν με πολλά megapixels αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να έχουν πολύ θόρυβο.

Σε σύγκριση πάντως με τις υπόλοιπες μηχανές της ίδιας κατηγορίας (και της ίδιας τιμής) είναι αρκετά καλύτερη, αλλά γενικά  μην περιμένεις και πάρα πολλά στην ποιότητα των φωτογραφιών. Στη μέρα θα έχεις σχετικά καλά αποτελέσματα αλλά τη νύχτα δεν τα πάει και πολύ καλά. Αντίθετα στο βίντεο η ποιότητα είναι αρκετά καλή.

Δες και μερικά review στο internet για περισσότερα.

Επεξ/σία από tsourakis13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...