Προς το περιεχόμενο

samsung tab s 10.3

karembe78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το αν αξιζει ή όχι είναι και λιγο υποκειμενικο....εγω δεν θα το επαιρνα ποτε για παράδειγμα......

Τι ψάχνεις από ένα tablet? το ειδες από κοντα? το επαιξες? σε ικανοποιησε? αν σε όλα είναι θετικη η απαντηση σου τοτε δεν χρειαζεται να ρωτας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσφατα είμουν στο ίδιο δίλημμα και επέλεξα τη σειρά Tab PRO. Η διάφορες στο hardware είναι αμελητέες και η διαφορά στην τιμή πολύ μεγάλη για να δικαιολογήσει την αγορά του νεότερου μοντέλου.

Άσε που το 8.4 το PRO έχει snapdragon 800 ενώ το S exynos.

Κοιτα το tab pro που ειναι πολυ φθηνοτερο...Ειναι πολυ σφαιρατο και ποιοτικο.

Το εχεις.....?

Εχω παιξει με όλα τα τελευταια της Sammy, και όχι δεν είναι σφαιρατο....το λαγκ παει συννεφο, δυστιχως καμια (android) ταμπλετα της εν λογω εταιρειας δεν είναι lag free....ότι εχει βγαλει όμως από win tablets είναι σφαιρα.....γιατι αραγε....???

Δεν θελω τωρα να ανοιξω αντιπαραθεση μαζι σου, απλα δεν μου αρεσει η παραπληροφορηση....είναι κοινως αποδεκτο ότι εχουν θεμα οι android ταμπλετες της Samsung με τα lags....

Το εχεις.....?

Εχω παιξει με όλα τα τελευταια της Sammy, και όχι δεν είναι σφαιρατο....το λαγκ παει συννεφο, δυστιχως καμια (android) ταμπλετα της εν λογω εταιρειας δεν είναι lag free....ότι εχει βγαλει όμως από win tablets είναι σφαιρα.....γιατι αραγε....???

Δεν θελω τωρα να ανοιξω αντιπαραθεση μαζι σου, απλα δεν μου αρεσει η παραπληροφορηση....είναι κοινως αποδεκτο ότι εχουν θεμα οι android ταμπλετες της Samsung με τα lags....

Το μοναδικό lag που θα δεις είναι μόλις κλείσεις μια εφαρμογή και σκρολλαρεις πάνω από τα widget του magazine UI για πρώτη φορα. Πράγμα πολύ απλό να λυθεί, είτε αλλάζοντας launcher είτε αφεροντας τα widgets

Αλλά και πάλι μη φανταστείς κάτι τραγικό μια χαρά είναι.

Γενικα πολύ ευχαριστημενος από την αγορά του.

Και επειδή αναφέρεις τη Windows 8 ταμπλέτα. Γνωρίζεις πώς και εγώ έχω το τ100. Θα βαθμολογουσα το Tab PRO 8.4 με 9 και το t100 χαριστικά με 5-6.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

StigmaX, on 10 Jul 2014 - 11:46 AM, said:StigmaX, on 10 Jul 2014 - 11:46 AM, said:StigmaX, on 10 Jul 2014 - 11:46 AM, said:StigmaX, on 10 Jul 2014 - 11:46 AM, said:StigmaX, on 10 Jul 2014 - 11:46 AM, said:StigmaX, on 10 Jul 2014 - 11:46 AM, said:StigmaX, on 10 Jul 2014 - 11:46 AM, said:

StigmaX, on 10 Jul 2014 - 11:46 AM, said:StigmaX, on 10 Jul 2014 - 11:46 AM, said:StigmaX, on 10 Jul 2014 - 11:46 AM, said:StigmaX, on 10 Jul 2014 - 11:46 AM, said:

Και επειδή αναφέρεις τη Windows 8 ταμπλέτα. Γνωρίζεις πώς και εγώ έχω το τ100. Θα βαθμολογουσα το Tab PRO 8.4 με 9 και το t100 χαριστικά με 5-6.

Λογο lag,να φανταστω και ελληψη εφαρμογων,το 5-6?

Γιατι αν μιλας για ποιοτητα κατασκευης,προσεξε τι συγκρινεις και

τι παιρνεις με 350ευρω!

Οπως θα προσεξες,εκτος απο ΕΣΕΝΑ το εχουν ΠΑΡΑ πολλοι ΑΛΛΟΙ

στο φορουμ,αν θες να μετρισουμε αν τις γνωμες μας,για το ποιο παιρνει 5 και

ποιο 9αρι!

Και αν δεν εισαι ευχαριστημενος με το windows tablet,το android σε

περιμενει με ανοικτες αγγαλες και θα χαρω ιδιαιτερα  να σε δω εκει :devil:,δλδ σ'αυτο 

που σου ταιριαζει! ;)

Να υπολογισω φυσικα,οτι το t100,θα ειναι το πρωτο και το τελευταιο σου wintablet,ουτε surface,ουτε marface,ουτε οτιδηποτε καταγυρα!Γιατι καποιος αλλος που αρεσκοταν σε τετοιες συγκρισεις,οταν του εκανες τετοια ερωτηση,αρχισε τις κολοτουμπες και τα αν και προυποθεσεις και αλλες τετοιες παπα.....ς!

Και εγω προτινω ipad air!!!Σιγουρη λυση.

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[quκάλυψε me=StigmaX" post="53317005" timestamp="1404982002]Το μοναδικό lag που θα δεις είναι μόλις κλείσεις μια εφαρμογή και σκρολλαρεις πάνω από τα widget του magazine UI για πρώτη φορα. Πράγμα πολύ απλό να λυθεί, είτε αλλάζοντας launcher είτε αφεροντας τα widgets

Αλλά και πάλι μη φανταστείς κάτι τραγικό μια χαρά είναι.

Γενικα πολύ ευχαριστημενος από την αγορά του.

Με κάλυψε ο εκτορ....αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι καμία android συσκευή Δεν έχει καταφέρει το άψογο ρολαρισμα (στα πάντα) των win tablets ακόμη και των iPads

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κάλυψε ο εκτορ....αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι καμία android συσκευή Δεν έχει καταφέρει το άψογο ρολαρισμα (στα πάντα) των win tablets ακόμη και των iPads

Βαλε spoiler,να μη χαλασει το θεμα.

Επεξ/σία από ektor7

Πουθενά δεν λέω ότι το τ100 δεν είναι καλό μηχάνημα. Αυτό που σου συγκρίνω είναι καθαρά η εμπειρία χρήσης και η ποιότητα της συσκευής που βλέπεις όταν βγάλεις το μηχάνημα από την συσκευασία.

Και από τι στιγμή που έχουν την ίδια τιμή, είναι και άμεσα συγκρίσιμα ασχέτως αν ανήκουν σε θεωρητικά διαφορετικές κατηγορίες.

Και πάμε τώρα στη σύγκριση. Κατασκευαστικα είναι σαν να συγκρινεις Mercedes με Daewoo... Αν όχι χειρότερα.

Εμπειρία χρήσης, αν χρησιμοποιείς Android τηλέφωνο, απλά ανώτερη σε όλα τα επίπεδα. Τα πάντα συγχρονηζονται με αρμονία, και είσαι πλήρως λειτουργικός σε πολύ μικρό διάστημα, όπως και ένας χρήστης οικοσύστηματος της Apple.

Specs και γενικότερη απόκρηση συστήματος, μου δίνει την εντύπωση ότι είναι πολύ πιο άμεση, με μηδενικά loading times.

Store δεν χρειάζεται να πω τίποτα, όλοι γνωρίζουμε την έλλειψη και ποιότητα των εφαρμογών στο store των Windows 8 .

Μοναδικό πλεονέκτημα του τ100 η συνδεσημοτητα του, hdmi USB 3 κτλ και η υποστήριξη των χ86 εφαρμογών που σε χρήση τάμπλετ είναι αδιάφορες κατά κύριο λόγο.

Οπότε για χρήση ως τάμπλετ, το 5-6 είναι απόλυτα δικαιολογημενο και το βάζω χωρίς καμία προκατάληψη εναντίον της Microsoft. Για χρήση ως μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων, ναι προφανώς και είναι καλύτερο, αλλά δυστυχώς η προσπάθεια να κάνεις και τα δύο καλά μένει απλά σαν προσπάθεια και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους μέχρι να φέρουν τη χρηστικότητα των Mobile λειτουργικών.

Στο αν θα αγόραζα ξανά Windows tablet, η απάντηση είναι ναι, άλλωστε αγόρασα και ένα Dell Venus 8 PRO με 199$ από το αμαζον. Αλλά για την καθημερινή μου χρήση θεωρώ το Android ως ανώτερο λειτουργικό και στην ολιγοήμερες χρήση του μέχρι στιγμής δεν είδα να μου λείπει κάτι σε σχέση με τα Windows. Εν αντιθέσει με τα win8 όπου αρκετές φορές αναγκάστηκα να συμβιβαστώ με χαμηλού επιπέδου η ανύπαρκτη εφαρμογή για της ανάγκες μου.

Καλώς ή κακώς τα win8 δεν είναι έτοιμα για καθαρά λειτουργία ως tablets. Είτε σε arm, είτε σε x86 αρχιτέκτονικη και παραμένουν μια niche κατηγορία προϊόντων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πουθενά δεν λέω ότι το τ100 δεν είναι καλό μηχάνημα. Αυτό που σου συγκρίνω είναι καθαρά η εμπειρία χρήσης και η ποιότητα της συσκευής που βλέπεις όταν βγάλεις το μηχάνημα από την συσκευασία.

Και από τι στιγμή που έχουν την ίδια τιμή, είναι και άμεσα συγκρίσιμα ασχέτως αν ανήκουν σε θεωρητικά διαφορετικές κατηγορίες.

Και πάμε τώρα στη σύγκριση. Κατασκευαστικα είναι σαν να συγκρινεις Mercedes με Daewoo... Αν όχι χειρότερα.

Εμπειρία χρήσης, αν χρησιμοποιείς Android τηλέφωνο, απλά ανώτερη σε όλα τα επίπεδα. Τα πάντα συγχρονηζονται με αρμονία, και είσαι πλήρως λειτουργικός σε πολύ μικρό διάστημα, όπως και ένας χρήστης οικοσύστηματος της Apple.

Specs και γενικότερη απόκρηση συστήματος, μου δίνει την εντύπωση ότι είναι πολύ πιο άμεση, με μηδενικά loading times.

Store δεν χρειάζεται να πω τίποτα, όλοι γνωρίζουμε την έλλειψη και ποιότητα των εφαρμογών στο store των Windows 8 .

Μοναδικό πλεονέκτημα του τ100 η συνδεσημοτητα του, hdmi USB 3 κτλ και η υποστήριξη των χ86 εφαρμογών που σε χρήση τάμπλετ είναι αδιάφορες κατά κύριο λόγο.

Οπότε για χρήση ως τάμπλετ, το 5-6 είναι απόλυτα δικαιολογημενο και το βάζω χωρίς καμία προκατάληψη εναντίον της Microsoft. Για χρήση ως μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων, ναι προφανώς και είναι καλύτερο, αλλά δυστυχώς η προσπάθεια να κάνεις και τα δύο καλά μένει απλά σαν προσπάθεια και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους μέχρι να φέρουν τη χρηστικότητα των Mobile λειτουργικών.

Στο αν θα αγόραζα ξανά Windows tablet, η απάντηση είναι ναι, άλλωστε αγόρασα και ένα Dell Venus 8 PRO με 199$ από το αμαζον. Αλλά για την καθημερινή μου χρήση θεωρώ το Android ως ανώτερο λειτουργικό και στην ολιγοήμερες χρήση του μέχρι στιγμής δεν είδα να μου λείπει κάτι σε σχέση με τα Windows. Εν αντιθέσει με τα win8 όπου αρκετές φορές αναγκάστηκα να συμβιβαστώ με χαμηλού επιπέδου η ανύπαρκτη εφαρμογή για της ανάγκες μου.

Καλώς ή κακώς τα win8 δεν είναι έτοιμα για καθαρά λειτουργία ως tablets. Είτε σε arm, είτε σε x86 αρχιτέκτονικη και παραμένουν μια niche κατηγορία προϊόντων.

Νομιζω οτι κοροιδευομαστε μεταξυ μας!

Ενα λογισμικο για να μπορει να καλυψει καλα δυο χρησεις,ΠΡΕΠΕΙ να εχει και τα 2 ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ User Interface!Οσο παραμενουν στα ΟΡΙΑ να ξεχωριζει το ενα UI απο το αλλο,θα μπορεις να το χρησιμοποιεις και με τις δυο δυνατοτητες του ΧΩΡΙΣ να στερει το ενα την λειτουργικοτητα του αλλου!

Αυτο που φανταζεσαι ως ομογενοποιηση,θα ειναι το τελος ουσιαστικα της μιας απο τις δυο χρησης(UI)!

Με αλλα λογια,φευγεις απ'αυτο που ειναι τωρα τα windows tablets και πας σε winRT,android,ios!Αλλα αυτες τις εχεις και τωρα,αν θες!!!

Υπαρχει το store με εφαρμογες που δουλευουν και καλα και σωστα!Εχεις ενα ie ειτε metro,ειτε desktop που υποστηριζουν ολες τις τεχνολογιες,για να εχεις προσβαση παντου και στα παντα,χωρις να χρειαζεσαι επιπροσθετα apps,ουτε να σε ταλεπωρει η καθε ιστιοσελιδα ή υπηρεσια με τις αναβαθμησεις του flash,που το κανουν κυριως λογο ασφαλεια! 

Και τελος,δεν ειναι η usb3 το θεμα,αλλα οι drivers του καθε μ@μιμενου περιφεριακου που κανου την δουλεια και δινουν πολυ περισσοτερες δυνατοτητες σ'ενα περιφεριακο!

Αυτα και πολλα αλλα,ειναι τα πιο βασικα που θα επρεπε να εκτιμισεις σε ενα λογισμικο που το βαθμολογεις με 5αρι,αλλα δεν μπορεις πλεον χωρις αυτο!Το android σε tablet σε καποια φαση,θα το παρατησεις,τα windows tablet,ηδη ξερεις....!

Γι'αυτο σε ρωτησα,αν ηταν η πρωτη και τελευταια ταμπλετα με windows το t100,γιατι ειμουν 100%,οτι δε θα ηταν,ουτε τωρα ουτε στο μελλον!

Μπορει να βγαινεις στα φορουμ και να μιλας για 5αρια,αλλα απ'αυτο το

λογισμικο,στα tablets,απ'τη στιγμη που μπηκες δε θα φυγεις!Εκτος αν φυγεις απο

τα tablets γενικα!

Υ.Γ.Αν θες ποιοτητα,υπαρχει και το thinkpad 8&10,αλλα εκει δεν μας φτανουν τα $$.Οτι πληρωνεις παιρνεις!Για να μη μιλησουμε για την ποιοτητα κατασκευης και πολλων φτηνων android tablet,κινεζικα ή μη!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Προφανώς και έχεις δίκιο σε πολλά από αυτά που λες. Η οποία σύγκριση κάνω έχει να κάνει καθαρά και μόνο σε ως τάμπλετ, στην χρηστικότητα ως ταμπλέτα, στην ποιότητα κατασκευής και τα σπεκς. Εκεί η σειρά galaxy Tab PRO και S είναι ανώτερη σε κάθε επίπεδο από το Asus t100.

Τωρα για κάποιον που θέλει και τους δύο κόσμους, προφανώς και το win8 tablet είναι ανώτερο, αλλά αναγκάζεσαι να κάνεις συμβιβασμούς, αφού το metro ui έχει πολύ δρόμο για να ωριμάσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και έχεις δίκιο σε πολλά από αυτά που λες. Η οποία σύγκριση κάνω έχει να κάνει καθαρά και μόνο σε ως τάμπλετ, στην χρηστικότητα ως ταμπλέτα, στην ποιότητα κατασκευής και τα σπεκς. Εκεί η σειρά galaxy Tab PRO και S είναι ανώτερη σε κάθε επίπεδο από το Asus t100.

Τωρα για κάποιον που θέλει και τους δύο κόσμους, προφανώς και το win8 tablet είναι ανώτερο, αλλά αναγκάζεσαι να κάνεις συμβιβασμούς, αφού το metro ui έχει πολύ δρόμο για να ωριμάσει.

Δρομο θελει και πολλη μαλυστα,κανεις δε λεει το αντιθετο,κενο ομως δεν ειναι!

Τα πιο βασικα apps τα εχει και μαλιστα δουλευουν πολυ καλα!

Τα παιχνιδια γραφονται σε directx και υποστηριξη by default keyboard και gamepad.Και αν το gamepad δεν ειναι xbox,με το application/drivers του gamepad σου κανει απλα το configuration με βαση το keyboard και το συνδεεις με το exe αρχειο του παιχνιδιου,οπως κανεις και στα pc games!

Θα βρεις εφαρμογες που δε θα δεις στο android/ios,για παραδειγμα να μετατρεπεις ολες τις συντομευσεις του keyboard σε touch gestures.Μιλαμε πανω απο 30+ custom gestures και πολλες αλλες εφαρμογες που εκμεταλευονται και το desktop,για να αποκτησουν εξτρα δυνατοτητες!

Ξερεις τι κερδιζεις,ξερεις και τι χανεις.Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ολοι,ειναι οτι τα windows tablet δεν ειναι android/ios και δεν ειναι στοχος να γινουν σ'αυτα και ουτε εχει καποια ουσια,ενα ακομη λογισμικο μονο για tablet!Kαι γενικα δε τα αγοραζουμε,για να εχουμε απλα ενα tablet!

To t100,ειναι ενα budget υβρηδικο,δεν εχει κανενα νοημα να συγκρινουμε με τα ακριβα μοντελα των android tablet,που δε σου δινουν καν keyboard με 350ευρω!

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως θα το τσιμπησω σε καμια βδομαδα.αν και κατοχος ipad2 και ipad 4,η οθοναρα του tab s απλα δεν υπαρχει...τετοια αναλυση και super amoled μαλιστα ειναι χαρμα οφθαλμων.θα πεσει πολυ ταινια σε αυτο το μηχανημα!και η οθονη ειναι 10.5 οχι 10.3 που γραφει ο ts

Επεξ/σία από billeiros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...